Vīriešu profils.

Es šinī pasākumā atrodos pāris dienas.Tāpēc man radies jautājums puišiem.Kāpēc jūsu profili,foto,niki,utt ir tik noslēpumaini?Intriga tiek stingri glabāta līdz pēdējam,sak-satiksimies,tad redzēsi....Meitenes,lielākā daļa,bez problēmām parāda,kā izskatās,bet puišu profila bildes.....Rozes,jūras smiltis,kāju pēdas,un tas vēl labākā gadījumā.
Nevarētu teikt,ka īsti nezinu kāpēc tā.Bet parunāsim par to?

AivarsN  1 8 Brīvie un godīgie bez problēmām var iepazīties FB, Draugos. Pie reizes var apskatīt ne tikai foto albumus, bet arī publikācijas, ieteikumus, intereses utt. Precētajiem un profesionāliem medniekiem tāda atklātība var apdraudēt pat dzīvību, ja partneris gadījies pārāk greizsirdīgs. Tāpēc jau tikuši radīti neskaitāmi iepazīšanās portāli, kur tiek saglabāta pilnīga slepenība. Taču šādā veidā pastāv visai liels risks uzaicināt uz randiņu savu laulāto, vai vismaz kādu viņa uzticamu draugu, draudzeni. Un kur nu vēl paša draugu, radu un darba biedru loks. Tā kā, jebkuri meli vienalga atklāsies, agrāk, vai vēlāk.

CoCoSan  1 11 Ko tu iespringsti? Papras bildi, ja sāk uiņu stāstīt par tadjauredzēs, pasūti irst un nobloķē. Laiks ir nauda, nav ko šķērdēt uz visādiem ļoļikiem.

Floriana  1 6 Ar bildi jau nedzīvosi, bet cilvēkam var daudz ko pajautāt, sarunāt, lai zinātu vai vispār vērts pašu redzēt.

siikaa16  9 10 Kuram vajag ātru seksu, tam ir bilde. Nav ko laiku tērēt. Kuram seksu vajag ar sirds siltumu, dvēseles tīrību, iekšējo skaistumu, tas bez bildes.

gvapitons  4 1 siikaa16 Tev zotons, Tev dienas premija, Ta figna ko uzrakstiji , man patika

raina1970    4 Nu nemaz jau tik nesaprotami siikaa16 neuzrakstīja-- ir logiski, ka - ja vajag tikai seksu- tad ārējais veidols būs prioritāte-- tak nekādas dvēseles vibracijas nav paredzēts ņemt vērā.. un citādi-- ja komplektācijā ir paredzēts arī sirds siltums , tīrība un dvēseles skaistums-- tad nu vispirms laikam tomēr tas izskats tik liela prioritāte var arī nebūt. Bet par tēmu-- foto var nebūt dažādu iemeslu dēļ. Dominē tomēr variants- precēts, attiecībās esoss cilveks, kurš vēlās izklaidi - un nevēlās publicitāti. Tad ir vēl vesels klājiens tādu cilvēku, kuriem šķiet, ka foto - tas ir pārāk personīgi jau, un nevēlās atklāt savu veidolu, līdz nav pārliecināti- vairak, vai mazak- ka otrs ir ieinteresēts, pats ir ieinteresēts, un ir kaut kāda perspektīva , ka tikšanās vai saskarsme būs okay.Un ir vel- tie , kuri vienkārsi izklaidējas, kuriem viss ir pofig.. Protams, ka ir vēl kādas nianses visās grupās,bet tie jau ir sīkumi.

gvapitons  2 2 raina1970 Tas saucas , savejos nepametam, man patika. Bet tas,ko sarakstiji, par temu: tiri, skaidri , saprotami .

Leta  1 1 patika CoCoSan komentārā ietvertā ideja! eh, ja varētu to visu vienā teikumā, un pieklājīgā

kosrem  2 1 Un ko tad pati! Jole3 Tad raksti pilnu vārdu uzvārdu un arī tēvavārdu. Neslēpies!
Tāpēc jau liek nesaprotamas bildes un nikus, lai neatpazītu draugi, radi, laulātie. Un saglabājas intriga!

Leta  1   Floriana, ja pāra meklēšanas būtība ir jaunās audzes radīšana, izskats ir prioritārs.

https://youtu.be/goFIxxWru78

dabasmiilis  2 3 Pajautā labāk bērniem... vismaz laiku atpakaļ mācīja, ka internets ir skatuve un ne visi ir skatuves cilvēki un ne visiem padodas aktiermāksla, ka ir jādomā nopietni ko vēlies izlikt uz skatuves, ka nenākas nožēlot kā visādām influencerēm, kur katra viņu pārteikšanās , katrs viņas vārds tiek citēts. Ne visi ir tādi mazohisti.

Mani novērojumi liecina, ka vīrieši ir vairāk domājoši, tādēļ uz katra sētas staba savas bildes un personīgo informāciju nesprauž! Ar bildēm var arī apmainīties epastā, tādēļ nevajag pilnu internetu piebāzt...

Viens piemērs, viena sieviete ~40-50 aktīvi reklamējās, tā teikt deva visiem, tur bija tik piesātināts intīmais piedāvājums, un visu ar savu seju reklamēja, bet tagad pēc dažiem gadiem pēkšņi viņas anketas pilnībā izmainījušās, pēkšņi atgādina nevainīgu meiteni un tagad meklējot vīru... Domāju, vīru būtu daudz vieglāk atrast, ja nebūtu pa visu MAZO Latviju reklamējusies kā visiem devēja!

Daļēji arī izglītības jautājums, visādi vientieši gatavi sevi visos rakursos parādīt nedomājot par sekām. Jo dzīves gudrāks cilvēks, jo vairāk viņš sargās savu privātumu, nav obligāti jābūt precētam...

Te pat sievietēm ir vairāki profili, viens ar bildēm, bet no citiem troļļo un uztausta upurus!

Ps. Cilvēks, kurš prot komunicēt, mācēs arī pajautāt bildes, bet ja to neprot, tad nekas cits neatliek kā lūrēt uz kājām un sētas stabiem!
Tā vismaz intelektuāls vīrietis nesastapsies ar sievietēm, kuras neprot komunicēt. Komunikācija ir daudzreiz svarīgāka par ārējiem izskatiem, ko dod skaista kastīte, ja tajā satura nav - pagrozi pa rokām, papriecājies un izmet.

dabasmiilis  3 3 17:29,

Vēl arī mājas un dzīvokļa adreses nav norādītas, laikam jau autorei ir kas slēpjams.

Parasti tā ir, ka visādi naivie un vientieši sevi izliek visu apskatei, jo viņiem paškritikas trūkums, tajā starpā arī visādi narcisi. Ja ir lietas, kas pašam cilvēkam pieņemamas, tas nenozīmē, ka arī citiem būs pieņemamas un saprotošas.

Cik redzēts meiteņu bildēs - vienīgā bilde anketā, bet tajā pašā saburzīta gulta fonā[tā kā nevarētu citur uzņemt vai piekārtot gultu, neprasu jau smuki salocītu pa stūrīšiem - nedomā līdzi ko publicē], ir arī tādas, kur visa istaba izskatās kā viesuļvētras epicentrā, redzēju arī viena džeka krāniņbildi - fočējies atejā pie poda, ir tādi naivi un primitīvi ļautiņi, kuri koncentrējas uz vienu lietu, bet neredz visu kopainu - džeks domā, ka tūlīt visi apbrīnos viņa krānu, bet nepadomā, ka nav diez ko smuki, kad jālūr uz podu vai pilno papīrgrozu.

dabasmiilis  1 4 Parasti šādi cilvēki saka - man nav ko slēpt!
No tādiem ir jāturas pa gabalu, tādiem noslēpumu nav, izklačos visiem arī ģimenes dzīvi visos sīkumos. Varbūt pat ieliks bez tavas ziņas netā video, kur tu miegā krāc.

gvapitons  3 12 dabasmiilis Viss sis bija tas INTELEKTS,manas sirmas apmatojums no krutim izkrita, beidzat dirst, lielaka dala no jums ir veci, dirshu, varbut nebus lielaka dala , aptaukojushies divana pirdeji, kas iedomajushies no sevis , sazin kadus karalus, izdomajushi, ka spej izdrebinat jebkuru meiteni. Manas 5 klases , un roza brilles, skaidri to visu redz

CoCoSan  3 11 Labi gan tas smukulītis gvapitons iedeva čaiņikā mūsu vecajam štata darbiniekam dabasmīlim 🤣👏

CoCoSan  4 3 Gvapiton, nepazūdi, mums te katostrofāls sexīgu puišu iztrūkums 😉

Lucky    11 gvapiton, nešaubies ne mirkli, tas viss tev vēl priekšā. ;) Izmanto brīdi, kamēr esi čipendeils, kaut arī 5 klašu atslēdznieks. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu