Vīriešu profils.

Es šinī pasākumā atrodos pāris dienas.Tāpēc man radies jautājums puišiem.Kāpēc jūsu profili,foto,niki,utt ir tik noslēpumaini?Intriga tiek stingri glabāta līdz pēdējam,sak-satiksimies,tad redzēsi....Meitenes,lielākā daļa,bez problēmām parāda,kā izskatās,bet puišu profila bildes.....Rozes,jūras smiltis,kāju pēdas,un tas vēl labākā gadījumā.
Nevarētu teikt,ka īsti nezinu kāpēc tā.Bet parunāsim par to?

Fordiks  3 4 Un,daudzas savu svaru sleepj!😅 Oho loti daudz"tankistes"!🤣

VECA_PIEPE  4 5 "Intriga tiek stingri glabāta līdz pēdējam,sak-satiksimies,tad redzēsi..."(c)

Es uz sitiena skaidri un pa tiešo pasaku:
"Ne uz kādām intrigām nepavelkos- ja Tu, čalīt, pirmajā vēstulē nevīžo atsūtīt savu kailfoto pilnā augumā, stāvus,...tad uz randu ar Piepi i neceri!"
Neiešu savu laiku takš izniekot ar liekiem apcerējumiem potenciāla meklējumos:
ja ir, tad ir,...ja nav, tad nav- tikai kailfoto pirms randa skaidrību vieš!

Epifanija    2 Intriga ir tik liela, ka nevar ietilpināt atvēlētajā tā formātā!😂

siikaa16  2 2 16:43
Ja tik papleš kājas un guļ kā auksta zivs, tad varbūt to nevajag. Nav mana taktika.

siikaa16  2 2 23:50
Uz tēmas jautājumu atbildēju. Jums radās papildu jautājums. Tas jau Jums aktuāla seksa tēma.

dabasmiilis  4 4 2021-07-06 18:14,

Nu nevajadzēja tā pārcensties un izcelt savas piecas klases, to jau tāpat var redzēt, tev visa saruna grozās tikai ap pakaļgalu.
Iegaumē puisīt, tiem, kuriem intelekts, tie neskrien jebkurai meitenei pakaļ, kur nu vēl drebināt viņas, ar to lepojas tikai neaudzinātie ar pārāk uzpūstu pašnovērtējumu, kas tālāk par piecām klasēm nesniedzas!

Mikko    1 Un ko nu?
Lielākā daļa dāmu bez bildēm jo bail dabūt pa kaklu no vīra vai arī ne visai pievilcīgas!
Un tas ka kāds sevi atklās vēl nenozīmē ka ies ar Tevi uz randiņu!
Priekš tam īres mūžīgi jaunie masturbatori 😄

gvapitons  2 4 dabasmilis Tu pec bildes nosaki, cik zemas ir moralas normas otram cilvekam??? Gnidu un pirdeju jelie varianti, intelekts Tev tad ir viena limeni ar poda vaku, ja jau Tev patik aizkart pakalgala temas.
Tu sauc mani par puikin, un vel gribi , ko pamacit, nu nav no Tevis un Tev lidzigajiem , ko pamacities. Un es lepojos ar savam 5 klasem un atsledznieka amatu, jo Tu ar savu super izglitibu neesi talak par mani nekur ticis. Man vel ir laiks, ko sasniegt, bet Tev onkolit......Nepalisku rupjs. Nenemiet launa, ja kadu citu vel aizskaru....

dabasmiilis  1 2 Pārlasi savus tekstus, par piršanu un diršanu vien raksti.
Ne jau es par pakaļgala tēmām rakstīju!

gvapitons    1 Kas tad Tu esi????? Svetais Jurka no Romas????

dabasmiilis    3 Ja tā tava īstā bilde un pat tad zaķi neķeras, nu neko darīt, jāsāk grāmatas lasīt, ir meitenes, kurām ne tikai skaistulīši patīk, bet arī iekšējais saturs!

Iespējams tevi aizskāra mani vārdi par narcisiem un ārēji skaistām kastītēm ar tukšu vidu, vai varbūt esi tas manis pieminētais krānu bildētājs atejā un tādēļ tā uzvilkies.
-Ja tā ir, tad atvainojos, negribēju nevienu individuāli aizskart! Mans nav uz kašķiem tendēts!

Es saprotu, ka esmu tikai gadu vecāks par tevi, un vari manus padomus neklausīties, bet ja vēlies šeit atrast kādu normālu sievieti, un tevi neinteresē JEBKURA, tad izņem arī no savas anketas ārā visu vārdus, kas ar diršanu saistīti, jo saku kā ir - normālām sievietēm interesē ne tikai ārējais skaistums, bet arī iekšējais saturs - intelekts, šobrīd sanāk, ka dari visu iespējamo, lai normālās atbaidītu. Ar tādiem vārdiem atradīsi tikai sev līdzīgo un tad varēsiet sēdēt viens otram blakus un visu laiku sūtīt viens otru uz mazmājiņu!

Nekā personīga, cenšos tev palīdzēt, lai nebūtu jārūc uz visu pasauli un jāpārmet citiem[to starp man vecam opim] sava neprasme atrast sievietes!

dabasmiilis  1 1 16:31, Šajā komentārā lien ārā zems pašnovērtējums, tā vietā, lai paskatītos uz sevi un atzītu savus mīnusus, tu centies bakstīt ar pirkstu uz otru, tādā veidā cenšoties novērst uzmanību no savām nepilnībām, bērnudārza līmenis - un tu un tu un tu...! Atceries, noliekot otru, labāks nekļūsi!

Esi diez gan garlaicīgs kā sarunu biedrs, pat man žāvas sākās, iesaku arī anketā iepazīšanās mērķi mainīt uz citu, sarakstes nav priekš tevis, visas foršās oho meitenes tikai aizbaidīsi no saita, nebūs man ar ko parunāties!
Ceru, ka vismaz savā arodā esi profesionālis!

Nekā personīga, Lai tev jauka diena! ;)

gvapitons      Zetons, tev par anketas lasishanu, ja Tu butu verigaks, tur skaidri un gaishi rakstits, ka intereses - SARAKSTE. Man citu palidziba nav vajadziga, un es nevienam neko neprasu. Tu redzeji manas sarakstes?Ka Tu vari ko apgalvot???? man patika

saulite34  2 6 Atceries, noliekot otru, labāks nekļūsi![c]

profesor dabasmīli,to tekstu noliec savu acu priekšā un turpmāk ,kad tev sāksies citu aplikšanas slimība,tā arī atceries,ka neesi labāks par citiem.

Tinte  1 1 Dabasmīlis ar gazlaitingu nodarbojas.

Momo    5 Man domāt, lielākā daļa pasažieru nelepojas ar būšanu šeit. Vienalga, kādi ir tie iemesli te būt.

Mikko      Uķi Puķi Jole 😎
Neko no manis nesaņemsi!
Man ir sava nemainīgi stingra nostāja - Neko no Tevis nevajag un punkc!
Tā kā mierīgi pasmaidi un ejam tālāk! 😌

Dzeguzessbalss  1   Neliek bildes un īstos vārdus, lai sievas neatrod.:)

Bet, ja attālinās no tā, ko katrs te dara, tad tieši tie profili, kur nav ielikta bilde, citreiz ir vērā ņemamāki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu