sen aizmirstais randiņš un šoks!!!

Sen neesmu bijusi uz randiņu,bet beidzot tas notika!!!Nesanāca laika pa randiņiem ,jo visas dienas veltīju mazajiem mazbērniem!!!Iepazinos šajā saitā un apmainījamies ar tel.numuriem ,lai paātrinatu tikšanos!Saruna ēterā sapratu ,ka otra pusīte arī meklē sev nopietnu dzīves draugu ar kuru varētu kaut kur aizbraukt atpūsties un izklaidēties.Pēc telefona sarunas sapratu ,ka viņš ir jau pensijā un lielijās ,ka ļoti labi vēl nopelnot (vairāk kā 2000.eiro mēnesī)un nav kur izlietot!!!Jokodamies atbildēju ,ka palīdzēšu patērēt ,kaut gan man ar materiālo pusi ir viss ok!!!Nu ko sarunājām randiņu Jūrmalā(tur es dzīvoju).No pirmās tikšanās sapratu ,kamans ,,pensionieris,,ir diezgan lepns !!Stāvu skaista sapucējusies ,piebrauc ar mašīnu un nekāpj ārā!!!!Tu neredzi ,ka es stāvu!!!!Nu neesmu lepna ,pati pieeju....tas vēl nekas....Prasa ,ko darīsim?nu ko darīsim ?!!!!aibraucam uz kādu kafejnīcu ,lai iepazītu viens otru!!!Tā ir labāk cilvēku uzklausīt un acīs paskatīties ,ne kā uz reiz staigāt gar jūru ,neredzot vienu otru.Biju mazliet šokā ,ka apsēdamies un kad pienāca oficiants ,viņš pasaka ,ka mājās jau paēda (viens pats dzīvo )ka grib tikai kafiju!!!!!Nu kā tā var!!!!!!Lielās ka naudas nav kur likt un nevar skaisti ar mani pavakariņot?!!!!!piedāvāt kādu vīna glāzi !!!!!!!es pucējos ,domājuka skaisti pasēdēsim,bet iznāk naivā!!!!!Es pati varu par vakariņām samaksāt!!!!Bet man jautājums ,ja tu meklē koptu ,nodrošinātu sievieti ,uz ko tu ceri ?!!!!ka es pie kafijas krūzes ar tevi trīs stundas sēdēšu un uzklausīšu tavu grēksūdzi!!!!!!Pēc skaista sākuma varētu būt arī skaists turpinājums !!!!Es viena varu tad būt ,bet ne ar tādu vīrieti!!!!Nu jā ,tagad sāks mani ,,skaisti ap....st,,ka esmu mankārīga un t.t.!!!!Es savā dzīvē esmu visu saniegusi ,lai tagad varētu skaisti atpūsties ,bet ne tādā veidā!!!Tas nekas ,briesmīgākais bija ,kad šķīrāmies .es paskatījos nejauši uz viņu apaviem !!!Pludmales zandeles un ar ZEĶĒM!!!!!!!!!!!!!Nu p

CoCoSan  14:36, a kas tev teica, ka suņuks ir jauns? Tāda pati veca grabaža, kā pārējie PA/DG pacienti 😜

Autorei novēlu iečillot un akcentu nelikt uz rezultātu, bet uz procesu. Re cik tev piedzīvojumu caur oho, ziemas garajos vakaros būs ko iesmiet par izgājušo vasaru.

Sassy, kas tie par iepazīšanās birojiem 90smitajos? Čoto nepieminu. Bordeļi saunās jaaa, bet ne iepazīšanās biroji. Pieminu, ka rēcīga vēstuļu sarakste izdevās caur iepazīšanos avīzē, bet kā viņu sauca vairs neatceros, mož ij diena, mož kas cits, bet populārākais tolaika preses izdevums.

Epifanija  Arī skaistās kā izrādās raud! Ja kāds man aizrādītu par manu izskatu, viņa izskats tiktu nolikts zem lupas... Jopcik, Latvijā tāpat esot visskaistākās sievietes, dāmas, skatāmies spogulī un smaidām!

Espati16  Bet, runājot par randiņu pieredzi, bija aizmirsies, kā tas ir. Redzu,ka arī šeit, car tomēr satikt vīrieti, kurš pirmo tekstu atsūta sakarīgāku par CAU KA IET. Un, pirmajā telefonsarunā ievēro, ka acis esot skumjas. Tas patīkami kliedē pārsvarā valdošo noskaņu. Patīkami.

uguntina1957  CoCoSan,lai cik viņam nebūtu gadi,tāpat ar katru gadu paliks vecaks.Ha,ha.

Lapsa99  Pirmkārt jau randiņu etiķete ir aiziet padzert kafiju. Un tad skatās. Jo dzīvē satiekoties visādi var būt, neies uz katru randiņu tērēt baigo laiku, bet pirmais iespaids ir pirmajās sekundēs. Otrkārt, neviens vairs baigi nepucējas - ikdienišķs, tīrs kārtīgs apģērbs. Jo tā ir tikai kafija. Autore, tu esi vnk pārcentusies! Tie, kas staigā pa interneta randiņiem, neiespringst un iesaku tev darīt to pašu.

Sassy14  CoCoSan, - kaut kur Rīgā varbūt arī nebija tādu biroju, bet Tartu bija. :D Vismaz divi. (Ne par velti stāstu, ka jau 30 gadus nedzīvoju Latvijā…)

Leta  ieteikums tiem un tām, kuri uz randiņiem iet kā uz darbu ar domu "Reiz taču vajadzētu paveikties"-optimizējiet procesu. Sludinājumus liekat paši it visur, runājaties iesākumā skaipā, zvejojiet lielos apjomos un sijājiet nežēlīgi, labu veiksmi!

siikaa16  Ciest nevaru basas kājas apavos, nepatīk tā sajūta. Lai taču velk zeķes sandelēs. Kaut kāds vecs modes kliedziens bez zeķēm. Tā ir tikai gaumes lieta, nekāds pieņemtais standarts.

Vaukskis  Man šī diskusija par vārdā neminētoivīruetu liekas kā sīka atriebība, kas skaitās raksturīgas sievietēm. Ja viss būtu noticis auterei pa prātam, domāju, ka par šo personu mēs neuzzinātu! Gribētu, lai būtu kļūdījies.

Es vairāk par tām zeķēm sandalēs- ikgadējo šī portāla diskusiju tematu. Atzīšos, ka man pašam tas ir aktuāls jautājums un vienlaicīgi citu radīta problēma, jo mēdzu sandales vilkt zeķotās kājās. :) Ja tās bija tādas, kā AivarsN aprakstīja- tad tiešām nepiestāv un, ja vien nav ādas problēmas, nevajag vilkt, es arī tā nedaru. Tomēr nav 100% pārliecības, ka tieši tās ar stīpiņu bija kājās kungam, kas atbrauca satikties ar nezināmo.
Atbildot Letijai, gribu pievērst uzmanību, manuprāt, būtiskam apektam- praktiskumam. Ne tikai man, bet arī citiem karstā un ne tik laikā svīst pēdas. Ja plikas kājas jāvelk sandalēs un tajās jāiet salīdzinoši lieli attālumi, apavi, pat ja ar iekšzoli, no iekšpuses paliek slīdīgi. Tagad iedomājieties situāciju, ka jādodas uz sabiedrisko transportu, kura atiešanas laiks nav zināms vai ir palicis pārāk maz minūšu, lai elēģiskā gaitā nokļūtu līdz pieturvietai- jāpieliek soli. Nedod dies´, ka transports jau pienāk un ar sandalēm kājās jāskrien! Tie nav skriešanai piemēroti apavi, it īpaši, ja jūti, ka mitrs zem kājām. Liela iespēja, ka vīrietis nožausies ar no tā izrietošajām sekām. Zeķes starp pēdu un pazoli uzlabo saķeri, ļauj iegūt lielāku pātrinājumu un piešķir stabilitāti.
Jūs droši vien teiksiet- tas kungs ieradās ar mašīnu, nebija viņam ne tālu(daudz) jāiet, ne jārēķinās ar sab. tr-ta kustības grafiku. Te mana atbilde ir, ka tas ir amerikāniskais stils. Esmu pat par TUR pārliecinājies. Gan veci, gan jauni vīrieši- arī apstākļos, kad daudz biežāk ir karsti un karstāk nekā pie mums- staigā dažāda veida sandalēs AR zeķēm kājās. Eiropā toties nē! Interesanti, kādēļ tā, bet fakts ir, ka arī Amerikā dodas uz randiņiem un zeķu dēļ attiecības neizjūk. Varbūt tas ir kaut kād

CoCoSan  Vaine? Ērti pusgarās zeķēs un sandalēs? Nez, un ko teiktu pats vīrietis, ja uz randiņu ar viņu ierastos sieviete pusgarās zeķēs un sandalēs? Varen erotiski pirmajai tikšanās reizei? Es pat teiktu gigasexapīli. Klau, ja uz randiņu ejot ir grūti izvilkt no glāzes un ielikt zobu platīti un piemēroti saģērbties, mož toč labāk sēdēt mājās un barot kaķu kolòniju?
Vaukšķi, zinkā?, pat svīstošām kājām var nopirkt piemērotus un estētiski baudāmus vasaras apavus.

Vaukskis  CoCoSan, kur rakstīts, ka pusgarajās, nevis īsajās zeķēs? Tā ir interpretācija! Ja kājās ir garās bikses, kā nosakāt uzvilkto zeķu garumu?

LaskovijMerzavec  Kā reiz teica, gudra dāma, tad - ja sievietei Tu pats patiksi, viņai būs vienalga vai zandaļu zeķu krāsa piestāv vai nepiestāv Tavam bentlijam...

CoCoSan  Jau pats fakts zeķes+sandales ir asexuāls. Droši vien šortos ar zeķēm un sandalēs vai triķenēs būtu vēl ērtāk kā garajās biksēs.
Vaukšķi, runa ir par randiņu=medībām. Ja randiņš ir starplaika izmanošana, gaidot reisa autobusu mājās, tad jā, kas uzvilkts ir pilnīg vng.
Ja es ieraudzītu tādu klaunu, pat neatvadītos.

Leta  stilam nav nozīmes, visu izšķir-slāpes!

Chris1986  Nekad neesmu varējis saprast, kāpēc sandalēs nevar vilt zeķes - tā ir sadomāta problēma pilnīgi bez kāda loģiska pamatojuma. Un ja sievietei tāds sviesC galvā, tad tas ir labs testeris, lai neiegrābtos uz vēl lielākām problēmām

RRAGANA  Vot es ar nekad neesmu sapratusi, kas ir ar tām zeķēm un sandalēm! Tas tak ir normāli! Jo smiltis neiebirst aiz siksniņām un negrauž. Ja daudz jāstaigā, zeķes, uzskatu, ir pat obligātas!!! Runa par sporta tipa sandalēm. Arī sportiska tipa biznesa sandalēs var ievilkt gaumīgas īszeķes, līdz potītei. Smuki, auduma šorti līdz celim, krekls, nu jebkurš vīrietis izskatītos “cērtams”! Un nevajag būt fūrijām-ārā ir Grieķijas vasara! Jūs ko, gribējāt, lai vecis uzvalkā, slēgtajās kurpēs un šlipsē ierodas????
Vot kas manuprāt, vienīgi slikti izskatās, ir, ja bikses (jebkuras-gan uzvalka, gan džinsas) ir pa īsu vai par garu... vot tad gan paskats bēdīgs.
Aber citādi-mans viedoklis-vīrietis vnk gribēja dzīvē ieraudzīt un uzjautrināties par sievieti, kura “gatava” patērēt viņa naudu 😆

Vaukskis  Kā rakstīju, Amerikā gan tā nav problēma! Vērtība ir lietošanas ērtībai. Iespējams, ka tas ir kāds pretstāves jautājums starp Jauno un Veco pasauli. Atbildu "nē" tiem, kas rakstīs, lai tādēļ braucu dzīvot uz turieni- nesaasinu šo jautājumu.

Piekrītu, ka zeķes kājās ir aseksuāli, taču- vai nav patiesāk uzreiz atklāt patieso dabu "upurim", nevis īsāku vai ilgāku laiku itin kā vazāt aiz deguna, noslēpjot patiesās vēlmes kaut vai šādā jautājumā?Tas pie mums ir kā lakmusa papīrītis.

Vēlos oponēt arī viedoklim, ka latvietes visskaistākās. Padzīvojot ārzemēs, domas par proprcionālo daudzumu izmainījās par sliktu latvietēm, par labu- polietēm, itālietēm u.c. Vispiemērotākās attiecību veidošanai latvietes-tas gan! Tuvāk mājām, tuvāk sirdij!

Letija  CoCoSan pateica precīzi - zeķes + sandales ir asexuāli.
Tieši tik vienkārši.
Nē, nu ja tādi gribat būt, tad neviens jau jūs nespiež darīt pret jūsu gribu. Viena daļa sieviešu izteica savas domas, ieraugot "tādu klaunu" (c), tas arī viss.

Letija  RRagana, "biznesa sandales" (c) - vai šie vārdi ir savienojami? Pagaidām nesanāk vizualizēt.

Vaukskis  Interesanti, sanāk, ka, domāju, vairākums sieviešu grib, lai pret viņām arvien izturētos atklāti, taču tajā pašā laikā nozīmīga daļa alkst pēc mānīšanās vismaz randiņā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu