Vai sieviete runa ar virieti tikai...

Vai sieviete runa ar virieti tikai tadelj, lai saprastu kads vinsh ir gultaa?

Sassy14  Mikko, - neesi jau pats arī pirmajā jaunībā (tikai gadu jaunāks par mani). :D Bet „penšuku portāls“ šis jau arī ir – tikai tas jau nav nekāds atklājums..

Skarlete  ...lai noskaidrotu - var uzticēties vai nevar!:)

Mikko  Un? Un kas par to?
Jūtos labi un ir par ko iesmīnēt!
Neko vairāk...
Tāds laika zaglis kā jebkurš cits 😌
Tikai nemainīgs 🤣

DanaL  Es labāk jūtos ar tiem vīriešiem, kuri runā par mašīnām, traktoriem un caurulēm nekā tiem kas runā par politiku, sazvērestībām....Mans teksts gan vairāk sastāv no: jā, tiešām?, ūuuu, ōooo. Ir tik jauki neko nerunāt un tik plikšķināt plakstiņus...
Un tāds vīrietis parasti arī izskatās pēc vīrieša.....

Jā, un Džeisons pareizi saka - nevajag uzreiz sākt sarunas par TO, tas uzreiz nosit visu intrigu, un vīrietis uzreiz nonāk uz vienas strīpas ar uzmācīgu mušu. Tāpēc, ja vien dāma nav ilgi cietusies nimfomāne, seksa nebūs.

raina1970  Hm, pat nezināju, ka sarunas ar vīrieti ir ar tādu slēptu mesidžu...Bet ja biki nopietnāk--man pa dzīvi ir tā sagadījeis, ka ir gana daudz vīriešgabalu riņķī apkārt-- visdažādākajos statusos un izpausmēs-- sarunas ar viņiem ir vienkārši- sarunas, bez slēptiem motīviem. Jā, ja kāds ir tā teikt- iekritis acīs un prātā- tad ieklausoties viņa teiktajā varētu veidot kādu priekšstatu par cilvēku, bet runāt tikai tāpēc, lai spriestu par cilvēka spējām intīmajā jomā- nē, tā nu tas nebūs viss.

abcd  Pēdējā sieviete kas mani uzrunāja .........ceļu policiste,teic es šai aizdomīgs liekoties!

Mikko  Bet par ko tad citu? 😏
Te viss tikai par un ap to grozās 😂

abcd  Uz ko es TBILDĒJU ka viņas abas man arī.. laikam nevajadzēja!

ieva03  Mikkucīti,lūdzu nespļauj akā no kuras pats dzer. Dabasmīlis baigais asprātis,izsmējos :)

rebeka  DanaL, nu man tik ļoti gribas Tev oponēt, vai tiešām var būt tā, ka seksa nebūs, ja dāma grib? :D

Bet, ja par tēmu, tad es piekrītu raina1970.

Floriana  Ar vīrieti viņa runā, kam galvā nav salmi un attiecīgi savu salmu kategorijā, a gulta vien piedeva.

Aina_Ko  Cik gan naivai jābūt, lai ticētu vīrieša vārdiem un vēl no tiem izdarītu secinājumus, par to kāds viņs ir gultā? Darbi un tikai darbi to liks saprast

dabasmiilis  Dana,
Nepārsteidzi, tieši tāds priekšstats par Tevi bija radies no diskusijām. Tieši tādēļ līdzīgs meklē līdzīgu.
Es personīgi uzsprāgtu, ja sarunu biedrs klausītos visā, ko saku[par traktoriem un caurulēm] un pretī tikai "jā jā jā, tiešām? oooo!" Tie ir visneinteresantākie sarunu biedri kādi vien var būt. Tādus paciest varētu tikai visādi egocentriski narcisi, kuriem patīk, ka visa uzmanība ir uz viņu un otrs, ūdeni mutē ieņēmis, tikai klausās un māj ar galvu. Normālam cilvēkam tas ir nepieņemami.

Ir man tāda pieredze, kamēr runāju, tikmēr saruna virzās, kā es nolemju paiet maliņā un ļaut otram izteikties, tā iestājas klusums, un tas ir kaitinoši, ka tev visu laiku jāuztur saruna, ka otrs tevi nepapildina, nedod laiku atelpai. Un tad nekas cits neatliek, kā turpināt vārīties, jo neciešu tās neveiklās klusuma pauzes.

-Varbūt te no maniem palagiem ir radusies sajūta, ka šis džeks to vien dara, kā vārās... ikdienā man ļoti patīk paklusēt, jo runāšana ātri nogurdina[neesmu no pārāk lieliem pļāpātājiem, drīzāk klusētājs] - tādēļ dodu priekšroku vienkārši klusu ar sevi domās pasēdēt un padomāt dziļas domas, vārīšanās brīži ir ļoti reti, kad uznāk un neilgst ilgi...

Es vienmēr esmu par abpusēju iesaisti sarunās - es runāju, otrs klausās; viņš runā-es klausos, katrs izsaka savas domas, un tām galīgi nav jāsakrīt, nav jāpieņem viss, ko otrs saka, bet jāuzklausa, jo katra saruna mūs bagātina, vairo mūsu pieredzi, lai arī kāda tā būtu. Interesējamies, kas notiek otra galvā, otrs interesējas, kas notiek mūsējā, to arī sauc par komunikāciju...

Man labāk, ja sieviete runā par lietām, ko pati saprot[kaut vai izšūšana krustdūrienā], nevis, kad sāks runāt par traktoriem un caurulēm, no kurām pati neko nesaprot!
Es rīkojos tieši tāpat, nekad te neatradīsiet manus komentārus pie tēmām, kuras mani galīgi neinteresē vai par kurām neko nezinu, palasīt varu un ņemt vērā, bet par ekspertu neuzdošos.

Ps. Es arī par TO cen

dabasmiilis  Ps. Es arī par TO cenšos nerunāt ar sievieti, tā vietā par raķešu zinātni un urāna bagātināšanu. Izliekos nepieejams, bet vienalga nestrādā.
Man pacietība milzīga, tieši tāpēc spēju ilgi nerunāt par TO, un izskatās, ka sievietes tas kaitina, viņām visa gribēšana pāriet uz līdzenas vietas. Bet es tak labi audzināts - nevaru atkāpties no savām pieklājīgajām iestrādēm!
Diemžēl, man ir talants aizbaidīt pat visgribošāko! :D

tracer  Mans noveerojums..ja daudz runaa ar sievieti..par jebko..tad arii sex nebuus.te pilns portaals ar taadaam.kuras nekur nesteidzoties.gribot iepaziit otru utt...un taa cari muldeet meneshiem te.iznuekots viiriesha laiks.un tikai.es parasti taadaam atvadoties.kad pieriebusies taa vaavuljoshana iebaazhu gjiimiiti govs pljekaa

DanaL  Redzi, Mīlīt, tā kā esmu inženieris, un savulaik skolā ir iegūtas C kategorijas autovadītāja tiesības, tad man ir šāda tāda saprašana i par mašīnām, i par caurulēm. Bet vai nu man jāizpaužas šajās tēmās? Es labāk par tulpēm un zantedešijām, lai puisim arī ir ko paklausīties. Un rezultātā par TO nemaz nav jārunā, TAS notiek.

Vai tam ir kāds sakars ar caurulēm un tulpēm, nezinu, drīzāk ar citām sfērām... Bet ja man jāklausās visādas glupības par politiku un sazvērestībām, tad mani fluīdi un fluīdu sensori kapitulē.

Mikko  Redz Ieviņ nav man akas, bet ja Tev ir tad tur nespļaušu... Gan jau neizžūs...😌
Sarežğīti ir dzīvot ja gulta vien vilina vai ne 🤔

Momo  Pēc tava skaidrojuma sanāk- nedod dies pasveicināt kaimiņu (man vispār traki- visi kaimiņos tādi ļoti nopietnos gados) un parunāties par laiku, dārzu vai ko nebūt citu.

dabasmiilis  18:44,
Un cik ilgi tu tā klausīsies?
Kā piemērs, kad mīļākajai visu laiku jāklausās, kā tas mīļākais tikai par sievu vien runā - tāda un šitāda! Bet cik tad ilgi? Beigās jau liksies, ka dzīvojat trijatā... sievu pazīsi labāk nekā pati sieva!

Nu es laikam nojūgtos, ja būtu visu laiku vien par trubām jāklausās... Nekur jau nav teikts, tam otram varbūt trubas ir vienīgā tēma, kurā viņš orientējas, tādēļ arī kuļas pa to vienu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu