Valdība par 32% palielinājusi sev algu

Valstī, kur gandrīz visi iedzīvotāji saņem algu ap 500 eur uz rokas un pensionāri 200 eur, valdība nolēkumusi sev un augstākajām valsts amatpersonām palielināt algas par 32 procentiem līdz 7600 eur. Kolosāla bezkaunība - kaut viņi aizrītos! Nekad vairs neiešu ne uz vienām vēlēšanām!! Ko domājiet jūs?

Sigvarts60  Vai tiešām Latvijā IKP pieaudzis par 32%??????

langstins  Daži grib rubiku in interfronti atpakaļ...

debra1  Kad Latvija buus beidzot TIESISKa valsts un vvf sedees cietumaa par CETRU likumu paarkaapumu lai tiktu pie kapavietas - tad veeleet iesu!

kvarts  Pilnīgi pofig...

Julianna  Langstiņ, vot par Rubiku pats sev kājā iešāvi. šis cilvēks kādu līniju gnal, tādu i turpināja. ne tā kā Gorbunovi, Īvāni un pārējā šušers. Atsēdēja cietumā pie korporācijas, kur Latvijas cietuma darbības virziens-- viesnīcu pakalpojumi(kad to izlasīju, neticēju savām acīm) un iznāca kā īsts VĪRIETIS! Kāds tu iznāktu no cietuma, ja Putins vai Lukašenko iemestu? Runājot par interfronti, krievi nāk un ieēdušos čērkstošo plati, tad šodiena ir visas interfrontes simt reizes pārspējusi! Vienīgā reālā izeja -- patriekt pilnīgi visas partijas! VISAS. Un sākt pašorganizēties. Iet pie kaimiņiem, neskatoties, vai tie zaļi, oranži, sarkani, violeti utt un sākt VIENOTIES, kā dzīvosim tālāk. Kādas skolas, slimnīcas, kārtības sargus utt. organizēsim. Nevis gaidīt otrdienas, ko ieliktnīši izmurgos un kā par mums ņirgāsies.

Epifanija  Es arī piekrītu par visu partiju patriekšanu un visa sākšanu no nulles, bet kurš būs tas, kurš varēs viņas aiztriekt, un kurš - sākt visu no nulles? Daudziem būtu jāatbild tiesas priekšā par valsts mantas izlaupīšanu, izmantojot savu amatpersonu stāvokli, bet kuri būtu tie - soda lēmēji, ja visas rokas ir apsmerētas!?

Epifanija  Mēs paši ļoti labi varētu dzīvot mūsu zemē, nekur nav tādu resursu kā pie mums jebkurā jomā, sākot ar lauksaimniecību, bet visas šīs jomas ir iznīcinātas, lai mēs būtu atkarīgi no esošās valsts sistēmas un varas, samierinoties ar savu likteni, jo esam bezspēcīgi, ko ietekmēt vai iebilst, " augša" ir iedomājušies esam paši Dievi, kuriem ir pie kājas pati tauta!

AivarsN  Tāpēc jau pieņēma likumu, ka nav svarīgi, cik % balstiesīgo piedalījušies vēlēšanās, rukšiem tāpat piekļuve pie siles garantēta, kaut vai tikai viņi paši par sevi nobalsojuši. Un kā redzams, nav pat nozīmes cik balsu partija saņēmusi. Pietiek ja pārvar 5% barjeru, lai starptautiskās mafijas pārstāvji veidotu valdību. Un par prezidentu jau bandīti var ielikt kaut vai pašu nelabo. Vai tiešām cilvēkiem vēl ir ilūzija, ka demokrātiskās vēlēšanās tauta var ko ietekmē? Vai tas ko mainītu, ja aitas izvēlētos sev cirpējus, kuri strādā tam pašam saimniekam? Vai ziniet kaut vienu partiju, kura tiešām būtu gatava kaut pirkstiņu pakustināt tautas labā? Nav motivācijas? Tur jau tas joks, ka nauda ir tikai sociālo parazītu vienīgais stimuls. Cilvēki rīkojas tā, kā to diktē viņu sirdsapziņa, pat ja tas rada nopietnas problēmas. Tieši tāpēc ļoti daudzi cilvēki ziedojuši savas dzīvības, lai glābtu citus, brīži vien svešus cilvēkus. Uzņemoties vadību, cilvēki nejūt neko citu, kā tikai atbildību, jo pēc varas, slavas un nepelnītas labklājības netiecas. Arī uzskata, ka nav cienīgi uzņemties vadību. Tieši tāpēc tautai pašai ir jāizvirza un jāapstiprina savi līderi, bet demokrātiskās vēlēšanās tas nav iespējams.

Epifanija  Tauta ir kā princesīte, kas guļ stikla zārkā, nav tikai, kas modina!

AivarsN  Ko darīt, ja televizors bļauj skaļāk par Tālavas taurētājiem?😆

saulite34  Valstī, kur gandrīz visi iedzīvotāji saņem algu ap 500 eur uz rokas un pensionāri 200 eur,[c]

Te taču vienā citā tēmā tik daudzi lielījās ,cik labi protot dzīvot ar tādu mazu naudu un pat vēl varot iekrāt,un tagad tieši tie paši lielībnieki gaudo ,cik slikta mums valdība,un ,kas tad tagad lielībniekiem noticis,ka vairs neprot izdzīvot ar tik mazām naudām.

AivarsN  Pirmkārt jau tā nav mūsu valdība, bet atsūtīta kolonijas administrācija, kuru neesam ne izvirzījuši, ne apstiprinājuši. Vēl varētu samierināties, ja tā varza vismaz netraucētu valsts attīstībai un ievērotu kādu mēru nodevu iekasēšanā. Taču tagad, kad jau uzsākuši atklātu genocīdu un par to vēl palielina sev algas!? Katrai nekaunībai taču jābūt kādām robežām.

Letija  Neviena valdība jums nebūs gana laba!

Mikko  Tauta negrib nekādus kungus un kur nu vēl gasterbaiterus!
Zilganā valdība 🤣

av2  Cik tad ....nu videeji ,taads deputaats sannem algu ssobriid Latvijaa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu