Sazvērestības teorijas.

Tā kā visas sazverestības teorijas par cow piepildās, kas nozīmē, ka tās vairs nav sazvērestības teorijas.
Tad izdomāju vienu teoriju, kas toč nepiepildīsies un tā arī paliks sazvērestības teorija.

Tā tad mana sazvērstības teorija ir:
Valdībai tiešām rūp musu visu veselība.

Bet tiešām rūp, valdība ir gatava iet pāri līķiem, lai parādītu, cik ļoti viņiem mūsu veselība rūp.

Felde  🖕šis arī msni kaitina.... Ja esmu visu ievērojusi,un nesaslimu-jāsaņem sods! Un,ja potētie slimo un izplata-lai staigā maskās,cimdos un neaplipina. Citādi,saprotu,ka mediķi,vakcinēti- aplipina no covid brīvos pacientus... Reāls stulbums! Nu un neticu,ka valdības vīri un sievas,ir potēti...ja vien,kautkāds...veselais saprāts viņiem palicis. Ja tik daudz mirušo,pēc vakcinācijas.... Cik ilgi noliegs? Jūlijā vien 7ņi iesniegumi... Cilvēki tak nav muļķi,un saprot,kāāāpēc mediķiem papīri jāparaksta-par mutes turēšanu...
Paldies mediķiem,kuri paši atturas,un citiem iesaka-nepotēties! Ja cūku mēra vakcīnu lieto jau 10+ gadus,un saka,ka vēl nav izpētīta,izstrādāta līdz-laba .... Tad ko ielaiž no ampulas,par kuru neviens neuzņemas atbildību?! Sargiet bērnus....jo arī jaunieši gan mirst,gan paliek slimi-uz mūžu...insulti.... Tieši pēc vakcinēšanās,otrajā dienā! Nez kāpēc tik daudzi mirst otrajā dienā,-pēc...,

rebeka  Rokon, visi, kas gribēja vakcinēties, to ir izdarījuši.
Es arī esmu potējusies pret visu ko, un nekad man nav bijušas blaknes.
Bet šī ir īpaša pote, tas nav parastais variants. Un es esmu vieglā formā izslimojusi, kas gan nav apstiprināts, bet antivielas tomēr atrada. Tāpēc es pieņemu, ka nākošo variantu kovidam, ja tāds eksistē, mana imūnsistēma jau atpazīs. Tieši tāpat kā mēdz būt ar gripām. Nopietni ar gripu esmu slimojusi pāris reizes, pārējais ir bijušas tikai atskaņas. Bet poti pret gripu piedāvā katru gadu (pret ko es nepotējos).
Tāpat kā es, arī daudzi citi maz/bezsimptomu veidā ir izslimojuši. Tad kāpēc pote tiek piedāvāta visiem? Kāpēc netiek izsvērts, vai tā vispār ir vajadzīga? (un kam tomēr veselības dēļ to nevajadzētu potēt). To nevar saukt par rūpēm par veselību.
Skumjākais gan ir tas, ka mēs tagad karosim vieni pret otriem, un pa to laiku mums atņems pašu galveno- brīvību, gan vaxeriem, gan antivaxeriem (vispār, kas par stulbiem apzīmējumiem:D )

Drole  Sazveerestiibas prakse driizaak ir tas, ka, piemeeram, 20 ciklu vietaa, kaa noteikts Nobela laureaata Kary Mullis RT/PCR testa patentaa, varturi izmanto 35 un 40. Vinji to var atljauties, jo (kaada veiksmiiga sagadiishanaas!) zinaatnieks iisu briidi pirms lielaas viirusa briivlaishanas peekshnji nomira un vairs nevar tos iesuudzeet tiesaa.

https://patrickherbert.org/2020/12/31/kary-mullis-anthony-fauci-and-the-pcr-testing-fraud/


Sazveerestiibas prakse driizaak ir tas, ka, piemeeram, "fakcekeri" kategoriski noliedz, ka vakcinatoru produkcijai buutu jelkaads sakars ar letaaliem keisiem.

https://odysee.com/@DarkHorsePodcastClips:b/Vaccine-hazards-from-CDC-VAERS:2


Sazveerestiibas prakse driizaak ir tas, ka, piemeeram, profilakses un terapijas pasaakumi ir tikpat kaa aizliegti, aarstiem draudot pat ar cietumu, ja tie meegjinaas aarsteet savlaiciigi.

https://youtu.be/QAHi3lX3oGM

Ljekainiitis  Jūs par šo ? https://jauns.lv/raksts/zinas/454470-skandalozais-antivakseris-plavins-aicina-slepkavot-arstus

Pēc tekstiem laikam Juliannas čoms ...

incis1  Apnikuši ar savām sazvērestības teorijām.

Vaukskis  Ljekainiiti, pēc nosaukuma spriežot- arī AivaraN čoms un- saskaņā ar izteikumiem-vēl lielākā mērā, jo- varbūt nepiefiksēju- tā nebija Julianna, kas- līdzīgi kā džihādisti attiecībā pret kristiešiem un citticīgajiem - medicīnas darbinieku, kas realizē izbraukuma vakcinācijas darba uzdevumu, nogalināšanu proponē kā savas izpratnes Dievam (vai dievam) patīkamu darbiņu! Juliannai tas atkal varētu būt kā kārtējais joks- lai atceramies diskusiju par Bondara k-gu un detalizēti aprakstīto viņa eitanāzijas plāniņu.

inci1, +1!

rebeka, piekrītu par apzīmējumiem, man labāk patiktu atgriezties pie dalījuma prātīgos cilvēkos un tajos, kas kovididioti vai -disidenti! Šeit runa ir par nebijušu, visdrīzāk māslīgi sintezētu vīrusu, kas kaut kādā veidā izkļuvis ārpus laboratorijas, tādēļ pret to tiek attiecīgi pielietotas vēl nebijušu veidu vakcīnas, kuras nav ko salīdzināt ar gripu! Līdz ar to Tavi pieņēmumi paliek Tavi pieņēmumi. Šeit nav arī runas nav par uzticības balsojumu par vai pret Latvijas, vai kādas citas atsevišķas valsts vai to savienības partijām vai valdībām, prezidentiem, kā te daži cenšas pasniegt. Manuprāt, nevajag visu jaukt kopā vienā katlā vai mesties otrā galējībā- atdalīt Latviju no citur pasaulē notiekošajiem procesiem.

Mikko  Un Jūs gudrie visi kā viens piedalāties šai šovā kā klauni! Dienu no dienas maļot vienu un to pašu mantru!
Cita nekā nav ja? 😏

Drole  >> 21:47

Ko tu! Injekcijas ir totaali efektiivas - biznesam!

https://youtu.be/k29PCOFXSKc

fargo  ha ha ha!

09:52

oj, labs!

Mikko  Yes 👍
Un noteikti ir pierādīta to efektivitāte naudas vairošanā!
To mēs ļoti labi redzēsim rudenī! 😏

Julianna  :))))) Nu redz, esmu iesēdusies ne tikai Vauksķa smadzenēs, visā viņa būtībā. Pretpoli joprojām pievelkās, kaut gan tagad zinātnieki pareģo, līdzīgs ar līdzīgo pievilksies. Vaukšķi! Tik miermīlīgu būtni, kā mani ,vajag vēl pameklēt!!!!Ar noteikumu, ka nekāp uz varžacīm. Un vispār kāda mārrutka pēc, visu uzmanības vektoru novirzi uz mani? Piemini džihādistus utt.. ar kuriem man sakars, kā zilonim ar baletu? Hulio nepiemini tos baltos halātus, kuri jau novākuši 2 pusaudžus Madonā? Un cik pa Latviju jau novākts? Tie kas, svētie, nav latviešu džihadisti, nav jātiesā, publiski eitanāzejot? Dživību pret dzīvību? Jā, es būšu karavīrs līdz beidzamajai minūtei un netaisos sevi atdot nokaušanai, kā aita. Ne savus tuvos. Nesen runāju ar kolēgi, kā būt, ja Dieviškajam cilvēkam KARĀ jānogalina. Vai neatkrīt uz 7. dēmonisko čakru. Izrādās, tāda grēka NAV, ja atnāk tevi nogalināt, aizstāvēt SAVU DZĪVĪBU. Tāpēc Vaukšķiti, gribi smuki salīmēt pleznas, tava darīšana, ka to darīsi. Es esmu padomju cilvēks, kā dzied Gazmanovs -- sdzelan ja v sovetskom sojuze, raždzjen ja v SSSR, tā sistēma manī salika vērtību skalu un sūda tavs kapitālisms un globalizms mani te nemācīs, nedresēs un nedirsinās. Turklāt, korporacijai LR iztecējusi licence 2017. gadā. Ir jau 2021. gads. Pieci gadi mums nav nekādu ganu, visi tie aktieri, kuri piedāvā mums pašlikvidēties, lai lasās uz savām mītnes zemēm. Saraksti pats sev likumus un dzīvo pēc tiem, ievērojot galveno-- NEDARI OTRAM TO, KO NEGRIBI SAŅEMT PATS! Uvsjo.

Ljekainiitis  Julian - ja kas - Dalailama ir vakcinējies ... :)

https://www.bbc.com/news/world-asia-india-56310274

Julianna  Durga gan nav vakcinējusies, ja kas. Buda arī.

Floriana  Kur ir tā teorija? Izņemot vienīgi, ka nevakcinētie čakarē dzīvi pārējiem, neko neredzu!

AivarsN  Floriana, kurš nevakcinētais tev konkrēti dzīvi čakarē, ja neskaita iesūtītos kolonijas uzraugs? Vienkārši, veseli cilvēki cīnās par savām un savu bērnu tiesībām un arī dzīvībām. Jo mazāk būtu špricēto, jo vieglāk pārējiem aizstāvēties. No tā viedokļa, tieši vakcinētie pamatīgi čakarē dzīves veselajiem. Ja visi, kā saprātīgiem cilvēkiem pienāktos, būtu nostājušies pret šiem fašistu plāniem jau sākumā, tad neko viņi nebūtu izdarījuši. Tie masu slepkavas taču neapstāsies, kaut vai visi 100% būtu savakcinēti. Ja viņiem ir dots uzdevums attīrīt teritoriju no iedzīvotājiem, atstājot tikai niecīgu daļu kā apkalpojošo personālu, tad viņi to turpinās ar tik revakcinācijām un lokdauniem, cik vajadzēs. Jo vairāk paliks veselo, nevakcinēto, kuriem nospļauties uz visiem makaronvīrusiem un to modifikācijām, jo grūtāk būs pārliecināt vakcinētos revakcinēties atkal un atkal, par cik pret jaunajiem paveidiem, vakcīnas neesot efektīvas. Jau tagad pietiek salīdzināt vairāk novakcinēto valstu saslimšanas statistiku ar kaut vai mūsu Latviju, lai saprastu ka tieši vakcīnas dod pretēju efektu un jaunus paveidus, ar smagām blaknēm. No kurienes tad tieši šogad pasaulē palielinās mirstība, ja ne no vakcīnām? Ar makaronvīrusu taču visi jau būs paspējuši iepazīties un iegūt imunitāti, pat ja tāds dabā vispār eksistē.

Ljekainiitis  Aivariņ - TIESĪBAS ir tiem, kuri zina un pilda PIENĀKUMUS. Cīnītājs figovo ...

ube  Nekur jau neliksies, pamazām palēnītēm lielums savakcinēsies. Pārējie izmisīgi bļaustīsies pa portāliem par netaisnību, tas arī viss. :))

AivarsN  Cilvēkiem ir tiesības jau no dzimšanas. Taču okupanti te diktē savas prasības un uzstāda noteikumus, pilnīgi nelikumīgi un bez jebkāda pamatojuma. Savus pienākumus zinu un arī pildu. Tāpat kā vairums citu cilvēku, uz kuriem okupantu ideoloģija neiedarbojas, es cīnīšos par sevi, saviem bērniem un viņu nākotni, lai tāda vispār pienāktu. Taču par kalpošanu naidīgai varai un tautas nodevību, no taisnīga soda neizbēgs neviens. Ja pēc 2.Pasaules kara, tā galvenie organizatori palika nesodīti un nu jau viņu pēcteči turpina iesākto genocīdu, tad šoreiz tie radījumi ir pieteikuši karu visai cilvēcei un tāpēc no soda nebūs kur bēgt.

DanaL  Julianna/rebeka/cinnija/minnija, vakcīnas domātas dzīvajiem, ja kas.

rebeka  DanaL, vai tev ir personības dalīšanās?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu