Kur palikuši īsti vīrieši?

Pasakiet lūdzu, kur pazuda vīriešos mednieku instinkts? Vispār vairs nav interese komunicēt, satikties. Tak vīrietim ir jāizrāda mednieku instinkts.
Ok, arī sievietēm ir savas īpašības, bet šoreiz par vīriešiem.

Marita  Nav taču runa par katru dienu. Nu vismaz sākumā varētu kaut nedaudz iespringt. Un pārmetumi par kareivīgumu ir nevietā. Diez vai pirmajās vēstulēs sieviete uzvedas vīrišķīgi un kareivīgi.
Eh, runa jau nav par visiem. Ir jau vēl palikuši normāli vīrieši. Tomēr nospiedošais vairākums ir slinki, apātiski, bez dzirksts.

ube  Te kāreiz meitene izteicās ne par pirmo reizi...bet pēc tam.

langstins  Nolasījos-Nu nepiegāja@@@@@@@@@@@
Eju dāržā-dzīvē

LaskovijMerzavec  Skaidrs - īstie vīrieši ir RIP...

Tikai neatceros, ka vispār kautkad, būtu bijis jāskraida pakaļ sievišķiem.

Pietiek tik dot mājienu, ka šovakar gulta brīva, lai pati tajā ielektu...ja šitā tielējās un kavējās, tad citas nekautrējās:)

talantigais  Mjā.... palasot komentārus, nākas secināt cik cilvēku, tik viedokļu. un katram sava taisnība. Esmu te nepilnu mēnesi un sapratu, ka 70% saucās - gribēju tāpat vien parunāt ,,pačatot,,. 10+ viltus profili, uzmini nu kas tur otrā pusē monitoram. ir man bijis reāls gadījums, ka sarakstos ar... izrādās vīrietis. Man ar te dažas sieviešu kārtas paziņas, un skaidri pateica- man vajag vīrieti, kurš uzsauc vakariņas.., nākamais aizved līdz Jūrmalai, nākaimais ko citu nopērk un, kad runa par seksu tā ,,laicīgi nozūd,, un meklē nākošo muļķīti. ir arī dažiem tāds dzīves veids. un nevajag vienmēr ,,nolikt,, vīrieti šāds un šitāds. Katram savi + UN -

Geisha  Diemžēl mēs pašas vainīgas vien esam. Sākuma stadijā vīrietis tonusā visas savas labās īpašības rādīdams cenšas iekarot sievieti. Tiktāl viss labi. Iekaro. Apgredzeno. Un karotājs ir noguris. Atpūšas. Mēs aizmirstam par makijāžu, ar ruļļiem matos cepam, vāram, štovējam. Karotājs kārtīgi paēdis atkal ir noguris. Atpūšas, jo skaidri ir pārliecināts, ka trofeja jau nekur nepazudīs. Dzimst bērni un sieviete vīrieti noliek tālākā plauktiņā. Sekss - fig tebe. Un te nu medniekam olas spiež, mājās viņs jūtas nesaprasts, nevajadzīgs un tad nu sāk dzert un lūkoties uz slaidam, garām kājām. Sieva dabū zināt par vīra neuzticību un uzrīko skandālu. Pat zupas katlu vecim uzmauc uz ragiem. Un tad sūdzas ka nav īstu veču. Dāmas, mīļās, nu tak pakustiniet savas smadzenes un saprotiet ka vecim ik pa brīdim olas spiež. Tātad uzvelc sexī veļiņu un izpis to veci, lai šamējam siekala tek vēl mēnesi. Mājās būs kā likts, jo gribēs atkārtojumu. Un būs tev mājās riktīgs vecis.

draboss  Interese satiekties ar tām, kuras intersē. Tieši tik vienkārši.

AivarsN  Pirms vairākiem gadsimtiem, kad sabiedrībā vēl nebija ieperinājušies parazīti, sievietes valkāja kuplas kleitas, lai slēptu no vīriešu acīm visu kas intīms un tā nenovērstu uzmanību no paša galvenā, sievietes iekšējās būtības. Tā ilgi iepazīstot vienam otru, dzima īstā, noturīgā mīlestība. Un tad tikai pēc kāzām varēja iepazīties ar visiem ķermeņa noslēpumiem. Bet kas notiek mūsdienās? Vēl ne tik senā pagātnē, pat prostitūtas neatļāvās tik ļoti demonstrēt savus plikumus visai sabiedrībai, kā to tagad dara jaunas meitenes. Ja vien viņas zinātu, kādas neķītras domas tā izprovocē vīriešu prātos, diez vai tā vairs ģērbtos. Kuram gan normālam vīrietim varētu ienākt prātā dibināt ģimeni ar sievieti, kurai vairs nav gandrīz nekādu noslēpumu no visiem? Un kāda gan normāla saruna un iepazīšanās var notikt, ja sievietes apģērbs un uzvedība nepārprotami aicina uz seksu? Un par ko dāmas tā brīnās, ka vīrietis jau pirmajā randiņā to pieprasa? Tieši nepārtrauktā plikumu vērošana, lai kur vīrietis atrastos, viņu tik tālu notrulina, ka pat ļoti simpātiskas sievietes klātbūtne nevis iekvēlina, bet drīzāk garlaiko, jo ir taču redzēti ne tādi vien labumi. Tā sievietes, pūloties piesaistīt vīriešu uzmanību tikai ar savu miesu, ne uz kādu baigo aplidošanu un mīlestību pat nevar cerēt. Vienīgi dvēsele katram ir unikāla un neatkārtojama, tikai kā lai vīrietis tai pievērš uzmanību, ja nohipnotizēts ar knapi piesegtu vāveri?

tracer  Algoritms vienkaarsh..viirietim staav uz sex iekaarojamu sievieti..ja sieviete noviitusi..nu nafig vinham taadu vajag?.turklaat izteikta tendence ka 50 gadnieceem terpentiins pakaljaa.kautkur skriet redzeet piedaliitues.vecim to nevajag...esmu sapratis vienu lietu.sievietei 50 gadiigai vajag viirieti kursh izklaidees.vadaas ekskursijaa.runaas dumas lietas.ies deju kursos utt..bet tik ne sex.pasarg dies shitos teevinjus sex kaaros.tad nu seediet internetaa.vecas.vecas esat..atstraadaats materiaals

daris  Pie visa vainīgs ir tehniskais progress = internets , datori ,kredītkartes ,el.auto utt

Mobb_D  Īsti vīrieši aizgājuši pie īstām sievietēm. Tas ir tieši tik vienkārši.

Ievinjata  Mans variants - nogulties mērķa virzienā un gaidīt. Varbūt kāds iekrīt lamatās. Tas, ko saka par vīriešiem, ka ap 40 sāk darboties egoisms un neko negribas baigi medīt, attiecas arī uz sievietēm. Vismaz uz mani. Pašai visādi niķi, patikas un nepatikas. Negribas kādam baigi piemēroties, kur nu vēl līst uz vēdera. Nav ļoti būtiski kādu atrast. Bet atrast īsto. Varbūt princi baltā zirgā...varbūt čaklu melnā darba darītāju. Nekādi CEO man nav vajadzīgi.

Mikko  Tātad viennozīmīgi nonākam pie tā kas jau ir bijis skaidrs pašos pamatos - Nevienam un nevienai neko nevajag!!! 😌
Tik vienkārši un ērti... 👌

jaunkundze  Mikko, Tev neko nevajag un to jau visi zinām. Citiem gan vajag 😉

Anufrijs  Šobrīd varētu būt pierobežā, virzienā no Baltkrievijas..

Marita  Šis ir labs. Lieliska atruna. Priekš kam pūlēties! Ja sieviete grib pa skaisto, tad viņa nav īsta sieviete.
Lai tad arī palieku pie tām neīstajām, bet nu mana pašcieņa neatļauj satikties ar tādiem, kam sveša aizrautība, kas ieslīguši reālā pašapmierinātībā. Ja es esmu gatava izlikt sevi līdz galam, tad arī no otra sagaidu ko līdzīgu.

Mikko  Nu to ko Tev Jaunkundz vajag mēs arī ļooooti labi zinām! 😏
Bet jā drīz te būs pilns ar tumsnējiem skaistuļiem un dzīve uzlabosies! 👌

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu