Vīrieša gudrība, kā pievilcības faktors

Šodien skatījos kaut kādu raidījumu ar Ivaru Godmani. Lai ko viņš būtu sastrādājis iepriekš, tomēr secināju, ka viņš nemaļ tukšu, bet pārzina faktus. Un esmu secinājusi arī citās reizēs, ka vīrieša gudrība, pat ja viņš ir tikai drusku smukāks par mērkaķi, mani vilina. Ir, protams, arī pārgudrie, kuri "vienmēr zina labāk". Bet varbūt varam padalīties, par kuriem vīriešiem sabiedrībā un varbūt PAT Oho varam teikt, ka viņi ir gudri un mums patīk šīs gudrības dēļ?

Labrador  Pastāv atšķirība starp akadēmisku gudrību un ģenētiski mantoto un dzīves pieredzē iegūto viltību. Ar pēdējo cilvēks kļūst turīgs un ietekmīgs.

Labrador  Dzīvē par akadēmisko izglītību un gudrību noderigaki ir chujs , njuhs un ponja.

Lucky  Jums taisnība, Cepļa kungs. ;)

Leta  neesmu kompetenta vērtēt Godmani, kur mans lidojuma augstums, kur viņējais
bet 1 lieta uzkrita. viņš izdeva ukazu mainīt kases aparātus, pie noteikuma, ka jaunos sagadīšanās pēc piedāvāja sievas firma. nu, fiksais prāts jau varēja to ķēdīti drusku garāku uzmudžināt.

paralēles šodien globālā mērogā.
būtu naivi domāt, ka pasaules līmeņa virusologi nepazīst/ nepilda ukazus no pasaules līmeņa farmu gigantiem.

Lucky  Leta, ir jau Tev taisnība ..., bet kur analīze par Rīgas stabiņu izcelsmes "kāju augšanas" vietu? Visi šūmējas, bet atrast nevar ?

abols23  Man patīk Ugunskurinātājs!Vienmēr ar smaidiņu lasīju viņa erotiskos stāstiņus oho.lv.Kur tagad ir nozudis es nezinu ...

kvarts  Nav pretīgāka un dabā neiederīgāka radījuma par cilvēku.... katrā cilvēkā ir kaut kas labs un kaut kas slikts..... lācim (tārpiem) vienādi garšo gan labie , gan sliktie...

Leta  viens mans kursabiedrs teica, kas no tavas gudrības, ja tu pasmaidīt nevari.

Leta  https://youtu.be/6iTZH5pxNms

Mikko  Ogo go go kā sašūmējās...
Nu bet kam interesē Jūsu pievilcība, jaunavība un vēl tur nez kas.... 😏
Tepatās sēžat un sēdēsiet ilgi un laimīgi 😝

CoCoSan  Esmu konkrēti šokā, kāda zeme un padibene šeit apgrozās. Var kāds izskaidrot komentu, kurš dabūjis zaļo īkšķi? Kāds īsti tai komentā bija vēstījums? Ka sabiedrībā nav godājamu un cienījamu vīriešu? Vai to ka autore mikla?
Atkārtošana zināšanu māte, esmu pat priecīga, ka galvās apdalītie tā arī ir vieni, stulbums individuālais tomēr ir mazāk kaitīgs par kolektīvo.

LaskovijMerzavec  Jā, Latvijā ir cilvēki, kurus var nosaukt par gudriem. vispār katram ir sava gudrība, un nevienmēr viena gudrība der visiem.

Man vairāk piesaista vitalitāte un enerģija. Piemēram, Rolling Stones - 50+ bet kā plosās uz skatuves. Un noteikti nav dumji puiši. Aŗi sievietēs - galveneis, kas piesaista ir dzīves prieks, enerģija, seksualitāte.

Un ja vīrietis baidās no skaistām sievietēm - tad viņš ir un paliek tirliņš.

ketija64  Chriss no oho :)

Epifanija  Nē nu kura sieviete gan atdotos pamulķim, vai arī es ko vēl nezinu?!

Mikko  Kādam jauks visi īres tirliņi, best manā skatījumā tika tirliņš var nonstopã blēt par seksu..
Kas pietrūkst par to runā!
Pamuļķis skrien pakaļ visiem brunčiem, viedais padomã vai tas ir tã vērts. 😌

gunda10  Televīzija jā , bet dzīve drīzāk nē jo tā ir neprognozējama , ja atčkariki patīk tikai tad ja ir naivi un jauki , te visi tēlo gudrus un tas ir šausmīgi kāda gudrība var paredzēt krīzi , nav jau kašperovski ja aiz spriedelēsanas nav labs raksturs , vai citām citas īpašības tad ... 2021-09-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu