Ieeja pēc 40.

Kāds gudrais uzrakstīs -pašreklāma, bet tiešām nesaprotu, kur var iepazīties? Iepazīties pēc 40. Sāku domāt jau par izklaides vietas atvēršanu- ieeja pēc 40 . Kā jums šķiet, būtu pieprasījums? Varbūt ir reālas idejas?

Mikko  Beidziet taču vienreiz liekuļot kā tādu applaucējušies pusaudži!
Jūs te tikai muldat pa tukšo un neko nemeklējat! 😏😄

fargo  mikko, kad tu esi pamodies blakus plikai sievietei? bez liekuļošanas. tu nevari samelot. kad?

LaskovijMerzavec  Es neliekoļoju.... un vienmēr saku, ka neko nemeklēju, bet muldu pa deviņiem mēmajiem ....

Mikko  Ne tik sen un?
Un ko?
Labāk paliks no tā vai no kreņķa vajadzēs aiziet ieliet ko stingrāku?
Es protams saprotu Jūsu, precēto vēlmi visus te nolikt, bet zini cienītais - Ja Tev ir sava sieviete vai otrādi tad Tu te nesēdi, bet sēdi viņai blakus nevis pārgudri plāties tādā lētā vietnē kā šī!

fargo  man nepaliks labāk. tu neatbildi uz jautājumu. nevispārini, te ir ļoti daudz cilvēku. visādu. kad?

fargo  miko, tu man zb ar šitiem uzbraucieniem. es vairs neatstāšos. kad tev bija zaķis? konkrēti? kurš kuru sauks par lieluli? uzprasījies. pats. kad bija?

Mikko  Un Tev? 🤔
Vairs tika pa tukšo muldi?
Ja zb tad raksti privāti!
A man zb jūsu visvarenības sajūtas!
Aizekrāna varenie jebio 😄

CoCoSan  Mikucīt. Tev drošvien sieviete uz ilgāku laiku nemaz nav bijusi, jo tad tu zinātu, ka iemīlēšanās eiforija ātri vien pāriet, līdz ar ko pāriet vajadzība būt pielīmētam/ai savam laulenim/ei, un staigāšana/dzīvošana karotītē. Zin, lieliem cilvēkiem vajag savu privāto telpu, laiku, nu gaisu tas saucās. Un ja tev krāpnieki un krāpnieces visur rādās, nu ko, nu bēdīgi, nu dikti bēdīgi, Mikucīt.

fargo_pa  "mikucīt", beidz tirst, a? cik tev zaņu šonedēļ?
tu saproti, kas ir pa problemu - nezīmējies ar jūru jūrnieku priekšā, ziepes var sanākt!
saproti?

Epifanija  Mikucis tā zīmējās, vīrina mētelīti un kārdina, jau pierasta lieta, vairs neviens nepievērš uzmanību, gan pats no sevis pāries!😄

Mikko  Klau gudreli man ir pie is vienas vietas kas Tu tāds esi, ko lieto un ar ko guli!
Ziepes ielieto kurš svarīgā vietelē jo ne jau tu te kaut ko noteiksi vai diriğēsi un mani ne tik!
Runā ka daudz dzerot pirmās atsaka iekšas un pēc tam smadzenes.

fargo  tu gribētu sesku, mikko, bet tev nav ar ko. nav nekādas čiksas. nav nekā! čeismit nahren gadu un zaķa nav! kauna pat tev nav! tev skuķa nav sarakovņikā. a tu citus dzīvot māci. nerva tam tev pietiek.
jo ne jau slikti ir tas, bet tavs parākākuma tarkšķis, miko. jo, ibio tu pat zaķi neesi spējīgs dabūt. kauns būtu. a nav! vēl viens čmo.

Tessa  varbut mikonkam realas problemas ar potenci un kompleksi, tapec ardas, tapec zaķi negrib un tapec viens. a varbut čmo un terpila no berniibas, tapec visus noliek.mes tak to nezinam.
:)
bet fakts ir tads, ka neviena tema neviena sakariiga viedokļa par temu no viņa nav bijis, tikai citu aprunašana un aplikšana. vieniiga laba vests, ka oho tads viņš nav vieniigais :D

izklaides vietas tadiem arii nepalidzes, ibo viņi vienmer uzskatiis, ka vinju nedienas vainiigi ir citi, jo viņi uzdrošinajas but stioraki, gudraki un veiksmigaki :))

LaskovijMerzavec  Vot tā Tessa, nolaida Tevi tikko pa redeljiem ar visam govēm, impotentu uz balkona un beigās pieškīra medali - Kurzemes Vista 2021 :)

capitaine_tromperie  Mikko raksta, ka viņam smieklīgi, bet izskatas ka viņš tūlīt raudāt sāks.

fargo  ar mani, miko, nav nekā pa vidam. nekad nav bijis, nekad nebūs. mans raksturs ir kā uz paplātes redzams citiem. man ir divu veidu attiecības - love it or hate it. kā bībelē rakstīts, esi karsts vai auksts, bet neesi remdens, jo ja tu esi neesi ne karsts vai auksts, Es tevi izspļaušu.
ar apziņu apzinos, man vajadzētu ar tevi varbūt maigāk runāt, bet... es nevaru. tāpēc tu dabū pēc pilnas programmas. un tas, ko es rakstīju ir taisnība. nav nevienas nepatiesības drupačas tur. man kadreiz gribētos būt savādām. tas mani neietriektu nepatikšanās manā dzīvē, bet ir tā, kā tas ir. fk it!

Mikko  Hi hi hi hi 😊
Pa trepēm laidēji!
Mani zandāļi pat sasmējās 😄
Jūs rakstāt rakstāt, bet es pasmiešos!
L. M. Žetons 👍
Tā lai visi arī paliek-Kurzemes Vista 🐔 😉
Būtībā man taču ir pofig uz šo vāvuļošanu jo neko citu kā kārtējo bezjēdzīgo centienu sevi nolikt augstāk par citiem neredzu!
Vai ne ne tā vecmēbeles? 😏

selnija_  Ideja ir ļoti laba, bet šajos laikos to nevar realizēt ar visiem šiem ierobežojumiem. Praktiski iznīcinatas jau visas nedaudzās līdz šim esošās vietas.

Mikko  Ja nav izdomas un radošuma atliek vien iepazīšanās vietnes 😏
Un protams tukša muldēšana pieredzes apmaiņā 😄

Tessa  pareizi, tu to arii dari. parejiem ir gan izdoma, gan radošums, plus viņi nenolaižas liidz tavam limenim.
:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu