Kapec tā piesienas ar tām špricem?

Pat arsts uz maju zvanija.Teicu ka negribu un pec paris dienam akal pazvana ka varbut esmu pardomajusi.Es nekur nevazajos tik vien ka pec maizes uz veikalu.ta priekskam man ta butu vajadziga?kapec pensonarus nelik miera?pat ja skaidri pasaka ka negrib?

elsa  10 12 Neratni_stasti, ohuja nobelis par komentu. Autores anketu neskatīšos, bet man ir diezgan daudz paziņu, kas šobrīd kovida dēļ medī citos medību laukos. Sākotnēji mana nostāja arī bija - tak lieciet man mieru, bet paskatos, kas šobrīd notiek un saprotu, ka revakcinēšos, jo daudz lasu medicīniskos pētījumus, iedziļinos tēmā . Te gan par to runāt nav jēgas. Es te vnk atpūšos.

AivarsN  9 13 Kāds vispār sakars veseliem cilvēkiem ar fašistiskās diktatūras valdības lēmumiem? Vai valstīs, kur gandrīz visi vakcinējušies, slimo un mirst mazāk? Arī vakcinētie pat pēc trim vakcīnām, slimo, aplipina un mirst, ne tikai no covid, bet vēl vairāk no infarktiem un insultiem. Un kā apgalvo zinātnieki, tas ir tikai masu mirstības pats sākums, jo tūlīt pēc vakcīnas saņemšanas, mirst tikai aptuveni 0,8%. Pārējiem tas sāksies pēc gada un var izvilkt līdz 3 gadiem. Varbūt tomēr ir vērts uzticēties īstai zinātnei, nevis fašistiem un viņu nometnes dakteriem? Ja izdotos savakcinēt visus, tad masveidīgo miršanu varētu norakstīt uz jauniem, vēl briesmīgākiem vīrusa paveidiem un grūst iekšā nākamās vakcīnas. Taču kamēr būs pietiekami liels skaits nevakcinēto, kā spilgts piemērs tam, ka bez vakcīnām neslimo vairāk kā parasti, tikmēr vispārējais nopotēšanas plāns var izgāzties. Tikai tāpēc tā varas mafijas panika un terors pret nevakcinētajiem.
Pat ja visi savakcinētos, par agrāko brīvību un labklājību nav vairs ko sapņot. Un viņi to vairs pat neslēpj. Kovidšovs ir tikai iegansts Jaunās pasaules kārtības ieviešanai, jeb necilvēku pilnīgas varas sagrābšanai pār cilvēkiem. Feodālisms un pat dzimtbūšana bija vēl nevainīgas spēlītes, salīdzinot ar to ārprātu, kādu necilvēki plāno ieviest pēc tā dēvētā Lielā restarta. To gan vajadzētu pilnīgi atklāti parādīt visos TV kanālos. Ar to dienu arī kovidšovs beigtos, jo neviens vairs nepakļautos un noziedznieki nonāktu aiz restēm, kur tiem sen jau vajadzēja atrasties.

saulite34  15 5 Tos,kas te raksta murgainos romānus katru dienu par veseliem nevar nosaukt un brīvība un labklājība ir paša cilvēka rokās un tiem,kam viss ir slikti, tie nekad nav bijuši brīvi un nekad arī nebūs,jo arī pie pilnas siles viss būs slikti.

Tessa  16 6 a, tad tagad tas jau ir terrors? aaa. mhm.
Aivar, tev tak lauku maja. Tev zarks beninjos stav? ar aboliem piepildiits?

fargo  12 23 viņiem ir tiešām jāizpilda kvota. labi, ja joprojām neesi pievienojusies idiotu aunu baram, kas uz visu mūžu kompromitējuši savu imūnistēmu.

VECA_PIEPE  14 11 uz to #14:52

Arvids, man vispār nav skaidrs, kāda iemesla pēc Latvijā ir izveidojies tāds bardaks gan ar izsludinātajiem valdības ekonomiski kaitnieciskajiem absurdiem Covid Epidēmijas ierobežojumu sakarā,
gan man nav saprotams tas stresainais bardaks pie kā ir novesta letiņu tauta
brīvprātīgas izvēles *vakcinēties/nevakcinēties* sakarā.
Tas, patreiz Latvijā notiekošais,...nav normāli!

Skotijā dzīvodama un UK arī Covid Pandēmiju piedzīvodama,...es nav šitādus vājprātus redzējusi
visu šo 2.gadu garumā,... kā masu mēdijos tiek raidīts par latviešiem un par situāciju Latvijā.
Ne vakcinētie nevakcinētajiem, ne arī nevakcinētie vakcinētajiem Skotijā ar sūdu dakšām virsū ir metušies, lai cits citu zākātu no panckām ārā,...kā to savā starpā letiņi dara Dzimtenē.
Vakcinēties/nevakcinēties, ik katrs Skotijā dzīvojošais ir no laba prāta savu izvēli izdarījis un savu izdarīto izvēli neuzspiež citiem- nevakcinētie pilnīgā mierā sadzīvo ar vakcinētajiem un otrādi,...ta vispār i neiesaistoties ta jebkāda veida masveida strīdus debatēs par pret Covid vīrusa vakcīnām.

Es nedomāju, ka UK dzīvojošie letiņu vairākums ir stulbāki un tupāki par latviešiem Latvijā,...

ja viņi UK pret Covid-19 vīrusa vakcinēšanos uzņem kā pašsaprotamu lietu savas, savu tuvinieku

un arī visas sabiedrības veselības labā.

Skotijā dzīvojošs gan polis, gan leitis vai letiņš, tā arī gan portugālis, skots vai anglis, kā arī jebkuras citas tautības piederīgais,...bez lieka stresa, panikas un bailēm iet vakcinēties, atsaucies NHS aicinājumam vakcinēties. Un, ja viņš to nav izdarījis, tad šādai viņa izvēlei ir pamatots iemesls,
...kas ir saistīts ar viņa veselības stāvokļa īpatnībām,...ne būdams neadekvāta bauru bara propogandas iespaidots.

Mīļie ļautiņi, takš atjēdzieties!

MrJones  10 22 "Mīļie ļautiņi, takš atjēdzieties!",,...shpriceejaties, tas sobriid ir moderni, TV saka "viss buus bumbaas"...tas nekas, ka atbildiibu neviens negrib uznjemties, tam jau nav ne mazaakaa sakara ar vakciinu kvalitaati, saturu,...kur nu...shie labdari pat defaultaa nebuutu speejiigi mums kaut ko sliktu iesmeereet, viniem vnk., RUUP muusu veseliiba (nekas cits), vieniem NAV nekaadu sleeptaako motiivu, nekad nekas taads nav noticis ne ar Pfizer ne ar to pasu teevoci Bilu,...shii vakciina noteikti pagarinaas tavu dziives ilgumu vismaz uz 200%.....mees VISI buusim Laimiigi, Zalji,...dziivosim ZALJI zaljajaa rezhiimaa,...kaa narkashi uz adatas,,...ja paliek suudiigi nekas,....vienmeer zini, ka ar shprici kaads tevi pashaizliedziigi sagaidiis!!

Pereira  3 7 Tāpat katram sava liktenis!Viens nomirs no Covid,cits no palušu karsoņa!!Cits no tā ka nesagaidīja plānveida operāciju,arī bez Covid!!

jozolsen  5 5 Muļķiem jau zāļu nav, neārstējami.

rokons  3 1 Numerus stultorum est infinitus


Numerus stultorum infinitus est. Sens latīņu teiciens, ko jozolsen pārtulkoja! :D

Deavids  5 5 Vakceri sakurinājuši naidu pret antivakceriem.

Darta1  3 2 Uzmet krustu un dzīvo tālāk. Bet, ja nodokļus nemaksā, medicīnas pakalpojumus neizmanto. Zini, ka apzoz citus!

AivarsN  5 6 Kāpēc Latvijas slimnīcās ir visaugstākā mirstība kovida slimniekiem? Tāpēc, ka citās valstīs, par spīti fašistu aizliegumam, ārsti tomēr ārstē, nevis vēl palīdz papildināt mirstības statistiku, nevakcinētajiem par biedinājumu. Agrāk pat ar visu ārstēšanu, cilvēki pamanījās nomirt no plaušu karsoņa, arī gados jauni. Vienīgais veids izdzīvot, ja esi saslimis, ārstēties mājās un tikai ar dabas līdzekļiem. Arī katram medicīnas atkarīgajam taču atradīsies kāda gudra omīte, kura zinās, kādas zālītes plaušu attīrīšanai, kādas svīšanai. Vismaz Google taču katram pazīstama. Tiklīdz parādās simptomi, tā guli mājās un ārstējies, nevis vazājies apkārt pa testu laboratorijām, vai vēl labāk, uz darbu. Taču ja cilvēks ignorē sava ķermeņa signālus, vai nomāc tos ar tabletēm un karstajiem dzērieniem, tad plaušu karsonis jau tik pat kā garantēts. Arī vecos cilvēkus nevajag pamest likteņa varā. Pie ārstiem viņi netiek, ja nav sašpricējušies un ja nekādas zāles mājās nav, tad varbūt ka dienas skaitītas.

Julianna  7 11 Palasīju topiku. Mums kaisa himtreilos FOSGĒNU uz galvām. Ja koncentrācija mazāka, saelpojies un 3 nedēļās var izkarpīties(mājās ar dabas līdzekļiem). Ja tiksi zem stipras ķīmiskās saindēšanās. 8 h un kā muša no dihlofosa. Vai max nedēļu nomocīsies un... Vot lasu topiku, kā pārmet cilvēkiem-- tipa tie nedomā par citiem, nesauciet ātros un citu herņu! Mūs bļ..t indē un jūs te demagogējiet.... Uz galvas kaisa indi un jūs piedāvajāt špricēties???????

saulite34  9 6 Ārsti slimnīcās ārstē ar tām zālēm,kas viņiem ir un kāpēc tie pārgudro pasaku stāstnieki ar visiem saviem dabas līdzekļiem slimo ar visiem vīrusiem un daudzi pateicoties tiem karstajiem dzērieniem sevi ir pasargājuši no plaušu karsoņiem un vēl daudz smagākām slimībām.Naidu šeit izdala tie,kuriem visi radi ir vakcinējušies un , vispirms viņi paši saviem tuviniekiem vēl nāvi,tukši muldot ,cik vakcinētajiem maz atlicis laiks ko dzīvot.Mazāk stāstiet savas pasakas un neviens jums tos fosgēnus nekaisīs uz galvas.

rinkulis  3 2 Saulīte? Angļu valodu saproti?
https://www.youtube.com/watch?v=4Unt03UBhbU

Raksts: https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056

Vai tiešām tas, ka gada laikā cilvēkiem nav "izauguši ragi vai pieaugusi aste", ir pietiekams arguments apgalvojumam, ka viss ir droši? Vai tiešām nav vietas diskusijai, jo īpaši apskatoties uz statistiku: https://data.stat.gov.lv/pxweb/lv/OSP_PUB/START__POP__ID__IDS/IDS010m
+
https://www.spkc.gov.lv/lv/covid-19-statistika

Ka salīdzot ar ierpiekšējiem pirms C19 periodiem nāvju skaits ir ļoti būtiski pieaudzis 80-90+ vecuma grupā - vēl nedaudz varbūt arī 60-70, visur citur tas ir samazinājies, bet ar C19 var izkaidrot tikai ~29% no večuku "uz virsu" navēm? Tas nozīmē, ka ir izvēlēta pareizā stratēģija? Tā ir nejaušība nekompetences pēc?

Nu paklausies nedaudz vēl šīs "fake news" - no ~20. minūtes sākas interesanti fakti:
https://www.youtube.com/watch?v=7rZZTPp-eYU

jozolsen  11 8 Šodien svarīgs notikums. Tiesa NORAIDĪJA LM ierēdnes sūdzību par obligāto vakcināciju pret covidu. LSM.LV ziņas
Esmu PRIECĪGS.

saulite34  7 5 smieklīgi visi šitie jūtubisti,kuriem pat savu domu nav,visas muļķības ,kuras tur kāds ieliek priekš visiem šiem muļķīšiem, tūlīt te tiek reklamēts kā vienīgā un īstā patiesība,neviena ātrā palīdzība nebrauc uz mājām pie slimniekiem ,ja nav izsaukta un nevienu ar varu neved uz slimnīcu,paši jau vien tos večukus vedat uz slimnīcām ar ielaistām kaitēm un daudziem cilvēkiem ir kaudzēm slimību,jo viņi saviem tuviniekiem nav vienkārši vajadzīgi,jo reklāmistiem nav laika priekš saviem tuviniekiem,jo jāgaudo visos portālos,cik viss ir slikti.

fargo  7 10 rinkuli, es domāju tas un pietiekami daudzi citi personāži šeit pat nebūs spējīgi izvilkt nepieciešamo informāciju no valdības statistikas avotiem, kas ir latviešu valodā.
acīmredzot pastāv kaut kādi kognitīvās uztveres griesti, kurus sasniedzot viss apstājas. tas ir kā pret sienu.
ja tu vēl iedosi viņiem info angliski, šitie personāži stāvēs kā auni pie jauniem vārdiem un sajēgs vēl mazāk, kā lūrēdami uz datiem no lv gov bāzēm pat ja viņiem brīnumainā kārtā izdotos izlobīt vajadzīgo.

man nesen bija saruna par vielmaiņu ar tās sfēras ārstu. gan no laukiem un nekādu šiko, bet finālā viņa vnk mirkšķināja acis, jo viņai nebija ne jausmas no savas disciplīnas, pat lai spētu sniegt atbildes medicīnas lajam. un man ir ļoti dziļas aizdomas, ka līdzīgs nekompetences līmenis savos arodos ir daudz izplatītāks, nekā es kādreiz varētu iedomāties.

Julianna  6 9 Jozi. zato mūsu ukraiņu brāļu tautā, vismaz kādi 10 jau pirmie spriedumi, kur tiek aizstāvēti cilvēki. Būtu priecīga, ja nebūtu tik paskudnai. Jā, jūs visi žlurgas aizstāvji, vai nu apzināti, vai teļluka zombējumā esat dēmona pusē. Ko darīsiet, kad te´´luks pateiks-- viss ir noziedzība, jūs bijāt muļķoti! Metīsiet kažoku uz oderi? Runājot par Sia Latvijas tiesa, VISAS reģistretas 2018. gada 15.maijā uz FIZISKAS PERSONAS VĀRDA. Viņu spriedumam 0 vērtība. Tikpat jebkurš var reģistrēt Sia VISTAISNĪGĀKĀ LATVIJAS TIESA un klepēt savus "spriedumus". Jau pa mazam vāc nost figūras. Cimdars, Maizītis, Lembergs jau knapi dveš... Kas mums tur galvenais vorotila tiesnesis? Strupišs? Vēl jau nav savārījis ziepes? Pie kura atbrauks likvidācijas brigāde? Krievijā noknieb kā vārnas no elektrības staba. Tas pats pie mums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu