vai vakcinetie tagad iepazistas tikai ar vakcinetajiem?

taisijos te iet uz randiņu ar vienu veci.pec sarakstes it ka normals,bet tad viņs man uzdeva jautajumu vai esmu vakcineta.teicu ka ne un netaisos.tad vecis nosauca mani par stulbu antivakseri un pasutija dirst.vai ta tagad vakciti ar nevakcinetim vairs nepazisies?

rebeka  Kā dzīve mainās :) Pirms tam bja citi kritēriji, kā vērtēja cilvēkus, tagad būs 2 opcijas- vaxeris, antivaxeris. easy :D
Bet pa nopietnam, man ir draugi gan vakcinēto, gan nevakcinēto vidū. Mēs akceptējam viens otra izvēli.

XX731  Šitam tipam laikam vēl ir saglabājušās kadas prāta paliekas lai sarastu,ka ar brīvdomājošu cilvēku-Gvenu,vai kādu citu nekas nesanāks.
Vispār es arī cenšos neielaizties ar vakcinētajiem.Jo viņi ir vai nu idioti no dzimmšanas,kļuvuši par idiotiem zombēšanas rezultātā,dirsā līdēji,samienieciski cilvēciņi kas nodos pat savu māti,lai tikšos liktu mierā u.t.t.
Skaidrs ka man ar tādiem smerdeļiem nav pa ceļam.Ar tādiem labāk ieturēt distanci,ne 2 metri,bet vismaz 2kilometri.

Vaukskis  Lola45, nezinu, kā tagad, bet pats rakstīja, ka agrāk marihuānu!

AivarsN  Lola45. Tas būtu super, ja es tikai pīpētu. Taču es šīs afēras laikā esmu izstudējis vairāk medicīniskās informācijas, kā visa mūža garumā. Tiesa gan, ne jau mūsu viesstrādnieku un debīlā Bila pasaciņas lētticīgajiem. FB un Youtubē jau cenzūra visu bloķē, bet Telegram un citās alternatīvajās platformās vēl pagaidām var atrast materiālus no dažādu valstu zinātniekiem, kuri nav pārdevušies farmas mafijai. Ne jau tāpat vien, daudzi no viņiem tā pēkšņi un protams tīri nejauši nomira. Un es jau tā tikai pieminēju par to, ko vai nu pats eksperimentāli esmu pārbaudījis, vai dzirdējis no vairākiem pasaules līmeņa zinātniekiem. Vakcinētos mans telefons uztver. Un ja uztver, tad ir arī jābūt tehnoloģijām ar ko var viņiem pieslēgties. Grafēna oksīda pavedienus var redzēt mikroskopā, bet atdalīt no rūpīgi sasmalcinātas pārtikas, ar spēcīgu magnētu. Nezinu gan, vai ar magnētu var to herņu izvilkt no tikko sapotētās vietas, bet pāris tādus video esmu redzējis. Tāpat neesmu drošs, vai Lidl jau ir skeneris vakcinēto identificēšanai, jo pats tur neesmu bijis. Taču viens paziņa tā apgalvoja. Novērošanas kameras vajadzīgas tikai nevakcinēto izsekošanai un arī dēļ maskām problēmas. Taču moderni skeneri lielveikalos jau ne tikai nosaka vai ir vakcinēts, bet arī identificē pēc Mac adreses, jau pa lielu gabalu, kaut vai seja nemaz nav redzama. Tik vienkārši un nekāda vairs fantastika.

Lola45  Rebeka, man tieši tas pats. Man ir draugi un paziņas kuri ir vakcinēti un kuri nav. Viņi ari zina, ka es par šādām tēmām nediskutēju. Reliģija, politika un covids, nav par ko es runāju, vai uzspiežu savu lēmumu. Katrs pats zina un dara, kā viņš uzskata par pareizu.
Vaukskis, būs par šito jāpadomā 😂🤔. Reāli viņam jautri 👍

av2  Juus ko te, nopietni? Jautaajat par vakciinu esamiibu, neesamiibu pirms randinniem?

Lola45  Av2, nopietni. Man ir jautāts 😂
Man ļoti sasmīdina daži jautājumi
1. Vai Tev ir māja? Dzīvoklis? Īrē vai personīgs?
2. Kur Tu strādā?
3. Vai esi potejusies?
Un šie jautājumi ir pirmajās sarakstēs.
Nesaprotu, pie manis kāds grib pārvākties, deklarēties, vai esmu spējīga viņu uzturēt?
Mani reāli atbaida šie jautājumi.

arvids19721970  Nekreņķējies.Vismaz ātri pateica,kas viņš tāds ir.Atradīsi kādu inteliģentāku

saulite34  Būtu jau labi ,ja lielveikalos patiešām būtu tādi skeneri,kur noteiktu tādus prātā jukušos un vismaz veikalā ar tādiem nevajadzētu saskarties,jo nevar jau zināt ,kas tādam jukušajam prātā.Reālajā dzīvē jau labu laiku nevienu nesatrauc ,vai cilvēks ir vakcinējies vai nav un nevienu neesmu dzirdējusi,kurš ņirgātos par vakcinētajiem un dalītu cilvēkus,bet laukos garlaicības mākts onkuliņš sapīpējies marihuānu un sadzēries savu grādīgo tējiņu spēj ļoti daudz ko izfantazēt.

Feja939  Manuprāt, lai tikšanās būtu droša, jābūt jau vakcinētam trīs reizes un ,protams, neizpaliek maska, gumijas cimdi untt.
Līdz jāņem visi pārējie sertifikāti.

rokons  Mazs ekskurss fizikā - grafēns, vienmolekulas biezuma oglekļa kristāliskais režģis, Ja tas savienojas ar skābekli - izveidojas oglekļa oksīds, tātad, nestabilā tvana gāze - monoksīds, vai stabila gāze - dioksīds, ko katrs no mums izdala pa apm. 10 reizēm minūtē, kombinācijā ar slāpekli un dažām. Magnētiskās īpašības piemīt ferometāliem, un neviens oglekļa savienojums, pat kristāliskais dimants, nav feromagnētisks, tā kā viss ievakcinētais paliks tur kur bijis.
Dzīvosim tālāk, vakcinācija nav ļaunums. Ļaunums ir cilvēku agresija, kas uz stulbuma bāzes veidojas.

Bruuklene  Rokons jau visu pateica. Ja cilvēks ir stulbs, tad vakcīna viņu neizglābs. Un otrādi.

rebeka  rokon, grafēns nesavienojas ar skābekli, palasi literatūru. Tam ir pavisam citas īpašības.

dabasmiilis  12:32,
Es pirmo reizi par vakcinētajiem lasīju delfos un vēl izbrīnījos, ka sākuši uzskaitīt vakcinētos, vai vismaz kādu skaitlīti uzrādīt, lai nebūtu kā propagandas sauklis - viss 100% droši[kā tādā prežu reklāmā], visus pret visiem aizsargā, mums šļirces kā ar ēdieniem un dzērieniem klāts galds - nāc pēc savas porcijas un stum vaigos... pie visa vainīgi tikai bērni un visi veselie, un ar galvu domājošie utt...
Rakstā bija 15% minēti, bet gāja runas, ka uz doto dienu tie jau esot novecojuši, ka esot jau 19%.
Tā kā šodien iespējams ir vēl vairāk. Rudens ziema rādīs kas ir kas.

-Vismaz tas, ko dzirdu par Izraēlu, UK, usa - kur tie cipari galīgi nav mazi. Un ne jau nevakcinētie[ja neskaita tos ar ielaistām kaitēm, kuriem ziemā liedza medicīnisko palīdzību] visu vasaru vārtījās pa slimnīcām...
-Ir ko likt aiz auss, jo pieminētās valstis pirmās uzsāka duršanos, tādēļ arī vasara tāda kā ir, tā kā rudenim būtu jābūt tādam pie mums. Bet pie visa skaitīsies vainīgi veselie un bērni.

Viens piemērs, kā izskatās viens un tas pats ziņu raksts vienā un tai pašā saitā, tik domāts divām auditorijām, latviskajā par Baltkrieviju minētas tikai attiecības:
https://www.delfi.lv/news/arzemes/lietuvas-prezidents-no-arlietu-ministrijas-kiberuzbrukuma-varetu-b
ut-nopludusi-slepena-informacija.d?id=53483931
https://rus.delfi.lv/news/daily/abroad/vojna-s-belarusyu-intrigi-protiv-rossii-i-severnogo-potoka-v-
mid-litvy-proizoshla-utechka-sekretnoj-perepiski.d?id=53484575
Par to aicināšanu uz karu sen jau dzirdēju, vēl jo vairāk, bija ziņas, ka leišu diktatore Gribauskaite esot viena no kandidātēm uz Nato sekretāra amatu, ja tā notiks - var arī būt karš!

https://www.la.lv/covid-19-tagad-ir-nevakcineto-cilveku-slimiba-arsts-par-infekcijas-izplatibu
Šo rakstu sen gaidīju, vienīgi necerēju, ka to sludinās kaut kāds zaļš praktikants.
Aptuveni mēnesi atpakaļ asv tika paziņots, ka turpmāk covids ir nevakcinēto slimība[šķiet, ka

dabasmiilis  Aptuveni mēnesi atpakaļ asv tika paziņots, ka turpmāk covids ir nevakcinēto slimība[šķiet, ka pats dusošais Džo to paziņoja], pēc pusotras nedēļas delfos par Igauniju, turienes spečuks citēja šo pašu saukli, tādēļ gaidīju, kad pie mums to citēs rakstiski.

Mikko  Nu re!
Kārtējo reizi tiek parādīts ka svarīgākais ir manta un sekss!
Lieliska atbilde 😏

Bruuklene  Mikko, Tavs riebums pret šo vietu un cilvēkiem lien laukā katrā komentārā. Un kādēļ Tu pats esi šeit?

Mikko  Kāpēc riebums?
Man te patīk! 😏
Cilvēki man arī patīk un sievietes jo sevišķi!
Ne visas bet patīk!
Es taču Tev odziņ neko nepiedãvãju 😋

rokons  Ref 21:09
Paldies, ka pati saprati, ka vienatoma režģi nav iespējams pievienot skābekļa atomu, jo tad zūd režģa vienatoma "plēve", tāpēc par grafena oksīdiem nevar runāt, jo ogleklis ar skābekli veido manis augšminētās vielas.
Bija laiki, kad rakstīja par sarkano dzīvsudrabu, bija pat tā tirgotāji, bet..........:D
Ieži, kas satur dzīvsudrabu ir sarkanīgi, bet ne dzīvsudrabs

zigis_uk  Lola45, nu man personīgi tādi jautājumi pat nerodas, kad redzu smēķējošu atraitni! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu