Nabagu, skopo un lūriķu zelta stunda ir situsi!

Respektīvi, iepriekš minētie personāži(nabagi, skopie un lūriķi), tagad uzdarbojas īpaši aktīvi. Ir viņu laimīgās minūtes, kad var piedāvāt sievietei randiņā apmeklēt jūru, tātad par baltu velti ,neieguldot nekādus, daudz maz vīrieša cienīgus līdzekļus, randiņa izdevumos, bet lūrot uz pusplikām(lasīt peldkostīmā)sievietēm...Šādus piedāvājumus dienā saņemu vairākus, un zinu, ka ir sievietes, kas saņem vēl vairāk :D Jautājums pavisam vienkāršs: vai tiešām vīrieši domā, ka sievietes ir tik dumjas? Uz ko jūs cerat piedāvājot sievietēm kaut ko tik primitīvu????Vai tiešām kāda tam arī piekrīt? Neticu!!!!! Ja kādam ir jautājumi, kas ir cienīgs randiņš sievietēm 40+, rakstīt privāti, apsolu nekopoties ar padomiem! :D Lai visiem saulaina, piedzīvojumiem bagāta vasara, ar saturīgiem un neaizmirstamiem randiņiem!

MrAction  Kajas par pleciem.

tracer  Re kaa te vienai sasaapeejies..vot gniidas tie onkulinji ne?vinji kategoriski atsakaas veikt priekshapmaksu?.:D tas ir kapitaalims..ja tev buutu 20 vasaras nodziivotas..bez grumbam un celuliita.tad arii buutu uudens mociitis.jo kaapeec gan maksaat iistus eiro par lietotaam lietaam?nee nu protams te biezaa slaanii miit dailjavas ap 50 kuras tic iistai milai..vismaz rakstot te....tas ka naivas un atrautas no realitaates ir viena lieta.bet shitaa nagljakaa eeteraa pazinjot ka grib viirieti alni?nu tas jau aarpuss sapraata.patiesiibaa prieks ka taadaam kaa autorei buus jaadaak straadaat pashai..vairs ar genitaalijaam uz priekshu netikt:D

CoCoSan  Tracer, un kad pats pēdējo reizi laidi ar ūdens moci? Ķipa pašam negribētos to izdarīt pirmo reizi mūžā patīkamas dāmas kompānijā, lai atmiņas pašam feinas paliek? Varēt padomāt, tev tavos 192gados ir pilns ar draugiem, čomiem un brāļiem ar kuriem jautri pavadīt laiku. Saproti, tās izmaksas ir ne tikai par primitīvu berzi, bet par jēg- un baudpilni kopā pavadītu laiku.
Esmu gandrīz pārliecināta, jo citādu sieviešu man nav redzeslokā, ka lielākā daļa sieviešu var atļauties gan ūdens močus, gan vasaras namiņus pie jūras, gan pilnu bāku autiņam uzpildīt. Problēma, ka līdzvērtīgu vīrieti atrast nevar, ar kuru kopā to visu baudīt ko viens spēj piedāvāt šī īsā dzīvīte.

Mikko  Tfu kādas šausmas 😱
Sliktie Onkuliņi...
A kāda velna pēc būtu jāsabojā sev izdevusies diena ar ēst gribošu madmazeli un ja vēl būtu uz ko lūrēt 😎
Lielākoties jau nav uz ko 😉
Nu redz es esmu gnīda un knauzeris jo paņemu savu laivu un braucu uz ezeru viens 😋

Felde  Piekrītu,jūra...ir skaisti,un kolosāls randiņš,ja vel saulriets.... Skaisti!
Bet,vai pirmais,aklais randiņš? Nē!!!
Ieraugi to cilvēku.... Labi,bet,ja nav ko runat... Nē!!! Neparakstos!
Tomēr kautkas,mazliet jāzina par cilveku,ja pavadi kopā laiku.
Vakar-virietis raksta-tiekamies,braucu garām tavai dzivesvietai...padzeram kafiju...
Nopietni,tā ir pirmā ziņa...-nu tūūluņ skriešu!!!! Izklaidēju garāmbraucējus...???
Viss ir forši,arī ašās idejas...bet nu kāds mazumiņš sarakstē jāuzzin...!!!
Vīriešiem vienalga,kas atnaks uz to randiņu? Man nē! Vispirms vēlos zinat,vai vīrietis spēj salikt sakarīgu tekstu runājot.... Un arī...vai neartnāks pusbiksēs,😂 tie ir tie garie šorti...gandrīz līdz potītei...un tad gumijas šļūcenes+zeķes-līdz bikšu malai..+visam,krekls ar garām-atlocītām piedurknēm....🤕😂 ....un ja tad aklais randiņš,kurā ar tādu jābrauc uz jūru...,?
Variet smieties,🤭😂 bet tāduBRĪVO vīriešu ir tik daudz!!!! 🤧🤧

Rouzita  Autore kacina Oho auditoriju.

Lucky  07:59 CoCoSan, mazliet pretruna iznāk. ;)
Varu atļauties, bet gribu lai izmaksā. :D
Ja jau vari pati atļauties - atļaujies! Paķer kādu muskuļaināku studentu, un ar dziesmām! :)

Spriditis1975  Labi, ka nav daudz tādas Valensijas ar nesamērojām prasībām, redziet, kā randiņš jau jūras brauciens ir maz! Un kā ar brauciena amortizāciju? Un kur tad tevi vest jau pirmajā randiņa uz Šeišeļu salām ar jahtu?
Ja pacēli šo glupo jautājumu atbilstoši savam prātam, tad vēlētos apjautāties — kādi tad būtu tie tevis minētie vīrieša cienīgi izdevumi, lai muļķa Sprīdītis neiebrauktu auzās?

Lucky  Ak jā, un Valensija01, dzīvē viss notiek savādāk - nevajag lidināties pa mākoņiem. ;) Paskaties kā Pugačova izpildījās ..., un Jurkāns ar Koganu ...
Ja vīrietis vedīs meiteni vizināties ar jahtu, tad tā meitene būs vai nu viņa radiniece, vai "zaķis" 20 gadu vecumā. :)
Starp citu, randiņš kur var ievērtēt sievietes augumu ir pat ļoti Ok! Vismaz nebūs vilšanās pie situācijas ... :)

debra1  Tu tacu ari gribi pisties, taapeec uz randinu ej ....taapeec tu vinu gribi un gaidi, ka kaads tevi uzaicinaas....
Bet varbuut esi sacereejusies uz bezmaksas vakarinaam, jo esi slikta saimniece!

CoCoSan  Lucky, pretrunas nav nekādas. Viena līmeņa cilvēkiem parasti izdevumi nav šķerslis, un dzimuma lomai atbilstošam vīrietim nesamaksāt par sievieti ir sitiens starp kājām. Randiņu mērķis ir sasniegt dzimumam amraksturīgas sajūtas - vienam justies kā īstam vīrietim, otrai- kā īstai sievietei.

Nickss  tāda sajūta, ka topik autore sevi tirgo.

jaunkundze  Es gan nesaskatu neko sliktu pirmajā randiņā pie jūras. Varētu nopētīt kandidāta fizisko formu. Vienīgi- uz to jūru gan jābrauc katram ar savu transporta līdzekli, lai var notīties, ja kandidāts nav tīkams.
Es vispār uzskatu, ka vīrietim nav jāieguldās pirmajā randiņā.. tāpat 99%, ka turpinājuma nebūs.

Marta16  Iespējams, drīzāk dāma nav par sevi tik pārliecināta, lai atklātos bikinī.
salīdzinājumam man te pēdējās dienās ir pagadījušīes pāris tādi oho iepazīšanās tīrradņi, ka jūra salīdzinot jau ir kosmoss :D.

Bet tā, jautājums ar kādu mērķi tikties, ja iepazīties, tad jebkurš normāls (!) pirmais randiņš ir gana labs variants. Ja piedzīvot piedzīvojumu, tad cita lieta. Bet priekš iepazīšanās ilgtermiņā riskanti ir abi varianti - gan stāsti, kā tik brauks ar ūdens moci, gan arī pirmais ekstra randiņš, jo ļoti liela iespēja, ka tas arī paliks tāds pirmais, bet viss reducēsies turpat kotletēs pie TV :D

Ja gribi ekstrēmu randiņu, taču ņem lietu savās rokās, kad aicina, saki, ok, tad un tad tur un tur braucu ar ūdens moci, tiekamies.

Spriditis1975  Proti pasmaidīt un iztikt bez durkļa uz stingāku komentu, labi.
Liekas, ka labi var pakomunicēt pie jūras. Man patīk pavērot sejas izteiksmi esot ūdenī, mīmiku. Tur es redzu patiesāku meiteni, ar īstenu smaidu vai otrādi, ērcību, kad nedod dies sāk stulbi izturēties, kad tuša tek vai matu sakārtojums vējā pazūd, ieciklējas uz nebūtiskām niansēm. Zinu tad, vai ir jēga ko tālāk veidot vai nē.
Ūdenī kā deju placī, var nevilšus veidot pirmos pieskāriena kontaktus normas robežās, tur esot patiesākas emocijas.
Domāju, ka daudziem vīriešiem ir savs priekšstats par augumu un uzreiz var ievērtēt to, lai nav lieka vilšanās un laika tērēšana pēcāk.

Floriana  Oi, pie jūras, tas ir forši, ja ir saistošs cilvēks blakus, ja nav, pati varu jūru sameklēt bez liekiem eksemplāriem.
>>> Bet kāds ieguvums ir man, ka tur kaut kāds tirliņš( lasīt romantiskis vīrietis) pie jūras mani pēta???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu