Zoklis atkaaraas shoriit

Izlasiiju internetaa ka antivakseru karalis Govzems ir poteejies pret covid..ko teiksiet plakanzemji?.

langstins  Manā mežā poti nevajaga
Tikai Saimnieci
Beidziet rieties!

Teo_  Re ku Vācijā jau arī sertificētajiem ielidojot, vajagot PCR testu. Te tev nu bija zaļā gaisma vakcinētajiem.

rebeka  Interesanti, vai kāds zina arī, vai viņš ir potējies pret hepatītu? :D
Ja viņš ir potējies, bet aizstāv nepotēto brīvību (un faktiski arī savu), kur ir problēma?
Daudz briesmīgāk ir tas, ka tad, kad Gobzems ir padarījis milzu darbu, faktiski sacēlis tautu kājās, pēkšņi uz skatuves parādās citas politiskas figūras.

langstins  Labāk @isties tekošā upē@

Nickss  17.46. rebeka, Gobzems ir sacēlis kājas savu "viņiem vienīgais piedzerties un kotlete" armiju, un tādu netrūkst šai valstī, vienīgais ko viņš var sacelt. Tas ir tas, kā Gobzems noraksturoja savu elektorātu pirms iepriekšējām vēlēšanām, bet tā kā viņiem atmiņa kā zivij, viņi ceļas atkal.

Mikko  Varbūt Pojenes nav ievērojušas ka man Jūsu centieni liek vien pasmaidīt! 😊

rebeka  Labāk tā, nekā nekā.
Un ko tie pārējie domā?

rokons  Cik atceros, Bībelē bija šis tas par maldu praviešiem.
Ir lieliska iespēja celt savu reitingu uz vispārējas nelaimes bāzes. Vai pārāk ātri Zolitūdes MAXIMA nelaimes nav aizmirsušās?
Vai "Tas saldais brīvības vārds" nav saturiski sašķiebies ? Iespējams, tuksnesī patiesi kāds var būt brīvs, bet jelkādā sabiedrībā brīvība ir ierobežota, tak žogs pazīstams no seniem laikiem.
Secināsim katrs pats, rīkosimies pēc sava prāta, bet reitingu cēlājiem lai ir patiesa brīvība no cilvēku uzmanības.

Drole  Iedeva vergiem briiviibu, shie kaadu briidi pagroziija, bet taa arii nesaprata, kam taa der un noleema to iemainiit pret ko praktiskaaku un pie viena pieglaimoties vagariem.

https://youtu.be/5HduF92zh8U
https://youtu.be/rnhNAS2mkgk?t=319
https://youtu.be/v_F7UvmZLxA

mairita1971  Sākumā Gobzems arī lūdza lai jaunieši klausa un paliek mājās,bet tad strauji mainīja viedokli.Vai nu Šlesers pārpirka,vai maina viedokli kā izdevīgi.Feisbukā parādījās viedoklis,ka tas nav Gobzems,bet viņa klons.Tas būtu vienīgais attaisnojums viņa izdarībām,citādi laiza pēcpusi kam izdevīgi.Šlesers eksportē visu,tādēļ tagad uztraucas,līgumi tad noslēgti.Pirmais,kas ieved un baro mūs ar mēsliem,bet mūsu labo produkciju pārdod par pasakainu cenu.Labi,ja nāktu Latviešu kabatās,bet pa vidu ir kangari kā Šlesers.

Peleks  normāls gans, kas labi gana savas aitas :D

AivarsN  Nav jau nekāds noslēpums, ka Gobzems necīnās par tautas, bet vienīgi par savām un vēl kādu tur interesēm. Viltus opozicionārs. Tāpēc arī visi viņu rīkotie pasākumi tiek organizēti tā, lai pēc iespējas mazāk cilvēku varētu piedalīties un mazāks efekts. Taču pagaidām tautai nav sevišķas izvēles kam sekot. Pretošanos pārtraukt nedrīkst, jo tā jau pārāk daudz esam piekāpušies. No brīva prāta un savas lētticības, varētu būt potējušies knapi trešā daļa sabiedrības. Pārējie jau ir šantāžas upuri, faktiski piespiedu kārtā. Viņi arī ļoti aktīvi iesaistījušies par savu bērnu aizstāvību pret fašistu eksperimentiem. Tā kā par plakanzemjiem drīzāk var saukt tos, kuri pēc pirmā aicinājuma aizskrēja nopotēties un tagad jau ar nepacietību gaida trešo poti pret mistiskajiem jaunajiem paveidiem, lai gan par pašu oriģinālu, nav nekādas zinātniskas informācijas. Interesanti, kad tie paši deputāti un valdība beidzot sapotēsies? Varbūt viņi zina ko tādu, par ko vienkāršajiem ļautiņiem nav ne jausmas? Cirka šļirces un vitamīni neskaitās.

incis1  Es arī feisbukā nesen lasīju,ka Gobzemis potējies. Kārtejais lielkulības paraugs,klausaties manos vārdos,neskatieties manos darbos. Nepatīk man tādi divkosīgi cilvēki. Gobzemis nav tā vērts,lai par viņu daudz muti dzisinātu,lai iet bekot.

CoCoSan  Bitīt matos, fb man kariņš uzaicināja iesaistīties nigēriešu investīciju fondā. Zeme atveries. Cilvēku stulbumam nudien nav robežu, lai akli noticētu botiem.

_armagedons_  Kur tas ir- izlasīju internetā?

Feja939  Neticu nevienam un ne kam.
Viss ir totālā tūūtāā.
Galvenais saglabāt iekšējo mieru un harmoniju.
Tā vēl noderēs.
Daram to visi kopā!

Mikko  Mjaaaaaa 🤔
Fb tā pat kā ohujs ir vieta kur smelties gudrības! 😂

moons  Fizioloģiskā injekcija, pāris simti eiro un kārtībā...
Šis vīriņš viens no lielākajiem pasaulē, savu dzīvi veltīja tēmai(kantainzemjiem)...
https://www.youtube.com/watch?v=8eGOhri16Eo

moons  Feja939 Jā, ticēt nevajag, taču arī bezdarbība var nogalināt.

kuks10  Matemātiski rēķinot,vēlēšanās piedalās ap 35%-45%.Te pirms laika tiek uzceptas jaunas partijas,lai neciestu zināmās partijas kā zz un sc,plus drusku saucamais nacionālais spārns,kas jau ir apdirsies..viss viltīgi izdomāts..,,saucamie nevakcinētie balsos par gobzena partiju...tās balsis varēja iekrist patreizējos partiju reitingos,bet nekā. Droši būs uzvarētāji zzs un sc,jo tiem vēlētāji ir uzticīgi..(((Pēc savas definīcijas juristi vienmēr ir bijuši aprēķinātāji un tirgotāji.Kaut kādas svētās idejas viņiem nekad nav interesējušas,jo nauda dara brīnumus..Smieklīgākais,kad buldezers norādīja netieši,ka ņems visu..un gombzens palika bolot acis kā kaķis smilškastītē..)))Blondais un līkdegunis ,saprot,ka nāksies dalīties ar naudu ,tāpēc sevi pieteica buldozers,kas naudas pēc pārdos visu šinī valstī..Nebrīnīšos ,ka trešais iznāks no cietuma uz baltā zirga..Mums nāks virsū grūti laiki,jo naudas nebūs valstī..Pozitīvais,ka ļaus mazajiem sia attīstīties,jo valstī nauda ir vajadzīga..)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu