Vai sieviete runa ar virieti tikai...

Vai sieviete runa ar virieti tikai tadelj, lai saprastu kads vinsh ir gultaa?

Mikko  22.52 👌
Un otrādi! Cik var klausīties par too cik slikts un nejauks ir vīrs vai bijušais? Dzer, iekausta utjp 😎

DanaL  Mīlīt, nu neesi tik bērnišķīgs, nevajag visu noregulēt līdz absurdam. Nu kur Tu esi redzējis cilvēku, kas tikai par trubām vien runā. Cita lieta - tādi kā tu vai bumbiks - tikai par politiku, dumjo valdību ar apsaukāšanās, sazvērestību. Tā gan ir karma uz visu mūžu.

Netaisos ar Tevi diskutēt, tāpat redzu, ka tevi aizskāra un kremt tas, ka tie vīrieši ir vīrieši gan vizuāli, gan pēc būtības.

Mikko  Uz priekšu gardemarīnes! 😋
Ukraiņu celtnieki ar trubām rokās Jūs gaida! 😊

Vaukskis  Nē! Viena lieta, ka sieviete runā ar vīrieti, lai pārbaudītu, vai nav brāķis. To iesaka sieviešu (ne tikai!) iecienītais vēdiskais astrologs U. Kuģis.
Otra lieta, kur piekrītu tracer, jo arī esmu ko līdzīgu pieredzējis, ka vīrietis ir itkā draudzenes vietā, lai tikai būtu uzticības persona, ar kuru patarkšķēt par šo un to (ne noteikti TO), kad īsto draudzeņu nav vai tās tobrīd nav pieejamas. Iedomājieties, cik gan daudz vai maz ir to sieviešu, kuras, tronot mēli ar tamlīdzīgu draudzenīti, vienlaicīgi domātu kaut vai tikai par sūkšanos ar viņu?! Tie laikam gan ir reti izņēmumi.

Piparkuka  glupības!!
Drīzāk, lai saprastu, vai viņš var nopļaut zāli, saskaldīt malku, pielikt stangu vai sataisīt mēbeles...
Vēl arī, protams, runā, tāpat- lai/ja ir kāds, ar ko parunāt.

CoCoSan  Kad gribas vnk gultā, nekādām sarunām nav vajadzības

JurisK  Sievietes daudz par ko runā. Ja gribi ar konkrēto pļāpu seksu - tad klausies uzmanīgi un māj ar galvu, pa laikam kādu jociņu izmet. Ja smejās, un ne par tevi, tad ir jēga paklausīties, vienalga, par trubām vai Debisī. Vismaz tā bija manos jaunībslaikos:)

St__ella  Runā, lai saprastu vai vispār elpo!

dabasmiilis  Dana, necenties, Tev tāpat nesanāk!

"Nu kur Tu esi redzējis cilvēku, kas tikai par trubām vien runā."
-Ir vēl trakāk, ir pieauguši cilvēki[un gana daudz tādu ir], kas savā starpā nemaz nesarunājas[arī starp lauleņiem tas ir izplatīts - it kā esat viens vesels, bet nav savā starpā par ko parunāt], tieši tādēļ neizslēdzu arī iespējamību, ka ir arī tādi, kas mēnesi no vietas būtu gatavi runāt tikai par trubām vai traktoriem, ja vien neapklusināsi viņu laicīgi.
Savā laikā[bērnībā] nācās satikt cilvēkus, kas armijā iepazinuši kara tehniku un par to vien runā nepagurdami, tādi un šitādi tanki, un sauc visus tos tipus un saīsinājumus, mani tas kaitināja, neinteresēja, cita lieta, ja būtu devuši izbraukt ar tādu, tad varbūt arī es fanos pierakstītos.
Tas tāpat, kā mūsdienu jaunietim stāstīt par zapīšiem, žiguļiem, moskvičiem, reti kuram interesēs, pagrozīs pirkstu un aiztrauksies ar savu audi vai mersi tālumā.

"Netaisos ar Tevi diskutēt, tāpat redzu, ka tevi aizskāra un kremt tas, ka tie vīrieši ir vīrieši gan vizuāli, gan pēc būtības."
-Atkal nošāvi greizi, mani ir ļoti grūti aizskart, uz nerviem krist gan es protu... Citus vīriešus kopē un uz tiem skatās tikai nepārliecināti tipi, es savu kārt pašpietiekams, personība, kurai nav jākopē vīrieši, turklāt man tam nav laika, man interesē tikai sievietes, tās gan vēroju un turklāt pastiprināti, bet arī tās kopēt netaisos.
-Kā jau iepriekš teicu, ar Tevi grūti sarunāties, jo neesi tam radīta - kaut ko ieķēpā savu iespēju robežās un tad mūc no dialoga, jo pati saproti, ka neturēsi līdzi, tādēļ savlaicīgi atsakies diskutēt...
Lai gan, cepuri nost, ka vismaz neesi mani nobloķējusi.

Ps. Vakar gan jutos nedaudz aizskarts, Lapsācijs - domāju, ka viņš normāls džeks, ka būsim labākie draugi[forever] - kopā skatīsimies ziepenes un dalīsimies ar iespaidiem, bet nekā - kaut ko nesaprotamu atrakstīja, apsaukājās kā bēbis, un lai nesaņemtu manu izsmeļošo atbildi - vienkārši no

dabasmiilis  ... un lai nesaņemtu manu izsmeļošo atbildi - vienkārši nobloķēja...
Tik ātri līdz šim vēl nebiju nevienam uz nerviem uzkritis - jutos vīlies! Kā tad tur ar to forever paliek?
Kādēļ neviens nevēlas ar mani draudzēties? Es tak esmu foršs, pat mušai pāri nenodarīšu[nosistās neskaitu]!

Sassy14  Par to, vai starp sievieti un vīrieti ir nepieciešama draudzība: IR, bet samērā reti. Man ir trīs šādi draugi. Vienu no viņiem ineteresē tikai ģitāras, vecās skolas roks un šņabis. Otru – tikai māksla un alus. Abi ir klusi un mierīgi tipi, un ļoti interesanti sarunu biedri (sevišķi, kad skaidrā). Sievietes abiem pie vienas vietas – godīgi sakot, ne viena, ne otra dzīvē arī nevaru iedomāties nevienu sievieti – viņām tur vienkārši nebūtu vietas. Abus uzskatu par „artistiskajiem mūkiem“ un droši eju pie viņiem ciemos uz tēju vai kafiju, zinot, ka būs jauki papļāpāt, - viens uzspēlēs kādu AC/DC vai Black Sabbath gabalu un otrs aizvedīs līdzi uz kādu izstādi. Biksēs neviens nelīdīs.. :)
Bet man ir arī viens gluži citāds ģimenes draugs – 100% darbarūķis, kurš par mazu naudiņu salabos visu, vienaga, vai darīšana ar kanalizāciju vai elektrības sistēmu, vai vajag kaut ko smagu palīdzēt pacelt, vai kaut kur tālāk aizbraukt, kur ar autobusu grūti tikt – visu izdarīs, vecis – Zelta Rokas. :D Un viņam ļoti patīk strādāt un palīdzēt. Viņš arī ir tikai labs ģimenes draugs un punkts. Sieva viņam gan uz brīdi bija, ir pat meita, bet, par cik tips 99% dzīves pavadīja savā garāžā vai darba vietā – sieva aizmuka. Laikam jau tad „tehniskais mūks“. :D Par viņu gan šausmīgāku sarunu biedru grūti iedomāties – viņš tarkšķ konkrēti TIKAI par motoriem, elektrības vadiem, trubām utt. Par cik tas nav mans profils, noklausos pieklājīgi, mēģinot taisīt „gudra suņa“ sejas izteiksmi, bet vismaz neko sliktu nesaku – ir taču labi, ja nākošo reizi atkal kaut ko salabos, ja vajadzēs – nebūs tiem oficiālajiem „speciālistiem“ simti un tūkstoši jāizdod.. :D

Sassy14  Kļūdas labojums: nevis „nepieciešama“, bet iespējama draudzība starp vīrieti un sievieti. :)

incis1  Sieviete runā ar vīrieti lai iepazītos,nevis par to cik laba gultā. Vispār kā no sarunas var saprast cik labs ir gulta? Man piemēram tas nav skaidrs.

Vaukskis  dabasmiili, iespējams, tāpēc, ka- no malas raugoties-atstāj paštaisna un kritiski noskaņota iespaidu!

Lapsa18  Es nezinu vai tagad (savos gados)runātu uzreiz par seksu,jo otrs var uzskatīt mani par ķerti,bet agrāk,ja man nepatika vīrieša smarža,tad zināju,ka nekas nebūs....

dabasmiilis  08:50,

Neesmu kritisks, vienkārši esmu vecis, kurš zina ko grib, un nebaidos to atklāti pateikt, bet ne visi prot to novērtēt.

Mikko  Ja ja ja 👌
Lai payarkšķētu un izdibinātu kādu labumu varētu gūt - Aizvest, atvest, salikt, ieklāt, pieskrūvēt, salabot utjp...

dzilums  a var saprast parunājot ar vīrieti, kāds viņš ir gultā? Es labprāt ar šito iepazītos, jo tad jau arī par sievieti to varēs saprast?
tas gan būtu feini...

Mikko  Arī to tad arī ohuja daiļavas nodarbojas! 😄
Tā teikt virtuālās darītājas jo sekso nonstopã 24/7...

DanaL  dziļums, kam tev jāsaprot, cik labs ir vīrietis gultā, lai tas paliek dāmu rēbuss. Un nedomāju, ka arī dāmām tas ir skaidrs no sarunām vien.

Bet ar sarunu rodas skaidrība, vai gribas ar viņu gultā, vai nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu