vai vakcinetie tagad iepazistas tikai ar vakcinetajiem?

taisijos te iet uz randiņu ar vienu veci.pec sarakstes it ka normals,bet tad viņs man uzdeva jautajumu vai esmu vakcineta.teicu ka ne un netaisos.tad vecis nosauca mani par stulbu antivakseri un pasutija dirst.vai ta tagad vakciti ar nevakcinetim vairs nepazisies?

capitaine_tromperie  Ar ibumetinu nav tas, vajag ar glanci, smuku pandēmiju, un kā mūsu lielā vara glābj cilvēci, rūpējas par savu ganāmpulku….

rebeka  capitaine_tromperie, un ja nu varai ir misējies, un nosprāgst tieši aitas no tā number 66?

dabasmiilis  22:46,
Piekrītu par glanci, vajag tā, lai var atcerēties un vēstures grāmatās ierakstīt, lai vēlāk varētu par šīm kļūdām stāstīt, kā par zvērīgajiem pasaules kariem vai mēri!

incis1  Unikāls eksemplārs,man nudien nenāktu prātā prasīt pirms randiņa,vai esi vakcinējies,savādāk uz randiņu neiešu. Kaut kāds pasistais,citu nav ko teikt.Man vienalga,ietu uz randiņu un tādas lietas neprasītu.

zigis_uk  Pareizi izdarīja! Es pēdējo dažu nedēļu laikā pasūtu vienu māju tālāk pat senas paziņas. Būtu muļķīgi iepazīties ar cilvēku, kuram ir problēmas ar domāšanu. Tu tādam stulbenim pieķeries, bet viņš gada laikā ņem un nosprāgst no covida! Zini, dzīve kļūst ļoti forša un vienkārša, kad esi atbrīvojies no visiem stulbeņiem un esi pievērsies savai attīstībai un naudas pelnīšanai!

Vaukskis  Malacis, ka nolamāja un pasūtīja- dabūja atpakaļ ar bumeranga efektu. Nevakcinēto loks jebkurā gadījumā tikai samazināsies, tavējā cena tirgū moška pieaugs, bet pret Covid-19 vakcinētajiem vismaz pāris gadus būs lielākas izvēles iespējas.
It kā nevakcinētie rīkotos citādi, piemēram, tādi kā AivarsN.. . Tāpat rīkotos!

capitaine_tromperie  Sīkums, es pazīstu cilvēkus, kas kā labākie draugi būdami, sastrīdējušies dēļ covida, un vairs nekontaktējas.
Vispār tas ir labs tests cilvēkam, var redzēt kurš ir gatavs ne tikai kopdzīves priekiem, bet arī grūtībām.

abcd  Bērnībā tiko vakcinēts pret bakām,kur pagarināt un galvenais kurš man izsniegs šito sertifikātu?

Koladiola  Visi bļauj ierobežosim vakcinētos, atņemsim viņiem tiesības, bet tajā pašā laikā nedrīkst atņemt tiesības homoseksuāļiem, jo viņi tak arī ir cilvēki. Neizproatam cilvēku loģika. Es personiski nevienu nešķiroju. Ja Tu esi laimīgs, dzīvo miera harmonijā, nedari sev ļaunu un apkārtējiem tad dzīvo tā kā vēlies.
Tik pat neizprotama ir cilvēku attieksme par veģitariešiem vai vegāniem pat šos cilvēkus izsmeij tikai dēļ ēdiena izvēles. Problēma ir mūsu domāšanā kuri tālak par melns un balts nesaskata, bet atceries ir vēl daudz citu krāsu.

CoCoSan  Slimi, konkrēti ar galvu slimi cilvēki. Varētu padomāt, covid pasports cilvēku tupumu vai puvumu atcēlis. Tikai imbicīlam var galvā ienākt doma, ka nu tagad pēc vakcinēšanās sāksies ĪSTĀ dzīve - gan sex dzīvē beidzot radīsies, gan laimīgās attiecības. Kukū.

Letija  Nav jau runa tikai par sausiem faktiem - vakcinēts, nevakcinēts.
Bet par attieksmi un šausmīgi karojošo pozīciju, galvenais - PRET.
Priekš kam ar tādu tukšgalvi kareivi iepazīties?!

P.S. Ak jā, šeit es redzu arī jau esošo attiecību izjukšanu, ja viens it tik zvērināts protestētājs.

capitaine_tromperie  Jūs taču esat redzējuši ķēdē piesietus suņus, kas rej kā negudri pamanot kādu aiz sētas brivi ejošu.
Tas pats ar cilvēkiem, vergi ļauj sevi pakļaut, un viņiem ir nepanesami redzēt, bez verga, kalpa dvēseles, brivi domājošus cilvekus.

Diituks  Es ari neesmu vakcineta un es neplànoju to darìt.Man ari te oho atraidija šì iemesla pèc.Nu un,es par to nebëdàju...

fargo  atklāt cilvēkā mītošo žurku vienmēr ir ieguvums. un jo ātrāk, jo labāk. autorei paveicās.

Puke  Nu gan Te diskusija: skaidrs tas ka ,ja mediķi paši jāpiespiež ar draudiem par atlaiśanu no darba.....tas nekàdi nemotivè parastu cilvēku pakļaut sevi šìm mega efektivajàm vakcìnàm,kur jau izràdàs ka 14% pagàjušas nedēļas laikà ,saslimušie ir vakcinèti.

Anta  Es ari netaisos vakcineties,lùdzu nerakstiet man ,ja Jums ir pretèjs uzskats.Un punkts!

zaniite40  Ne tik vien uz randiņu neietu, bet pat saraksti neizsāktu ar antivakseri. Par ko ar tupu cilvēku runāt?

Maiga  Es gan ja man patik cilveks saku ka potèjusies,ja nepatik ...tad nepotèjusies...Mìļà miera labad ...

AivarsN  Viena lieta ir kopā strādāt, vai tā kā šodien, piketējām kopā ar vakcinētajiem par kopīgu mērķi, lai apturētu šo genocīdu. Taču veidot ilgtermiņa attiecības ar cilvēku, pat ja viņš vakcinējies pret savu gribu, nav sevišķi patīkami. Ir daudz tuvu cilvēku zaudēts šajā dzīvē, tas bija neizbēgami. Taču par vakcīnas neatgriezenisko iedarbību, vēl paši ražotāji nevar būt droši. Cik ilgi organisms izturēs magnētisko daļiņu, indes iedarbību, ģenētiskās izmaiņas. Kādu iedarbību uz vakcinētajiem plāno izdarīt caur mobilo sakaru tehnoloģijām. Austrālijā jau veikti tādi eksperimenti un sekas var būt briesmīgas. Vārdu sakot, ar vakcinēto perspektīvā nevar rēķināties kā ar parastu cilvēku, jo nevar zināt pat kā mainīsies viņa uzvedība pēc kārtējo atjauninājumu saņemšanas, nemaz nerunājot par to, cik ilgi viņam vēl atlicis dzīvot. Visneticamākās sazvērestības teorijas realizējas pat ātrāk kā gaidīts. Tiesa gan, ne visi vakcinēti ar īstajām vakcīnām. Iespējams ap 30% saņēmuši Placebo. Taču ja cilvēks piekritis vienreiz, tad neatteiksies arī no trešās un ceturtās potes, kuras strauji samazinās viņa izdzīvošanas iespējas. Kā uzzināt, vai cilvēks ir vakcinēts? Bet elementāri, pat bez speciāla skenera. Ja telefonā viņš uzrādās kā Bluetooth ierīce, tikai ar pliku Mac adresi bez nosaukuma un iespējas izveidot savienojumu, tad tas cilvēks ir izgājis pilnu vakcinēšanas kursu, ģenētiski modificēts un faktiski ir Lielās farmas īpašums, par cik tai pieder autortiesības uz patentu, kura nēsātājs viņš ir. Grafēna oksīdu jau tagad pievieno visur, ne tikai vakcīnās, pat atsevišķos pārtikas produktos, kā Kellogs klassic. Tas labākai 5G uztveramībai. Tāpēc tagad īpaši jāseko līdzi ko ēd un labāk tikai dabīgus, nepārstrādātus produktus.

Lola45  AinarsN, ko Tu pīpē? Es arī to gribu 😂😂😂
Ok, es ari esmu pret vakcīnu, personīgi sev un dēlam. Bet šitādu sviestu es nedzenu🤦‍♀️

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu