Oho izmirst?

Man tikai šķiet, ka te viss paliek arvien klusāk un cilvēku arvien mazāk?

incis1  Man gan nešķiet,ka oho izmirst. Jā rakstīt un iepazīties gribētāju tikpat kānav,bet paskatīties PA,tur komentāru un aktivitāšu pilns. Tā kā sūdzēties vis nevar.

av2  A kas vainas te, viss ir kaartiibaa :) Un teemas, nu jaa, kas aktuaals cilveekiem, taadas arii teemas cep.

dabasmiilis  Vispār jau Delfi lielījās, ka šiem lasītāju gada laikā savairojušies, tas likumsakarīgi - visi skrien pirmām kārtām lūrēt, kādi brīnumi konkrētajai dienai paredzēti - vakar labas ziņas, nākamajā žņaudz nost, trešā dienā atkal solās, ka pāri nevienam nedarīs, nākamajā piemirst par saviem tolerantajiem solījumiem un atkal sit nost ar stulbībām.

Tā kā pie visa vainīgi Delfi un pārējās dzeltenās lapeles, kas atņem dzīves prieku oho pavalstniekiem.

dabasmiilis  Bail tak cept tās gudrās zemjostas tēmas, atkal no gribētājām neatkaušos!

Vaukskis  Oho.lv vārās savā sulā; publika ir ievērojami novecojusi salīdzinājumā ar laiku agrāk, bet arī tagad vēl ir dažāda. Ļaužu palicis ievērojami mazāk- to var spriest kaut vai pēc tā, cik maz un kādu vecuma grupu foto ir ievietoti vērtēšanai. Savā ziņā jau cilvēku pietiek, bet jautrību taisīt un uzturēt ir grūtāk nekā šķiet. Tas ir arī nepateicīgāk. Es pieņemu, ka jautrība pārcēlusies uz privātajām sarakstīšanām. Dabiski, ka, gadiem ritot, negatīvisms vairāk piesaista, to labāk "pērk". Riebjās jau tās atsevišķās kretīniskās pārgudrās personas, bet galvenais, neņemt par pilnu, ko apdirsēji (-as) raksta. Tas kā agrāk, bet jautri nav; moška vainīgajiem patīk! Visādas muļķības gan ir interesanti palasīt atkal un atkal tik daudz un ilgi, ka pēc laika jau pat tās atceries, kaut gan nepiekrīti.

Tessa  1.normalas temas neviens negremde.
2.temas par kovidu izabella lielako lietotaju daļu.
3.bumbastiks troļļoja, ir tikai logiski tas, ka viņu izšvilpa, rekur tagad ir miers no viņa gumijas damas, vecakiem aiz sienas, seska mantiņam un jociigam damas rakstura (khm) izpausmem.
4.daža laba aizmirsa, ka izgazas pirms gadiem trijiem.
5.CCS šeit loti normali iekomenteja, tu, savukart, apsauci lietotajus par aunu baru. Visus.
Secinajums? Savilkt kopa? tu to gribesi? piemetinašu, ka vardu tu šeit es lietoju ar mazo burtu attieciigi.
vel viens secinajums? domaju, tev to negribesies lasiit.

saruna  Bija jautrāk, fakts, viens otru tā neaplika. Šeit on-line pārsvarā ir vieni un tie paši, citi ienāk pa retam, tāpēc šķiet, ka vieni un tie paši te mīt. Bet vispār, eh, toreiz zāle bija zaļāka un debesis zilākas:)

Mikko  Jap! Oho vārās savā sulā tikai daži pasažieri nenoveco. 😏
Konkurss par pudeli? 😄
Lēti, lēti....

saruna  Mikko, esot šeit, Tev šķiet, ka Tu vāries kādā citā, īpašā mērcē?:)

Mikko  Man nekas nešķiet, jo nav mūžīgi 40..😄
Un te var tikai pavārīties, bet sulu izvēlos es pats! 😋

Mavs_VivaForever  dabasmilis - DELFI, tāpat, kā citi ziņu portāli šodien galvenokārt sastāv no ziņām tjipa "Ar Covid Latvijā inficējušies tik, miruši tik, vakcinēti tik, slimnīcās tik. Igaunijā inficējušies tik, miruši tik, vakcinēti tik, slimnīcās tik. Lietuvā inficējušies tik, miruši tik, vakcinēti tik, slimnīcās tik."
Tās arī visas "vietējās ziņas" :D

Bet par OHO ... ir novērots, ka "vēži tie paši, tikai kulītes mainās". Ja neskaita dabīgo novecojumu un "atbirumu", tad "vēži" pārvietojas no viena portāla uz otru. Reiz, sensenos laikos, kad pieeja internetam bija tikai IT-išņiku preorgatīva, bija tāds mIRC, tad DELFI čats, tad sexchats, tad OHO .... "kodols" pamatā viens un tas pats. Tad nāca "draugiem", FB, instagram, tagad TikTok :D Protams, līdz TikTokam mēs, vecie dinozauri jau vairumā gadījumu "nevelkam", to monopolizējuši jaunie :) Savukārt katram virtuālā bordeļa (t.b. - sociālo portālu) īpašniekam jāapzinās, ka ar portāliem ir tā pat, kā ar krogiem - kādreiz tusēja "Kabatā" vai "Kardinālā", tad "Slepenajā Eksperimentā", tad "Alkatrazā", "Esītī", "Citā Operā" .... bet arī visi šie klubi kādu gadu - divus ir topā, pēc tam tie sāk nīkuļot. Tad var vai nu klapēt ciet to bodīti un ķerties pie jauna projekta, vai arī mēģināt mironim plāksterus līmēt, kā to dara OHO :)

jozolsen  Iepazīšanās portālā Oho, moderatoriņu stratēģija- suns uz siena kaudzes. Pašām- sievietēm vairs nevajag un citām neļauj. Tāds interersants pasākums sanāk kopskatā, puritānisms sajaukts ar muslismu..Un to visām varītēm vēl atbalstīja bābji.. Kas ir prioritāte IEPAZĪŠANAS portālā ? Tas tika cītīgi iznīcināts. Runā klusi un zem deķa tumsā un tikai ar vienu romantikā, ne jau publiskajās sadaļās.

jozolsen  Un vēl moderatores cītīgi nīcināja no Oho jaunās konkurentes- visas esot palaistuves, tās CITAS.
Tagad jau Oho iepazīšanās sadaļā vārdu sekss var droši ņemt ārā.
Un pašas palikušas neiekārojamas- novecojušas, vai aizspogulijā.
Aizspogulija arī ir problemātiska..tas pats suns uz siena kaudzes.

Bellatrixa  Bet vai no tā, ka pa retam ienāk pasūdzēties, cik te viss slikti un mainījies, salīdzinot ar laiku pirms desmit gadiem, kaut kas mainās? Un ko pats tajā sakarā var darīt? Neko. Un tad atliek tik sūdzēties.
Normālu cilvēku tēmas un tie paši netiek aprieti.

jozolsen  Moderatoriņu proritātšu secība.. Izklaide- vāvuļojot. Romantika. Precēties. Ja sanāk, tad padrāzties, kā balva par labu uzvedību.
Neanalizējot vēsturi un esošo, nekas nemainīsies kapu kultūrā. Nav notikusies paaudžu maiņa sievietēm šeit. Sieviete - magnēts IEPAZĪŠANĀS portālos.
Vīrieši MAZOHISTI- ļoti liels retums visos portālos.
Belatrixu ´normālās´ tēmas un apķēzīšana škirojot novedušas tur kur esam. Pat pensionārēm garlaicīgi.

Anufrijs  Man ir daži jautājumi..
1. Vai esat dzirdējuši ka maestro R.P. esot nokārtojis dabiskās vajadzibas klavesīnā, par ko esot uz laiku ozslēgts no Latvijas mūziķu savienības?
2. Kādu tvaika katlu, jeb kā tur to agregātu sauc, jūs varat man ieteikt. Gribu gatavot gaļu un dārzeņus darbā, jo mikrene apnikusi. Doma tāda, kaut kādu reklāmu pasen redzēju,- vienā stāvā dārzeņi, otrā gaļa. Nu tāds ko var rozetē iespraust.

jozolsen  Ir izvēles iespējas. Drāzties un ticēt gaišajai nākotnei - aktīvās, vai tikai ticēt gaisājai nākotnei- gaidules.
Nu nevajag trucēt šeit tiem citiem darboties un UZSPIEST puritāniski muslimisko dzīves veidu, jo esot ´pareizi´´.
Jāieliek tēma; sekss ar vecmāmiņām, jo man tāda vēl nav bijis!!

CoCoSan  Jozolsen, atkal sākās? Tak pis ko gribi, nah te mums to stāsti, kas tev bijis vai nav bijis. Domā mums baiggi interesē impotento penzionāru sex?

Drole  >11:20

- dzirdeets, ka tas nebija Brauna klavesiins

- https://www.instantpotpressurecooker.shop

Marita  Nezinu, kā te oho bija pirms 10 gadiem. Tad vēl biju laimīgi/nelaimīgi precēta. Taču arī tagad šeit var normāli patērzēt. Tiesa gan ne šeit PA, bet privātās sarakstēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu