Ko teiksiet?

OHO.LV nācu pie secinājuma, ka šis portāls ir priekš precētajiem, kuri meklē variantus kā piekrāpt savas sievas... Labi, varētu saprast, ja vēlētos parunāties, padiskutēt, bet atklāti meklē seksu! Nu jā....prieka mājas ar sarkanajiem lukturiem ir likvidētas!
Varbūt jāizsaka Administrācijai priekšlikums, lai veido sadaļas, kurās jau reģistrējoties novirzās pēc ģimenes stāvokļa un iepazīšanās mērķa. Ļoti neglīti, ka dzīvojam melos un apmānā.
Tāpat ļoti nepatīkami, ka ignorējot uzrakstīto(vecumu, un vēlamo) ir jāpiedzīvo mazgadīgo knariņu "uzlidojums"

Rouzita  Paldies par sniegtajiem CV .
Smieklu nekad nevar būt par daudz.

Mikko  Ko pīpējam? 😏
Es arī gribu ko tādu laikam šo visu murgu izprastu!? 🤔 😏 🤣

Felija  Jā, man tādi paši secinājumi pēc gada oho. Brīvo ļoti maz. Vēl tikai jāpiebilst, ka ir arī daži eksemplāri, kuri piedāvā naudu, cik tas nopietni nezinu.

ube  Sīkā, super sv!

jozolsen  Izteikts mazohistu trūkums!! Risināt svešas problēmas, iegribas, nosacījumus un vēl priecāties par to sajūsmā!! Un kāds tur vēl drāzieniņš aizspriedumos, kā balva, pateicībā?!
Visus uz baznīcu. Bauda ir grēks.

Mikko  Tiešām! Visas vīriešnīdējas uz baznīcu!!!
Pēc tam ēst suši ar parazītiem lai saglabātu iekārojamu figūru! 😄
Nesmīdiniet mani - Kas gan negrib Špiļi Viļi 😉

capitaine_tromperie  Atcerejos jaunību, kad mācījos par pavāru, un strādāju praksi restorancikos. Visas precētas sievietes stāstīja viena otrai kā krāpj savus vīrus. Sēdēju, mizoju kartošku, un domāju, ne ne neprecēšos.

kuks10  Kaut kāda figņa, visos laikos ir bijis seks un spā apmeklējumi..))Oho pārvēršās par grūtdieņu saietu, kas runā tikai par kapusvētkiem..)))

tracer  Viss elementaari.taas kuras dziivee reaalaa nav nevienam vecim interesantas un smukas.naak te maaciit vechus ka sievietes dveesele jaamiil.ja cita nekaa nav sievietei.ja nav giimiitis smuks un svars ir lielaks par gadu skaitu sievietei.tad nekaa.samierinieties.viirieshu juusu dziivee nebuus vairs.tikai kaads kakjis.audzeet burkaanus un keeziities oho

CoCoSan  Nu.burkāni ta cieti kaut, atšķirībā no kontingenta 40+++.

Mikko  Nu tik traki jau arī te nav!
Viena lieta ir ķengāties un tracināt visu noliedzējas! Tās kurām savi burkāni 😄
Otra lieta ir uz pasaules sievietes ar kurām ir patīkami tikties!
Burkšķes sēž dobēs kamēr vecis pie is teļļuka pucē burkānu 🥕 😋

rebeka  Vispār briesmīgi, jā. Bet tāda ir dzīve, kaut kā jāsamierinas. Un varbūt palaimējas starp burkāniem atrast kaut ko vairāk ;)

Tabita_  tracer, vai vecim arī svaram jābut = ar gadu skaitli :D ? Tādā gadījumā, kas no tevis būtu, 50 kg kauli grabētu!! :D

Mikko  Nē! Vecim jābūt ar vēderu lai kārumnieces netiek burkānam klāt 🤣
Vismaz var ar vēderiem parīvēties 😋

SANPAULU  OHO.LV nācu pie secinājuma, ka šis portāls ir priekš precētajām, kuras meklē variantus kā piekrāpt savus vīrus... Labi, varētu saprast, ja vēlētos parunāties, padiskutēt, bet atklāti meklē seksu! Nu jā....žigalo pakalpojumi ir likvidēti.
Varbūt jāizsaka Administrācijai priekšlikums, lai veido sadaļas, kurās jau reģistrējoties novirzās pēc ģimenes stāvokļa un iepazīšanās mērķa. Ļoti neglīti, ka dzīvojam melos un apmānā.
Tāpat ļoti nepatīkami, ka ignorējot uzrakstīto(vecumu, un vēlamo) ir jāpiedzīvo malaļetku uzlidojums.

siikaa16  08:49
Taisnība, atvainojos. Rīta agrumā piemirsu vairākas viņa daudzpusējās zināšanas. Paldies, ka palaboji.

AivarsN  21.55 Kurš gan vēl labāk varētu mani saprast par Vēdisko zināšanu māti un piedevām vēl īsto? Vispār jau dzīvē es interesējos vēl arī par daudz ko citu, kas PA nav aktuāli. Taču dzīvē un sarunām ar sievietēm, pašā laikā. Sabiedrībā tiek popularizēts uzskats, ka vīriešiem un sievietēm ir pilnīgi atšķirīgas intereses, hobiji un vienot abus dzimumus var tikai sekss. Tā ir tikai tiem, kuri šai ideoloģijai seko un interesējas tikai par to, kas itkā dzimumam pieklājas. Taču jo interešu loks plašāks, jo vairāk kopīgu sarunu tematu ar pretējo dzimumu. Un par cik vīrieši un sievietes šo pasauli uztver nedaudz atšķirīgi, no dažādiem skatu punktiem, tad rezultātā viens otru lieliski papildina, tā reizēm nonākot pie satriecošiem atklājumiem. Manuprāt tas ir līdzīgi, kā ar divām acīm skatoties no atšķirīga rakursa, par apskates objektiem rodas pilnīgāks priekšstats, nekā skatoties tikai ar vienu aci.

av2  Un? Spiesta lieta piedaliities? Starp citu, piedalaas abi dzimumi . Sievietes pat ir aktiivaakas, nu vismaz no manas pieredzes.Un ne jau no taa, ka maajs viss ir super.

Jason  Jausmastant, ja Tu ieskatītos sieviešu anketās, tāpat atrastu veselu kaudzi precētu dāmu, kuras vēlas iepazīties ar kungiem "izklaidei", "seksam" un pat, lai cik tas nebūtu dīvaini, "nopietnām attiecībām".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu