Kad riigaa skolaas buus lokdauns?

Tas ir murgs kas notiek riigas ielaas..pabraukt neiespeejami.sastreegumi.sastregumi sastreegumi...kad beigsies taa mode vest savus kinderus uz skolu ar auto uz preteejo pilseetas malu?.man liekas tiem modernajiem vecaakiem kopaa ar hipokrediitiem galvaa kautkaads wunderkinda audzeejs iemeties..saaku saprast meera Staka stabinju jeegu..savaadaak sho murgu neizbeigt..nez cik ilgi izturees shie superbernu vecaaki?.kad no riita stunda korkos.vakaraa ari stunda.juusu prognozes?.

LaskovijMerzavec  Protams, tie kuriem atškiras domas no štovētās, tie ir pamuļķi un tupi…

Mikko  Visi kuriem domas atšķiras no Pa praviešiem ir tupi!

zigis_uk  Dažu nedēļu jatājums.

Sassy14  Oi nu neuztraucies, - būs Tev i lokdauns, i nokdauns pēc pusotra mēneša no Covid vīrusa puses. P.S. Rīgā neesmu bijusi ļoti sen – bet kaut kad 23 gadus atpakaļ Rīga bija konkrētā „korķu“ valstība un nerada izbrīnu, ka ir joprojām.. :P

Marta16  Ja nepatīk būt taksistam, var tak uz to rikšu pārsēsties ;) Varbūt kāds pasažieris vēl ar čipšiem pavizina ;)

Mikko  Vēl labāk būtu ja puse Rīgas noliktu karoti 🥄
Vieglāk elpot... 😌

Vaukskis  Mikko, pipars tev uz mēles!

Pereira  Tu tikai šogad to pamanīji!!!!Kad sākas skola visus gadus ir bijuši sastrēgumi!!!Tas ir kaitinoši,bet pārejoši!!!

Mikko  Nea! Es labprāt būtu tas jaukais rādījums Tanos, un ar vienu knipja uzsitienu pusi nozūmētu... 😏
Sastrēgumi rodas dēļ idiotiem...

Vaukskis  Tanos? Wtf?!

dzilums  Īstenībā problēmas sakne ir nevis vecāku ambīcijās, bet Rīgas vadības augstprātībā un tuvredzībā. Jau kurais mērs, bet nekas nemainās. Pilsēta ir nedraudzīga pret iedzīvotājiem.
Klusi cerēju, ka tos stāvvietu automātus pēc Sta´´ka nāksānas pie varas novāks vismaz ārpus vēsturiskā Rīgas centra, bet diemžēl ir gluži pretēji - liek jaunus. Gaiss netīrs, sabiedriskais transports neaptver visu un attiecībā pret cilvēku ienakumiem ir dārgs. Velojoslas tiek ierīkotas uz brauktuvju rēķina, kas tikai vairo sastrēgumus un pasliktina rezultātā gaisa kvalitāti. bērnudārzu trūkst utt. Rezulātā cilvēki paŗceļas uz pieRīgu un tālāk seko braukšanu uz darbu rīgā, bērnu vešanas uz skolu Rīgā, daļa´ji arī ieprikšanās, ārstu apmeklējumi utt arī Rīgā. Un visi braukā krustām šķērsām. Kur ir tās solītās stāvvietas pie rīgas robežas, kur varētu atstāt uz visu dienu masīnu? Kur ir tas ērti lietojamais sab. transports no šīm stāvvietām, kas cilvēksu nogādātu vismaz pilsētas centrā? Nekā nav! Ušakova laiks bija stugnācijas periods, bet diemžēl Staķis nav pagaidām ne ar ko labāks. Rīga zaudē iedzīvotāju nodokļu naudu, kas pārceļas ārpus pislētas un ja Staķis neko nemainīs, tad arī bizness sāks aizplūst no rīgas vēl ātrāk kā tas notiek jau tagad.

Mikko  Rīga tieši tāpat kā Jūrmala sen ir zaudējusi visu ko vien var zaudēt!
Pat pieticīgie tūristi met lielu līkumu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu