Tikai ar kritisko domāšanu apveltītajiem.

Iemetiet aci un salīdziniet ar realitāti, ar šobrīd notiekošo. [viens komentārs no DELFIEM] :

"Švābes projekti
Kā piespiest cilvēkus potēties – Davosas foruma vadlīnijas.

Pēdējo 15 mēnešu laikā Davosas forums ir spēlējis daudz lielāku lomu notiekošajā, kā daudzi no mums tam pievērsuši uzmanību. Tagad viņiem ir jauna mahinācija – tās ir vadlīnijas valdībām, kā iemānīt sabiedrībai toksiskās substances, ko viņi sauc par fahcīnu.
Savā nesenajā rakstā Davosas kliķe pavēsta, ka tā sauktās ‘kolektīvās imunitātes’ iegūšanai veselības ierēdņiem jāizmanto ‘reklāmas teorija’, jeb manipulācijas ar to, kā cilvēki jūtas un ko domā par potēšanos, jāizmanto kolektīvu līderi un mediķi, lai izplatītu propaganda un arī jāveic kukuļošana, lai vēl esošos skeptiķus “dabūtu caur vietējo fakcinēšanas centru durvīm”.

Šī viņu teorija darbojas ap efektu hierarhijas pamatiem, kas nosaka to, ka klienti vispirms domā, tad jūt un tad dara. Davosas hunta tic, ka potnieku politikas veidotāji visā pasaulē šobrīd strādā tikai ar tiem cilvēkiem, kuri jau ir ieinteresēti potēšanā, tāpēc viņi piedāvā trīs vienkāršas metodes, kā manipulēt un pārliecināt tos, kuri tajā nav ieinteresēti.

Pirmais solis jeb ieteikums manipulācijas speciālistiem ir ‘zināšanu līmeņa paaugstināšana un dezinformācijas pārvarēšana’ Tas strādā domāšanas līmenī un tas paģēr vietējiem vasaļiem aktīvāk sasniegt un pamācīt skeptiķus caur medijiem, tālruņu zvaniem tieši cilvēkiem, pastu, TV un tamlīdzīgi.

Savos pētījumos davosieši noskaidrojuši, ka cilvēku liela daļa uzskata šīs substances par sasteigtām un to blaknes par tīši slēptām. Patiešām, ļoti labs pētījums. Bet problēma ir tajā, ka viņi nevēlas to tā atstāt, bet meklē veidus, kā cilvēkus piemānīt un iestāstīt, ka tā nav. Vispārzināms fakts, ka īstas potes palaišana tirgū ir vidēji 8 gadi. Bet viņi savas injekcijas palaida jau 11 mēnešu pēc to izsludinātās izgudrošanas, kas arī ir visai apšaubāmi, ja ņem vērā vī

LaskovijMerzavec  Pamatā, antikovidisti atgādina sādžas krančus.

Kā viens norejas, tā visi sāk riet un nav svarigi kadelj rej!

Reds  Nu ja agrāk vēl varēja brīnīties kā nacisti un komunisti varēja panakt ka tauta sadzen savus kaimiņus lopu vagonos, tad tagad ir pilnīgi skaidrs ka tas ir vieglak par vieglu panākams. Pat bez kādiem īpašiem aicinajumiem vai mājieniem, jau parādās aitas, kas prasa valdībai tieši to arī darīt.

Un galvenais paradokss varavīksnes valdībai - diskriminējam tos, kas nav vakcinējušies medicīnisku apsvērumu dēļ vai negrib valkāt masku peldoties jūrā, JO VIŅI IR CITĀDI; bet cīnāmies pret diskrimināciju pret lgbt, JO VIŅI IR CITĀDI un citādos nevar diskriminēt un mums taču vajag iekļaujošu sabiedrību.

Marita  Šeit nu gan cilvēkiem paveicies. Neviens apkārt nav saslimis. Man gan tā nav. Saslimu pati, mana ģimene un darba kolēgi. Arī pārītis vecāku cilvēku nomira pēc covid. Var jau teikt, ka viņi tāpat drīz būtu nomiruši. Tomēr kādus dažus gadus būtu vēl nodzīvojuši. Bet tie vecie un slimie neskaitās, nav jau vairs pilnvērtīgi cilvēki.

Reds  Sassy14 - nebija, nebija fotošops - vismaz Itālijas gadījumā noteikti ne - tie bija kadri no kuģa katastrofas kādus 5-10 gadus iepriekš, kad vilka no ūdens laukā līķu kaudzes. Tas protams nepadara vīrusu ne īstaku, ne bīstamāku. Toties parāda cik tālu ir gatava iet propagandas mašīna, izplatot absolūtus melus.

Man šķiet ka rudenī tas bija, kad no Igaunijas slimnīcām stiepa līķus laukā, tik nevarēja saprast kāpēc Igaunijā uz slimncas durvīm visi uzraksti spāņu valodā. Brazīlijā masu kapu bildes pēc izmēra līdzinās Latvijas mazpilsētas kapsētai u.t.t.

neratni_stasti  Nju, tie, kas neņem kovidu nopietni. Manā paziņu lokā izslimoja vairāki cilvēki. Kāds no vecās paaudzes nomira, taču manas paaudzes cilvēkiem ir acīmredzamas sekas. Viena paziņa vairs nejūt normāli smaržu, otrai bija abpusējs plaušu karsonis ar 50% plaušu bojājumu. Vai tiešām gribas izaicināt likteni?

Sassy14  LaskovijMerzavec, - nu labi, te ir „antikovidisti“ salasījušies (lai gan es sevi tā nesauktu – drīzāk esmu antihaotiste un ticu tikai tam, ko pati savām acīm redzu un pieredzu).
Nu, ja es, dzīvodama paprāvā pilsētā, ar plašu paziņu loku vismaz 4 valstīs, - no personīgās pieredzes varu par „kovida upuri“ (zem jautājuma zīmes) pa šiem 1,5 gadiem nosaukt tikai VENU (!!!) 79-gadīgu daudzu slimību saēstu večukiņu, tad taču jebkurš loģiski domājošs cilvēks saprot, ka 1) mums NAV darīšana ar nekādu sevišķo pandēmiju, jo līķi pa ielām nemētājas kā aizvēsturiskajos mēra vai lepras laikos, 2) tas vīruss, ja nu arī pastāv, tad lielākajai daļai ziemeļnieku ir raz nošķaudīties un punkts. Kā mušas no tā mirst pret elpvadu un saaukstēšanās slimībām nerūdītie dienvidnieki un austrumnieki no samērā tālām zemēm – pieņemot, ka visi tie šausmu kadri no turienes nav fotošopēti. ;) 3) bet paniķi vispār mirst no visa kā visos laikos un visās klimata joslās – pamēģini ilgi nodzīvot, katru mīļu dienu nervozējot un no visa baidoties – sirds nav no dzelzs, neizturēs.. :P
Tāpēc – jo vairāk vēsa prāta, jo labāk.

LaskovijMerzavec  Nu redzi man ir citāda pieredze.

Jā neviens nav nomiris. Bet vai tad jametajas likjiem uz ielām lai butu pandēmija??

Savukārt slimojuši ir daudzi. Neviens neko priecigu nestasta. 3-7 dienas dabujuši novāļāties.
Un tas ir ar visiem lokdauniem, maskām un pārējo.

Attiecigi pienjemu ka ir tāda zaraza un krietni vien nopietnāka nekā gripa. Jo ar gripu vispar reti kad kāds slimoja.

fargo  uz šo brīdi, manās acīs, cilvēki, kas ir gatavi uz urrā pakļaut sevi ģenētiskiem eksperimentiem ir vnk idioti.

DanaL  Man arī daudzi pazīstami izslimojuši, viens pat caur slimnīcu. Slimnīcā bija martā. oža joprojām nav atgriezusies, bet tas viss štrunts. Joprojām problēmas ar elpošanu, sagurums.

P. S. "Tikai kritiski domājošie" laikam ir tie, kas Mīlīša pozīcijā, opozīcija ir vismaz oligrofrēni :D

Felde  Coco🖕ne maksāju,ne guļu ar juristu! Viņš maksā man,par pakalpojumu....tad nu parunājamies,kamēr klients bauda procedūru ... Patikamais ar lietderīgo 🤪

AivarsN  Varētu padomāt, ka cilvēki agrāk neslimoja un nemira. Tikai tagad, lai uzpūstu pandēmiju un varētu špricēt nepārbaudītas vakcīnas, visas slimības nosauktas vienā vārdā un ar testiem veseli cilvēki pieskaitīti slimiem. Taču patiesā statistika par iepriekšējiem gadiem uzrāda arī lielāku slimošana un mirstību, bet neviens tam nepievērsa uzmanību. Tagad, par katru mirušu cilvēku, lai cik vecs būtu, sensācija valsts mērogā. Tikai nez kāpēc tāds noslēpums, cik miruši un smagi slimo no vakcīnām? Izraēla jau sapotēja 85% pieaugušo un? Tagad potētie viens otru aplipina un rada jaunus paveidus un slimību piedēkļus. Mums arī to vajag? Pusotra gada laikā jau visi ar to vīrusu ir saskārušies, ja tāds vispār eksistē un ieguvuši dabīgo imunitāti, kura darbojas praktiski visa mūža garumā. Ja šogad palielināsies saslimstība un mirstība, tad vienīgi uz vakcinēto rēķina, kuru imūnsistēma ir pilnīgi čau.

Reds  "Savukārt slimojuši ir daudzi. Neviens neko priecigu nestasta. ", itkā tie kas slimo ar parastāko gripu vai saaukstēšanos, par to ir baigi priecīgie :D

Ziemā katru dienu pārbaudīja 10 000 cilvēku, 10% no viņiem slimi - 2 mēnesus no vietas tātad kopā 600 000 pārbaudītie (un jā valdība uzsvēra ka tie visi bija unikālie un neviens 2 reiz netika pārbaudīts!) - tātad 1/3 valsts pārbaudot uzrāda 10% saslimušos - nu nebija pārējās 2/3 valsts pilnīgi veseli - visticamāk valstī katrs 10 bija slims. Pie tādas koncentrācijas un nenormālīgā vīrusa lipīguma ir skaidrs ka visi pa šo pusotru gadu ir bijuši slimi, vēlākais pagājuša ziemā. Nu nestāstat ka jūs decembrī un janvarī kopā tikai 10 cilvēkus esat sastapuši.

Tātad - par kādu bīstamu, nāvējošu un superlipīgu slimību te var vispār runāt? Nu nav tas ne mēris, pat ne Spāņu gripa, lai kā dažiem gribētos tāda veida piedzīvojumus pasaulē. Tie "nenormāli daudzie mirušie" pasaulē ir salīdzināmi ar gripas upuru skaitu katru gadu, pēdējos 100 gadus, kopš gripas vīruss ir atklāts un atpazīstams. Man sķiet Krištopans pagājušo gad teica "Izrādās ka es visu mūžu esmu nodzīvojis vienās pandēmijās - cūku gripai, putnu gripai, bija daudz lielāks upuru skaits un valstī nekāda pandēmija netika izsludināta".

AivarsN  Tie, kuri aiz savas muļķības ļāva sev ievadīt lēnas iedarbības indi, mieriniet sevi klusībā. Neaģitējiet sev līdzi pārējos, jo dzīvi sev tā tāpat nepagarināsiet, tikai karmu vēl vairāk sabojāsiet. Par jūsu pašaizliedzīgo rīcību, piedalīties nāvējošā eksperimentā, tā atmaskojot globālo afēru, mēs palicēji, jūs paturēsim gaišā piemiņā. Uzticēties vajag zinātniekiem, kuri jau labu laiku kā cenšas brīdināt pasauli par šo viltus pandēmiju un iznīcinošo vakcīnu, nevis uzpirktajiem valdību ielikteņiem.

LaskovijMerzavec  Reds, nu ko Tu vari un ar ko salidzināt???

Datus kas ir ievakti, kad visi visur ar datiem kas ir veidojusies lockdownā, ar maskam un praktiskitautas pulceshanas nav??? Tik cik veikalaa…

Man galigi neinteresē sagroziti un citadi apmuljati dati, ja cilveki saka, ka bija n dienas reali sudigi un vinjiem nav jegas melot….

/… nu hammergalvas… /

Floriana  Jāatcerās, ka pēc gripas potes arī cilvēki gulēja slimnīcās utt., un ka paliekam vecāki, daži tomēr ne gudrāki, manu paziņu lokā ir, kas vīrusu izslimoja pāris gadus atpakaļ, ārstējot kā plaušu karsoni, sekas protams jūtamas. Dezinformācija un viltus ziņas nogalina cilvēkus, ne inde, ar ko indējam sevi katru dienu, pie daudzām jau esam pieraduši.

Drole  https://odysee.com

search -- Whitney Webb, "Insights into the bio-medical vaccine industry complex"

Reds  LaskovijMerzavec - par kādiem lokdauniem tu runā? Mums nosacīts lokdauns bija 2 nedēļas, pēc tam cilvēki vēl drusku piesargājās, kopš rudens priekš vīrusa slimības ierobežojumi nav nekādi - tas ka tu nevari pulcēties krastmalā, bet vari to izdarīt veikalā, nekādā veidā neietekmē vīrusa izplatību. Starp citu - cik no tiem, kas pandēmijas karstumā pulcējās protestā krastmalā, pēc tam saslima? Ja būtu daudzi saslimuši, būtu pilna prese ar ziņām par to! Zviedrijā ierobežojumi praktiski nekādi un mirušo skaits tāds pats kā mums, pareizāk sakot viniem situācija ir pat labāka nu jau, jo cilvēki ir ļāvuši savai imunitātei darboties netraucēti.

Reāli tu tikko pateici ka tici tikai tiem datiem, kas tev simpatizē. Uzticieties zinātnei... ā nē ne tai, kas vīrusus pazīst jau 100 gadus, tikai tai, kura par vīrusu neko nezin un uzskata to par jaunu dzīvības formu. Un tikai tiem mediķiem, kuriem vēl ir jāmācās vakcinēt cilvēki un kuri uzskata ka vide slimnīcā ne ar ko neatšķiras no vides lielveikalā.

LaskovijMerzavec  Labi - nebija nekāds lokdowns, visur tusinji un viss notikās!!!

Un paraziti ari tulit aizmuks!

Pasmaidi :)

rebeka  Man ir vienalga par tiem, kas nopotējas, bet man nav vienalga par to, ka nepotētos ņems un ierobežos. Par to, ka viņi ir veseli.
Par ko visvairāk tagad jādomā? Par to, kā pašiem sargāt savu veselību.
Neaizmirstiet par D vitamīnu. 80% saslimušajiem bija D vitamīna deficīts.

Letija  Ļoti labi pateica viens plaši pazīstams zinātnieks - cilvēki ar zemu izglītības līmeni (ir tie, kas tic visādām sazvērestībām un ir pret potēšanos - šajā gadījumā).

Ir tāds laika periods, kad visas iespējas parādīt savu īsto dabu. Tās ir kārtējās nodevības, kārtējais ´´man viss vienalga, ko jūs man izdarīsiet, kā gribu, tā daru".
Vēl pieplusojas kaut kāds izteikts naids pret tiem, kuri mēģina risināt šo situāciju, kuri uzticas vairāk zinātniekiem, epidemiologiem, infektologiem utt.
Te vismaz viens komentāros ir solījis pat nogalināt.

Pilns spektrs zemiskuma. Kauns, ka tādi cilvēki apkārt.
Muļķīgi ir runāt par 8-10 gadu izmēģinājuma posmu vakcīnām, ja tās vajadzīgas šodien. Muļķīgi ir pilnīgi visu apšaubīt un apgāzt.
Muļķīgi ir teikt ´´es neslimoju, man apkārt arī nē, tie, kas nomira bija veci un tāpat drīz mirtu".
Un štrunts, ka ir tādi, kas slimoja, ka ārsti saka, ka vīruss viltīgs un nekad nevar zināt, kā reaģēs pat jaunu cilvēku organisms, ka paliek neatgriezeniskas sekas.

Vienkārši uzvedamies kā ar pamatskolas izglītību.
Nu, un vēl arī iedarbinām glumo izlocīšanās un nodevības gēnu, resp., to, kas atbild, ka paļauties uz jums nevar nekādā kritiskā situācijā.

P.S. Nerunāju par tiem, kas medicīnisku apsvērumu dēļ nevar potēties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu