Vīrieša gudrība, kā pievilcības faktors

Šodien skatījos kaut kādu raidījumu ar Ivaru Godmani. Lai ko viņš būtu sastrādājis iepriekš, tomēr secināju, ka viņš nemaļ tukšu, bet pārzina faktus. Un esmu secinājusi arī citās reizēs, ka vīrieša gudrība, pat ja viņš ir tikai drusku smukāks par mērkaķi, mani vilina. Ir, protams, arī pārgudrie, kuri "vienmēr zina labāk". Bet varbūt varam padalīties, par kuriem vīriešiem sabiedrībā un varbūt PAT Oho varam teikt, ka viņi ir gudri un mums patīk šīs gudrības dēļ?

Marta16  Bet Godmanis ir sivēns (kas gan ir maigi pret Godmani un nesmuki pret sivēniem). Gudrs viņš ir , bet tas nav nekādi patīkama gudrība.

av2  Jaa, ir kaadi 5-6 skolotaaji, ko veel ssodien atceros ar labu. Politikki? Nu nee, da jebkuram no vinniem ....neizteikssos.

Leta  Man pazīstami vācijas mācītāji, kas augstskolas solā pavadot 9 (!) gadus, ir erudīti pasaules vēsturē tāpat kā latīņu valodā, bet pelna 1 000 netto mēnesī un dzīvo baznīcā.
Admins ir gudrs, jā, bet asociē sevi ar izlasīto romānu plānprātīgajiem varoņiem -domājiet, tas labi beigsies? smešno da žalko. Vajadzēja runāt, kamēr rīts.

av2  Nu, a kas tiessi Tavaas aciis ir taa "viiriessu gudriiba" ? Ko tas noziimee? Ka viirietis zina... Pitagora teoreemu, vai ja vinnam lieka chupa naudinnas, vai veel kas? Ir tak kautkaadi kriteeriji tiesi Tev, a? Hmm...

Leta  Nevajadzētu pasauli uztvert galvenokārt caur seksualitātes prizmu, tad nebūs "gudrs" defaultā uzreiz arī "seksīgs".
vai man jāiemīl būtu vecs terapeits, kas labi izārstējis ,teiksim, no caurejas? manā gadījumā, nē. labu honorāru un ata
es pat savos briļļu pacientos ne reizi neesmu iemīlējusies. koncepcija ir nejaukt graudus ar pelavām, t.i., lietišķas darīšanas ar seksu.

Epifanija  Tas tāpat kā grib man iestāstīt, ka pirtī ejot kopā visi kaili neviens neko otram nenopētot, nu i duriki, es gan uzreiz visiem nopētītu garumus!😂

Leta  laikam aktuāla problēma mums visiem, kas te regulāri pulcējas, ir, ko ar to potenciālu darām. lidotājs , kas strādā par sētnieku, tiek saukts par sētnieku

Rouzita  Ja te palasās, uzreiz uzlabojas garastāvoklis. Kadi tik te nav personāži.
bet par temu... sexīgs var but ari nevisai gudrs virietis. un gudrs var but neinteresants. godmani varu palkausities, bet skatities gan uz vinu nav interesanti.

Marta16  Un tomēr katram savs, kad skatos TV, Vai bildi protams, nav svarīgs tas prāts, āriene ir svarīgāka.
Starp citu, man bija pazīstams vīrietis, ar kuru komunicējot, sapratu, lai arī viņš būtu sētnieks, tas viņa personību nemainīs.

incis1  Juris Rubenis,Pēteris Apinis,Anatolijs Danilāns un vēl viens,otrs.

siikaa16  Tētis.

Neganta  Gudrība, protams, ir seksīga. Bet ne jau nekaunība un melīgums, kā tas ir Godmaņa gadījumā. No tādiem publiskiem tēliem īsti neviens nenāk prātā, kas būtu tāds..... seksīgi gudrs. Diemžēl.

dabasmiilis  Nevēlos traucēt dāmu tēmā, bet nenoturējos.

Tas ir viens no interesantākajiem cilvēkiem.
Par Godmani un viņa nedarbiem neko nezinu, laikam tolaik man politika neinteresēja.
Vienīgi atceros viņa pēdējo laiku, kad bija premjers, un vienu lietu pamanīju jau tolaik, kas man krita acīs, jo baigi atgādināja mani, viņš vienmēr paveica mājasdarbu, viss bija pa mapītēm salikts, varēja redzēt, ka cilvēks ir nopietni gatavojies, ne tā kā vairums politiķu, kuri dzejo no galvas visādas glupības, bez faktiem un pierādījumiem...


-Un viņu par to bieži izsmēja, aiz muguras runāja, ka atkal tas Godmanis ar savām mapītēm. [gandrīz tas pats novērojams oho, kad nākas klausīties - atkal tas dabasmiilis ar saviem palagiem!] :D
Vienkārši cilvēku apziņa neļauj iedziļināties, bloķē informāciju, kā arī nevēlas domāt, tādēļ visu viņiem nesaprotamo un svešo vieglāk ir ignorēt vai noliegt!

Viņš vienkārši bija pārāk sarežģīts priekš vienkāršās tautas, tādēļ viņu nesaprata.

Pirms kaut kāda laika salīdzināju politiķus un uzreiz Godmanis iešāvās prātā, nevarēju saprast, kādēļ pārējos politiķus nesaprotu, bet Godmanis bija kā paraugs ar savu pedantiskumu un tiešumu, savām darbībām.
Tad iešāvās prātā doma, ka varbūt mums kopējs horoskops, iespējams tādēļ viņu tik labi saprotu.
-Horoskopos tieši tā arī skan viena rindiņa - "ar strēlniekiem izvēlas nedraudzēties nevis tāpēc, ka viņi būtu slikti cilvēki, bet gan tādēļ, ka viņus nesaprot", viņiem ir īpatnējs domāšanas veids, tur ir jāiedziļinās, tādiem, kas nav raduši domāt un analizēt, būs diezgan grūti strēlnieku saprast.

-Kāds bija mans pārsteigums, kad izrādījās, ka mūs vieno ne tikai strēlnieks, bet pat dzimuši esam vienā dienā[mēnesis, datums]!

Ps. Par politiķiem runājot, politiķim ir jābūt plēsējam, nevainīgi jēri vilku barā neizdzīvos, tie ātri tiks saplosīti! Parasti jēri nespēj valdīt, izņēmums ir patreizējā varavīksnes valdība - ielikteņu bars, kas pilda katru sava sai

dabasmiilis  ... kas pilda katru sava saimnieka pavēli.

dabasmiilis  00:02,

Man atkal iekšējā pasaule vairāk interesē par ārējo, tieši pretēji - redzot pārāk skaistu sievieti, nostrādā bremzes, divas lietas - skaistās bieži vien mēdz manipulēt izmantojot savu skaistumu, viņām mēdz būt milzīgs prasību saraksts, arī konkurentu rinda noteikti tādai nesnauž[ko tur bojāšu savus nervus lienot vai no ādas laukā, lai izdabātu, pretējā gadījumā aizies, ja kas nepatiks], otrs - bieži vien tas ārējais spožums traucē iepazīt viņu kā cilvēku...
-Un es tāds neesmu vienīgais, gana daudz dzirdēts no vīriešiem, kas siekalojas, bet izvairās tuvoties, un šeit neiet runa par pārliecības trūkumu.

Tāpat no tām pašām skaistulēm, ka vīrieši no viņām baidoties - ka skaistums esot kā lāsts, tieši tādēļ viņas esot vienas, un šeit es nerunāju par kaut kādām rupeklēm vai izvēlīgajām.

Bērnībā dzirdēju - ka ar skaistajām izklaidējas, bet prec pelēkās peles, jo tad vīrietis var būt drošs par noturīgu ģimeni, ka viņu neuzmetīs, ka uz sievu varēs paļauties.

CoCoSan  Spriežot pēc saliktajiem mīnusiem necik nešaubos, ka tās sievietes ir pelnījušas būt un palikt vientuļas. 🤣👍

Julianna  Redzi Ieviņj! Augstākie spēki ieliek katram cilvēkam savu potenciālu. Jautājums, kādā virzienā viņš to izmanto. Nest labumu cilvēcei, vai graut to. Priekš manis Godmanis bija un ir un paliks sukinsyn! Lai cik gudras tēzes nerunātu. Viņu jātiesā pirmajās rindās par to, ko izdarīja ar Latviju. Kā šodien atceros. Sāka ar tautas baidīšanu. BŪS BADS. Tie ir viņa vārdi. Un viņš to teica, kad pilnas fermas ar lopiem, barība viļņojās pa tīrumiem. Kas notika tālāk? Sabotāža. Laukus nekūla, lopi sāka sprāgt. Atceros, kā pļāva ziemā pa Rāznas krastiem niedres un mala kopā ar egļu zariem. Baroja cūkas. Vienu sivēnmāti paņēmu no sovhoza. Dzeltenu un caurspīdīgu. Sovhozu un kolhozu priekšniekiem deva prikazu un viņš kā premjers to akceptēja, visu iznīcināt. Aizgāju uz kantori, saku dodiet man par pajām(feika toreiz vērtību) nopirkt cūku fermu ar dzīvniekiem un tehniku. Kā šodien atceros, ko kantora žurkas man acīs pateica -- kamēr visus nenosprādzināsim, jumtus nenorausim, tehniku neizpārdosim, vari nemečtatj. Ko mums Godmanis labas gaļas, piena un maizes vietā veikalos saveda? Snikerus- kujikerus, kolu utt. Tauta kā negudri štampāja iekšā. Vot i sarūpēja pa lielam badu. Šajā jautājumā viņš solīto izpildīja. Ekoloģiskas pārtikas pa visu Latvijas teritoriju... Un vēl tagad, kad izbaudām klimata ieročus, no sākuma mēnesi ūdens slūžas vaļā un tagad līdz 1 septembrim pojaļnaja lampa dedzina visu laukā. Tikai 30 gadus iepriekš lopiņus sprādzināja. Tagad cilvēku kārta, jo esam sašķelti. Agrāk krievi/latvieši, tagad paši zinat kādās sūda nometnēs. I ne par matu nepaliekam vienoti un gudrāki.

Vezirs  To 12.43 speciāli tajā laikā nobēdzināja lopus un taisīja mākslīgo badu un tukšus plauktus, tas par gaļu. Pieļauju, ka arī citās sfērās bija tas pats un sabotāža pilnā plaukumā.

Vaukskis  Neviens nav lemts ciešanām. Viss atkarīgs no tā, kā cilvēks vientulību uzņem. Tas, kā cilvēks skatās uz dzīvi, ir tas, kā viņš izdzīvo vientulību. Un tas mēdz būt ārkārtīgi atšķirīgi.

Uzturēt sakarus ar normāliem cilvēkiem ir ļoti svarīgi. "Tumšos laikos ļoti labi var redzēt gaišus ļaudis." (Ē. M. Remarks)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu