Cik daudzi ir iedziļinājušies par attiecībām ko meklē,un vai maz zina kā veidot?

Iesaku izlasīt:

https://ritakafija.lv/2022/01/21/rita-kafija-sarunajas-seksologs-nesanemot-pieskarienus-un-apskavien
us-cilveks-leni-iet-boja/

Geisha      Iepazinos ar vācieti. Satikāmies skvērā pilsētas centrā. Šamējais tik skandināja :" oooo šooon fau, oooo šooon frau" Pēc stundas bij nosiekalota, nolaizīta ka tāda cupa čups konfekte. Brrrrrr.....
Rakstu nelasiju un nelasīšu. Man sava galva un sava dzīves pieredze.
2022-01-23

CoCoSan      Apbrīnoju, vnk apbrīnoju. Nu nopietni. Nu cilvēki, nu izlasiet tak kaut vienu grāmatu, nu kautvai to pašu " 5 mīlestības valodas". Nu taktilā mīlestības izteiksmes valoda ir tikai viena no četrām. Nu uz kādu darbojas tie apskāvieni, uz citu ne. Nu nah man tie apskāvieni un bučiņas, ja smagos iepirkumu maisus man jāstiepj pašai vai jāstrādā kā zirgam, lai samaksātu rēķinus?! Man par apskāvieniem mīlestību apliecina daudz vairāk citas lietas.
Izglītojaties pīpli, izglītojaties, lasiet grāmatas, analizējat redzēto, domājat līdzi, paplašiniet savus redzeslokus un vairojiet smadzeņu rievas.
2022-01-23

DanaL      20:59

Es pilnīgu noteikti ticu, ka esi pārcilvēks, jo 6 no rīta esi augšā, septiņos aizmauc uz darbu, 6 vakarā esi atpakaļ, tad aizskriet uz veikalu, sagatavo vakariņas un pusdienas rītdienai, nomazgājies, noskaties panorāmu, apčubini sievu un bērnus, un tad visi nakti klabinies pa datoru.

Es esmu parasts cilvēks, man vajag vismaz 5-6h miegam, un tajās 2-3 stundās, kas paliek pāri sev pašai, man nudien daudz kam nepietiek laika. Diemžēl.

Tā ka, jā, bez pensionāriem un bezdarbniekiem vēl bija jāpiemin pārcilvēki un attālināti strādājošie.
2022-01-23

Floriana      Jā, zinu kādas attiecības gribu, tādas, kas man patīk, un savādāk nemaz nevar būt! :) 2022-01-25

Lego      Cilvēki nekad nebūs mierā ar savām attiecībām. Katrreiz meklēs jaunus piedzīvojumus, bet, ja nemeklēs aktīvā veidā, negribot pazaudēt esošās, jo ir gana komfortabli, tad sapņos par to, domās, kā būtu, ja būtu. Dzīvos ar vilinājumu izmēģināt "aizliegto augli" vai slepus to darīs, veiksmīgi slēpjot pēdas no otras pusītes. Un nekur nav teikts, ka abi tā dzīvo un "veiksmīgi" slēpj. Tas ir kā apburtais loks. Vīrieši un sievietes māna sevi un viens otru. Kāpēc? Tāpēc, ka patiesībā nezina, kas ir mīlestība. Visparastāko iekāri uzskata par mīlestību, bet vēlāk brīnās, kāpēc tā "mīlestība" nav. Nav, jo patiesībā tā nekad nav bijusi. Tikai un vienīgi iekāre. Saprast, kas ir īsta mīlestība un izjust to var tikai patiesi ticīgs cilvēks. Tai nav nekāda sakara ar seksuālo baudu. Caur Dievu piedzīvojot patiesās mīlestības atklāsmi, tu saproti, ka labas seksuālās attiecības ar otru pusīti ir tikai foršs un pašsaprotams bonuss. Ja esi attiecības, bet tev šobrīd šis bonuss nav, tad zini, ka nebūs. Ja ir, bet neesi ar Dievu, tad pazudīs kā nebijis. Laika jautājums. Esiet ar Dievu, iepazīstiet Viņu, ielaidiet viņu savās dzīvēs un jūs redzēsiet, kā neizbēgami izmainīsies jūsu attiecības. Tas ir patiesi vērtīgs piedzīvojums, atklāt, kā ir - mīlēt pa īstam. 2022-01-31

Railija20      Āmen! 2022-01-31

Discreta      Nu, savos 50 jau zinu, ko gribu. Nācās vēlmēs šo to piekoriģēt, jo nu jārēķinās ar esošo. 2022-01-31

Lego      Ja nācās, tas jau norāda uz to, ka nav uz palikšanu. Pat tad, ja paliks, nekāda saldā dzīve no šādām attiecībām nebūs. Vienkārši dzīvosiet zem viena jumta un pārbaudīsiet viens otra pacietību. Tas tiešām ir tas, kas jums vajadzīgs, ja ir iespēja dzīvot pavisam citādāk? Tikai vajag gribēt. Ziniet, kāds ir visizplatītākais stereotips par ticīgajiem? - Ticība ir vajadzīga tikai vājiem cilvēkiem. Pilnīgi garām. Ja jūs pazīstat itkā ticīgu, bet vāju cilvēku, varat būt droši - viņš nav ticīgs, bet vienkārši reliģiozs. Īsti ticīgi cilvēki var būt tikai stabili, pārliecināti, mērķtiecīgi un stipri cilvēki ar savu mugurkaulu. Īsta nevis reliģioza ticība Dievam var vāju cilvēku par tādu padarīt ar, bet ne otrādi. Pāri, kuri ir patiesi ticīgi, piedzīvo arī patieso mīlestību un, ticiet vai nē, bet, ja pirms lēmuma kļūt ticīgiem viņu attiecības ir bijušas uz izjukšanas robežas, tad, izmainot savu statusu, viss pakāpeniski mainās tik radikāli, ka viens uz otru sāk skatīties ar pilnīgi citām acīm. Ir sajūta, itkā no acīm zvīņas būtu nokritušas. To ir grūti aprakstīt. Tas ir tas brīdis, kad saproti, ka Tu otru mīli no iekšpuses, mīli to cilvēku, kas ir iemājojis tajā fiziskajā ķermenī, kuru tu arī pat, ja līdz šim tas bija apnicis, sāc mīlēt arvien stiprāk. To var nosaukt par īstu revolūciju attiecībās. Tā sajūta ir īpaša. Esot bez Dieva, tāda nav iespējama. Savukārt, ja tu nodzīvo savu dzīvi, tādu mīlestību neizjutis, vari uzskatīt, ka neesi dzīvojis vispār. 2022-02-01

Lego      Pašu galveno neuzrakstīju - ar ko sākt. Lūdzu! :)
Pamēģiniet, lai cik skeptiski jūs būtu. Pat, ja uzskatāt sevi par ateistu, vienkārši pamēģiniet! Tas tiešām darbojas. Lai Dievs jūs svētī, lai atver sirdi, acis, lai izmaina jūsu dzīves līdz nepazīšanai.

Dārgais Debesu Tēvs, es nāku pie Tevis lūgšanās. Šodien es pieņemu lēmumu ticēt, ka Tu sūtīji savu Dēlu, Jēzu Kristu, kurš dzīvoja šeit uz zemes un nomira par visiem maniem grēkiem, kurš 3 dienas bija kapā, trešajā dienā Viņš augšāmcēlās no mirušajiem, tagad ir uzņemts Debesīs pie Tavas labās rokas un caur Svēto Garu Viņš šodien ir šeit. Mīļais Kungs Jēzu, es atzīstu, ka esmu grēcinieks un pats sevi nekādi nevaru izglābt, tādēļ es lūdzu, piedod man visus manus grēkus, ienāc manā sirdī un esi manas dzīves Kungs. Mīļais Kungs Jēzu, es pateicos, ka tagad visi mani grēki ir piedoti, man pieder mūžīgās dzīvības apsolījums un mans dzīves ceļš ved uz Debesīm. Āmen.
2022-02-01

tracer      Es mirstu..jo negribu oho sievietes apskaut..slimiibas lapu nez var dabuut ar shaadu diagnozi? 2022-02-01

Marta16      Tracer: slimības lapu diezin vai, bet noteikti vari pretendēt uz invaliditāti. 2022-02-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu