Par māņticību.

Jūsu domas - kas liek 21.gadsimtā cilvēkiem ar augstāko izglītību būt māņticīgiem - ticēt visādiem horoskopiem, Ziemsvētku vecīšiem, Lieldienu zaķiem, dieviem, velniem, allahiem, budām u.c. pasaku tēliem ? Par ļaudīm ar 4 klašu izglītību tā kā būtu skaidrs, bet kā domājošs cilvēks var ticēt muļķībām ? Tas, ka baznīca un nu jau arī astroloģija ir tikai bizness uz muļķu rēķina - par to arī laikam nav vērts runāt.

AivarsN  Nu jau paši organizatori atklāti pasaka, ka notiek bioloģiskais karš. Taču daudzi vēl joprojām domā, ka valdība pēkšņi sākusi rūpēties par viņu veselību. Vai agrāk, pirms Kariņa, vēl kāds ir lietojis vārdu salikumu ,,pošu aptvere"? Tas tā kā vairāk piestāvētu nošaušanai, nevis vakcinēšanai. Aivim Vasiļevskim beidzot izdevies atklāt noslēpumu, kāpēc tieši Izraēla ir tālu priekšā citām valstīm ar vakcinēšanu.

https://t.me/aivisvasilevskis/246

saulite34  Tas jūsu varonis Gobzemis jau vienreiz savus vēlētājus uzmeta,kad viņam bija iespēja būt Kariņa vietā,un tagad tā naivā mītiņu tauta tic ,ka viņu varoņi spēs šos laimīgus darīt.

AivarsN  Saulīte. Nav svarīgi, kas pasākumu organizē, bet vai tauta to var izmantot savās interesēs. Baltijas ceļu neorganizē neviens politiķis. Tā ir pašas tautas iniciatīva. Nu, vismaz domājošās tautas daļas. Un pēc tam jau vienalga kas vadīs, bet tikmēr pulcēsimies arvien kuplākā skaitā, līdz globālistu ielikteņi atkāpsies, vai vismaz piekāpsies. Diez vai daudzi gribētu būt viņu vietā tik kritiskā brīdī. Ja piekāpsies un neizdosies izpildīt vakcinēšanas plānu, var piemeklēt Tanzānijas prezidenta liktenis. Taču pārāk terorizējot tautu, var uzrauties uz mēslu dakšām. Jebkurā gadījumā, būs sarežģīti savā nāvē nomirt.

saulite34  dzer savas grādīgās tējiņas un nebāzies pie manis ar savu stulbumu,tavam Gobzemim bija visas iespējas būt Kariņa vietā un sevi pierādīt ar darbiem,taisni tāds pats mīkstmiesis kā tu,un ,ja viņš būs Kariņa vietā,tad tevi pirmo nošpricēs.ka slikti viņam kalpoji,bet tavs stulbums ir neārstējams un es tev te jau daudzas reizes esmu rakstījusi,ka savu kašķīgo dzērāja raksturu tu saviem vecākiem un saviem bērniem vari izrādīt,bet mani tu te neaiztiec,priekš manis tu neko labu neesi izdarījis un nekad arī neizdarīsi.tāpat kā es neko labu negaidu no tādiem vasiļevskiem ,kas te tiek visu laiku reklamēti.lauku onkultiņš tā tiek terorizēts.ka pat nav laika ar savu lielo bērnu baru savu zemes gabalu sakopt.

Mikko  Dāmām protams labāk patīk cieta miesa, jo seviški tad gad ļoti gribās bet nesanāk... 😌

AivarsN  Gobzemu neatbalstu. Brīvajā Latvijā būs tautvaldība un nekādas mafijas un partokrātijas. Valdībā nonāks tikai tautas uzticību pelnījuši cilvēki. Taču lai atbrīvotos no globālās mafijas terora, tauta var sadarboties pat ar vietējiem oligarhiem vai ar pašu nelabo, ja vien tas palīdz uzveikt mūsu galvenos ienaidniekus. Bet Tev jau, Saulīt, tādi kompromisa varianti par sarežģītu. Vai vienkārši jūties parādniece mafijas krusttēvam Sorosam par dāsno stipendiju?

saulite34  tavs stulbums ir neārstējama slimība,atšķirībā no tevis es dzīvoju reālā dzīvē un cilvēkus vērtēju pēc darbiem,ja jau neatbalsti Gobzemi ,ko tad viņu te reklamē visu laiku,vai tik ļoti savu sirdsapziņu esi nodzēris,ka gatavs visiem pēcpusi bučot,kas prot tikpat truli muldēt kā tu,iznāk ,ka tagad tauta gatava pat lekt pēc tukšu solītāju stabules,spriežot pēc tiem lauku onkultiņa naidpilnajiem komentāriem,tad ,kad tiks pie varas šitie ar prātiņu apdalītie,tad gan visus,kas nedomās kā viņi, laikam tiks vienkārši apšauti un iznīcināti.

AivarsN  Vai tad es Gobzemu reklamēju? 18. noorganizēja protesta akciju, malacis. Baltijas ceļā viņš piedalīsies tikai kā tautas pārstāvis, bet ne organizators. Taču tas ko viņš gatavojas organizēt pēc tam, man nav pieņemams, jo saskan ar globālistu plāniem un galīgi nav tautas interesēs.
Lai saprastu ko nozīmē tautvaldība, vari izlasīt Valda Šteina grāmatā ,,Tautvaldība." Taču padziļināti apgūt brīvas sabiedrības dzīves principus, galvenos mērķus, ko drīkst, ko nedrīkst, kas pelnījis un kādu sodu, vari izlasot Slāvu-Āriešu Vēdas. Nav jau jāizdomā otrreiz jaunu velosipēdu. Kāda iekārta bija pirms sociālo parazītu okupācijas, tajā arī atgriezīsimies, vajadzības gadījumā izdarot kādas korekcijas, ja tautas vairākums tā būs nolēmis. Sociālistisko revolūciju, jau otro reizi, organizēja tā pati banda, kura tagad mēģina visu pasauli par vergiem padarīt.

saulite34  Tikai māņticīgi cilvēki tic ,ka šitiem varaskārajiem pasaku stāstniekiem tauta interesē,tādi tikai prot apsaukāties un sevi slavināt un tik meklē,kam uz kakla uzsēsties.

AivarsN  Viedi cilvēki darbojas sabiedrības kopējās interesēs, tā veicinot visas tautas labklājību. Tikai sociālie parazīti iedzīvojas uz citu rēķina, zogot, augļojot, ekspluotējot, piesavinoties citu darba augļus un tamlīdzīgas žīdu rebes. Un vēl iedomājas sevi par sabiedrības eliti. Protams, šajos juku laikos čum un mudž no alkatīgiem un varaskāriem neliešiem, kuri prasmīgi uzdodas par tautas glābējiem. Tieši tāpēc, pirms okupācijas bija daudzpakāpju vēlēšanu sistēma, kurās tauta pati izvirzīja un pilnvaroja savus labākos pārstāvjus valsts vadīšanai, lai nevarētu iefiltrēties dažādi pērkami nelieši, kā tas notiek demokrātiskajās vēlēšanās, kur pie varas var tikt tikai noziedzīgi grupējumi.

saulite34  prātā jukušais pats gatavs visiem noziedzniekiem pārdoties,lai tikai strādāt nevajadzētu un caurām dienām varētu savus murgojumus rakstīt.

CoCoSan  Nē nu, šitiem diviem ir jāprecas nost. Kā kulaks uz acs.Tāda mīlestība sen nava redzēta.

Mikko  Te nu vienreiz būs jāpiekrīt 😂
Tik burvīgs pāris sanāktu! 👌

AivarsN  Interesanti, kāda tev, Saulīt, nacionalitāte? Man šķiet, ka tikai ,,izredzētās" tautas pārstāvei var būt tāds naids pret brīvu un taisnīgu sabiedrību, jo tad būs pašai arī jāstrādā, vairs nevarēs uz goju rēķina trekni dzīvot. Nē, nē! Ja es vēl izveidošu attiecības ar kādu sievieti, tad tikai ar savas rases pārstāvi. Nacionalitātei nav būtiskas nozīmes. Lai tikai cilvēka gēni būtu dominējošie.

saulite34  grādīgo tējiņu lietotāj ,tu iemācies lasīt ,ES TEV PIETIEKOŠI SKAIDRI UZRAKSTĪJU,KA NO TĀDIEM KAŠĶĪGIEM DZĒRĀJIEM KĀDS ESI TU ,ES NEKO NEGAIDU,TU NO SĀKUMA SAVU LIELO BĒRNU BARU IEMĀCI STRĀDĀT UN GAUDOT ŠEIT NEVAJADZĒS UN MAN NAV JĀCĪNĀS PAR LABĀKU DZĪVI PRIEKŠ SLIŅĶIEM UN DZĒRĀJIEM ,LAI VIŅI VARĒTU CAURĀM DIENĀM RAKSTĪT INTERNETĀ SAVUS GAUDULĪGOS MURGUS,UN ŅIRGĀTIES PAR MANI.ES TEV NEKO NEESMU PARĀDĀ,TĀPAT KĀ TU PRIEKŠ MANIS UN SAVAS TAUTAS NEKO LABU NEESI IZDARĪJIS.CERU ,KA TIK LIELUS BURTUS AR SAVĀM AKLAJĀM ACĪM BŪSI SPĒJĪGS IZLASĪT UN ARĪ IZPRAST MANIS RAKSTĪTO.

Mikko  Uh kas par cepienu! 😏
Pilnméness tomēr dara savu, un iespējams ka vajag paņemt uz krūts?
Saka ka palīdz...

saulite34  vēl viens kašķīgs mīkstmiesis,kuram visu laiku niez.

Mikko  Vai kāda neapmierināta Saulīte! 😊
Klau vajadzētu satikties!
Ko teiksi? 😏
Savãdãk biki sāk piegriezties par to mīksto... 😌

saulite34  labāk jau aizej kašķīgais mīkstmiesi pie kādiem speciālistiem ,lai tev pakaļā dienišķo vakcīnas devu iesprauž.

Mikko  Klau vistiņ ar puskalendāru galvã!
Tev no drķilēšanas kas sakāpis vienīgajā rievā vai kā? Iespraud sev pakaļā ko lielāku par ierasto un pirms iet gulēt ieskaties spogulī!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu