Par māņticību.

Jūsu domas - kas liek 21.gadsimtā cilvēkiem ar augstāko izglītību būt māņticīgiem - ticēt visādiem horoskopiem, Ziemsvētku vecīšiem, Lieldienu zaķiem, dieviem, velniem, allahiem, budām u.c. pasaku tēliem ? Par ļaudīm ar 4 klašu izglītību tā kā būtu skaidrs, bet kā domājošs cilvēks var ticēt muļķībām ? Tas, ka baznīca un nu jau arī astroloģija ir tikai bizness uz muļķu rēķina - par to arī laikam nav vērts runāt.

Lola45  Es ticu Ziemassvētku brīnumam, un vēl visādiem tēliem. Un? Ja cilvēks nekam neticēs, viņā būs tukšums. Es neticu valdībai, oho dīvaiņiem un dažiem labiem cilvēkiem apkārt. Bet Ziemassvētku vecītim ticu. Drusku lasu arī horoskopus, nu tikai tos kuri man patīk 😂

Nickss  ja Aivars grib būt godīgs pret savu izvēlēto auditoriju, viņam būtu jāuzrāda ārsta zīme par savu pieskaitāmību.

RRAGANA  Es ar šon horo izlasīju. Man būšot finansiāls pieplūdums. Nu kā lai netic?😍 Visu dienu smaidu un gaidu rītdienu. Lai gan vairāk ticu kreisās plaukstas niezei-tā nekad nav vīlusi un naudu tiešām saņemu negaidītā veidā🥳 Vēl vnm saēdos 5, 7 lapu ceriņus. Viengad slikta dūša sametās, tik daudz bija. Bet tai gadā es samīlējos do paķeri kriši😂 Nu kā lai netic?
Esmu māņtice ar augstu izglītību un man pofig, ko domā citi.😎

Feja939  17.04

Tieši tā.

Pereira  Māņticība ir viena lieta!!Ziemassvētku vecīši un Lieldienu zaķi ir atmiņas no bērnības!!!Nu vismaz man!!Un augstākajai izglītībai ar to nav nekāda sakara!!!!

Augustaaa  Chirs pateica, pārējie varētu arì paklusēt, umņiki, nelasiju...

Mikko  Ej bekot cietais!
Tieši tā - ieviest vai atjaunot!
Tizleņu mazāk būtu.
Būtu labāk nodarbojušies ar ko jēdzīgu...
Nu piemēram uzņēmušies atbildību 😆

Augustaaa  Mikko tu tirliņ vispàr notušē kaut kā sevi, riebjas lasìt tavus tekstus, pardon...

Mikko  Vai cik laipna! 😊
Tev kārtējā krīze piezagusies ja?
Ne Tu mani taisīji ne arī regulēsi!
Augusta pujene 😋

AivarsN  Aklaiks. Bet vai tad nebija jautājums par māņticību? Tieši smagākos gadījumus centos uzskaitīt.
Nickss. Ja kādiem vajag tādu izziņu, tad pirmkārt jau prezidentam un premjeram, jo tautas vairākums jau sen par viņu murgiem smejas. Tie abi bioroboti jau sāk uzkārties. Es ar māņiem nenodarbojos, informāciju smeļos tikai no īstiem zinātniekiem. Ja šāda informācija ir pilnīgā pretrunā ar kāda reliģisko pārliecību, nejūtos vainīgs. To ticību tagad saviesies tik daudz, ka normāli domājošus cilvēkus sāk uzskatīt par ķertiem.

inhema  Ja to apskata plašāk,visi ir ticīgie,starpība ir tikai tajā,kam tic.Kāds tic citplanētiešiem,kāds naudas dievam,kāds vēl kam citam.

kuks10  Cilvēks vienkārši kompensē ,ar kaut ko...piemēram ,ar to kas trūkst.. Nebrīnos, jo bija pieredze ar vienu sievieti, kas ir pasniedzēja vienā labā augstsk.,kas ir pat profesore. Šamējā gāja pie kāršu licējas un astroloģes ,kas šai smadzenēs ielika iedvesmas informāciju..)))Ar šo viss kārtībā, laba karjera un dabūja vīru, kas gan ir mīkstais, bet galvenais sabiedrības modelis ir piepildīts. Vēl viņa iet uz baznīcu, tipa baigā katoliet..))

Mikko  Tātad galvenais ir un paliek sekss!😌

AivarsN  Ticība bez zināšanām un sapratnes par to kam tic, ir reliģija, bieži vien vistīrākā māņticība. Tieši uz to pēdējā laikā sabiedrība tiek pastiprināti virzīta, visdažādākajās sfērās un visrafinātākajām metodēm. Sociālie parazīti tā cenšas saglabāt varu un ietekmi, jo tikai pār neizglītotu, reliģiozu pūli viņi var valdīt. Taču lai kā viņi censtos, ilgāk par dažiem gadiem vairs nenoturēsies. Zelta, jeb apgaismības laikmetā, parazītiem un viņu reliģijām nav vietas.

AivarsN  Savādi gan, ka cilvēki vēl cenšas atbalstīt parazītu varu! Bail no brīvības, vai bail no represijām, jo paši sevi pieskaitījuši parazītu sugai? Nomierinieties! Ja neesiet piederīgi pasaules 300 bagātāko ģimeņu klubam, uz kura gulstas atbildība par kovidafēru un genocīdu pret cilvēci, tad esiet tādi paši vergi, kā jebkurš strādnieks un elektroniskās važas tiks arī jums, ja parazītiem izdosies realizēt Lielo restartu. Faktiski, piekrītot vakcinēties, važas jau ir labprātīgi pieņemtas. Paši parazīti, tāpat kā Spāņu gripas laikā, pat nedomā špricēties un nekad nav ne pret ko vakcinējušies. Tāpēc arī ir pie labas veselības un ilgi dzīvo. Pat maskas viņi atļaujās uzlikt tikai televīzijas kameru priekšā, lai māņticīgajai tautai nerastos aizdomas. Lūk tā tikai ir afēra! Un tik daudz māņticīgo! Un tikai likumsakarīgi, ka augsti izglītotie, jeb pareizāk, augsti nozombētie.

Labrador  AivarsN - apspriedu noveerojumus - uz luksushahtu un privaato biznesa dzhetu iipashniekiem nekaadi ierobezhojumi neattiecas. Ja vajag , protams , uzvilks to masku. Oficiaalo liiniju atbalstiitaaju poziicija - vinji ir BAGAATI , kljuusi Tu bagaats , arii vareesi taa riikoties. Taatad secinaajums - cilveeki dogmas pienjem , kaa aksiomu.

Labrador  Varbuut ne gluzhi maanjticiiba , bet sakritiibas , kuras vairaaks reizes negatiivi ietekmeejushas cilveeka dziivi.

Vaukskis  Ja kāds te ir uztraucies, tad tas esi pats, jo nospiedošais vairākums citu tik gari un bieži nemēdz rakstīt, respektīvi, viņus tamlīdzīgas domas tik ļoti nenomoka!

Mikko  Mjaaaaaa 🤔
Trijos naktī mani noteikti nodarbina tēmas kuras mani absolūti neskar...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu