Ja lietotājam/-ai nav bildes un anketa nav publiskota - tad priekš kam tādiem rakstīt vēstules?

Mazliet citā rakursā šis jautājums jau ir ticis apspriests. Bet tik tiešām – ja lietotājai nav nervienas bildes, konts ir statusā „nevēlos iepazīties“ un nav publiski apskatāms, tad priekš kam rakstīt iepazīšanās vēstules? :D
Nu, tā vietā, lai šos tipus ignorētu un bloķētu (kā man te ieteica), gribēju tomēr izprast, kāds „sestais prāts“ liek viņiem šādi rīkoties. Un atbildes skanēja apm. tā: „es neko nezinu, anketas nelasu, vispār neko nekur nezinu un nesaprotu, tikai dikti-dikti gribu iepazīties“, „domāju, ka Tu gribi rādīties noslēpumaina“, vai kādi tamlīdzīgi pekstiņi.
Uz šiem pekstiņiem vienmēr paskatījos, kāda tad tipiem izglītība. Un, kā par brīnumu, visi bakalauri vai maģistri. :D Neviens nav PTUšņiks vai automehāniķis, vai celtniecības brigādes loceklis, kā pēc tādām atbildēm varētu secināt.
Ko no tā var secināt? Vai izglītība tiek piemelota, vai katrs „nozares speciālists“ nav tomēr vēl pieaudzis vīrietis? :D
Piemēram, ja uz ceļmalas ir māja, kurai slēģi ciet durvis aizsistas ar dēļiem, bet pie mājas ir šiltīte „privātīpašums“ – kāda veida cilvēks mēģinās tur ielauzties – kāds mazs puika (no specskolas) vai pieaudzis maģistrs/ bakalaurs?
Protams, ka man jau var teikt „vācies tad projām, ja iepazīties negribi!“.. :D :D – bet vot nevākšos, kamēr PA tarkšķu forums darbosies. Kad vairs nedarbosies – aizvākšos uzreiz.
(Līdzīgi ar tukšu māju ceļmalā: nu ja jau stāv, tad droši, ka ar nolūku, pat ja to nepārdod..)

capitaine_tromperie  Cienījamie tēmu autori, kas raksta tēmas jo neko nesaprot!
Ja jums nepatik, ka jūsu tēmas galīgi nesakarīgi, rupji, izsmejoši komentē, tad varbūt nopērkat sev kladi, un pierakstiet tajās savus murgojumus?!

St__ella  Tēlaini slēptie lūriķi(-es)

capitaine_tromperie  Tieši tā kā gribam tā komentējam, neviena nenoteiks ko un kā man komentēt.

av2  Te jau daudziem...visiem/saam auKstaakaas izgliitiibas :)) Un visas grib tikai, lai pelna tik, un tik, minimusm 2 sstukas utt:)) Tipiska alga LV....? :)
Kaapeec ir cilveeki, kam nekaad ainfa nav profailaa? Slinkums aizpildiit, tas viss. Vai baigi raustaas, ka kaads neatpaziist.

Maiga  A ja nu ieinteresè jauka sarakste?

Epifanija  Tad jau tev ir liela piekrišana šajā portālā, pat bildi nevajag!

Marta16  Mana pieredze - šādam profilam raksta precētie, kuriem liekas, ja reiz nav bildes un info, tad ir kas slēpjams, un varbūtība, ka atbildēs līdzīgam.

langstins  Satiekamieis u z Igauņu robežas...!?

Epifanija  Un ko tu esi darījusi, lai tev neraksta?

Vaverlij  Tad jautājums kāpēc vispār šeit esi?

langstins  Es piedāvāju appmaiņu uz robežas...
T´tātatd Sieviete nevar---esam starta pozīcijā!

KristapsXXX  Kas ir jāsaprot ar vārdu "iepazīties"?

Bruuklene  Daļa šeit esošo ir tik pārņemti par sevi, ka nelasa citu anketas. Vēl jo vairāk, pat nelasa savas, jo raksta visām, vai nu vismaz daudzām, neraugoties ne uz kādiem kritērijiem un atbilstībām. Tad izvirza kritērijus, prasības un pavaicā, kad vari atbraukt:D nožēlojami, ko lai citu saka. Vienkārši ignorēt un bloķēt, kas cits atliek 🤷‍♀️

CoCoSan  Meitene. Atkārtošana zināšanu māte, tu neesi ne īpaša, ne exkluzīva. Viss, kaa ar tevi notiek oho, notiek ar visām sievietēm, ar foto, bez foto, ar pilnu profila info vai pliku figu.

elfu_mazulis  Cilvēks, kurš nepārtraukt PA raksta palagus, stāsta, ka viņam neinteresē sarakste ar cilvēkiem no Latvijas. Katrs otrais posts no autores. Nez kas ir PA? Sarakste, tikai acīmredzami, ka cilvēkam patīk publiskas uzmanība, ko nesniedz individuāla sarakste. Citiem vārdiem sakot dzīvojot savā ideālajā Igaunijā cilvēks nespēj pat sev atzīt, ka ir pieklājīgs interneta trollis parastais :)
Tieši tāpēc arī tev raksta privāti, jo tu visu laiku skraidi pa skatuvi un rādi - pievēršiet man uzmanību, pārunājiet ar mani :)
Cilvēki nelasa anketas, bet skatās kas ir online, tiem arī raksta. Neatkarīgi no anketas satura. Būs būs, nebūs nebūs. Tāpat pusē anketu ir pilnīgas muļķības, jo īpašniekam bija tāds garastāvoklis :)

Julianna  Trokas lītas. Man šķiet, iebraukts auzās šajā diskusijā. Abiem dzimumiem. Palasu komentus, nespēju rast racionālu graudu. Tāds sestdienas matj-- perematj krustu šķērsu. Nu negrib tartiete te ne ar vienu tusēt, lai negrib, bet kāpēc jūs, latvieši, kā no ķēdes norāvušies? Neko teikt, labs Sassy pasākuma režisors. Sataisa jandāliņu un priecājas par balagānu, kas viņu izklaidē.

CoCoSan  Aivar, labāk būtu noklusējis. Ja kāds ir trollis, tad tas esi tu. Demagogs un dezinformators. Kaut arī piekrītu tava pēdējā komenta pēdējai rindkopai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu