Ko teiksiet?

OHO.LV nācu pie secinājuma, ka šis portāls ir priekš precētajiem, kuri meklē variantus kā piekrāpt savas sievas... Labi, varētu saprast, ja vēlētos parunāties, padiskutēt, bet atklāti meklē seksu! Nu jā....prieka mājas ar sarkanajiem lukturiem ir likvidētas!
Varbūt jāizsaka Administrācijai priekšlikums, lai veido sadaļas, kurās jau reģistrējoties novirzās pēc ģimenes stāvokļa un iepazīšanās mērķa. Ļoti neglīti, ka dzīvojam melos un apmānā.
Tāpat ļoti nepatīkami, ka ignorējot uzrakstīto(vecumu, un vēlamo) ir jāpiedzīvo mazgadīgo knariņu "uzlidojums"

Marta16  Vai tad tā kaut kur un kādreiz nav bijis, ka precētie karo pēc sānsoļiem, bet jauni vīrieši pēc seksa ar kaut ko un jebko?
Mēnesi pabiju piereģistrējusies op, precētos neatkodu (tur vienk nav sadaļa esošo attiecību statuss :D), bet 30 gadīgi potenciālie randiņotāji kaut ar lāstu grāb :D

Marta16  Man šķiet, ka interneta iepazīties ir praktiski neiespējami, jo nav iespējams apstāties un orientēties esošajā piedāvājumā. Nav starpības, precēts vai vientuļš. Un gan jau uz sievietēm arī tas attiecas. Vai nu - japaskatās, ja nu kas labāks gadās, tak nedzēsīšos ārā, vai nekas jau nav nopietni, turpinu tik čatot utt.

Sassy14  Nu ko teikt – Oho.lv manuprāt pirmkārt ir humora un satīras portāls. Un izklaides protams. Precētajiem un tiem, kam „ģimenes stāvoklis nav norādīts“, taču nav jāatbild. Puišukiņiem arī var pateikt – a nu-ka škic uz skolu, pietiek stundas bastot! :D
Es personīgi te tikai jokojos un spokojos, nopietnai kopdzīvei vai laulībai nevienu nemeklēju. Bet, ja kāds meklē – nu, var jau paveikties, tikai attiecībā uz šo portālu esmu bišķi skeptiska, vai izdosies.

jzars  Kāpēc precētie nemeklē precētās, kas meklējas? Un visiem labi ;)

Piparkuka  Raksturojumi uzrakstīti perfekti!)

rupers63  Itkā sievas savus vīrus nekrāpj ??

Lola45  O nē, man precētie šeit netraucē. Man vairāk Besī brīvie kuri pec 50 ir nežēlīgi augstās domās par sevi. Jautājumi no viņiem šādi. Tev dzīvoklis, māja? Īrē vai sava? Un teksti...ok, tad braukšu pie Tevis.

Nu kurai vispār vajag tādu krāniņu, kurš meklē kur piemesties un kura viņu uzturēs un apuišos???
Mīļie vīrieši, sievietes šodien ir neatkarīgas un toč nepaņemsiet ar..... NEKO!!!!

Un ja kas, ar precētiem ir ok sarunas. Nevēlies neko, tad pasaki. Normāli precētie sapratīs un respektēs.

rebeka  Vispār jau internetā iepazīties ir reāli. Varbūt neveidojas tādas attiecības, kā kurš iecerējis. Bet varbūt neviens/a pat īsti nav gatavs nopietnām attiecībām.

Mikko  /Nopūšas un dodas padarīt ko lietderīgu /
Katrs dara ko un kā grib!
Būtībā taču ir pofig!😌

TikaiTu  Nu re,mīlīši! Uzrakām visa ļaunuma sakni-OHO! Pirms tam visi precētie godīgi dzīvoja savās ģimenēs un apkārt ni ni. Ja kāds vēlas attiecības ārpus ģimenes,tad,acīmredzot,viņam/ai ir savi iemesli. Nevajag nosodīt tos par kuriem neko nezinām! Reizēm tāda svētulība var pat riebties! Nepatīk-netiecies ar precētu! Neredzu problēmu.

Rets2  Ir superīga iespēja dzīvot savu dzīvi un nebāzties citiem virsū ar saviem padomiem...,katram taču ir iespēja komunicēt ar to kuru grib, tur kur vēlas,kad to vēlas un tik cik vēlas.
Krāpj gan vīrieši, gan sievietes. Tā ir bijis vienmēr un būs vienmēr. Un tā ir tikai un vienīgi konkrētā vīrieša un sievietes darīšana.
Man drīzāk rada jautājumus vientuļās sievietes ap 50, kas te atrodas. Kāpēc vienas, kas nav kārtībā? Lieliskās un lieliskie brīvi apkārt neskraida...

arvids19721970  Kas tur ko ierosināt?Tak atzīmēt var katrs to,ko grib.Jau paši var sadalīties.Bet,ja melo,tad kāda jēga no kaut kādām sadaļām?Melos arī tur.
Mana pieredze (diemžēl tāda ir) ,ka var arī nemelot: otrs dalībnieks vienalga vēlāk būs saredzējis melus,lai gan viss tika pateikts,kā ir un nekādu melu nebija.
Katram savs redzes spektrs.
Vnk pieņemam,ka pasaule ir tāda,kāda tā ir.Un mēs tajā arī-kādi esam,tādi esam.Atbildēt arī nāksies tikai katram pašam par sevi.

jozolsen  Kad nestāvēs, tad būšu ...romantisks..

capitaine_tromperie  17:06 tieši tā, laika daudz, var stundām zvaigznēs blisināties skaitot dzejas pantiņus.

tracer  Pag pag.te lola rakstiija ka viirietis intereseejas vai ir maaja auto utt..nu bet normaali.kam man taadu plikdirsi?ja man ir savs dziivoklis.auto..kaapeec man taadu probleemu sievieti?tas ja sievietei 50 gados nekaa nav jau pieraada ja visu dziivi ar kaajstarpi tik uz priekshu tikusi.un nu pie sasistas siles.liidztiesiiba.ja nan ir jautkas.tad otram arij jaabuut.tas liecina oar briedumu..bet ha sievietei ir naaja bet tajaa dziivo vinhas 40 gadiigie beerni..nu sory

Lola45  Tracer ok, ja Tev ir māja, dzīvoklis, mašīna un ceļo. Jautā tad ko vēlies, bet būtība tāda, ka ļoti daudz procentu šeit vīrieši meklē mammītes, kuras uzturēs un apuišos.
Protams te ir daudz un dažādi cilvēki. Ir arī forši un sakarīgi.
Tracer, es nepazīstu nevienu sievieti sev apkārt, kura nevar sevi nodrošināt. Tie mīti par mantkārīgām sievietēm ir slinku vīriešu atrunas. Respektīvi nekur nederīgu vīriešu sviests.

TikaiTu  Lola,Tev ir pilnīga taisnība. Īpaši pēdējie teikumi.

Mikko  Jap!
Es esmu elegants sliņķis kurš tiek ar sevi galā pats un man neko ne no vienas nevajag! 😄

jozolsen  Jaunavības jostas un atslēgas baznīcā, ne jau uz tiltu margām.

Labrador  Sievietes , oficiāli vai neoficiāli precētas , atrodās nemitīgā , pēc viņu ieskatiem , kvalitatīvāka , interesantāka partnera meklējumos. Vīrietis var būt vienalga , cik ideāls , vienalga sievietei apniks. Latvijā dēļ fakta , ka daudzas izveidojušas attiecības ar ārzemniekiem , ir izveidojies izteikts sieviešu deficīts. Sievietes stiprākais trumpis ir izskats , kas lieliski kompensē dumju raksturu. Kaut cik izskatīga sieviete ikdienas saņem komplimentus un piedāvājumus reālajā un virtuālā dzīvē , kas ceļ pasnovertejumu kosmosā , tāpēc jebkurai precētai sievietei vīrs ir tāds otršķirīgs , aizvietojams subjekts. Praktiski visām , kaut cik izskatigam sievietēm ir viens vai vairāki patstāvīgie partneri un serenādes dziedošs rezervistu pulciņš. Kaut cik izskatīga sieviete nekad nebūs brīva. Dēļ šiem apsvērumiem vispār uzsākt un nodibināt kaut cik stabilas attiecības ir neiespējami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu