Zoklis atkaaraas shoriit

Izlasiiju internetaa ka antivakseru karalis Govzems ir poteejies pret covid..ko teiksiet plakanzemji?.

Hiacinte_B  Kavalieri
Jauki, ka šai situācijā Tev viss ir ok, bet diemžēl ne visiem tā ir. Daudzi šai situācijā vairs nav tālu līdz bomžu līmenim. Protams, kaut kāds valsts atbalsts šai COVID laikā ir, bet tas ir diezgan niecīgs salīdzinājumā ar pārējo ES valstu valdības atbalstu savai tautai. Piemēram- Vācijā, Beļģijā, Holandē, Itālijā, Francijā, Spānijā un citās valstīs atbalsts ir nesalīdzināmi lielāks.

Julianna  Kavalieri. Tavas metodes jau atstrādātas pat no padomju laikiem. Kā viedoklis nesakrīt ar ģenerāllīniju, tā tūlīt birku karina klātu. Nu ko čalīt. Infu došu vēl klātu. Saki, vai cilvēkam var būt coca - colas pilsonība? Vai kāda Lido restūža pilsonība????? A mums ir! Firmas LR un/ vai Respublik of Latvija pilsonība. NE LATVIJAS, KĀ ZEMES! Vai mēs pie pilna prāta, būt SIA pilsoņiem? Vai tavām kurinajām smadzenēm tas pielec, jebšu tēlo muļķiti? Kas ir tā saucamā pase? Tā ir tēlaini runājot ceļa biļete uz kontinentālo šelfu(kur reģistrētas abas feika Latvijas) uz darbu. Pase -- tā ir diagnoze. Kā mums, tā visām bijušajām PSRS republikām. Mēs visi dzīvojam LR un Respublik of Latvija kontinentālajā šelfā, jūras dibenā. Absurds? Jā! Un šitā migranta pase ir spravka, ka mēs esam rīcībnespējīgi, duriki. Un savā ziņā noziedznieki. Kāpēc noziedznieki? Jo m;es aplaupījām paši sevi, aiznesam savus dzīvokļus, mājas un koplietojuma zemi, reģistrējām uz SIA LR un SIA Respublik of Latvia. Katrus 4. gadus mēs atdodam pārvaldīšanu par sevi tā saucamās SIA vēlēšanās. Mums nozīmē aizbildņus, kuri uz PSRS pases pamata taisa simtiem firmu un veic finansiālas darbības. Piemēram, mēs sadomājam nopirkt dzīvokli. Ejam bankā. ;Ņemam 30 štukas. Biržā, par kuru mums nav ne jausmas mūsu kredītu pārdot vēl 9 reizes. Un laupa no mūsu kopējā īpašuma. Piemēram. Es ieķīlaju savu dzīvokli piecstāvenē. Pilsētas mērs ieķīlā visas piecstāvenes un SIA LR jau to pašu piecstāveni un visu Latviju vēl ieķīlā. Un kāpēc to nedarīt? Jo Latvijas valstī NAV iedzīvotāju. Mēs visi sēžam jūras šelfā, kā noziedznieki, kuri izlaupīja savu valsti atdeva hren zina kādai sia un ko brīnīties, ka noziedzniekiem sandalit šprices plecā un liek sodus na leva un prava. Vot par šito es cepjos. Kā koku iestadīt ar saknēm zemē, nevis kā tagad ar lapotni un visa Latvija gaida augļus. Un dirš, kurš norāda uz absurdiem.

arvids19721970  aha!Un Šlesers bļaustās par to,cik vakcīna ir slikta...
Tie,kuri sausminās par Gobzema vakcīnu un antivakseriem,nespēj iebraukt tamā,par ko un pret ko ir protesti.Bet tie,kuri spēj kaut ko saprast,iet un protestē,ja var.Gan vakcinētie,gan nevakcinētie,gan tiešām´´antivakseri´´(tie,kuri ir pret jebkādām vakcīnām.Ir arī tādi,pie tam ļoti maz)

arvids19721970  Piebilstu Juliānai: jā,kad Gobzems tiks pie stūres valdībā,viņš jāpakar.Profilaksei :) Bet pagaidam viņš spējis iekustināt krietnu daļu ar sistēmu neapmierinātos.
bet tie,kuri saukājas-neko darīt.:D

ketija64  Jautājums :)
Vai žoklis vēl joprojām atkāries????

Araabs  Problēmas ir tiem kas naudu pelnīja pelēkajā zonā.Ja nodokļus neesi maksājis,tad par kādu ienākumu kompensāciju var būt runa!! Deklarācijā taču melns uz balta-ienākumi 00.

Feja939  ketija64 !

Jā!
Vēl joprojām.
Neatņemams vispārējais stāvoklis.

:))))))

Epifanija  Savukārt es redzēju feisbuka tā klonu, tekstu ierunājusi pat medijos populāra diktore, īstais esot jau sen izbraucis no Latvijas un vairs nedzīvo šeit, bet tas, kas aicinot uz mītiņiem, esot klons!

Mikko  Kad sāks kursēt Rail Baltic tad gan atkārsies...

dzilums  a man cita lieta šķita interesanta - 85% dāņu drīz būšot vakcināti, bet Latvijā nav pat 50%. It kā abas tautas pieder Eiropas civilizācijai, bet tomēt acīmredzot esam provinciāli, jeb vienkāršāk - pāķi. Liela daļa sabiedrības iepalikusi viduslaikos un ar entuziasmu pieņem ideju, ka būt patiesam nozīmē būt aprobežotam. ir gan aizdomas, ka letiņu genofonds nemaz nav tik draņķīgs, tikai pa padomijas gadiem paškaidīts ar slāvu/mongoļu asinīm.

CoCoSan  A man škiet interesanti, ka austrieši un citas valstis piedāvās pienaglot uz nagliņas savus vakcinācijas sertifikātus. Bet pāķiem tas jau vienalga, ka tik uz turciju var ar to sertifikātu tikt un Žorža Siksnas koncertu.

rebeka  Drīz nederēs tas sertifikāts, kas iegūts gada pirmajā pusē. Ko nu? Vakcinēti ir, bet sertifikāts nederīgs :D

Drole  Daanijaa

Drole  Daanijaa aktiiva poteeshana saakaas ap juunija vidu pie ´daily cases´ ap 300; peec meenesha ´cases´ uzkaapa ap tuukstoti dienaa un turas stabili.

Tai pashaa laikaa Daanijaa regjistreetas 14 891 ´vaccine injuries´

https://www.thelocal.dk/20210806/explained-why-has-denmark-given-up-on-achieving-herd-immunity-via-v
accines/

https://stateofthenation.co/?p=79958

P.S. Skat.: https://www.pharmaceutical-technology.com/covid-19-vaccination-tracker/
Race to herd immunity (Top 20 countries by vaccination rate) : Teritorijaas, kas izraavushaas priekshgalaa, poteeto rindas pljauj potes rezultaataa sarazhotie chyna-virus varianti, kuru uzliesmojums saakaas meenesha laikaa peec vazzi kampanjas aktivizeeshanaas; piemeeram, Izraeelaa ICU nonaak ap 90% poteeto.

https://www.europereloaded.com/gibraltar-deaths-the-covid-19-vaccine-a-plea-for-help/

Drole  Patiesi neaprobezhotaa Nepaalas publika marta viduu, saakoties vax kampanjai un sanjemot poti (videeji 0-3 naaves gadiijumi dienaa tajaa periodaa) aizgraabti pauzh:
"“I was restless throughout the pandemic. Now I can breathe easy”
https://kathmandupost.com/national/2021/03/14/elderly-citizens-confident-after-anti-covid-vaccine

un videeji 200 ´Daily Deaths´ maija viduu... https://www.worldometers.info/coronavirus/country/nepal/#graph-deaths-daily

Johans55  Nu ko...Kādam Gobzems var patikt,kādam var nepatikt,bet viņš vismaz nepļurkšķ pa kaktiem,bet izsaka un parāda savu neapmierinātību ar valdības politiku un tautas vakcinēšanu par katru cenu,viņš vismaz kaut ko dara reāli un piesaistīja arī diezgan lielu pūli... Visa šitā uzpustā melu kampaņa ar nosaukumu Covid ir vistīrākā politika un tai nav nekāda sakara ar vīrusiem un slimību!Tas ir daudz nopietnāk:pasaules varas un ietekmes sfēru pārdale un pasaules pārapdzivotības kardināla samazināšana...Palikušos nočipos un elektroniskais konclāģeris būs izveidots...!Tagad jau pakāpeniski sāk sagatavot domai,ka vakcīnu vajadzēs papildināt/atjaunot katru pusgadu!!! Tāpēc ir labi,ka kāds ir spējīgs izvilkt tautu ielās,nevis tukši plurkstēt pa kaktiem... Ja kāds domā,ka Knariņam,Pavlutam un Dumpim rūp tautas veselība,tad tam ar steigu jābrauc uz Tvaika ielu!!!

Kavalieris  Njā...... publika raiba...... šeit...... julianveidīgie.....ejat ārstejaties tirliņi....pajoļi.....aptaurētie ohojisti.... visus uz Tvaika ielu. Un nevajag apvainoties. Tur arī labi cilvēki ārstejas😀 runā ka palīdzot😀

CoCoSan  Tu ^ no turienes?

Kavalieris  Tu Johanam jautā?.
Es katru pirmdienu laižu ārā šitādus debesu kalējus😀

LaskovijMerzavec  Par Daniju ir kārtējais faktu puspatiesība...novembrī-janvārī ikdienas bija virs 1000, pat 4000 dienā. un līdz jūnijam ikdienas bija pie 1000.
tad junijā-julijā bija kritums un pēc tam atkal pieaugums.

Drizāk tur cilvēki bija atvaļinājumos un netesējās, nekā vakcēšanās.

Ja godīgi, zb jau antivakseru meli un izdomājumi. Di*rs ka pērnās Zariņa govis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu