Kapec tā piesienas ar tām špricem?

Pat arsts uz maju zvanija.Teicu ka negribu un pec paris dienam akal pazvana ka varbut esmu pardomajusi.Es nekur nevazajos tik vien ka pec maizes uz veikalu.ta priekskam man ta butu vajadziga?kapec pensonarus nelik miera?pat ja skaidri pasaka ka negrib?

rinkulis  4 7 Uzbrūkot manai personībai, tu parādi, ka tev nav argumentu. Es taču skaidri un gaiši dalos ar faktiem (tajā skaitā informāciju un zinātnieka interpretāciju par publikāciju - recenzētu, kuras saiti ar ievietoju).
Vispār, lai varētu sintezēt domas, kaut kādiem datiem (informācijai, faktiem) ir jābūt. Piedod, ka es māku rīkoties ar exceli un izeksprotēt datus ar oficiālu statistiku, apstrādāt tos, vizualizēt un izdarīt savus secinājumus. Es katram to iesaku izdarīt personīgi - jo tikai tā varbūt sapratīsiet, kas patiesībā notiek. To, ka panorāmā nerunā par ASV sentāta un senatoru aktivitātem vakcīnu drošības jautājuma iztirzāšanā, un to, ka vietējie bāleliņi nav gatavi darīt kaut ko līdzīgu es arī nespēju tieši ietekmēt- labi, ka youtubā šī informācij ir pieejama.
Tā starp city Kyle (Kails) ir 29 gadus vecs profesionālais atlēts, kam pēc 2. Pfizer dozas tika diagnosticēts periakardīts un vēl vēlāk izpeldēja citi interesantumi. Čalis dalās pieredzē, un informē par to, kā viņam ir gājis šajā pasākumā:
https://www.ronjohnson.senate.gov/2021/10/media-advisory-sen-johnson-holds-expert-panel-on-federal-v
accine-mandates-and-vaccine-injuries

Ja tu izvēlies aizspiest acis un ausis - tava izvēle.

anis  1 3 Var jau lekties-esmu vesels,esmu stiprs,bet... paklausieties smagi izslimojušos -visu ko būtu darījis ,lai nebūtu tik draņķīgi bijis... Un ciki vairs neko nevar pateikt? Kolēģim sieva,mājās sēdošs pensionārs,tika stacionēta,atrodas pārpildītā slimnīcā-tālāk vēl nezinu. Kāda sajūta strādājošam,potētam vīram? Loģiski,vienīgi viņš varēja no veikala/pilsētas kaut ko atnest.

rebeka  5 4 Potes sapirktas, jāatprečo. Tāpēc arī zvana. Nezvana taču citos gadījumos, tieši otrādi, cenšas pasūtīt tālāk.
No maniem tiešajiem kolēģiem 4 ir slimojuši oficiāli. 3 nevakcinēti pārslimoja 10 dienu laikā, vakcinētajai nu jau drīz būs mēnesis pagājis, bet vēl slimo.

AivarsN  8 6 Un kāda sajūta jaunajiem, veselajiem cilvēkiem, kuri ne ar ko nebūtu slimojuši, bet pēc injekcijas kļūst par invalīdiem, vai vispār aiziet pa skuju taku? Cik jau mazi bērni palikuši bez vecākiem? Kad beidzot publicēs statistiku, cik cilvēku Latvijā miruši no vakcīnām? Katram vecam cilvēkam, kurš visticamāk miris no pavisam citas slimības, piešuj kovidu un izbazūnē pa visu Latviju. Kamēr jauniem, veseliem, sportiskiem cilvēkiem, kuri ne ar ko agrāk neslimoja, atradīs vienalga kādu iemeslu, lai tikai pie vainas nebūtu svētā vakcīna. Reliģiozais fanātisms, vai iedzimtas fašistu noslieces? Ja senči ebrejus šāvuši, atvases jau saviem tautiešiem gatavi ķerties pie rīkles. Vai tādus vispār ir vērts brīdināt un atrunāt no pašnāvības? Lai tad notiek dabīgā atlase, lai sabiedrība attīrās no deģenerātiem!

Ljekainiitis  4 2 Rinkuli - prieks , ka kādam statistika patīk:

https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?time=2020-09-10..latest&uniformYAxis=
0&pickerSort=asc&pickerMetric=location&hideControls=true&Metric=Cases+and+deaths&Interval=7-day+roll
ing+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=ROU~DEU~GBR~BGR

Lūk - ko dara un nedara vakcinācija. Saslimšanas un nāves.

rinkulis  1 4 Ljekainais - tu uz krūzīti skaties tikai no vienas puses - tu skaties uz nāvēm, kas ir C19-related - un viss izskatās šokolādē (piedevām rādītāji nav izdalīti pēc vecuma). Es tevi izaicinu - sameklē vispārējos mirstības datus par Vāciju (jo īapši 2021. gadā) - un salīdzini starp gadiem. Pareizi - par 2021. gadu vēl nav publicēts...Bet Latvijā ir līdz 42. nedēļai.

https://www-genesis.destatis.de/genesis/online?operation=sprachwechsel&language=en

Un tad, kad ir pinā aina - krūzīte apskatīta no visām pusēm - tad mēs varam runāt. OK?

Drole  2 2 Vieniigie dati, kas var paliidzeet pareizi izveerteet situaaciju, ir "all-cause-mortality" dinamika. Laikam taapeec tie tiek ruupiigi nobiidiiti nepieejamaa kaktaa.

https://www.normanfenton.com/blog

kosrem  3 6 Gvena, manā paziņu lokā ir ivalīde, kas nekad neiziet no istabas. Arī teica,- ,,nafig vaig,, tak aprūpētāja pielaida covidu. Tagad slimnīcā uz izdzīvošanas robežas. gaidām ziņas, bet ejot uz labo pusi. Viņa veselīga būtne.

Julianna  6 5 Es jau te informēju no kādām vielām sastāv tas pats pfaizers. Kālija hlorīds. Lasām -- koncentrēts kālija mēslojums augu pamata mēslošanai agrā pavarī un rudenī.Kālija hlorīds uzlabos augsnes auglību un nodrošinās pilnvērtigu augu uzturu. Tonnas cena no 152 līdz158 eiro. To pašu varat palasīt par kālija fosfātu. Arī pfaizer sastāvā. Un to man te gudrinieki piedāvā špricēt sevī? Pavasarī, kopjot plūmju džungļus, atradu pustonnu vismaz kālija hlorīdu(sarkanā krāsā) ar ko mēslojām runkuļus. Tad šis labums jau vismaz 35. gadus, labi iepakots ir saglabājies. Tad nu laipni lūgti, visi špricēšanās aģitatori, pie manis, uz tīru komunisma mantu. Veikšu vakcināciju, ja jau tā alkstiet paši un pārējos zem tanka grūžat.

Ljekainiitis  5 5 Un ko pateiks vispārējie mirstības dati ? Tikai to, ka kopējais skaits visur būs audzis. Ne tikai uz kovida rēķina, bet tāpēc, ka normāla plānveida medicīniskā aprūpe gandrīz visur jau 2 gadus ir traucēta.

neratni_stasti  1 6 Šorīt tieši aplūkoju tādus "all-cause-morality" dinamiku LV - gan kopā, gan pa vecuma grupām. Un tas kopskaits ir ļoti būtiski audzis tieši 2020. un 2021. gadā, it īpaši ziemas mēnešos. Mirstības pīķis vienkārši aizšaujas vertikāli augšup kā raķete debesīs. Es jau saprotu, ka gribas noliegt šausmīgo realitāti, teikt, ka tas viss ir pārpratums, bet E. Benjamiņa arī, esot jau izsūtīta Sibīrijā, gaidīja, kad V.Lācis sūtīs viņai pakaļ lidmašīnu, bet nekā...

anis    4 Varu iebilst Juliannai-fosgenu nevar uzkaisīt,jo tā ir gāze... Pašam ir nācies to sarīties,kā darbu blakusproduktu-cērt rīklē,ka spazmu dēļ daudz nesaelposies,bet maza deva ātri izvēdinās,bez īpašām sekām...

neratni_stasti  1 6 t.i., no tā, ka aizžmiegsim acis un teiksim, ka kovids neeksistē, diemžēl situācija labāka nebūs. Prātīgām un arī pašiem drošāk ir pieņemt realitāti, kāda tā ir.

Julianna  5   Anis. spriežot pēc Taviem komentāriem, nekas nav izvēdinājies...:(

fargo  4 3 12:34

rinkulim ir nags uz datu izprašanu un spēju redzēt likumsakarības, kā reti kuram te.
te ir tikai daži cilvēki, kurus ir reāli vērts sadzirdēt. visā balagānā. no abām šīs diskusijas frontes pusēm. viņš ir viens no tiem.

saulite34  6 2 kur tad mums parastajiem mirstīgajiem līdz stukaču fargim,būtu jau labi ,ja tam vīrusam no tādu runkuļu onkultiņu datu izprašanas būtu bailes un šis pēkšņi pazustu.

Rudbekija  4 5 Tulkots no vācu valodas ar Google. Pievienoju arī orģinālu. Der padomāt!CIEŅA PRET VAKCĪNU ... citējiet vienu
Farmaceits:
No visām vakcīnām, ko esmu zinājis savā dzīvē (garais klepus, difterija, stingumkrampji, bakas, masalas, sarkanais drudzis, cūciņš, hepatīts, meningīts un tuberkuloze), es nekad neesmu redzējis vakcīnu, kur tu valkā masku un tur jūsu attālums pat tad, ja esat pilnībā vakcinēts. Neesmu dzirdējis par vakcīnu, kas pēc vakcinācijas liek vīrusam izplatīties. Mēs nekad neesam dzirdējuši par balvām, atlaidēm, stimuliem vakcinēties pirms Nebija nekādas diskriminācijas, ja neesat vakcinēts , neviens necentās likt jums justies kā sliktam vai savtīgam.Es nekad neesmu redzējis, ka vakcīna apdraud ģimenes un draugu attiecības, nekad neesmu redzējusi, ka vakcīna apdraud iztiku, darbu vai skolu.
Pēc visām iepriekš uzskaitītajām vakcīnām es nekad neesmu redzējis tādu vakcīnu kā šī, kas diskriminētu, šķeļ un nosoda un sadala sabiedrību kā šodien. ...kamēr mēs cīnāmies... Tā ir spēcīga vakcīna!Tā veic visas šīs lietas
pieminēt, un BET NE TAM, KAM TAS IR IZSTRĀDĀTS ...

Rudbekija  2   RESPEKT VOR DEM IMPFSTOFF... Zitat eines
Apothekers :

Von allen lmpfstoffen,die ich in meinem Leben gekannt habe (Keuchhusten, Diphtherie, Tetanus, Pocken, Masern, Roteln, Mumps, Hepatitis, Meningitis und Tuberkulose}, habe ich noch nie einen lmpfstoff gesehen, bei dem Sie eine Maske tragen und Abstand halten mussen,auch wenn Sie vollstandig geimpft sind. lch habe noch nie von einem lmpfstoff gehort, der dazu f Ohrt, dass sich das Virus auch nach der lmpfung ausbreitet. Vorher haben wir noch nie von Belohnungen, Rabatten,Anreizen gehort, um einen lmpfstof f zu erhalten.Es gab keine Diskriminierung , wenn Sie nicht geimpft waren, hat niemand versucht, Ihnen das Gefuhl zu geben,ein schlechter oder egoistischer Mensch zu sein.lch habe noch nie einen lmpfstoff gesehen, der die Beziehung zwischen Familienkollegen und Freunden bedroht. lch habe noch nie einen lmpfstoff gesehen, der den Lebensunterhalt, die Arbeit und die Schule bedroht.
Nach all den lmpfstoffen, die ich oben aufgelistet habe, llabe ich noch nie einen lmpfstoff wie diesen gesehen, der eine Gesellsc haft wie heute diskriminiert, spaltet und verurteilt und das soziale Gewebe zerfallt. .. wahrend wir uns bekampfen... Es ist ein starker lmpfstoff !Er tut all diese Dinge, die
erwahnt werden, und DOCH NICHT DAS, FOR DAS ER ENTWICKELT IST...

anis  2 2 Juliannas izglītībai- https://lv.wikipedia.org/wiki/Fosg%C4%93ns -protams,ja ir vēlēšanās...

MrJones  3 7 Vai iespejams iestaastiit, ka melns ir balts? Jaa. Taadi eksperimenti jau sen tikushi veikti. Savaacaas grupinja cilveeku, kuriem dotas instrukcijas, kaa atbildeet uzkatru jautaajumu + kuri pakljauti eksperimenta peetiijumam. Veelams, lai shie cilveeki pirms eksperimenta uzsaakshanas jau uzgaidaamajaa telpaa pakomunicee savaa starpaa, vairaak radiitu dabiigu obstanovku, ieguust kopiigu uzticiibu, kaut kaadas kopiigas saites. Tad tiek paraadiitas figuuras (baltas/melnas), tie kuri sanjeemushi instruktaazhas attieciigi, atbild,,...sakot, piem., balts ir melns vai otraadi,..cilveeks no malas saakumaa atbild pareizi (to ko acis redz), bet......par cik vins redz tik daudz sho grupinjas biedru vnk., ar taadu paarlieciibu atkaarto vienu un to pashu, cilveeks saak justies neeerti, taada kaa trauksmes sajuuta,...taatad, kaut kas sheit nav kaartiibaa....ja taa saka vairums, tad laikam ar pashu!
Lielaakaa dalja ir ietekmeejami. Caur socializeeshanos izveidojas kopeejaa nostaaja dazhaados jautaajumos...un tas, cik svariigi neizskatiities mulkjiigi citu aciis,.....pat iespeejams nonaakt liidz tik lielam absurdam kaa shai eksperimentaa.
Man skiet, liela dalja ir vnk., banaali tuvredziigi...shii sisteema ir pieradinaajusi pie sameeraa labas dziives,...visur soliijumi, viss ir sakaartots (vismaz, straadaaja kaut kaadi noteikti algoritmi),.....pashreizeejais bardaks, kur ir tikai komandas, vins jau vairs to nejuut, tak vienmer viss normalizeejas KAUT KAA, kaut bez pasha liidzdaliibas, bet tomeer......labaak pieslieties tur, kur ir speeks - DROSHAAK,,..bailes buut izstumtam! Tieshi uz to shis psihologjiskais terors tiek darbinaats - nepaklausiigo izstumshanu no sociuma!
Ljaujies tikt apmaaniitam, kaa parasti, Ok.,.....taa ir tava izveele, lai ari visai nozheelojama Homo Sapiens [.. nozīmē "gudrs", kas pamatā norāda uz cilvēka spēju domāt] no Viki., ..bet patiesiiba ir Viena, neatkariiga no mums.
Visu cienju, cilveekiem, kuri sh

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu