Kad riigaa skolaas buus lokdauns?

Tas ir murgs kas notiek riigas ielaas..pabraukt neiespeejami.sastreegumi.sastregumi sastreegumi...kad beigsies taa mode vest savus kinderus uz skolu ar auto uz preteejo pilseetas malu?.man liekas tiem modernajiem vecaakiem kopaa ar hipokrediitiem galvaa kautkaads wunderkinda audzeejs iemeties..saaku saprast meera Staka stabinju jeegu..savaadaak sho murgu neizbeigt..nez cik ilgi izturees shie superbernu vecaaki?.kad no riita stunda korkos.vakaraa ari stunda.juusu prognozes?.

Bruuklene  Īsti nezinu, kāpēc man būtu jāciena tāda cilvēka darbs, kurš, spriežot pēc izteikumiem, pats to neciena. Kā jau Merzavecs teica, tā ir darba specifika. Katram darbam sava garoziņa.

CoCoSan  Nu arī netaxisti nemīl prestižo skolu medniekus. Pieriga no rita un vakarā ir vnk pscec. Nē, tuvākā rajona skola neder, vajag no saukrastiem obligati uz angļu ģimnāziju āģītī vest vai no mārupes uz franču liceju.

Tieši tā, katram darbam sava garoziņa. Apbrīnoju sab.tr.vadītājus un viņu nervu sistēmu.

LaskovijMerzavec  Pscec, cik jums štovētas smadzenes... es pie franču liceja (vecā, jaunā) , arī pie pirmās, otrās ģimnāzijas neesmu redzējis sastrēgumus.

Un skolas jau sen nebeidzas precīzi sešos, kad visas mašinas stāv konkrētos virzienos...varat parēķināt, kam darbs beidzas laikā no 17-18

Kaskaade  Nožēlojamais pamuļķi, 7:30 atbrauc uz mārupi un paskaties, kas notiek visos virzienos uz Rīgu.

LaskovijMerzavec  Apskaužami pārštovētā ... mārupe nav Rīgas teritorija. Sūdīgai infrastrukturai nav nekāda sakara ar skolām. No tās čuhņas pat normāli sabiedriskais nekursē, tādēl arī privātais auto.

Tik daudz visās top skolās skolēnu nav, cik mašinas no turienes izdodas.

Eneile  Ko, tā arī ir, ka rudens brīnums uz ielām ir sācies? Pa gadu esam atradinājušies no vecajiem labajiem sastrēgumiem.

saulite34  Smieklīgi tie cilvēciņi ar to loģisko domāšanu,vasarās arī ir pietiekoši sastrēgumu,kad skolnieki vispār neapmeklē skolas.

Mikko  Kuš kuš aurotāji!
Tūlīt superkinderi tupēs pie kastēm un būs miers mājās! 😉
Bet bulkas bez vajadzības tāpat vizina apkārt...

RRAGANA  Visur notiek remonti. +Un augusta beigās pārregulēja luksoforus. Acīmredzot kādam “jaunajam speciālistam” bija perspektīva vīzija, ka pārregulēšana veidos raitāku satiksmi! Duraki.

dabasmiilis  Ej tak ar kājām, nav ko pa pilsētu ar grabažu pārvietoties un traucēt skolniekiem.
Priecājies, ka tie visi sīkie ar elektroskrejriteņiem nepārvietojas - ātri vien kāds tavās durvīs ienesīsies, tad doma par pašreizējo situāciju neliksies tik absurda!

CoCoSan  Pamuļķi. Mārupes robeža ir cieši pieguloša rīgai. Un šis sastrēgumu fenomens Rīgā un tās piepilsētā sākas 1.septembrī un beidzas maija beigās, ar izņēmumiem 6dien, 7dien un svētku dienās. Un nevajag tēlot idiotu un izlikties, ka skolas sezonai sākoties ceļu satiksmes noslodzes kapacitāte strauji nepieaug.
Klau, tev ir sieviete? Ko tu man vislaik piečakarējies. Sacīts, trin garām, man kretinē stulbi vīrieši. Nu reāli, atp#sies, nelaime.

LaskovijMerzavec  Štovētā espešal Vēlreiz atkārtoju, ka tā nav to vecāku vaina, ka no Mārupes uz Rīgu ir sūdīga infrastruktura, kā arī sabiedriskā transporta kustība. Jums tur 1 skola laikam, ar vidēju līmeni un pāris b/d?

Un uz Rīgu tiekat, uz ceļiem kur nāk klāt plūsmas no Ziepniekalna, Jelgavas, Tīraines, Zolitūdes, Babītes, Jūrmalas, Piņķiem.

Tai pašā laikā no Mezaparka līdz Āgenskalnam ir 25 minūtes ar mašinu.

Ko var gaidīt no babuļa, kuram pat benzīntankā visur rindas ar hotdogiem rēgojas!

Marita  Nu, nezinu, es no rītiem pagaidām korķus nejūtu. Visu mūžu esmu vadājusi savus bērnus uz centra skolām.Jāteic, ka šoruden visātrăk varu aizgādāt. Vakaros gan ir briesmīgi korķi uz Pārdaugavu.
Man pie kājas, ko te katrs onkulis pukst. Vadāju un vadāšu vēl gadus trīs.

Mikko  Visi nedabūjušie pukst! 😆

langstins  Kā negribās rakstīt...tēma aizgāja Balagānā
A es braucu no piepūšamim slidkalniņiem Mazdēliņa Dzimšanas dienā
A cilvēku nepārtaisīsi...uz Saulkrastiem brauc pusdienlaikā-uz 100 nepabrauksi
Laimīgu ceļu

Vaukskis  Interesanti, kurā brīdī braukt ar taksometru pārstāja būt ekstra? Ja grib "pa lēto", tad jātaisās ļoti laicīgi ceļā, bet, ja katru dienu par savu naudu vizinās ar taksīti, tad jau laikam naudīgs vai makten nozīmīgs cilvēks.
Vai tad tagad cilvēkam būtu jāmaina dzīvesvieta tikai tādēļ vien, ka radās vajadzība bērnu(s) sūtīt skolā un iespēja to īstenot patālu no mājām? Nogādājot sirds ir pilnīgi mierīga, ka ar vunderkindu nekas pa ceļam nav atgadījies.

Labrador  Ne tikai skolās , bet visā valstī būs totāls lokdauns ar visām ekstrām - gāzes kamerām , krematorijam un einzatsgrupam. ASV demokrātu partijas virziens.

CoCoSan  Skatos pamuļķim jau izveidojies īpašò dūru fanu lociņš. Nu psc cik sievietes mēdz būt tupas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu