Ja lietotājam/-ai nav bildes un anketa nav publiskota - tad priekš kam tādiem rakstīt vēstules?

Mazliet citā rakursā šis jautājums jau ir ticis apspriests. Bet tik tiešām – ja lietotājai nav nervienas bildes, konts ir statusā „nevēlos iepazīties“ un nav publiski apskatāms, tad priekš kam rakstīt iepazīšanās vēstules? :D
Nu, tā vietā, lai šos tipus ignorētu un bloķētu (kā man te ieteica), gribēju tomēr izprast, kāds „sestais prāts“ liek viņiem šādi rīkoties. Un atbildes skanēja apm. tā: „es neko nezinu, anketas nelasu, vispār neko nekur nezinu un nesaprotu, tikai dikti-dikti gribu iepazīties“, „domāju, ka Tu gribi rādīties noslēpumaina“, vai kādi tamlīdzīgi pekstiņi.
Uz šiem pekstiņiem vienmēr paskatījos, kāda tad tipiem izglītība. Un, kā par brīnumu, visi bakalauri vai maģistri. :D Neviens nav PTUšņiks vai automehāniķis, vai celtniecības brigādes loceklis, kā pēc tādām atbildēm varētu secināt.
Ko no tā var secināt? Vai izglītība tiek piemelota, vai katrs „nozares speciālists“ nav tomēr vēl pieaudzis vīrietis? :D
Piemēram, ja uz ceļmalas ir māja, kurai slēģi ciet durvis aizsistas ar dēļiem, bet pie mājas ir šiltīte „privātīpašums“ – kāda veida cilvēks mēģinās tur ielauzties – kāds mazs puika (no specskolas) vai pieaudzis maģistrs/ bakalaurs?
Protams, ka man jau var teikt „vācies tad projām, ja iepazīties negribi!“.. :D :D – bet vot nevākšos, kamēr PA tarkšķu forums darbosies. Kad vairs nedarbosies – aizvākšos uzreiz.
(Līdzīgi ar tukšu māju ceļmalā: nu ja jau stāv, tad droši, ka ar nolūku, pat ja to nepārdod..)

elfu_mazulis  Sassy14. Wikipedia nav labākais informācijas avots. Interneta troļļi vēlas uzmanību. Troļļa mērķis ir izprovocēt Jūs uz darbībām (vienalga sarkani vai zaļi īkšķīši) un komentāriem. Bez uzmanības trollis nomirst badā un pārtrauc rakstīt. Kāpēc viņi to dara? Iemesli ir dažādi, kāds tā izklaidējas, cits, lai parādītu sabiedrības liekulību, vēl kādam tik ļoti pietrūkst uzmanības – ka labāk negatīva, nekā nekāda, vēl kādam ir nepieciešama publicitāte un izcelties no „pelēkās masas”. Troļļus radam mēs paši un paši par tādiem kļūstam, neviens mums neliek lasīt, laikot, rakstīt un pierādīt, ka otrs ir pēc mūsu domām idiots. Cīņā ar troļļiem darbojas viens efektīvs likums: „Nebaro trolli.”
Tieši par tevi, vēlme izcelties no pelēkās masas (tavi vārdi), provokatīvas tēmas, visu laiku atrasties pašas radītā tēmā un liet klāt eļļai uguni :)
Neviens neraksta anketām, kas neuzrādās online, kā jau teicu, un pilnīgi vienalga, kur tu esi online un ka viņi nezin, kas ir PA. Te nav tik daudz cilvēku, it īpaši vēlu vakarā, lai nedabūtu vismaz 4-5 copy paste vēstules.

jaunkundze  Nu, ja gribas, tad raksta. Kur problēma?

av2  100% taisniibu raksta te, ka....vienkaarssi uzprasies.Nav ko cciikstet nu.

incis1  Ja nav bildes un tukša anketa,tad vienkārši tā ir necieņa pret citiem,tā mam šķiet.Tādus vajadzētu dzēst ārā ar steigu.

Mikko  Man labpatikt teikt ka to meit kam nav to bild parast or nesmuk pēc vell un vēl precēt mamzel kur domā ka to vīriet kā dull muš skries pakaļ 😄

CoCoSan  Jā, nu pacienta 08.09 bilde ir nereāli īsta, skaidri un saprotami saskatāma, lai pacients ko drīkstētu vaukšķēt par citiem.

arvids19721970  Ja tas -bez bildes,raksta(runājas) un ja mans mērķisir apmēram tāds,tad jau to bildi obligāti redzēt nav.
Bet ir labāk,ka tomēr redz.kaut kā mazliet vairāk tad izskatās pēc cilvēka

capitaine_tromperie  Es nevienam neko uzspiest nevēlējos, uzrakstīju vienas sievietes profila tekstu, un pajautāju, nafig, bet izrādās, ka cilvēkiem ar augstākajām izglītībām mācības labumā nav gājušas.

Mikko  Nu nez kā Tu izskaties ka žvankšķi uz visiem 😏
Spogulis jau panes visu.

anis  Vai izglītību norāda uz inteliģenci? Un tukšu ceļmalas māju ar´ esmu izmantojis lai pārlaistu nakti,nejauku brīdi... Kādreiz rakstīja uz sētām,tagad internetā-vai principiāla atšķirība? Ja raksta muļķības var taču neatbildēt-ja negribas. Ja nepatīk citu attieksme-nepiedalies! Runā ar visgudrāko sarunu biedru-pati ar sevi! Bet ja nevēlies pat sarakstīties,bailēs par patstāvību,tad nebrīnies,ka nevari saprast cilvēkus-lai saprastu ir jāiepazīst! Savādāk paliek tikai spgulis...

Mikko  Noteikti labāk par Jums cienītās! 😏
Man vismaz nav jāslēpj krunkas un ļengana pēcpuse aiz bezbildes 😉

Mikko  A kurš Tev prasa būt klusai un pakļāvīgai?
To pieprasa ja?
Tagad tā ir modē?
Ērzeļi? Tas ir tie kuri iet blakus sievietei kura apkrāvusies ar iepirkumiem spaidīdams teleponu ja?
A man patīk maitas jo tās ir tās labākās 😋

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu