Nabagu, skopo un lūriķu zelta stunda ir situsi!

Respektīvi, iepriekš minētie personāži(nabagi, skopie un lūriķi), tagad uzdarbojas īpaši aktīvi. Ir viņu laimīgās minūtes, kad var piedāvāt sievietei randiņā apmeklēt jūru, tātad par baltu velti ,neieguldot nekādus, daudz maz vīrieša cienīgus līdzekļus, randiņa izdevumos, bet lūrot uz pusplikām(lasīt peldkostīmā)sievietēm...Šādus piedāvājumus dienā saņemu vairākus, un zinu, ka ir sievietes, kas saņem vēl vairāk :D Jautājums pavisam vienkāršs: vai tiešām vīrieši domā, ka sievietes ir tik dumjas? Uz ko jūs cerat piedāvājot sievietēm kaut ko tik primitīvu????Vai tiešām kāda tam arī piekrīt? Neticu!!!!! Ja kādam ir jautājumi, kas ir cienīgs randiņš sievietēm 40+, rakstīt privāti, apsolu nekopoties ar padomiem! :D Lai visiem saulaina, piedzīvojumiem bagāta vasara, ar saturīgiem un neaizmirstamiem randiņiem!

Karmensita  Un jūs domājat, ka sievietes nelūr pludmalē??????

Floriana  >>> Bet kāds ieguvums ir man, ka tur kaut kāds tirliņš( lasīt romantiskis vīrietis) pie jūras mani pēta???

jaunkundze  Ja ir problēmas ar to nopētīšanu, tad jau uz pludmali vispār nevar iet 😂 pēta jau arī pārējie. Un kāda starpība- pēta svešie vai tas svešais, ar kuru esi satikusies.
Kad es viena aizbraucu uz pludmali, man šad tad nāk klāt vīrieši iepazīties.. noteikti pirms tam arī ir pētījuši 😅 man ar to problēmu nav.

LaskovijMerzavec  Vot sievietes. Neaicina slikti,

Uzaicina uz Maldīvām, a šai …. tirlinš, plukata, skopulis…. :)

rebeka  Nez, kas par problēmu, uzraksti, ka gulēsi uz raiba dvielīša tajā un tajā sektorā :D
Lai nāk un skatās visi gribētāji vienlaicīgi :D

CoCoSan  Uz tām Maldīvām, kuras uzlīmētas tavā mazmaiņā uz šāļu sienām????

jaunkundze  Valensija, bet varbūt vajag to visu randiņošanas padarīšanu vieglāk uztvert? Nu, aizvedīs Tevi čalis pirmajā randiņā uz restorānu, bet nebūs Tev par ko ar viņu runāt un vispār viņš Tev neliksies ok.. ko tad? Mocīsies to stundu, divas? Kāda jēga? Vai iesi prom, atstājot to čali vienu? Manuprāt, šis nebūtu pieklājīgi.
Tāpēc labāk pirmajā randiņā vienkārši satikties, apskatīt otru, nedaudz papļāpāt kādā neitrālā vietā un tad, ja abi uz viena viļņa, tad tie restorāni un maldivas no čaļa nākamajos randiņos 😉.

Snowagain  Cienījamā topika autore un Fritas kundze!
Kur jūs ņemat tādus tipāžus, kurus raksturojāt? Es tādus neesmu saticis. Bet ja nu tādi tiešām jums raksta, tad varbūt ir vērts paskatīties spogulī? Vai jums spoguļattēlā redzamais nebūs jūsu aprakstītais tipāžs? Jo satiekamies ar sev līdzīgiem un pievelkam sev līdzīgos.

Epifanija  Vai tad uzreiz vajag pa pliko? Aizbrauc paostīt gaisu, pastaigāties, tantām vienmēr jūra asociacējās ar izģērbšanos, gulēšanu uz muguras ar atplestām kājām, tak visu paspēsi, nomierini savu fantāziju, ka kāds uz tevi lūrēs, vai tad kafejnīcā pa malām skatās?

jaunkundze  Valensija.. aizbrauksi uz jūru, un, ja vīrietis nepatiks, nedaudz aprunāsies ar viņu un brauksi prom. Ja liksies sakarīgs, varēsi palikt.
Vari jau vīrietim piedāvāt parkā satikties, ja uz jūru bail braukt. Manuprāt, nav jau nozīmes kur pirmajā reizē čalim aci uzmest.
Tam, vai vīrietis ieguldās vai neieguldās pirmajā randiņā, nav nekāda sakara ar vīrieša sakarīgumu. Vienīgi Tev pašai pēc tam (kad būsi apēdusi jūras veltes un izdzērusi vīnu par pārdesmit eur) būs grūtāk viņam pateikt “čau kakao, neesi mans tips”.

Letija  Nezinu, es saskatu tikai pozitīvo tajā, ka sievietes ir prasīgas, vēlas izdomu, vēlas, lai nav pilnīgs muļķis ģērbšanās ziņā, kā arī, protams, nelielu finansiālu ieguldījumu randiņa norises laikā.
Ļoti labi.
Liek padomāt vīriešiem gan par apģērbu, gan kafijas tases uzsaukšanu, piemēram. Tā, ka - laba tēma autorei!

Marta16  Ak, dieniņās, un ar moci esi gatava ar jebkuru tirliņu braukt? tak sarunā randiņu, ja nepatīk, pasaki, ka off un ej mājās, kur problēma?

Un patiesībā tiešām ir daudz normālu (ne pasihopātu :D), vīriešu, kuri ir gatavi speciali izplānot un nez ka iznesties aicinot uz pirmo randiņu? Un vai daudzas ir gatavas veltīt savu laiku izplānotajam, ja nu gadās, ka vīrietis nepatīk?
Pie tam, skarba bet patiesība, jo spožāks ir pats sākums, jo lielāka varbūtība, ka turpinājums būs nekam nederīgs. Tieši tie, kuriem ir grūti iepazīties un sevi parādīt, bieži uzorganizē standarta super randiņu, lai atstātu par sevi super iespaidu.
Istais radītājs būs nevis pirmais randiņš, bet randiņi pēc pusgada.
Un, nu būsim godīgas, ja čalis būs blenzējs, tad blenzīs uz jaunām meičām pludmalē, lai arī cik mēs 40 gadnieces nebūtu pievilcīgas. Tā ka no otras puses jau varbūt arī nav gluži randiņš pludmalē foršs, var gadīties, ka uzmanība tiek pievērsta citām.

Lucky  Nekā jauna - vecā shēma: "Kāpēc tu tik īdzīgi visu gribi sev? Sadalīsim līdzīgi to kas pieder tev!" (c) :D

St__ella  Materiālistes viedoklis!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu