Kur palikuši īsti vīrieši?

Pasakiet lūdzu, kur pazuda vīriešos mednieku instinkts? Vispār vairs nav interese komunicēt, satikties. Tak vīrietim ir jāizrāda mednieku instinkts.
Ok, arī sievietēm ir savas īpašības, bet šoreiz par vīriešiem.

Marita  Mikko Nemet nu visus/visas vienā maisā. Vienmēr būs tādas ar nošlurkušiem papēžiem un arī tādi ar lieliem vēderiem un netīrītām kurpēm. Bet, ja jau esi vēl šeit, tad jau laikam nav tik traki.

arvids19721970  Vai nu Tev ar redzi nav labi,vai arī tiešām Tevi nemedī.
Puuuka,kā naglai uz galvas!:)
Ja vēl no manis-svarīgi,lai viens otram nenorādītu,kas tam otram ir JĀdara.(tur parasti visi kariņi sākas)
Labi: Tu redzi,kas ir darāms,bet jaatbild pirmkārt ir katra pašam par sevi.

Mikko  Jopčik!
Kur Tev īr problēmas visu personalizēt?
Es šoreiz runāju par vīriešiem!
Runā ka izlieta kafija nes laimi! 😏
Vajag tad ja jūt kad vajag, bet ja ne tad ne 😌

Sassy14  Nu redzi, - ja tu gribi sev blakus patiešām MEDNIEKU.. :D .. tad Tev jābūt gatavai tēlot medījumu. Tādu bezpersonisku, nedzīvu, mēreni trendīgu un laimetīgu. Un galvenais – pēc „jevrostandartiem“. Medniekam vienmēr ir (beigtu) medījumu konkurss…

abcd  Par ko domā vista kad viņai pakaļ dzenas gailis;Vai tikai es neskrienu par ātru!!

Dzeguzessbalss  Nav tik traki, ja vīrietim sieviete liekas medīšanas vērta, tad viņš var saaktivizēties. Bet tas, ka lielākā daļa vīriešu gaida, kad sieviete pati bizos pakaļ, arī ir fakts. Vai arī gaida savas perfektās Bārbijas, kurām viņi 100 gadus nav vajdzīgi.

Skarlete  Bija man kāda dēka ar patiešām kaismīgu mednieku, šī vārda tiešā nozīmē...bija nomedījis pat vilkus, baura laikā sēdēja mežā un bauroja līdzi briežu buļļiem, kamēr nomedīja mātīti (atvainojos ja formulēju neprecīzi šo procesu), taču kā vīrietis - kautrības kalngals, tur vajadzēja apkārt luncināties mēnesi līdz viņš sadūšojās randiņam...:))

lapukoks  Es arī varu pajautāt: kur palikušas īstas sievietes?
Bet, ja nopietni, jāpiekrīt puukai - īsti vīrieši ir kopā ar īstām sievietēm. Nu tādām, kurām arī ir sievietei atbilstošie instinkti: mātes instinkts, sievišķa kautrība (sievietes taču nāk no venēras un spēcīga venēra ir kautrīga venēra)
Un vispār - ja sieviete pati ir aizņēmusi vīrišķo nišu, tad vīrišķīgs pilnvērtīgs vīrietis ilgermiņā viņai blakus nebūs, jo viņa pati vīrišķo nišu jau ir vairāk vai mazāk aizņēmusi. Bet ja vīrietis tik tiešām ir vīrišķīgs, tad šo vīrišķo nišu viņam kā psiholoģīsko dzīves telpu vajag pilnībā. Savukārt ja sieviete iemieso sevī vīrišķo izlēmību noteiktību agresivitāti, kareiviskumu, tad noteiktā brīdī viņa sāks dublēt vīrieti un ieņemt vīrišķo nišu gan psiholoģiski, gan arī fiziski. Un vīrietis šādai sievietei blakus jutīsies lieks un nevajadzīgs...

AivarsN  Tāpat kā sportošana datorā ne tuvu nav tik aizraujoša kā piedaloties pašam klātienē, tāpat arī iepazīšanās internetā, ir pārāk garlaicīga un bezjēdzīga nodarbošanās. Ko tas līdz, ka tik milzīgi daudz sieviešu tur piedāvājumā, ja caur ekrānu tāpat nevar uztvert to odziņu, smaržu, kas norauj jumtu un liek aizmirst par visu pārējo eksistenci. Un pat ja aiziesi uz to randiņu, viņa noteikti vēl gribēs turpināt salīdzināt ar citiem kandidātiem, vai pat jau satikusi arī labākus. Te tikai tiek piedāvāta ilūzija, ka izdosies veiksmīgi iepazīties visam mūžam. Un dzīvē jau nav daudz savādāk. Arī tiem, kuri pa ielām staigā, mājās noteikti ir internets. Vai tās sēnes, medījums, vai sievietes. Jo vairāk, jo grūtāk izvēlēties un nekāda prieka. Tāpēc arī tik daudz neprecētu, bet precētie neiztur kārdinājumu pamēģināt vēl kaut ko, ja reiz tik viegli tas dabūjams. Kur izeja no šī apburtā loka? Tikai ieklausoties savā dvēselē un sirdsapziņas balsī.

Sassy14  Lapukoks – medaļas otra puse: man domāt, ka „sievišķīgā niša“ sāka pajukt jau pagājušā gadsimta sākumā, ja ne agrāk, kad sievietēm tika atļauta augstākā izglītība.. :D
Tā pasaule, kur vīrietis bija visuvarenais dievs un sieviete – viņa kalpone, ir jau sen aizgājusi. :D Mūsdienu „nišas“ ir daudz sarežģītākas un drīzāk individuāli piemērojamas.

Jason  Sākumā sievietes bļauj, ka vajag līdztiesību un vienlīdzību, bet pēc tam - kur palikuši īsti vīrieši... Kaut kā vajag izlemt, ko tad jūs īsti gribat, jo šīs abas lietas, būtībā, viena otru izslēdz. Tā ka, godātā autore, būs vien pašai jāņem tā plinte un jāiet medīt sevis nolūkotais buciņš. ;)

Bruuklene  Nevajag jaukt rutīnu ar mednieka instinktu..... Tu gribi, lai Tavs vīrietis Tevi katru rītu medī? Tad attiecīgi pašai arī jāuzvedas. Savs vīrietis ir jākārdina, jāizaicina, viņam jājūt konkurence, jāredz, ka citi arī Tevi iekāro. Atbilstoši jāģērbjas, sevi jākopj un jāmīl, lai citi Tevi mīlētu.

CoCoSan  Lapukokam te būs atbilde- īstas sievietes jau ir pāros ar citām īstām sievietēm.

Chris1986  "Latvijā visvairāk mājsaimniecību ir tādas, kurā dzīvo tikai viens cilvēks. Tādu ir 41%."
Rupji rēķinot puse cilvēku dzīvo vieni. Vairumam vīriešu pēc 50 jau ir dabiskas potences problēmas. Priekš kam tad viņiem meklēt iepazīšanās ar sievietēm? Lai kopā dambreti uzspēlētu? Sievietes tā būs uz mieru?

Floriana  Neesmu tādus satikusi un komunicējusi, bet pievelkas tas, ko vēlamies.

Floriana  Gribi mednieku blakus, nenēsā bisi līdz.

ube  Ja katru mirkli blakus vajadzīgs mednieks, tad esi gatava tam, ka kādu dienu nomedīs ne tevi, bet tavu draudzeni. :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu