Valdība par 32% palielinājusi sev algu

Valstī, kur gandrīz visi iedzīvotāji saņem algu ap 500 eur uz rokas un pensionāri 200 eur, valdība nolēkumusi sev un augstākajām valsts amatpersonām palielināt algas par 32 procentiem līdz 7600 eur. Kolosāla bezkaunība - kaut viņi aizrītos! Nekad vairs neiešu ne uz vienām vēlēšanām!! Ko domājiet jūs?

Vaukskis  Es neticu tiem tālavas taurētājiem, saulcerītēm un citiem pašlaik nezināmajiem tumšajiem zirdziņiem realitātē, tāpēc protesta balsojumā vēlēšu par zināmiem vēežiem! Varat sākt gāzt virsū.. .

Chris1986, piekrītu, ka mūsu partijas ir dažādu interešu, ne tik daudz ideoloģiju grupas, taču tā ir mūsējā savdabība! Kāpēc mums kreisie vietējā izpildījumā būtu jāpielaiž pie varas, ja mums te lietas attīstījušās atšķirīgi kā citur, piemēram, Zviedrijā (tas, ka kādu laiku bijām viņu valsts sastāvā, neskaitās)? Viņi Latvijā ir paši sevi diskreditējuši (lai atceramies G. Bojāra zemes darījumu Mežaparkā VID galvenās ēkas būvniecībai). Latvijā jau līdzīgas intereses skaitās, ka aizstāv "Saskaņa", viņu darbošanās Rīgas vadībā ir ekselents piemērs, kas notiek, kad tamlīdzīgie tiek pie lielākas teikšanas.

Var saprast, ka kapitālisma vietā jānāk sociālismam. Miltons Frīdmans savā grāmatā "Kapitālisms un brīvība" atzīmēja, ka kapitālisms savā būtībā ir lielisks, jo tā ir vienīgā sistēma, kura var palīdzēt nosargāt individuālo brīvību. Vienīgi brīva sabiedrība var radīt tādus apstākļus, lai cilvēki pēc saviem ieskatiem varētu celt savu labklājību, pašattīstīties un tiekties pēc laimes. Mūsdienās virzība varētu būt uz priekšu- uz jaunām kapitālisma formām, piemēram, zināšanu ekonomikas balstītu kapitālismu.

Julianna  Vaukšķi. Vari droši būt jaunlaiku Pajaco. Pērļu pērle -- zināšanu ekonomikas kapitālisms. Tu to nopietni? Ar mājsēdes pašizglītību? Pat ar PSRS zināšanu bāzi 30 gados sadirsa un izpostīja ražošanu. Kapitālisms tik māk laupīt un sadalīt kāda saražoto, vai izsludināt 500 eiro par jauno ideju konkursu, nopizdzīt un realizēt. ā un vēl "apgūt" haļavno Eiropas naudu. Tagad -- pietuvinātie kovida vertaļetno naudu. Kapitālisms=elle. Tikai pie siles sēdošajiem paradīze.

saulite34  Un,kam tad tie vecie PSRS ražojumi būtu tagad vajadzīgi,un kurš tad liedz vērt kādu ražotni un sākt kaut ko ražot,visiem zagļiem liekas,ka visi visapkārt tikai zog un nevienam nav aizliegts arī tikt pie Eiropas naudas.

daris  Negribu maksāt nodokļus ,lai nauda aizietu vējā jeb amatpersonu lielajām algām ,kuras nav nopelnītas grūti strādājot .

Julianna  Nu jaunie ražojumi arī diezko ģeniāli nav! Labākajā gadījumā garantijas laiks +1 diena un met laukā, piesārņo vidi. Tas pats Inei ledusskapis 30 gadus pašīja(līdz Snaige šo, darbojošos, nomainīja), kafijas dzirnaviņas Straume maļ 50 gadus, vēl vakar samalu Himalaju sāli. Domāju ziemai Ņivu pirkt, pa sniegu malties...Apgērbs arī bija -- vilna, lini...gultas veļa vēl tagad kalpo komunisma, ne tāda plastmasa un nafta kā šobrīd.

Samurs  Tā kā viņi ir tie, kas visvairāk izjūt badu, un nevar izvilkt līdz aldziņai (redz, arī kambalolga bez 10k ni ni un nav deputāte) laikam jau viss ir labi un pareizi.
Lai gan nomoka viens jautājums - ja resnai utij iedos padzerties garšīgāku asini, vai viņa kļūs labāka un efektīvāka?

Vaukskis  dari, kuram tad gribās maksāt no tā, ko nopelna, nodokļus?! Attaisnojumu nedarīšanai var atrast pēc vajadzības.
Julianna, tekstus palasot, var padomāt, ka labi nav tagadnē, bet senāk. Tagad ir citādi!
Mājsēde notika kādu laiciņu pa nakti, kas mācīšanos neietekmēja. Pašizglītība tā bija lielākā mērā nekā agrāk, tomēr arī kontrolēti attālināti. Ražošanu, kāda tā bija, lielā mērā sekmējot migrantu ieplūšanu, pa lielam izdevās demontēt jau 20.gs. 90. gados, 30 gadi tam nebija vajadzīgi. Tagad migranti vairs necenšas te nokļūt, lai paliktu uz dzīvi- tas ir viens no ieguvumiem.

LaskovijMerzavec  Ko čīkstat,ka neviens Jums nemaksā - valsts pārvaldē brīvas vakancas pilns, pie viena varēsiet parādīt citiem, kā jāstrādā.....

Ko vēl te dirnat,marš strādāt un tur pat kapijai priekš babuļa sanāks!

Julianna  Vaukšķi! Un kas tagad pie fašisma labi?

Vaukskis  Julianna, fašisms sabruka pirms 76 gadiem vai arī es neesmu par kaut ko lietas kursā? Tagad demokrātija- labi, ka ir vārda un runas brīvība!

Kavalieris  Julianna tu tak debila esi! Marš uz psiheni ārstēties. Tāda sajūta, ka nav inteliģentu cilvēku iekš oho.... vieni tirliņi un pajoļi, dzīves nejegas un nespējnieki..... vienā vārdā slinķi un komunisti. Pašiem nekā nav un citiem neļaus kautko vairāk sasniegt. Paldies visuvarenajam, ka jūs sarkanie esat izpuļķēti:)
Un starp citu pensionāri LV labi dzīvo. Vēl vakar redzēju vecu vecu večukiņu pāri iekāpjam jaunākajā Range roverā ar pilniem pārtikas maisiem. Vēl nodomaju, ka vairāk par pienu tak nevajag, bet refz nē, pilni maisi.

Kavalieris  Vēl vienu lietu pamanīju un kas uz ielas izteikti krīt acīs ir jaunu meiteņu autoparks - leksusi, x4,6, roveri, poršes, jaguāri.... man pat liekas, ka neesmu pēc vidusskolas īsto darbu atradis. A te redz skuķiem visjaunākie auto. Plus tagad pamamu pensionāru pārus ar jaunām un dārgām mašīnām...... secinājums ir laikam viens - ir smagi jāstrādā..... tad arī būs jaukas vecumdienas.... aivariņa un juliannas komunisms, kur visi vienādi (tizli) sen ir aizgajis nebūtībā! Pārējiem novēlēšu strādāt un nopelnīto naudu iztērēt apdomīgi!

rebeka  Apetīte rodas ēdot.

Julianna  Pensionāri? Tu to par tautu māti? Pārējiem amerikanskaja posobija, par to , ka nozaga mūža darbu un ieguldījumu. Pagājušo brīvdienu iesitu GMEI GUALITY savas PSRS pases datus, ko man ar viltu nozaga fašistu līdzskrējēji. Un tad no 1997. gada līdz šim brīžim, mana pase rullē. ar manu PSRS daļu veiktas 64858 finansiālas darbības! Pa visu pasauli brokeri hujārī. Dienā 5-- 6 darbības. Hulio mūsu tautu māte nepateica-- mīļie psrs duraciņi, atdodiet savu neatkarību, mēs jūs pataisīsim par migranto, aplaupīsim līdz beidzamai vīlei. Dzīvokļus nozogat paši no sevis un liekat par labu korporācijai LR, auto-- leksusi un roveri arī pieder korporācijai LR, kura jau 5 gadus ir nosprāgusi, bet turpina tēlot te valdību. Nu neko Kavalieri. Līdz 2025. gadam vēl kaut kā paeksistē. Tad tev atnāks ahrinennā labās un jaukās vecumdienas. Pat ja esi pie valdības pupa, nesposjot.

Kavalieris  Izsauc ātros julian, debilā komuniste , okupante. Ja sūdos dzīvo, tad esi to pelnījusi😃

Kavalieris  Un starp citu, kamēr juļiks te pa oho ņemas, tikmēr liela daļa Latvijas pensionaru ziemā dodas atpusties uz Alpiem, vasarā pa pārējo pasauli😀 Juļčik, iesūkajiet sarkanie komunisti, okupanti😀

saulite34  Tajos PSRS laikos bija pensionāri ,kuriem pensija bija tikai 12 rubļi un ,ja vēl tie PSRS apjusmotāji būtu pastrādājuši tajās ražotnēs,kur visiem vajadzēja visādus piecgades plānus izpildīt,un kaut kādi neatceros ,ka tajos laikos cilvēks varēja tik daudz atļauties vāvuļot,un visiem kūdītājiem un naida kurinātājiem tajos laikos ātri aizbāza mutes ciet,un tie ,kas gribēja saņemt tā laika lielo pensiju 132 rubļus, gandrīz visi savos pirmspensijas gados strādāja kaitīgos darbos un daudziem tā pensija nemaz netika,jo bija tik ļoti sabeiguši savu veselibu,ka devās mūžībā atpūsties.

capitaine_tromperie  Chris, tā notiek visur, augstie plaukti par sevi vienmēr parūpēsies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu