Tikai ar kritisko domāšanu apveltītajiem.

Iemetiet aci un salīdziniet ar realitāti, ar šobrīd notiekošo. [viens komentārs no DELFIEM] :

"Švābes projekti
Kā piespiest cilvēkus potēties – Davosas foruma vadlīnijas.

Pēdējo 15 mēnešu laikā Davosas forums ir spēlējis daudz lielāku lomu notiekošajā, kā daudzi no mums tam pievērsuši uzmanību. Tagad viņiem ir jauna mahinācija – tās ir vadlīnijas valdībām, kā iemānīt sabiedrībai toksiskās substances, ko viņi sauc par fahcīnu.
Savā nesenajā rakstā Davosas kliķe pavēsta, ka tā sauktās ‘kolektīvās imunitātes’ iegūšanai veselības ierēdņiem jāizmanto ‘reklāmas teorija’, jeb manipulācijas ar to, kā cilvēki jūtas un ko domā par potēšanos, jāizmanto kolektīvu līderi un mediķi, lai izplatītu propaganda un arī jāveic kukuļošana, lai vēl esošos skeptiķus “dabūtu caur vietējo fakcinēšanas centru durvīm”.

Šī viņu teorija darbojas ap efektu hierarhijas pamatiem, kas nosaka to, ka klienti vispirms domā, tad jūt un tad dara. Davosas hunta tic, ka potnieku politikas veidotāji visā pasaulē šobrīd strādā tikai ar tiem cilvēkiem, kuri jau ir ieinteresēti potēšanā, tāpēc viņi piedāvā trīs vienkāršas metodes, kā manipulēt un pārliecināt tos, kuri tajā nav ieinteresēti.

Pirmais solis jeb ieteikums manipulācijas speciālistiem ir ‘zināšanu līmeņa paaugstināšana un dezinformācijas pārvarēšana’ Tas strādā domāšanas līmenī un tas paģēr vietējiem vasaļiem aktīvāk sasniegt un pamācīt skeptiķus caur medijiem, tālruņu zvaniem tieši cilvēkiem, pastu, TV un tamlīdzīgi.

Savos pētījumos davosieši noskaidrojuši, ka cilvēku liela daļa uzskata šīs substances par sasteigtām un to blaknes par tīši slēptām. Patiešām, ļoti labs pētījums. Bet problēma ir tajā, ka viņi nevēlas to tā atstāt, bet meklē veidus, kā cilvēkus piemānīt un iestāstīt, ka tā nav. Vispārzināms fakts, ka īstas potes palaišana tirgū ir vidēji 8 gadi. Bet viņi savas injekcijas palaida jau 11 mēnešu pēc to izsludinātās izgudrošanas, kas arī ir visai apšaubāmi, ja ņem vērā vī

fargo  neatkarīgi no tā, kāda cilvēkam ir izglītība, bet ja viņš ir dzīvojis latvijā pēdējos 30 gadus, ir piedzīvojis divu lielāko banku krahu, ir piedzīvojis kā ar valdības akceptu bankas ir melojušas par savu stāvokli plebejiem, ir piedzīvojis, ka valdības ir melojušas par patieso finansiālo stāvokli bankās, ir piedzīvojis kā valdība pārliek uz tautas pleciem banķieru parādus, bet banķieriem izmaksā kosmiskas dividentes un ļauj nesodīti notīties, un tomēr pēc visa tā domā, ka sazvērestības neeksistē, nav vienkārši idiots, tāds cilvēks ir autentisks, tīrradņa kvalitātes stulbenis.

nākamais. ja cilvēks ar augstu izglītību nespēj savā galvā apjēgt, ka ļaut ģenētiskā līmeni iejaukties savas imūnsistēmas darbā ir kā minimums bīstami, ir idiots.
nākamais. ja cilvēks ar augstu izglītību nespēj apjēgt, ka nevienam uz pasaules nav ne jausmas kādas sekas būs dēļ šādas iejaukšanās imūnsistēmas darbībā ar mazpazīstamiem līdzekļiem(spike protein), par kuriem kā izrādās "zinātniekiem" nebija ne jausmas, ka tie būs toksiski un par ko "zinātniekiem" nebija ne jausmas, ka tie izplatīsies pa visu ķermeni un tomēr uz urrā "uzticēties" šiem pašiem "zinātniekiem", sis cilvēks ir idiots.

tā ir vieglprātīga, bezatbildīga pret sevi idiotija.

ja! ja cilvēks to nezinātu, tas būtu piedodams. bet šobrīd, kad to visu zināt var un cilvēks vienga būt kā tankā, tā ir idiotija.

CoCoSan  Feld, pīsiņā, elpo dziļi, būs labi 🤣✌

capitaine_tromperie  Sīkums ar to covidu, bet traki lūk tas, ka franči vairs savu šampanieti nedrīkst par šampanieti saukt!

Lucky  08:43 Felde, Tavs jurists teica pilnīgu taisnību. Šobrīd vakcinācija pret Covid-19 nav obligāta. Šāda informācija ir atrodama arī publiski: https://www.tiesibsargs.lv/news/lv/tiesibsargs-atbild-vai-iedzivotaju-vakcinacija-pret-covid-19-ir-o
bligata

Cits jautājums, ka jebkurā brīdī var tikt pieņemta tiesību norma, kura noteiks citu regulējumu šajā jautājumā.

Ljekainiitis  Fargo - periodiskas ekonomiskās krīzes ir kapitālisma dabīga sastāvdaļa. Tev labāk "plānveida ekonomika" ar cikuru uz taloniem tīk ?


P.S. Pēc Izglītības ministrijas ziņām pirmsskolas vecuma iestādēs vakcinēti bija nedaudz virs 44 %, vidējā izglītībā - ~ 55, augstskolu pasniedzēji - ap 74.% Tas - par izglītotiem cilvēkiem

amoralus  AivarsN, domāju, ka vari astlābt. Tāpat nekur nespruksi , arī laukos! Gan jau ar 8G, vai 9G būs apguvuši , kā cilvēkus pārvērst par "dārzeņiem" attālināti un nevajadzēs nekādas vakcīnas! 😉

Felde  Šodien Riga24,runāja jurists,atbildēja uz jautājumiem... Viņš bija šokā...teica,-es nespēju saprast kāāa ministrs var runāt par loteriju? Azartspēles-slikti,bet cilvēku uzpirkšana-,loterija,lūk🙄labi! Par obligātu ,piespiedu vakcināciju?- suverēnā valstī!!! Kāda morāle??? Ļoti patika tas,ka viņš nebaidijās runāt,saukt lietas īstajos vārdos! Taču tagad,klausoties ziņas, paliek skumīgi,ka mums ir tik jēla valdība!
Manuprat,piespiešana,rada agresiju.... Nujau sekojam krievijai un baltkrievijai.... Mūsu valstī viss ir p...ļā! Ceļu nav,tiesiskuma nav...pat tagad jālūdz palīdzība apsargat robežu ar baltkr. Jo redz,mūsu robeža ne tuvu neesot tik attīstīta un droša kā Lietuvai. Mūsu valstī viss uz puņķiem!!!

bumpastiks  Darba devējam būs tiesības atbrīvot no amata darbinieku, kurš līdz 15.septembrim nebūs ieguvis Covid-19 sertifikātu , otrdien vienojās Ministru kabinets. Tāpat nolemts, ka vakcinēšanās būs obligāta ārstniecības, sociālās aprūpes, izglītības un citās iestādēs.-tas šodienas ziņās.
Bet teica tak ka būšot brīva izvēle,tad kā vispār kaut kam var ticēt ja viss mainās dienu no dienas.Kariņš kaut kad rīta panorāmā teica,ka nu ne...nekādas maksāšanas par žļurgāšanos,ka tas nav pareizi,bet nu jau tiks rīkota lotereja.Nu sūds ar to...kas negrib,nežļurgājas un nepiedalās.Bet te jau sāk draudēt cilvēkiem ar darbu zaudēšanu.Un tas var daudzus SALAUZT!Ta nu redzams ka mierā neliksies kamēr visus nenožļurgās vai nu ar labu vai nu ar ļaunu!Lai gan interesanti,ja tie kas NEGRIB nepadosies kaut vai darbu zaudēs.Viņu vietā ministreļi strādās?

rebeka  Tad vismaz puse no Latvijas iedzīvotājiem būs bezdarbnieki un bomži. Jo sekos jau vēl stingrākas sankcijas, ja nevarēs piedabūt vakcinēties.

Ljekainiitis  Bumpi - tas NAV nekas jauns :
https://likumi.lv/ta/id/11215-vakcinacijas-noteikumi
IV. Atsevišķās profesijās nodarbinātu un paaugstināta riska grupās ietilpstošu personu obligātā vakcinācija

Nez ko neviens neprotēstēja ?

rebeka  Es arī pārskaitu tos, kas nav vakcinējušies un nevakcinēsies manā darbā. Tad vairumā paliks priekšnieki :D Tie jau nu pie sava krēsla turēsies.

Epifanija  Motivēt cilvēkus ar loterijas palīdzību ir augstākā pilotāža, tas ir zem morāles un ētikas, tiesā Lembergu, bet paši tādi!

Drole  >>22:00 Shitajaa loterijaa visas lozes pilnas - kam veezis, kam trombi!

https://www.wrongkindofgreen.org/2021/05/12/dr-romeo-f-quijano-series-should-we-take-the-vaccine-aga
inst-covid-19-2/

Juuna  Auzas ir. Jo principā obligāta vakcinācija (un tā šobrīd izklausās) nozīmē, ka obligāts jebkurā brīdī var būt jebkas. Un šī mērķa vārdā jebkurā brīdī var tik mainīti likumi utt.

Felde  ....priecājos,ka neesmu piedalijusies vēlēšanās....
Šis cirks pārspēj jebkuru māžošanos...

Letija  Drole!
Izteiktā agresija, piesaucot šīs slimības ne vienā vien komentārā, kā arī, uzturot visu laiku naidīgu un noliedzošu pozīciju un sevī vāroties par "pasaules netaisnību", ļoti var gadīties, ka ir akurāt viens no ceļiem uz šīm slimībām!

CoCoSan  Vakcinēšanās ar lotereju ir atklāts lobisms. Ja sūdu nevar pārdot, to vnm ieliek skaistā kastītē.

Juuna  Principā šis kopā ar prognozēm, ka pensijas vecums vēl paaugstināsies, rosina vienīgi nemaksāt nodokļus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu