Cik daudzi ir iedziļinājušies par attiecībām ko meklē,un vai maz zina kā veidot?

Iesaku izlasīt:

https://ritakafija.lv/2022/01/21/rita-kafija-sarunajas-seksologs-nesanemot-pieskarienus-un-apskavien
us-cilveks-leni-iet-boja/

Chris1986      Nu, lāb, es ar beidzot izlasīju to rakstu. Nepatika. Daudz tukšu, zinātniski nepierādītu apgalvojumu - kaut vai pats nosaukums "Nesaņemot pieskārienus un apskāvienus, cilvēks lēni iet bojā". Cik gadus veikts šis pētījums, cik cilvēki piedalījušies, kurā zinātniskajā žurnālā tas ir aprakstīts? Vai vnk - autoram tā liekas? Priekš kam man klausīties, kas kuram liekas? - vienam tas, citam pavisam, kas cits.
Tāpatās apgalvojums, ka vientuļie cilvēki pavadot laiku iepazīšanās portālā sarakstoties. Te skaidri var just, ka autors galīgi nepārzina laukumu. Latvijā 41% mājsaimniecību sastāv no 1 cilvēka, bet visos iepazīšanos portālos kopā ir mazāk par 1% Latvijas iedzīvotāju. Pamatā gadu gadiem vieni un tie paši.
Un kad jūs vispār pēdējo reizi esoet bijuši vietā, kur cilvēki dejo? Vidējais vīrietis tādā varbūt gadās 1 reizi pa 10 gadiem. Kādās radu kāzās vai tamlīdzīgi
2022-01-22

dabasmiilis      Mīļā, Dana!
Raksts ir garš un katram cits teikums vai rindkopa var šķist svarīgākā, citam viss raksts - bet te rakstzīmju ierobežojumi, lai tagad priekš vienas aizņemtas sliņķes pūlētos, kurai grūti pat linku atvērt un izvēlēties sev tīkamo rindkopu.

Prieks, ka nebiji tik ļoti aizņemta un vismaz komentāru pie tēmas atstāji.

Aizņemti cilvēki, kuriem nav laika vai pacietības lasīt, mazticams logojas iekšā oho un lien PA tēmā, kur ir jālasa un jādomā. Tie pa taisno iet uz delfiem skaļos virsrakstus lasīt vai panorāmu lūrēt, un pēc tam uzpliķē sev pa plecu.
2022-01-22

fargo      18:14

es ko citu pateikšu. es redzēju cilvēkus, kam nav laika, bet izdarīts tomēr nekas nav. nav laika mīlēt, nav laika randiņam, nav laika paklausīties labu sarunu, nav laika izbraukt dabā, nav laika aizbraukt pie tālāka partnera, jo benzīns par dārgu un atkal, nav laika... nekam viņam nav laika. bet tad tu saties to cilvēku un izrādās arī izdarīts nekas nav. nav mīlēts, nav pārdzīvots, nav bijis laika iekulties nepatikšanās, nav bijis laika izlīst no draņķiem. un tā paiet visa dzīve. bet dzve ir skola, nevis lai nopelnītu, bet lai saprastu. tāpēc mēs te esam. ja tam nav laika, pašai būšanai šeit nav jēgas.
mūsu dzīves taimeris ir gandrīz vienāds. bet nav laika.
2022-01-22

CoCoSan      Fargo. Laika nav tam, kas nav svarīgs, un tam der jebkura atruna.

Pārējiem bučiņu faniem: acīmredzot viņiem nav lemts salasīt rakstītā jēgu. Bučiņas ir pašsaprotamas lietas, gluži tāpat kā sex un apskāvieni divu tuvu cilvēku starpā. Taču nejau sex, apskāvieni un skūpsti ir galvenā saistviela, un pilnīgi noteikti ne 50+++ vecumā. Ja tev nav ko dot otram vai otram nav tā, ko vajag tev, nekādi apskāvieni un bučas nenoturēs kopā.
2022-01-22

Tessa      CoCo, man škiet, tu un citi runajiet par dažadiem gadijumiem. Tu runa par ilgstošu kopdziivi, kur tiešam daudzas lietas vairs nav svariigas, atkriit, citi, pieljauju, sapnjo par attieciibam, esot bez tam, bet attieciibas no jauna nav iespejams izveidot bez patikas, iekares, kaisles, nu nenotiek ta, rami un bez neka. vienalga, cik tev, 30 vai 65. tas sakums tapat bus un tad jau redzes, kas veidosies un vai vispar veidosies.
rakstu nelasiišu, laiku neterešu, piekritu Danai.
man viedoklis: nav neviens nomirijis no ta, ka vinjam netiek apskavieni un bučumuļi. tas viens. otrs, ja nav partnera, tad ir savejie, no ka to visu sanemt.
trešais, visam savs laiks.
2022-01-22

Marta16      Un tomēr, ir gan pētījumos par deprivāciju (tāds smalks vārds) pierādīts, ka nesaņemot pieskārienus cilvēkam pasliktinās pašsajūta, depresija, zīdaiņi var arī nomirt. Ok, šeit jau sen neviens vairs nav zīdainis. Te nav runa tikai par mīloši cilvēku attiecībām, bet draudzīgiem apskāvieniem, pieskārieniem kā tādiem. Cilvēkam ideāli dienā vajagot 8 pieskārienus.
Var jau teikt, nu tak priekškam, man nav un nevajag. Bet patiesībā ikviens, kurš baudījis tādus draudzīgus un pieņemošus pieskārienus tikai var izvērtēt, cik tas ir brīnišķīgi, un, kā spej izmainīt dzīvi, pašsajūtu, laimes un prieka sajūtu.
2022-01-22

Marita      Pavisam noteikti neviens pieskāriens neglābs attiecības, kuru vairs īstenībā nav. Rakstā jau bija uzsvērts vien tas, ka pieskārieni ir ļoti svarīgi jebkurā vecumā. Un cilvēki, kuri tos nespēj sniegt otram un nespēj arī baudīt paši, visbiežāk ir emocionāli tukši. Un to jau vislabāk apliecina šeit daži klātesošie.
Pat vientuļi veci cilvēki nevar būt bez fiziska kontakta. Tapēc jau viņiem visbiežāk ir kāds suns vai kaķis.
2022-01-22

Pearl      Starp citu, oksitocīna devu var dabūt vienkārši izdarot ko jauku - uzsmaidot nepazīstamam cilvēkam, esot laipnam, paužot pateicību, paglaudot suni vai kaķi, smejoties, liekot smieties citiem. Šis hormons izstrādājas no pozitīvu emociju raisoša kontakta. Protams, vieglāk it kā to dabūt no kāda, kas ir turpat līdzās, bet nav nekas neiespējams pie tā tikt arī vientuļniekam. Arī vientuļnieks iet uz veikalu. Neviens viņam neliedz būt laipnam, smaidīgam, starojošam un visdrīzāk to pašu saņemt kā atbildi no citiem.
Smaidam! To var izdarīt arī tikai ar acīm. :)
2022-01-22

Marta16      Tomēr tas vientuļnieka oksitocīns nebūs tāda līmenī. Tad labāk aiziet uz masāžu. Pavisam vienkārši. Smaids ar acīm, tā tomēr ir mazliet vairāk teorija :) 2022-01-22

dzilums      noteikti vajag palasīt vai noklausīties kāda padomus un tiem strikti sekot. tad viss būs lieliski:D 2022-01-22

Epifanija      Traki, ka cilvēki dzīvo bez mīļuma savstarpējās attiecībās un kļūst par necilvēkiem, dzīvot kopā ar nemīlamu cilvēku ilgstoši, tas atstāj sekas uz psihi un te ir tādi, kas to demonstrē pilnā amplitūdā! 2022-01-22

CoCoSan      Nē nopietni, jūs ar pilnu atbildību varat galvot, ka apskaujat un apskaujaties un pieskaraties 8x7x24x365x50+++???
Nenu var jau protams muldēt sazin ko, bet mēra sajūtai taču kādai jābūt.
Tas, ka kādam patīk nonstopā pieskarties vēl nenozīmē, ka citiem arī tas patīk. Katram cilvēkam tomēr ir sava privātā teritorija izstieptas rokas attālumā, kurā nevienmēr gribas laist pat vistuvākos. Ar grūtībām iztēlojos vīrieti vidēji aritmētisko vai tīni, kurš alkst apskāvienus neskaitāmas reizes dienā. No ok, vakarā pēc darbiem un skolām mājās čmok čmok apskāviens, bet pārējā laikā par ko jāapskaujas ikdienā tik bieži? Šo intīmo pasākumu var novazāt tikpat ātri, kā dežūrvārdus "mīlu tevi".
2022-01-22

Pereira      Vai tad cilvēkam ir jāiedziļinās attiecībās ko viņš meklē???Jo vairāk domāsi jo sliktāk sanāks!! 2022-01-22

fargo      es tāpēc neticu nevienu mirkli šitam runāt par to, ka kādam lav laika.
kam šodien konkrēti tev nepietieka lika? nepietieka laika ēdienu uztaisīt?
kam vakar laika nepietika?
šie cilvēki nav nekādi koroļovi vai eloni maski, kas kosmosa raķetes projektē.
KAM laika nepietika?
viņiem ir viss dzīves laiks, viņi raksta, lasa.
tev līdz virtuvei nav laika aiziet.
nē, nopietni, ko TU dari tādu, ka tev nekam nav laika?
es tam vnk neticu!
lai uzrakstītu garāko komentāru, ko atļauj oho, vajag cik? četras, piecas minūtes? labi, desmit minūtes. tev nav desmit minūšu tavā dienā?
tu domā tiem cilvēkiem ir kaut kādas grūti aptveramas karjeras?
vairums viņu dzīvo vientuļu dzīvi.
bulšits! pilnīgs!

tu saproti, zemtekstu aiz sarunas, ka viņiem nav laika? lai tevi padarītu melnu un mazinu. lai pateiktu, ka tavas domas nav vērtas viņu ūberkruto, nekad nekam liekam netērēto laiku. to saka cilvēki, ne visi, bet daudzi, kam nav ne nozīmīgas karjeras, ne šo pašu attiecību.

ja nav laika, nedirs, izdzēsies no oho uz ej dzīvot savu ārkārtīgi svarīgo dzīvi! trīs darbības izdzēsies un saglabāt savu ahūni svarīgo laiku! besī vnk...
2022-01-22

dabasmiilis      Par naudas tērēšanu, tiek jaukti termini: normāls vīrietis savā sievietē un ģimenē IEGULDA, pretī sagaidot cilvēcisku attieksmi, harmoniju, nevis tērē. Tas vārds "tērēt" ir nācis no patērētāju sabiedrības, kaut kas no feministu vai prostitūtu kustības, kur visas vērtības grozās tikai ap naudu un tērēšanu. Jo mazāk smadzeņu, jo vairāk tās tiek tērētas. Man tas vārds "tērēt" asociējas ar dzīvošanu pāri saviem līdzekļiem, sazadzies un tagad var ātri notērēt, kamēr neviens nav pieķēris - normāli cilvēki nesteigsies no naudas atbrīvoties, pat ja esi miljardieris, tie zina, kam nauda domāta. Nauda nav domāta tērēšanai, bet gan apmaiņai pret dzīvošanai nepieciešamām lietām.
Īstai sievietei, kura zina dzīves jēgu un vērtības, īsts vīrietis būs gatavs pēdējo kreklu no muguras atdot bez prasīšanas, bet no diedelniecēm, kas tikai pieprasīt prot - turas pa gabalu.
--------------

Vēl nesen runājām par šo tēmu, par telefoniem, vakar uzgāju iespējamo atbildi, kādēļ neciešu telefonus, līdz šim domāju, ka pie vainas mans intravertums, bet varbūt tomēr šis ir noteicošais, es tieši tā arī daru - visas nopietnās sarakstes novirzu uz epastiem un atbildu, kad ir noskaņojums, ja tā nav, tad neeju atbildēt.
Meitenes parasti par to sūdzas, ka ilgi jāgaida atbilde, bet es savādāk neprotu. Pats sev saimnieks. Pat ģimenes locekļiem vairāk atbildu ar sms, tieši kā minēts rakstā:

[[[[Danai un Tessai nelasīt - pārpūlēsiet smadzenes!!!]]]]

https://www.mammamuntetiem.lv/skaistums-un-veseliba/sevis-pilnveidosana/51885/kapec-milenialiem-nepa
tik-runat-pa-telefonu
2022-01-22

Pereira      Normālu cilvēku starpā attiecības izveidojas pašas par sevi!!Vai labas vai sliktas vai mīlošas vai nē,tā jau ir cita saruna!! 2022-01-22

mairita1971      Pirmajās attiecībās biju racionālāka.Bet reizēm ieliku vīra kabatā zīmīti ar mīļiem vārdiem,vai ierakstīju tos plānotājā.Bet viņa netikums sagrāva visas jūtas,un mīļums tika paslēpts tā tālāk.
Otrās attiecībās satikāmies un šķīrāmies ar bučiņu.Bet vienalga,bijām dažādi.Tā kā, varbūt kļūsti vairāk nokaitināma,bet tas no vēlmes ko mainīt .
2022-01-22

kosrem      Seksu jā, maigi glāsti arī, bet riebjas skūpstīties. Un vispār nepatīk uci-buci. 2022-01-22

Tessa      vientulu dziivi dziivo arkartiigi reti kurš. cilveki ir sociuma, Ja nav dziives partnera, vinjiem ir berni, mazberni, vecaki, draugi, citi radi, tad kaimini. Lielako dienas dalu vairums no cilvekiem pavada darba (nu jau es saku klastiit ka pirmklasniekam), darbi, protams, ir dažadi-nogurdinoši un ne tik, sirds un pavisam ne sirds. Bet jebkurš darbs medz nogurdinat vai iztukšot kkada briidi, un tad negribas neko, lasi-nav laika. Var gadities kkadas nebušanas un tam visam nu nekadi nevelkas paralleles ar vientuljnieka dziivi (ka to nosauc) un "neaptveramu karjeru". Vienkarši cilveks filtre, ko lasiit un ko ne un atruna ir "nav laika". Bet varbut vienkarši sež un skatas tv visu pec kartas. Vai siena. vai lasa gramatu, iespejams pat, pavisam nepiemerotu ahuni gudriem un viediem pratiem.
tik loti vienkarši.

bet nosodiit citus par to, ka vini dziivo ne ta, ka dziivo tu un saukt vinus par dirsejiem, noniecinat vinu darbus vai veikumus, par kuriem citi, iespejams, tikai nojauš, bet vairums neko nezin, vot ta ir manta. tas ir pareizi. ja tu nedziedi man liidzi, nelasi to, ko es lasu, netere laiku tam, kam tereju es un neesi Ilons Masks, vismaz, tad tu esi dirsejs. Dzesies no oho un nebesij te visus ara, $%#*.
Ostapa poņeslo.

Vane? :) apbrinojami. vnk bez komentariem.
2022-01-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu