Ieeja pēc 40.

Kāds gudrais uzrakstīs -pašreklāma, bet tiešām nesaprotu, kur var iepazīties? Iepazīties pēc 40. Sāku domāt jau par izklaides vietas atvēršanu- ieeja pēc 40 . Kā jums šķiet, būtu pieprasījums? Varbūt ir reālas idejas?

AivarsN  Jo vairāk iepazīšanās iespēju, jo grūtāk izdarīt izvēli. Bail sasteigt, jo kāds no nākamajiem taču varētu būt vēl labāks. Bet pienāk tikai pensija un līdz ar to, arī gribēšana iepazīties pamazām pāriet. Nepamēģinājis, tā arī neuzzināsi, kā varēja būt, bet nebija. Nu jā, un tagad vēl sabiedrība sadalīta divās daļās, vakcinētajos un nevakcinētajos. Tas reizēm izšķir pat ģimenes, kur nu vēl iepazīties ar pretējās nometnes pārstāvi! Es noteikti neriskētu. Atzīme profilā, vakcinēts, vai nē, tagad varētu būt svarīgāk par izglītību un ienākumiem.

LaskovijMerzavec  Tagad ar vakcīnām, būs jauni pakalpojumi. Aplikācijā nospiedīsi podziņu un afigenaja skaistule ar slapju vāvērīti pati pie AivaraN atskries....

Narcise  Manās acīs vakcinētais nav duraks, bet vienkārši cilvēks bez kvalitatīvām medicīnas zināšanām. Īstens latvietis ir vakcinēts fiktīvi, jo viņam jau cauri gadsimtiem izstrādājušies uz izlaipošanu balstīti izdzīvošanas instinkti. Tieši tādā interesantā veidā ārsti no zilajiem ekrāniem aicina durties ar eksperimentālu gēnu terapijas līdzekli, bet pilnīgi vienlaicīgi atsevišķu medicīnas spīdekļu atvases uzrāda augstas klases kompetenci globālās afēras medicīniskajā pamatojumā.

CoCoSan  Tad tādēļ pamuļkis vakcinējās jau pirmajā dienā, tas visu izskaidro.

AivarsN  Būtu nu labāk tām vakcīnām komplektā, vismaz bezmaksas apbedīšanu iekļāvuši.
Okupētā teritorijā nav viegli piekļūt informācijai, ko vara slēpj cik vien iespējams. Tāpēc tik daudzus cilvēkus ar viltu izdevās piedabūt vakcinēties. Taču pārliecinoši lielākā daļa, labprātīgi to darīt nav ar mieru. Tāpēc arvien vairāk tiek izmantotas piespiešanas metodes. Visvairāk uz to pagaidām pakļauti studenti, jo nesašpricējies pie izglītības vairs netiek. Tie kuri izturēs līdz uzvarai, pēc kara būs īsti varoņi. Ja vēsture atkārtojas, tad 2025. svinēsim pilnīgu uzvaru pār sociālajiem parazītiem. Taču atsevišķas teritorijas no viņiem varētu atbrīvoties jau daudz ātrāk.

saulite34  Te ir pat tādi,kuri katru dienu skrien pēc stulbuma vakcīnas,tiem gan tie aināriņi ,aldīši un kādi tur vēl vakcīnu devēji,kuri te tiek izmisīgi reklamēti,būs bezmaksas apbedīšanu iekļāvuši.

Maskava  Sveiks!!Pieprasījums noteikti būtu!!Ir jāizvērtē visi plusi un mīnusi!!Biznes varētu izdoties

saruna  A pēc piecdesmit drīkstēs iet?:)

Maskava  Saruna!!Pēc 40 tas nozīmē arī pēc 50,60,70,80!!

saruna  20:19..Nekad nevar zināt, ja nu kādi ierobežojumi!?:) Drošībai jāpārjautā.

AivarsN  Ja visi kam pāri 40, vai tā jau nebūs puse no visiem iepazīties gribētājiem? Ja kas, es zinu iepazīšanās grupu nevakcinētajiem. Bet tur atkal visi vecumi pārstāvēti. Varbūt tomēr vajadzētu kādu sīkāku iedalījumu, lai vieglāk orientēties potenciālo kandidātu pūlī?

rokons  Kopš 16:18 sāku zināt kas ir nekvalitatīvas medicīnas zināšanas. Bija jau bija sajūta, ka Anatomikumā redzētais un darītais, pilnīgi atšķiras no dzīves. Vispirms, ar preparējamā objekta temperatūru. Varēja tak tos līķīšus drusku uzsildīt pirms apmācāmos laist klāt. Pavisam cita kvalitāte būtu medicīnas zināšanām :D

capitaine_tromperie  Nu nezinu, kad es biju četrdesmitgadīgs man vairāk par trīsdesmit iedot nevarēja, un arī fiziski biju kā divdesmitgadīgs, tāpēc tanī vecumā man vajadzētu jauniešu saitā reģistrēties.

CoCoSan  Kautrējos pavaicāt, un vai 20smit gadu vecumā izskatījies pēc 10smitgadīga puišeļa?

av2  Tiessaam ir probleema iepaziities? Vai vienkaarssi slinkums...

capitaine_tromperie  22:35 izskatījos jaunāks par saviem vienaudžiem.
Ari tagad izskatos jaunāks par saviem vienaudžiem, jo daļa nodzērušies, nosmēķējušies, noresnējušies, un dzīves pasisti.

Mikko  Atkal rozīnes cepās 🤣
Nu taču ejat, braucat un darāt!
Nē! Sēž un cep palagus vienu pēc otra!
Bet nu simts punkti ka lielākā daļa 30 +
izskatās pēc perdeļiem pirmspensijas vecā! 🤣

Tessa  CoCoSan, mes vnk ar c_t viena rajončika izaugam, tur iaugušie visi izskatas 10-15 gadus jaunaki :))
par temu: ideju nav, iepaziišanas neinterese.

CoCoSan  Āa, nu tad izviņiķe prasķiķe, dzjadzjeņka 😅
Bet ja pa nopietno, cilvēki, kuri sev seko līdz, mūsdienās tiešām izskatās labi atbilstoši savam vecumam.

fargo  cik es varu spriest, cilvēki sak... "dzimt" pēc 30. jums vajadzētu laist šitās mizas iekšā arī. būt jautāk, ja arī ne vieglāk. kaut kas notiek pēc 30. tas, kas bija tik svarīgi, sāk graduāli izgaist kā migla un vietu ieņem kaut kas nereti grūti definējams, kas ir svarīgāks par labu pakaļu(kas, būsim godīgi, zaudē savu vērtību lēnāk un noteiktā kontekstā ļoti ilgā laikā) un feisu.

kad ir 20 gadi, var gribēties visu, kas kustas un izmēģinā. vēlāk? vēlāk sāk apkārt staigāt ar daudzām jautājuma zīmēm un nemaz tik daudzu nav, kam varētu būt atbildes. īstenībā, maz.
notiek lielais šifts vērtību zistēmā. vīri sāk nākt pie vīru prāta, sievas sāk apzināties... visu. pat neapznāti!

pēc 40, liekas kā tāds lūzeru excuse. man nepatīk ideja. bet mana ideja par to, kas man ir labi, nav izvālēt nepazīstamu 40 gadnieci.
vai nebūtu laiks klubiņam "rozā brilles nokrita/meklējam īstenību", beidzot?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu