Oho izmirst?

Man tikai šķiet, ka te viss paliek arvien klusāk un cilvēku arvien mazāk?

Railija20  Vispār sen jau ir Egoisma laikmets, katrs ir pārņemts ar sevi..vai planšeti, telefonu, datoru , nezinu...
Atceros bērnību, nu bija zāle zaļāka :) , nebija mob.tel., bet no rīta līdz vēlai naktij bija par ko parunāt..

Railija20  dzilums, man ir tādas pašas domas , pacietīgi gaidu, kad kas mainīsies....nekas jau neilgst mūžīgi

Mavs_VivaForever  Palikušas tikai VCP un cilvēki ar būtiskiem psihiskiem traucējumiem ...
Echhh ... a kādreiz, pirms gadiem 10-15 te bija vismaz četras meitenes, kas pozējušas "KLUBA Meitenei" ... :)

Epifanija  Mavonkulis šķiet pieskaitāms pie tiem otriem, tak ne jau pie VCP, jebšu es kaut ko nezinu?

Sigvarts60  Rēja pirms 10 gadiem, rej tagad, un arī turpmāk ries. Šajā ziņā nekas nav mainījies. Tikai uztvērām toreiz vieglāk. Uz vecumu cilvēki kļūst jūtīgāki, sāpīgāk to uztver.
Ja neesi gatavs dabūt pa seju, tad nekāp ringā!

bumpastiks  Eh..bija laiki kad es te liku tēmu katru dienu,gadijās ka pat divas.:D Nu sākumā vēl neko,bet pēc tam jau sāka nodirst un dažkārt var teikt tā po čornomu.Par ko te tik es nav saukts-par veceni,transu vai pediņu.Visādi gāja,bet neskatoties uz šeit esošajām"blaknēm"kā reiz pateicoties PA esmu veiksmīgi iepazinies un pēc šejienes merkām samērā ātri nepilna gada laikā.Arī pēc tam vēl biju kādu brītiņu aktīvs,bet kaut kā apnika un ne jau dēļ nodirsējiem.Savā ziņā tie plānprātiņi izklaidēja,jo nevar jau ņemt nopietni un pie sirds kaut kādu svešu subjektu negācijas,lai cik arī uzbāzīgi viņi nebūtu.Ar laiku vnk tas prijedajetsa.Jo ir jau daudz citu interesantu lietu ar ko laiku kavēt!

jozolsen  Kuriem tad interesē tās ´jaunās tēmas´ šeit, Oho publiskajās sadaļās?!!
Jau 10 gadus atpakaļ noķēzīja visus jaunos personāžus publiskajās sadaļās un palika tikai daži izturīgie un ķēzītāji, lidzskrējēji. Tāda kā veca atejas bedre.

Mikko  Tūlīt apraudāšos!
Izsku līdzjūtību veterāniem! 😏
Tā teikt :
Reiz bija 🤣

jozolsen  Ak, jā..Liels paldies ´moderatoriņiem´ par Oho nīcīnāšanu.. un atejistu atbalstīšanu.

siikaa16  22:19
Uzrīko šeit konkursu "oho.lv Meitene", balvā no tevis Tullamors.

LaskovijMerzavec  Vienkārši iepazīties internetā nav vairs populāri....attiecīgi arī mazāk tautas.

Ievinjata  Es domāju, ne visiem patīk izteikt savu viedokli. Gadās tēmas pie kurām es gribētu iekomentēt, bet ir vakari, kad vienkārši nogurums uzklausīt visus negatīvos komentārus. Bet brīžos, kad gribas virtuāli parunāties, Oho ir tīri Ok.

CoCoSan  A kādu tu atbildi gribēji izlasīt? Ka cilvēki izmirst? Nu jā, arī šādam faktam ir vieta. Bet pamatā šeit trinās vieni un tie paši pasažieri, līdz ar ko zem guloša akmens ūdens netek un tecēt nevar, jo viens otram piegriezušies. Nu vēl fakts, ka šeitan tēmas aktualitāti nenosaka izliktās tēmas saturs, bet gan autora personālija. Līdz ar ko, liec ko likdams, ja dievgosnām un jampampiņiem nebūsi pa prātam, visas tavas tēmas izrādīsies sūds.
Bet mans jautājums tev palika joprojām aktuāls:- kādēļ pats neieliki ko saturīgu jautrai komunikācijai? Esi no tiem, kuriem jautrības organizēšanas pienākums gulst uz citiem?

CoCoSan  Hm, uzdevu vīrietim konstruktīvu jautājumu, kādēļ pats neradi jautrību, bet prasi to no citiem? Atbildi nesaņēmu. Kas cilvēkiem liek domāt, ka laime, jautrība, prieks ir no ārpasaules? Nevienam nav pienākuma kļūt par pajaco un uzjautrināt garlaikoti nīgros. Gribi jautrību, lūdzu sāc, organizē. Tie kuri vēlēsies uzķers un pavilksies līdz.
Ak jā, un sava viedokļa tev arī nav, jo cik var noprast vadies tikai no anonīmu cilvēku domām un vārdiem?

Julianna  Saprotu, ka izsaucu uguni uz savu dzotu, bet es teikšu, cilvēki! Jūs bŗīžiem esat nepateicīgi radījumi. Ne visi, protams. Personīgi es Oho sozdateļus, cienu. Kādēļ? Paskatieties, kas notiek apkārt? Kā tiek tiražēti meli un uzspiests kaut kāds marasms. Oho kā bijis ar savu līniju, tāds ir. Neticu, ka šos aiz nebalui nekad nav ņēmuši. Varbūt šī bodīte ir kāds speciāls saits,konts, vai kā to nosauc, kur krāj dosjē par visiem zemjostas piedzīvojumiem? Tāpēc mums te tāds zapovedniks, saliņa kaut kādas brīvības. Da pakāst. Ja DIEVS ir radījis vāverēnu un sprungulīti, tad paredzējis, tā lietošanu. Un anomālija ir, kad cilvēks sevi žņaudz, nodzīvo mūžu un nezina, kas ir orgasms. Un otrs grāvis, kad ķer visu, kas kustas. Voobščem. Pateicība VISIEM! I OHO, i maniem draugiem, i netik stipriem draugiem! Par laiku, emocijām, komentāriem, da par pašu dzīvi!

Railija20  CoCoSan cilvēki ir mainījušies, Tu vari mēģināt sākt organizēt jautrību 20 no 25ciem uzbrauks un izsmies, ka tas ir galīgi garām.....

Feja939  Tur - ārpusē, ja godīgi, ir mazliet nospiedoši. (ceru, ka man piekritīsiet)

Bet, te mēs varētu (vismaz sestdienās vai svētdienās) ielikt kādu "dullo tēmu", pilnīgi stulbu, līdz asarām lai smietu!
Lai visi būtu kā tādi dumi bērni un nevienu neaizvainotu, bet gan papildinātu ar vēl jautrākām, stulbākām idejām!
Vai mēs vēl spējam būt ar iztēli , kur nav ne nopietnības, ne jēgas?!
Mums katram noderētu smieklu deva!

Un es arī , varbūt atkal spētu , pasmaidīt.

ok...eju pārskaitīt zirņus, jo visveselīgākais zirņu biezenis ir no nepāra zirņu skaita.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu