Sazvērestības teorijas.

Tā kā visas sazverestības teorijas par cow piepildās, kas nozīmē, ka tās vairs nav sazvērestības teorijas.
Tad izdomāju vienu teoriju, kas toč nepiepildīsies un tā arī paliks sazvērestības teorija.

Tā tad mana sazvērstības teorija ir:
Valdībai tiešām rūp musu visu veselība.

Bet tiešām rūp, valdība ir gatava iet pāri līķiem, lai parādītu, cik ļoti viņiem mūsu veselība rūp.

saulite34  tie pļaviņa ūdens atkarīgie ar katru dienu kļūst smieklīgāki,lielie sodītāji atradušies

DanaL  rebeka, es kāreiz te esmu tikai ar vienu niku.

Julianna  Tā, Danal nuka dawai visai studijai paskaidro un apgaismo, kāds man ir otrais niks???? Ja tāda pierādījuma nevari sniegt, tad par bazaru vajag otvečatj. Prasta tirgus sieva esi, nekas vairāk. Floriāna. Nu pacieties mīļā kādi gadi 2. Atkarīgs no tā, kādu te dzīvi vedi, tad nu varēsi debesīs vai ellē tusēties ar korišiem, bet mēs, brīvie no žlurgas čunčināsim to Zemes dzīvīti. Ļekainīti. Dievs jau pie dzimšanas dot cilvēkam Dabiskās tiesības. Neviens nav tiesīgs stāvēt starp Radītāju un cilvēku. Satversme ir sacūkota. Ar labojumiem, ko paraksta mironis Čakste. Ja dokumentu vilto, tas zaudē juridisko spēku. Tādas Latvijas VALSTS mums nav bijis jau 30 gadu, korporācija LR, ko pārstāv valsts kase un otra Respublic of Latvia, jau 2017. gadā kīrdīk. 25 gadu licences iztecējušas. Tagad USSi savelk pasaules bilances. Likumus, mēs tagad rakstam paši sev. Visi tie rīkojumi un pašlikvidācijas, loxdauni ir NELIKUMĪGI, jo mums nav valsts pārvaldes. Visi samozvanci. DUNS sistēmā, MK ir 1 darbinieks, Saeimā 3, savilkt kopā, cik nozagts no PSRS. Pārējie gastrobaiteri. Mums NAV nekādas valdības, nekā. Ne tiesu, ne policijas, ne ZG, ne VZD... Visiem priekšā atslēgas. Finita ļa komedia.

Mikko  Lejkannīt! Tavs pienākums ir visiem spēkiem pierādīt savu lietderību?
Savu loterijas biļeti dāvinu Tev! 😏
Likumus un pienākumus uzliec uz pieres un kopā ar saeimas gasterbaiteriem, atvainojos, pis Taisni uz vakcīnu radīšanas dzimteni! 😉

MrJones  Sazveerastiibas ´´TEOrijas´´.........tas ir informeetiibas jautaajums. Aktiivaakie kovidshova atbalstiitaaji tak nenoliegs, apzinaati neveelas saskarties ar informaaciju, kas lauzh liidzshineejo pasaules redzeejumu....tas skiet pretdabiski un nekomfortabli,....kaads Lozungs ar taadu ejam! Atbalstiisim valdiibu, mana dziive buus prognozeejamaaka, saprotamaak, varbuut nedaudz priviligjeetaaka, kaa paareejiem, mieriigaaka,......vismaz uz kaadu laiku, kameer nebuus jauns trends ar saviem nosaciijumiem..... BAIDIES BAIDIES BAIDIES,....!
Ir Sazveerastiibas, ir Puspatiesiibas un ir MELI.....ja tu akli tici un klausies ar paveertu muti ko shie meliigie nodeveeji staasta,..vnk. defaultaa pienjem visu kas ir masas, kas ir trends, reklaama,....tas ir CHAU...neviens ne par ko vairs nepaarliecinaas, viss paareejais, kas aiz shii rezhgja vnk. blokjeejas (sava veida droshinaataaji)......bljin., es neredzu iespeeju, ka cilveeks ar paplashinaatu domaashanu speetu aizskriet novakcineeties, aicinaat citus to dariit,...tas nav iespeejams!
Shis kovid-Farss speej cilveeku iztaisiit par prusaku,.....jaa shis Globaalais projekts ar saatana gribu naaca....bet Izveele BIJA KATRAM!!! Vakciina, tas jau ir Paraksts, kontrakta,...naakamajiem projektiem vairs nekaada piekrishana nebuus vajadziiga!

rebeka  Jā, DanaL, man arī ir tikai viens niks, atbildi par saviem vārdiem!

Drole  >> 2021-08-01 20:51

Aarsti ir taadaa panikaa, ka baidaas pat piemineet pashi savus simptomus... https://youtu.be/UiLGSVH_UPA?t=453 Joe Rogan/Jimmy Dore

dabasmiilis  Ļekainīt, ne to linku ieliki, īstais ir šis:
https://mainampasauli.news/janis-plavins-versas-prokuratura-pret-jauns-lv-par-apzinatu-melu-izplatis
anu/

-----------------------------------
Svaigākā lasāmviela domājošajiem:
https://mainampasauli.news/pfizer-un-valstu-ligumi-kas-tajos-rakstits/
https://mainampasauli.news/cdc-petijums-4-5-saslimusiem-ir-poteti/
https://mainampasauli.news/maskas-ari-injicetiem-afera-sakas-no-gala/
https://mainampasauli.news/nedelas-absurds-uk-placebo-pote-skaitas-vakcina/
https://mainampasauli.news/veselie-ka-drauds-globalistiem-kapec-janosprice-visus/
https://mainampasauli.news/kad-kermenis-vairs-nepieder-cilvekam-intrabionet-programma/
https://mainampasauli.news/kontroleta-ekonomikas-demontaza-aferas-pedeja-faze/
https://mainampasauli.news/izraela-aiziet-tresa-pote/
https://mainampasauli.news/vakcinu-revolucija-ka-aferai-gatavojas-2019-gada-sakuma/
https://mainampasauli.news/globalists-makrons-turpina-karu-pret-tautu/
https://mainampasauli.news/booster-pote-divreiz-gada-kina-viss-jau-noskaidrots/
https://mainampasauli.news/zurnals-forbes-atklaj-aferu-jau-2016-gada/

dabasmiilis  Bet ja gribat lasīt tikai propagandu un "pareizo patiesību", tad pilnībā pietiek ar delfi un panorāmu!
Lai saldi sapņi! ;)

AivarsN  Kam interesē, tie jau zina, ka Lielā farma zaudēja ASV tiesā, nespējot pierādīt savu vakcīnu efektivitāti un nekaitīgumu par pēdējiem 32 gadiem. Taču šīs ģenētiski modificējošās vakcīnas ja nenogalina jau uzreiz, tad jau tuvākajā laikā var izraisīt veselu virkni ģenētiska rakstura slimības, kuras nav ārstējamas, pat ja izdosies attīrīt organismu no vakcīnu kancerogēnajām sastāvdaļām. Ar katru nākamo revakcināciju, dzīves ilgums strauji saruks un pat labākajā gadījumā nepārsniegs dažus gadus. Tāds ir neatkarīgo ārstu un zinātnieku slēdziens. Un viņiem nav ne mazākā iemesla melot, atšķirībā no labi organizētā noziedznieku grupējuma, kurš izmisīgi pūlas vēl kādu laiku noturēties pie varas.

Felde  Strādājot ar klientiem,runājoties par visu šo,jūtu nedrošību,dažkārt-nožēlu,ka tomēr ir vakcinējušies....
Ļāvušies šim farsam,domājot,ka būs brīvība.....
Nekādas brīvības nebūs!!!!
Bailes no nezināmā-nav brīvība!
Kamer valdība klaji melos,viss ir miglā tīts.....

Aina_Ko  Sazvērestības teorija ir teorija, kurai nepiekrīti. Cik cilvēku, tik teoriju

Sassy14  Palieku pie viedokļiem, ka 1) nāves cēlonis nr 1 ir parasti panika vai bailes. Nr 2 – dzīves pagurums un/ vai nolietojies organisms. Cik ātri kuram organisms nolietojas, ir individuāls faktors, atkarīgs no ļoti daudziem citiem apstākļiem. 2) Es personīgi nezinu, vai Covid-19 vīruss pastāv. Visi bizo paniku sēdami, bet es esmu mierīga un raustu plecus – šī pusotra gada laikā ne reizi neesmu bijusi slima, mani bērni arī ne (lai gan viņu skolās periodiski ir vairākkārt bijuši izsludināti „vīrusa gadījumi“).. Citu ģimenes locekļu man nav, ar cilvēkiem vecumā 55+ kontaktā neesmu, pašai vēl nav pat 50.. 3) Ap vakcīnām ir daudz šausmu stāstu, bet es ticu ne stāstiem, bet tam, ko redzu pati. Daudzi mani paziņas ir vakcinēti, un tomēr ne ar vienu no viņiem nekas šausmīgs noticis nav – kādi bija, tādi ir joprojām. Par cik man un manām vecākajām meitām reizēm jāceļo ārpus valsts (ne izpriecām, drīzāk skolai un darbam) – tad nevakcinēto ceļošana ir padarīta uz šobrīdi diezgan dārga un sarežģīta. Lai gan, šausmu stāstus saklausījusies, dikti šaubījos, noriskējām un aizgājām uz potēm. Nekas – nu pilnīgi nekas ne ar vienu no mums tomēr nenotika, veselība ir visām OK. 4) Daudz kas šeit dzīvē tomēr atkarīgs ne no šausmu stāstiem, bet no nejaušībām, apstākļu sakritībām utt. Smēķēšana ir kaitīga – tomēr diezgan daudzi smēķētāji nodzīvo ilgi, tāpat dzērāji, lai gan dzeršana ir kaitīga. Atturībniekiem šad-tad dzimst bērni ar iedzimtiem defektiem, lai gan tiem vajadzētu vairāk dzimt dzērājiem.. Mirst gan no Covid, gan no Covid potēm, tikai ne jau visi. Drīzāk izskatās, ka Covid (ja nu viņš pastāv) drīzāk ir bīstams kombinācijā ar zināmām kaitēm, bet, ja to nav, tad gan slimība, gan potes kā pīlei ūdens utt..

rebeka  Savā ziņā var piekrist Sassy. Manā darbā cilvēki ir slimojuši, 2 bijuši slimnīcā, vienai fonā sirdskaite, otra ar lieko svaru. Pārējie izveseļojušies un viss ok arī tagad.
Ceļot var, bet vai ir ērti, nav tā kaifa, kamēr kovids un ierobežojumi cirkulē. Kaut arī nevakcinētie paziņas atgriezās sveiki un veseli, tikai tas 10 dienu cietums. Ja var samaksāt par ceļojumu, var samaksāt arī par testiem.
Tātad nezinu nevienu, kas no covid būtu nomiris. Bet jau rakstīju par paziņu, kas patiesībā ir mana kaimiņiene, kas pēc moderna potes nokļuva reanimācijā, pēc tam mājās, tad atkal slimnīcā. Kad satiku, viņa nāca ar puķu stādiem, viņa ir mūsu mājas puķu stādītāja. Neviena puķe netika iestādīta un es viņu atkal nesatieku. Jā, viņa ir pensionāre, virs 65 gadiem. Bet vai viņa bija jāpakļauj tādām mocībām? Cerams, ka ir dzīva vismaz.

Ljekainiitis  Mīlīt - paskaties Pļaviņa FB profilu. Tā video vairs tur nav, bet pat tagad tur ir teksti:

Lūdzu tikai nenošaujiet kovidkulta ieviesējus Latvijā.
Tas viņiem būtu pārāk maigs un pārāk ātrs sods.

Tā kā - 99%, ka video ir bijis teikts tieši tā, kā Kas Jauns piefiksējis.

AivarsN  Sējot nepārtrauktu un pat nepamatotu paniku un bailes sabiedrībā, mūsu varneši jau tā vien apliecina savu uzticīgo kalpošanu starptautisko noziedznieku klanam, kuru mērķis ir populācijas samazināšana un totālās diktatūras ieviešana. Triju valstu prezidentus jau novāca par pretošanos kovidafērai. Oranžās revolūcijas mēģinājums tagad arī Kubā, par to vien, ka iedrošinājās sastādīt konkurenci farmas mafijai, ražojot un pat eksportējot vakcīnas, kurās nav iekļauta ģenētiskā modifikācija un tāpēc iespējams ir arī nekaitīgas. Ja tiešām valdībai būtu kaut elementāra ieinteresētība tautas veselības aizsardzībā un uzlabošanā, tad būtu jau aizliegta vismaz puse briesmīgāko pārtikas piedevu, kuras sagrauj imunitāti, izraisa vēzi un citas smagas veselības problēmas. Tai vietā lai reklamētu ,,brīnumvakcīnas", tiktu sludināts veselīgs dzīvesveids, dabīgās imunitātes stiprināšanai. Ar pārlieku centību genocīda realizēšanā, iesūtīto un vietējo Kangaru klubiņš zaudē pēdējo tautas atbalstu un ticību. Līdz ar to atliek vien drastiskas, pretlikumīgas metodes, vispārējā nopotēšanas plāna realizēšanai. Ja burkāns vairs nestrādā, tad atliek vien pātaga. Tikai nevajadzētu gan aizmirst, ka arī paši var ar to atrauties pa saviem parazītu kupriem.😆

Julianna  Tā kā pie manis vēršas pēc palīdzības daudz cilvēku, manā rīcībā ir diezgan daudz aktuālās un tekošā brīža informācijas. Vasaras mēnešos aktualizējās infa, ka cilvēkiem ļoti strauji ceļas holesterīna līmeņi, tieši sliktā. Bez redzama pamata. Otra problēma, nedabiski daudz cilvēku iet pie manis(kas agrāk netika novērots) ar satūkušām potītēm. Ko es varu ieteikt? Uztaisiet pilnu asins ainu. Monitorējiet situāciju. Lietojiet dabas līdzekļus. Lazdu lapas, mizu. Nekrītiet par reizi uz statīniem. Sirsnīgi iesaku joda vannītes kājām. Uz 3 litriem, kādi 30 pilieni un papeldināt kājas. Tie, kuri aizskrēja potēties, bet ačoknījās, iesaku lietot uzturā zilo mālu. Kaut pa karotei. Kad uzsprāga Černobiļa, partijas funkcionāri lika saldumos iestrādāt mālu, končās, šokolādē, tāpēc mēs samērā veiksmīgi izsprukām no radiācijas problēmām. Ja dzīvojat pilsētās, uzmanīgi ar dzeramo ūdeni. Piemēram, Rēzeknē bija super labs ūdens. Neņemšos zīlēt, kas notika, vai kāda diversija, bet tagad pilnīgi nelietojums. Vismaz novārīt, ja nav citas alternatīvas. Veikala sintētiskais ūdens ir vēl lielāka inde. Mirušais ūdens. Nu lūk. Informācija aizies tiem, kam atvērta sirds un kam tas nepieciešams. Sargiet sevi un visus, kas jums dārgi.

rebeka  Juliannas ieteikums ir vērā ņemams. Es nesen uztaisīju pilno asins ainu, gan D vitamīnu, gan antivielas. Tiešām, lai arī kopējais holesterīns ir normā, nedaudz par augstu ir sliktais.
Par joda vannām nezinu, bet jūras sāls vannas ir ļoti labas. Zilie māli tiešām labi attīra, tikai tajā laikā jādzer daudz ūdens. Un tas ūdens, kas man te Rīgā vienmēr ir bijis labs, šobrīd ir netīrs, filtru mainu ik pa 2 mēnešiem.

Mikko  Tas nekas!
Kad šitas bulshits beigsies Tevi kannīti arī atradīs! 😌

AivarsN  Apzīmējumu ,, sazvērestības teorijas", specdienesti izdomāja pēc ASV prezidenta Kenedija noslepkavošanas, lai diskreditētu tautas centienus atklāt slepkavības patiesos iemeslus un pasūtītājus. Tagad, kad kovidšova aizsegā nelieši grib novākt jau miljardiem cilvēku, šis apzīmējums atkal kļūst populārs. Interesanti, kāpēc?

https://vm.tiktok.com/ZMdTUv5ca/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu