Kādas zāles ieteiksiet sāpošai sirdij ?

Ko darīt ja sāp , sāp un nepāriet . Kā aizmirst pāri darījumu ? Vienā brīdī nospļaujies un tad pienāk vakars ...vai rīts un visu atceries . Gribas domāt par visu citu , bet nesanāk. Kā pārslēgties ... kur ir tas maģiskais slēdzītis- podziņa galvā ,kuru nospiežot Tev vairs nesāp ? Kāpēc tā sāpe nepāriet , cik ilgi tā kavēsies , kā aizdzīt ...

Sassy14  Julianna – paldies, lai gan man nav neviena tāda plāna jau nav. :D Sevišķi šeit oho.lv. Vīriešus nemeklēju. Forumos tikai pļāpāju. Neesmu vainīga, kas esmu pļāpīgāka kā vairākums. Cilvēku uzmanību nebičoju starp citu, lai gan var likties otrādi. Un, par cik šķita, ka tēmas autorei te ieteica visu ko, tikai ne to, kas varbūt varētu palīdzēt – tad arī ieķērcos. :D Ar tām Indijas būšanām ziemeļu apstākļos man ir vismaz viena negatīva saskare, viena mana paziņa – ar hipiju komūnām izbraukājusi visu pasauli, ilgi nodzīvojusi Indijā, viņai ir visādi „šamanes“ un „burves“ sertifikāti, iegūti gan Indijā, gan Amerikā – BET pati sēž gadiem uz antidepresantiem un nu galīgi netiek ar savu dzīvi galā… (Ceru, ka tās Tavas „čakras“ ir vismaz pozitīvākas). Bet, kas attiecas uz 2 gadiem kompleksās psihoterapijas – tās „varžacis“, kas mani mocīja un neļāva normāli dzīvot, tur ļoti labi salāpīja, par ko liels paldies terapeitiem un citiem speciālistiem! Bet Tev – saulainu dienu! ;)

arvids19721970  Ierauj validolu:)
Ja nopietnāk:
nosauc lietas īstajā vārdā.Skaļi.Sirds sāp?Izvēle bija pašas.(sāpkaut kāda tur nodevība utt)
Uzraksti uz papīra ,kas sāp,iekur ugunskuru(izbrīvē laiku sev un klusumam),padomā par ´´vainīgo´´,novēli viņam un sev visu labāko un to papīru sadedzini.
Vari arī uzrakstīt,ko vēlies-precīzi aprakstīt.Uzpilini ūdeni,uzber zemi.(bet vienalga sadedzini:) )
Un dzīvo tālāk.

Julianna  Tev ar tāpat! Jā, ir tāda problēma. Pie manis nāk cilvēki, kuri mācījušies un ir veikta 1 iniciācija. Cilvēks ne šāds, ne tāds. bet tā ir viņa skolotāja atbildība un egoims. Paver sedziņas maliņu, bet kopēju bildi neatklāj. Lai skolēns nebūtu spējīgāks par skolotāju. Ja tā, tad vispār nav ko grābstīties ap cilvēkiem. Ja neesi ielicis sirdi un tikai par peļņu domā. Man ir jau sagatavots viens skolēns Indijas, Japānas Reiki. Iedevu visu , kas manā kompetencē. Regulāri man uzdot āķīgus jautājumus, tā teikt nedot atslābt. Vidzemniekiem esmu iedevusi visus slimību sagrāvējvārdus. Tad nu dalās un palīdz viens otram. Tagad gatavoju Rīgā vienu dāmu, kura taisīs vēdiskās operācijas. Kad pirmo reizi aizbraucu uz skolu, man knapi bija spēks izturēt ceļu uz Rīgu. Sēdēju zālē, skatījos uz jantrām un domāju -- bitīt matos, kādā sektā te iepinusies, manas kājas te nebūs. Bet nedēļas laikā sākās grandiozi procesi ķermenī. Iet mācīties vai nē. Jautājums lieks. Bet, nevienu neaģitēju palikt par hinduistu, vai budistu. Pa lielam arī es tāda neesmu. Kad apjautu un ieraudzīju, kā viss darbojas, biju šokā. Tad man bija 44 gadi. Apmānīt jau vairs nesanāk šajā vecumā. Nesen mana skolniece bibliotēkā izņēma grāmatu par Japāņu simboliem. It kā viss šķiet ok. Pārlapoju. Un saprotu, ka ideja sacūkota. Pielipināts klāt dēmoniskais. Un kā cilvēkam, kurš paņems šo un vēlēsies apgūt? Informacija jāšķiro. Esmu bezgala pateicīga Durgai par manu veselību un par tiem tūkstošiem cilvēku, kuri izvilkti. Tagad risinu ļoti smagu jautājumu. Nopotētie. Kā dabūt indi no viņu ķermeņiem laukā. Nu kaut kā tā.

saulite34  Pateicoties šitām indes tantēm mums vēl ilgi maskas vajadzēs nēsāt,ja jau esi tik gudra ,ko tad vīrusus neapstādi.Kārtējā garlaicības mākta lielībniece.

kwando  Jā sāp, ļoti, bet ja neko nevar mainīt, tad nav ko bojāt nervus. Laiks sadziedē rētas. Protams žēl ka tā... Laiks, tikai laiks... dziedē brūces. Ir vasara dodies pie jūras. Jūra nomierina dod spēku. Izraudies galu galā nu tā - no sirds. Būs vieglāk. Vēlu tev veiksmi un viss būs labi🙏🙏🙏🙋‍♀️

Marta16  Banālie, jau droši vien rakstītie ieteikumi:
1) ja sāp, ļauj sāpēt,respektīvi nenoliedz. Raksti par to, stasti kādam, zvani uz uzticības telefonu utt. Protams, neieslīgsti tajā. Kad salauž roku, piemēram, taču sākumā sāp briesmīgi, tad arvien mazāk un mazāķ. Sākumā to bojato vietu saudzē, pēc tam jau aizmirsti. Tam ir jāiziet cauri sākot no maita viņš, beidzot ar viņš ir vislabākais (ja runa ir par partneri). Ko nevajag, nevajag sevi šaustīt un vainot. Nu tur es vainīga, es ne to, es ne tā. Arī nevajag neesmu gana laba, lai mani mīlētu utt.
2) sports, nu tāds nopietns, cik vari sevi piespiest. Jo kopā ar kādu izdalās vieni hormoni, šķiroties citi, un tas viss ir baigi spēcīgi. Kas tad cilvēks ir, patiesībā tāda viena hormonu fabriciņa. Nu un sportojot arī izdalās gana spēcīgi hormoni, kuri spēj aizstāt bijušos un papildināt esošos.
3) nekoncentrējies, ka šī ir dzīves neveiksme. Šī ir ne tiks veiksmīga Tava dzīves epizode..
4) Meklē pozitīvo. Bet, ja vajag, izraudies.

Epifanija  Katras beigas ir kaut kam sākums!

Julianna  Saulīt. Man tāds jautājums radās. A tu vari sev degunā sopļus apstādināt? Tā, lai nav nekādas mikrofloras un ne kripatiņas slapjuma? Kad to paveiksi, dot, te visiem ohojiešiem ziņu. Mēs tad tavu kandidatūru virzīsim uz Nobēļa premiju. Nebūs nekāds joks, izmainīt Dieva un velna programmas. (Veselība un labās domas no Dievišķajām sfērām, respektīvi visas slimibas no 6. dēmoniskās čakras Mahatālas). Un par namordņikiem jaukā būtne, vērsies pie tiem, kas uzstiepa uz tava ģīmīša.

Mikko  Sāp naktī salauzta sirds....
Paskat cik ārstētāju 😄
Izdziedēs ka tik turies!
Seksinš vajag, seksu un daudz... 😌

saulite34  Julianna,personīgi man tu ar savu tekstu pierādīji,ka realitātē tu neko nevari izdarīt,esi prasta cilvēku čakarētāja un sava naudas maka piepildītāja uz šeit mītošo aitu rēķina,un to ,ka man jānēsā maska veikalos un vēl citās vietās ir uz tavas sirdsapziņas,kura te caurām dienām vāvuļo par vakcīnu kaitīgumu,Visi neticīgie tagad visur Dievu piesauc ,lai tikai pierādītu,kas par dziedniekiem un ir taču aitas,kas tic šitiem mākslīgajiem dziedniekiem.

Julianna  Uz manas sirdsapziņas, ka tu liec sev kabatlakatiņu uz deguna? Kāda man dzela, ko tu liec uz sejas, vai bāz starp kājām? Te, škiet cocosana rakstīja, varbūt par visiem pašnāvniekiem, vēžiniekiem, slīkoņiem utt. būt atbildīgai? Jā, es Julianna, izsludināju pa LR un visu planētu kovīda stāvokli, un tagad to neizbeidzu, tāpēc man tagad jābūt atbildīgai:). Starp citu, kā tev nopotētai var kaitēt nepotētie? Tev tagad zverskais imunitets! A varbūt neesi potēta, bet uzmeties te par satelītu prāta jaucējiem, lai kā saki, aitas palīdzēt zombēt. Šorīt radio jau aitām galveno prīzi sola 100 štukas loterejā, kurš pagriezīs plecu žlurgai.Čtoto tuberkulozes un citām potēm tādu navarotu-- pavarotu nepiedāvāja. Tagad parunāsim par vīrusiem, baktērijām, sēnītēm un tamlīdzīgiem planētas Zeme jaukumiem. Pārmet man, ka nevaru planētu attīrīt no šiem. Kaut vai visu LR teritoriju nolietu ar dezinfekcijas šķīdumu, diez vai fokuss izdotos. Cik tā planēta pastāv tik arī būs tie vīrusi. Jautājums, kā mēs ar viņiem sadzīvojam. Priekš tā arī ir viņa augstība IMUNITĀTE! Viss ir cilvēkā pašā. Viņa galvā. Mans uzdevums aktivizēt cilvēka potenciālu, atjaunot Augstāko spēku programmas, kuras nobrukušas.

saulite34  pateicoties ar prātu apdalītajiem,kuri te lielās ar savām meesošajām imunitātēm un vakcīnas,kuras pat nav redzējuši un jau zina ,ka ir indīgas,tāpēc tiem ,kas ir vakcinējušies vēl aizvien jānēsā maskas,lai tikai šitie iedomības pūšļi netiktu apdalīti un nesaslimtu. tante,tavs uzdevums ir nenodarboties ar melu izplatīšanu un naida kurināšanu,savāšdāk uzmauks tev to namordņiku uz visu tavu atlikušo dzīvi un nevarēsi vairs cilvēkus čakarēt ar savu tukšo muldēšanu.

Julianna  Zini ko, vecmāmiņj Saulīt, man dziļi pie kreisajiem sāniem tava ideoloģija un draudi ar korporācijas varu. Savus melus un savu naida kurināšanu vari iebāzt punktā, ko reti redz saules gaisma. Pati nodarbojies ar greizo spoguļu karaļvalsts uzburšanu un šī iedomu stāvokļa uzturēšanu. Paldies Dievam esmu padomju cilvēks, coca kola, burgeri mani nebaroja, smadzenes un ķermenis pašī un zinu, kas ir melns un kas balts. 12 gadus socialismā biju sanpostenī. Biju vojenno objazannā. Par indēm, radiāciju un baktērijām un ievainoto iznešanu no kaujas lauka mūs mācīja, kā izjaukt un salikt Kalašnikovu utt. Uz šito parodiju un jauno "medicīnisko kārtību", kur lielāko massu taisās utilizēt kā trakus suņus, tad zini, šo ideoloģiju es ATRAIDU. Ar medicīnisko fašismu un medīciniskiem eksperimentiem nav pa ceļam! Ja tas ir tavs lauciņš, tava tēma, baldzej un kaifo. Es dzīvoju citā dimensijā. Kam varu tam palīdzu un palīdzēšu. Un ja vajadzēs, par savējiem miršu. Un ne ar uzpurni, bet vismaz ar cirvi rokās, ja līdīs tādi prātā sajukušie.

saulite34  ja tevi utilizēs pasaule tavu zaudējumu pat nesajutīs,pasaules glābēja atradusies,te tādi daudzi no fantāzijas dimensijas.tik ļoti trīc ,ka viņiem atņems zemi un īpašumus,ka ar visu lielu bērnu baru nav spējīgi sakopt savus īpašumus,toties ir laiks sēdēt internetā, un visus apsaukāt un bāzt savus netīros degunus svešu cilvēku dzīvēs.

Mikko  Atkal par Covid šovu? 😏
Saulē pārkarsāt ja?
Tak ej ta ēniņā ar jauno ērzeli nokniebties un sirde nesāpēs!
Un mazāk pa veikaliem vazājaties lūrings neliecina par smalko stilu 😄

Vaukskis  ..Kam Covid-19 šovs, kam smagas infekcijas slimības epidēmija ļoti plašā teritorijā!

Floriana  Laiks dziedē, labākais nedarīt neko, mēģināt padomāt par sevi un tad kaut kad varēsi paskatīties no malas uz sevi un viņu un abiem kopā. Un būs brīdis, kad sapratīsi, ka tev to nemaz nevajag, sākumā ir grūti, bet pāriet, arī vēstuļu rakstīšana līdz vai kāda cita teksta rakstīšana, savelc 2 tabuliņas un katra vērtības saliec pa plauktiņiem, varbūt tiksi ātrāk galā, iespējams tās ļoti atšķirsies un tavējās būs daudz vairāk vai otrādi. :)

Mikko  Vankšķi?
Tu tā kā tas bīdītājs ja?
Pierādi efektivitāti jo savādāk tāda tukša iršana ne pa tēmu!
Varbūt ir pote pret sāpošu sirdi Kriksei? 😏 😂

Vaukskis  Mirkko, nesaprotu, kas par bīdītāju un man nekas nav jāpierāda, Organizācija to atzinusi!

Mikko  Tavējā ja? 😏
Rudenī tu vaukšķēsi citu dziesmu un es Tev to atgādināšu! 😉

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu