Zoklis atkaaraas shoriit

Izlasiiju internetaa ka antivakseru karalis Govzems ir poteejies pret covid..ko teiksiet plakanzemji?.

CoCoSan  Blondais enštein 10:59, un kurš tev iegalvoja, ka nevakcinētie balsos par Gobzemu? Tās vakcīnas halucinācijas tev?
Ja uz pasaules vēl eksistē vientieši, tad tie ir tie, kuri tic, ka pie varas var nākt žēlsirdīgi un altruistiski robin hudi.

kuks10  11.08 ,te runa par balsu nobīdīšanu miskastē,bet tev to nesaprast,jo esi dalbajobs no dzimšanas.Noslēdzam derības,ka sc un zz būs visvairāk balsis..(par šiem es nefanoju,bet tīri matemātiski skatos,cerams es kļūdos)..Tie saucamie žēlsirdīgie, jau bija ar kaimiņu un gombzemu,kas visu sadirsa..

Ljekainiitis  11:08 Un par ko gan citu ja ne par šļeseru/gobzemu balsos tas viss protesta elektorāts (cik nu no viņiem gan piedalas) ?

AivarsN  Neviena politiskā partija nepārstāv tautas intereses, jo tiem noziedzīgajiem grupējumiem tas ir ekonomiski ļoti neizdevīgi. Tikai tāpēc tās partijas tiek dibinātas, lai nonākot pie varas, varētu izdevīgāk pārdoties tam, kas gatavs vairāk maksāt. Protams, visietekmīgākā ir starptautiskā mafija, kura arī rīko šo vīrusa afēru, lai realizētu Lielo restartu. Otrs spēks ir Latvijas vietējais oligarhāts. Viņiem tas Lielais restarts, jeb koncentrācijas nometne galīgi nav vajadzīgs. Tas viss apdraud viņu biznesu un arī pašus, kā piemēram Lemberga gadījums. Arī zem Šķēles jau sāka rakt. Ko tad darīt parastam cilvēkam, par kuru mafiju atdot balsi vēlēšanās? Lielākā daļa jau sapratuši, ka piedalīšanās vēlēšanu balagānā ir bezjēdzīga. Taču šobrīd situācija ir nedaudz mainījusies. Saprātīgāk ir atbalstīt vietējos kaklakungus, jo lai kā viņi zags un ekspluotēs, bet vismaz nenogalinās un nepadarīs par pilnīgi beztiesiskiem vergiem, kā to tagad cenšas izdarīt pie varas esošie starptautiskās mafijas pārstāvji. Tikai brīvā valstī tauta caur daudzpakāpju vēlēšanu sistēmu, izvirza un apstiprina savus labākos pārstāvjus valsts vadīšanai. Līdz tam vēl dažus gadus vajadzēs paciesties.

etc  Un tagad visi neapmierinātie vēlēšanās nobalsos par Gobzemu! Pēc vēlēšanām "elektorātam" acis atvērsies un uz skatuves nāks jauns līderis. Tā jau bija ar Kaimiņa partiju (agrāk arī Zīgerista/Krištopāna/Šķēles/Šlesera... utt partiju veidojumiem). Ko tur cepties par politiskajiem klauniem, nav vērts.

moons  Kas par tukšu muldēšanu. Nodzivo vispirms lidz vēlešanām. Tos kurus nodūra, tos turpinās durstīt un tos kuri vav dūrušies, tos žmiegs tāpat. Šitais aunu bars, kas klepo un sēž divānā tik un tā ir politiskie einuki un jebkurš, kurš parāda mugurkaulu pieslienas jau cilvekiem.l

AivarsN  Tam gan piekrītu, ka līdz nākamajām vēlēšanām daudzi nemaz nenodzīvos. Un nav jau arī teikts, ka tādas vispār tiks rīkotas. Ja tie varas bandīti jutīs apdraudējumu, viņi atradīs iemeslu ieviest militāro režīmu, vēl skarbāku kā tagad Austrālijā.

Floriana  Mikko, bet man nav atmiņu, jo vēl neesmu mirusi un netaisos, tāpēc dzīve kūsā, un parasti par tiem tepiķiem utt. stāsta tie, kam pašiem tas arī ir. ;) :D
Bet tas čalis ar G jau sen vakcinējies, kurš to nezin. Tievēt gan nevajadzēja, smadzenes krīt laukā.

moons  Floriana Kad izsūtija, zemnieks dziedādams ara tīrumā, šim pienaca tris uradņiki ar piščikiem un visu ģimeniuz siberiju. Normāls madzžaheds ar un viņam ir paris tuteņi lidzi un ar trešo aci viņš saprot kas notiek mājās.Tagad būs tas pats, visi trallinātaji aizies pa pieskari pirmie.

Julianna  Kāpēc Tracer uztraucas par aktiera Gobzema veselības stāvokli? DUNS sistēmā Saeimā vispār ir tikai trīs darbinieki. Galvenais principāls Mūrniece -- mūžu mužos Amen un vēl 2 deputāti. Atveriet un savām acīm apskatiet. Tātad tikai 2!!!!! Ko dara tie 98 gastrabaiteri, nav skaidrs. Un ja sāksies zavoruha, kā pareģo Moons, tie 98 varēs teikt-- mēs ne pričem.Ka sadeva rokās Q-- kodus, kuri apliecina, ka cilvēks ārprātīgs(gaidu mīnusu birumu), arī es ne pie pilna prāta, kad nodevu PSRS pasi un paņēmu nedzīva priekšmeta -- migranta apliecību. Mēs te visi esam uz vulkāna. Kā atgriezt savu īpašumu, kuru esam uzdāvinājuši 2 firmelēm LR un Respublik of Latvija? Visu ko esam reģistrējuši uz migranta apliecības, tas pieder mafiozi. Pamēģiniet piestiprināt savam autiņam vai traktoram paša izgatavotus numurus. Oj, cik krāsaina dzīve sāksies! 3. reiha zaldāti ātri sakrutīs pašu un metāllūzni. Uz štraf stojanku. Bet jautājums nopietns. Kā iziet no nosprāgušajiem reģistriem un izvest īpašumus? Jo firmelēm licence beigusies. Visi amīši ieķīlāti Bāzeles bankā, krievi-- Morgan bankā. Kurā bankā mūs Kariņš ieķīlāja? Katru apmēram pa 2 štuki eiro rubļu. Ieķīlāja tos, kuri ir prātu zaudējuši. Un nav ko apvainoties. Vai tad ne? Vai normāls cilvēks var sevi par velti atdot ekspirementiem? Kāds procents sado mazo varbūt. Bet ne trešdaļa nācijas. Tā ka visas darbības apliecina-- galvās pipēc. Un ko 3. reihā darīja ar slaboumnijiem? Pareizi atceraties.

CoCoSan  11:29. Dalbojobs no dzimšanas nekā nevaru būt, tākā atsēdies un uzdročī.
Pūlis, tas kurš nasks uz nepārdomātu vakcinēšanos, tikpat naski balsos par citādajiem. Jeb varbūt vakcinēto pūlis balsos par kariņu, pavļutu un bordānu?

Ļekainas. Možbi es par Aināru arī nobalsošu. Kas var būt labāks par labi aizmirsto veco. Turklāt skolā pa vieniem gaiteņiem skraidījām. Un arī naktī izgaismotais dzelzceļa tilts man patīk, kad braucu vai pastaigājos pa Ušakova promenādi. Dzirdi? Viņi visi ir krāni, tādēļ vēlēšanās vnm izvēlos mazāk kaitīgo.

Kavalieris  Juliana, tu tak esi slima. Kopa ar Aldi , abus uz trako namu!

rebeka  Lai arī kurš potējies un kurš ne, es tomēr nesaprotu, kur palika 3. vilnis? Jo tagad sola 4.
Tā pa lielam ņemot, kādam tomēr ir jāpieslienas, un labāk tam, kas karo par manām sensitīvajām interesēm.

Hiacinte_B  Tiešām kāds iedomājas, ka tie ievēlētie darboņi karos par tautas interesēm??? Nonsens! Tikai un vienīgi par savām personīgajām un savas partijas interesēm. Ir kāds kas vēl to nav sapratis?

Feja939  19:08
Tieši tā, precīzi.

Julianna  Kavalieri. Un kas no mana teksta nav patiesība? Ko vari apgāzt ar pierādījumiem? Par sarežģītu ievadīt DUNS numberu 681831796 un apskatīt Doing Busines As [LR Saeima]. kuras apgrozījums usd 273756??? Un TIKAI 3 DARBINIEKI!!!Es saprotu, ka patiesība dažkārt ir pat baisa. Ja mēs 30 gadus, varbūt pat 80 esam dzivojuši totālos melos. Bet nu tagadējie laiki vispār ir melu Everests. Nu vienīgi, ka esi valdošo podpevala, tad jā. Koments atbilstošs statusam.

Mikko  Skuju ziepes!
Skriesiet un balsosiet par tiem pašiem vēžiem, tajās pat kulītēs jo Tfu Tfu ka tikai kas nemainās 😉

VECA_PIEPE  Jums ik katram jums pārīti slaucamu gotu, trejpārīti teļu, ta ik katram pa vaislas bullim!
Lai jums ik katram pa kazai ar 7.kazlēniem kūtī, pa trejtreju rukšu aizgaldā un dējējvistu ferma ar desmit gaiļiem,...lai ik katram jums entie hektāri biešu, tupeņu un zirņu lauki,
ta gurķu un tomātu siltumnīcas, ik katram 2x 100m2!

(sirsnīgi novēl)

Kavalieris  Juliana,, ko tu pīpē? Es labprāt uzzinātu, kas tās par zālītēm😀 tu esi sapinusies konspirācijas teorijās un tici visādai propogandai. Prom pie ārstiem.
Baisi, baisi ļautiņi apgrozas ohojiņā......

Kavalieris  Atbildēšu te dažiem paranoiķiem par valdības attieksmi pret tautu(ķipa) mani personīgi.
Es šodienas valdībai saku paldies un pateicos, ka neesmu atkal par bomzi pataisīts, kā 2008.g. Kad Godmaņpapus afēristi pareksu glābu. Algas apgrieza, no darba izmeta. Atbalsta nekāda. Traģisks laiks bija. 2020. Kad nostājies ar abam kājām uz zemes, samīzos, ka nokritīšu bezdibeņa mala, kā 2008. Paldies valdībai, ka neļāva cilvēkus pazemot. Darbs ir, algu nesamazina. Bērnu helikoptera naudu saņēmu. Paldies! Senčiem pensionāri pabalstu saņēma. Kur vēl pasaulē valdiba domā par saviem pilsoņiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu