sen aizmirstais randiņš un šoks!!!

Sen neesmu bijusi uz randiņu,bet beidzot tas notika!!!Nesanāca laika pa randiņiem ,jo visas dienas veltīju mazajiem mazbērniem!!!Iepazinos šajā saitā un apmainījamies ar tel.numuriem ,lai paātrinatu tikšanos!Saruna ēterā sapratu ,ka otra pusīte arī meklē sev nopietnu dzīves draugu ar kuru varētu kaut kur aizbraukt atpūsties un izklaidēties.Pēc telefona sarunas sapratu ,ka viņš ir jau pensijā un lielijās ,ka ļoti labi vēl nopelnot (vairāk kā 2000.eiro mēnesī)un nav kur izlietot!!!Jokodamies atbildēju ,ka palīdzēšu patērēt ,kaut gan man ar materiālo pusi ir viss ok!!!Nu ko sarunājām randiņu Jūrmalā(tur es dzīvoju).No pirmās tikšanās sapratu ,kamans ,,pensionieris,,ir diezgan lepns !!Stāvu skaista sapucējusies ,piebrauc ar mašīnu un nekāpj ārā!!!!Tu neredzi ,ka es stāvu!!!!Nu neesmu lepna ,pati pieeju....tas vēl nekas....Prasa ,ko darīsim?nu ko darīsim ?!!!!aibraucam uz kādu kafejnīcu ,lai iepazītu viens otru!!!Tā ir labāk cilvēku uzklausīt un acīs paskatīties ,ne kā uz reiz staigāt gar jūru ,neredzot vienu otru.Biju mazliet šokā ,ka apsēdamies un kad pienāca oficiants ,viņš pasaka ,ka mājās jau paēda (viens pats dzīvo )ka grib tikai kafiju!!!!!Nu kā tā var!!!!!!Lielās ka naudas nav kur likt un nevar skaisti ar mani pavakariņot?!!!!!piedāvāt kādu vīna glāzi !!!!!!!es pucējos ,domājuka skaisti pasēdēsim,bet iznāk naivā!!!!!Es pati varu par vakariņām samaksāt!!!!Bet man jautājums ,ja tu meklē koptu ,nodrošinātu sievieti ,uz ko tu ceri ?!!!!ka es pie kafijas krūzes ar tevi trīs stundas sēdēšu un uzklausīšu tavu grēksūdzi!!!!!!Pēc skaista sākuma varētu būt arī skaists turpinājums !!!!Es viena varu tad būt ,bet ne ar tādu vīrieti!!!!Nu jā ,tagad sāks mani ,,skaisti ap....st,,ka esmu mankārīga un t.t.!!!!Es savā dzīvē esmu visu saniegusi ,lai tagad varētu skaisti atpūsties ,bet ne tādā veidā!!!Tas nekas ,briesmīgākais bija ,kad šķīrāmies .es paskatījos nejauši uz viņu apaviem !!!Pludmales zandeles un ar ZEĶĒM!!!!!!!!!!!!!Nu p

saulite34  Te jau vairāk ir stāsts par attieksmi,ja vīrietis pat nav spējīgs izkāpt no mašīnas,lai sasveicinātos ar sievieti,tad kāda tam nozīme kā viņš ir ģērbies un ,ko var te atkal spriedelēt onkuliņš par sievietēm ,kurš savā anketā ierakstījis,ka nevēlas iepazīties un kuram sievietes sen jau riebjas un pats dzīvo pasaku valstībā,un kurš zinādams ,ka neies uz satikšanos nav spējīgs piezvanīt un sievietei to pastāstīt,īsta mīkstmieša rīcība,toties klačoties internetā ir gan atradies laiks.

Tessa  cilveki ir dažadi un es nemužam negaidiitu iznešanos un "skaistas vakariņas" no knapi iepaziita oho pasažiera. turklat nevaru iedomaties šadu situaciju arii gadijuma, ja viņš man neškistu pievilciigs, vakariņas sev es varu apmaksat arii pati un pat ļoti skaistas.

koroč, gruši jums, princesem.

Mikko  Atkal bēdīgā pieredze? 😏
Bet varbūt zeķes līzingā?
Tãpat kā viss pārējais 😋

langstins  Tessa-iespļāvi dvēselē.

AivarsN  Par to mašīnu piekrītu, ja vien tas nebija uz ielas, kur nedrīkst apstāties. Ja nevēlos šeit iepazīties, varbūt vienkārši nav tādas vajadzības, bet tas nenozīmē ka man kādi aizspriedumi pret sievietēm vispār. Drīzāk ne sevišķi patīk šejienes anonimitāte. Tātad nodomi nav tīri un ir kas slēpjams, kā piemēram dzīvesbiedrs. Lielajās platformās ne tikai izmet vilnu bet arī iepazīstas pilnīgi atklāti.

saulite34  mīksmiesi pārstāj tu te savus teātrus spēlēt,tie ,kas nevēlas iepazīties un tie ,kas meklē tikai izklaidei un ,ja vīrietim ir sieva,tad viņi to arī godīgi pasaka un cienu tādus VĪRIEŠUS par viņu godīgumu,bet tu esi prasta klaču bāba,kuram sen jau riebjas sievietes un esi vecs prasts izvirtulis ,kurš te maskējas ar savu tukšo pasaciņu stāstīšanu.

Bellatrixa  Piedod jau nu autorīt, tas nav ļauni domāts, bet šitāda publiska randiņa iztirzāšana ir nesmuka, it kā trūktu draudzeņu, ar kurām padalīties, oho publika nekad nebūs Tavas draudzenes, miskaste arī ne.

capitaine_tromperie  Mans mīļākais apģērbs ir džinsi, T krekls, street apavi, diez vai uz randiņu vilktu uzvalku ar šlipsi.

Julianna  Eseni! Tu te sevi pasniedz kā augstdzimušu dāmu. Bet lūdzu, neviens neliedz tā justies! Tomēr atceries, karalienei, karalienes zamaškas. Nav ko ar moriem apspriest cita mora sandeles un zeķes. Karaliene uz tādu sīkumainību neparakstās.

Chris1986  Man tik viens jautājums - vai tad tiešām 58 gados sievietes vēl piekopj seksu? Un ir ar gribētāji??

Epifanija  Tev ir visas iespējas to noskaidrot, tikai nevelc sandalēs zeķes!

Ievinjata  Paskatījos Eseni bildes. Izskatās tiešām skaista un kopta dāma! Domāju, ka viņa tikai meklē vienlīdzīgu vīrieti un tas nav nosodāms.

Sassy14  Tie mākslotie randiņi ar gluži svešiem cilvēkiem tomēr ir galīgais bullšits, cik esmu sapratusi. :D
Atkal – no tālās jaunības atmiņu rubrikas.
Nu, bija tas apm. mežonīgajos 90.-ajos, kad augstskolā mācījos. Biju izdomājusi, ka pietiek reiz ar tiem augstskolas koju kaimiņiem un viņu draugiem, visi vienādi – pamēģināšu caur t.s. „iepazīšanās biroju“.
Nu, viens bija kaut kāds lāga puika, ar savu mazo aldziņu vadāja mani un manu draudzeni pa tolaiku naktsklubiem, bet – lāga zēns bija praktiķis, un gauži garlaicīgs sarunu biedrs (jo neko nejēdza no mākslas un rokmūzikas). Un nebija kā vīrietis manā gaumē…
Otrs bija tāds pusmūža onkulītis, vienmēr kuplas un dārgas vakariņas restorānos, bet tad… :D :D .. viņa lepnajā mājā ienākot, gaitenī 5 dažādu izmēru rozā sieviešu čībiņas – nu, katram gadījumam, kādas nu kurai kandidātei derēs.. :D Un grāmatas plauktos sapirktas un sašķirotas ne pēc alfabēta vai satura, bet pēc… krāsas un biezuma! :D Nu te nu vairs nebija, ko sacīt.. :D
Vēl trāpījās pāris tolaiku „datoru ģēniji“, kuru vienīgā istaba bija piebūvēta ar elekrotehniku un, par cik no tās istabas laukā viņi laikam tika apm, 2 reizes gadā (ēdamo droši pienesa mamma, kaimiņiene vai kas tml), tad arī nebija brīnums, ka tipiņi ar 3 augstākajām izglītībām apm. 40 gadu vecumā savu otro pusīti nebija atraduši, lai gan skaitījās meklējam.. :D
Kopš tā laika es tiem mākslīgi organizētajiem randiņiem caur „birojiem“ vai portāliem vairs neticu.

Leta  variācija par zeķēm sandalēs. Aizmuguriski publiski izņirgt par to var vien par kaut ko apvainota dāma, kas ne sevišķi mīl cilvēkus. Visas citas, kas jau vispār ar džentelmeni pinās tā nopietnāk, atrisina garderobes un/vai ādas problēmu. Bet kas ir garāmgājējas, nav ko iespringt par svešu cilvēku izskatu, kuri iesprindzējai nav neko sliktu izdarījuši.

uguntina1957  Gan jau cilvēks bija satraucies,ieraugot dikti saposušos dāmu.Varbūt Jūs ar savu krāšņumu vispār viņam pamatu zem kājām izspērāt? Vai vismaz noskaidrojāt kas Jums kopīgs,kādas intereses,jeb tikai kā naudu tērēt un sacensties,kurš var vairak atļauties?Iespējams,ka to modi ar zaķēm un apaviem Jūs būtu spējusi pamainīt un ieteikt ko labāku?
Es šeit dikti ilgi neesmu,bet pieredze ar saņemtajām vēstulēm ,diezgan drūma.Es nemaz šeit nebūtu,ja mans dēls neuztaisītu šo profilu.Nekadas lielas cerības jau nelieku,jo apzinos,ka tada veca kaza,kā es neko interesanta nav,jo mana vecuma zēni lūko pēc jaunajām,bet jaunie veceņu mednieki mani neinteresē.
Ceru ka turpmāk Jums būs kāds foršs randiņš un savu cilvēku atradīsiet.

Leta  Ne jau te, nevajag ņirgāties:)
Portāla veidotāji nav fokusējušies uz tautas sapārošanu un sava reitinga spodrināšanu, vien uz balagānu un jokiem))

uguntina1957  Un tas suņuks,kas te visu laiku rej uz vecenēm,var mierīgi savu purniņu aizvērt,Tu arī nebūsi mūžam jauns.Un ja runā par seksu,tad normāla veselīga sieviete arī 70 gados nav norakstāma,vienīgais daudz prasīgāka un tadiem kvekšķiem viņu neapmierināt.

Espati16  Sāku pieņemt, ka dažādībā pasaules skaistums. Nu nevaru es visiem patikt, un tieši tāpat man.. nesakrīt vēlmes, dzīves uzskati, fiziskais ķermenis ne tāds, un bla bla bla.. sazin kas vēl. Ka nav, tad nav.. Taisnība jau ir tajā teicienā- slikti justies es varu arī viena, bet ja ar kādu kopā, tad vēlos justies labi. Katrā ziņā, par saviem gadiem nekaunos, jo citādi kaunētos, ka esmu dzīva. (Komentāri gan te daži varonīgi no dažu vīriešu puses, bet tie jau varoņi tikai virtuāli)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu