Vīrieša gods

Es tagad klausos pa TV Dožģ kanālu, kā tur aģitē Krievijas vīriešus likt virsū Nikolaju uz iesaukšanas pavēstēm un labāk iet cietumā, nekā nāvē. Es tik nevaru saprast, kāpēc viņi iet būtībā uz pašnāvību Ukrainā? Lai savu radu un sieviešu acīs neizskatītos pēc gļēvuļiem? Kā jūs rīkotos viņu vietā? Vai vīrieša gods ir svarīgāks par dzīvību?

Duremans      Katra vīrieša gods ir ar ieroci rokās aizstāvēt savu gimeni ,savu zemi, savu valsti pret iebrucēju!

Krievijā, ar plašsaziņas līdzekļu un valsts propagandas palīdzību tiem cilvēciņiem iestāsta ,ka vienīgā iespēja glābt Krieviju ir doties karot uz Ukrainu, jo citādi Nato iebrukšot un iznīcināšot Krieviju.
2022-11-25

Ievinjata      Dzīvība ir jāsaudzē. Domāju, tāpēc jau arī eksistē pašaizsargāšanās instinkts. Ja es būtu vīrietis, tikai goda pēc vien karot neietu. 2022-11-25

Julianna      Nu nemaz tik tal nav palicis lidz 1;janvarim; kad ari pie mums saksies mobilizacija* uz mata tada pat ka Krievijaa* Vienkarsi apbrinoju musdienu latviesu Finku -- neKarinu; kurs jau cik menesus ieprieks paregjoja; ka bus nepieciesama liel-- gabalu galina* 2022-11-25

Anufrijs      Filmā Gladiators Romai arī neviens neuzbruka, bet viņiem bija gods iekarot ģermāņus. Romieši ir atainoti kā goda vīri. 2022-11-25

Duremans      Man pieder 20 ha!:)
Bet es sapratu tavu domu. Pats arī esmu domājis līdzīgi-tipa, tak lai tie -no ""biezā gala"" kuri barojas no valsts budžeta vai pasūtījumiem, lai atpogā makus un veido savas rotas vai bataljonus no algotņiem Latvijas armijā, kas šos aizstāvēs!
Bet reālu draudu gadījumā šie piesitīs pēdu un vienalga visas kara šausmas nāksies ciest vienkāršajiem cilvēkiem.Karadarbībai sākoties katram būs jāizdara izvēle!
Bet ""pagulties "" zem iekarotājiem nav vīrieša cienīgi.
Es biju uz barikādēm, jo jutu ka būt tur toreiz bija mans,kā latvieša goda jautājums.Tas, ka visa tā darbošanās, sākoties militāra rakstura operācijai, bija pilnīgs sviests, man bija skaidrs uzreiz!Bet vienalga braucu un piedalījos. Tas, ka no šodienas vērtējuma, mūs tur smalki apčakarēja, tas jau ir cits stāsts.
2022-11-26

Felde      00.23 Vai vari,luudzu,paskaidrot savu pedejo teikumu? 2022-11-26

straume22      Vīrieša gods ir viņa ģimene. Atbildība un rūpes par to. Strādāt, pelnīt un ar savu darbu valstij sniegt savu artavu VALSTS uzplaukumam.
Kāds sakars tam ir ar karošanu, pietam svešā zemē, slepkavojot bērnus, jau nevarīgus vecīšu, miermīlīgos cilvēkus? Ja valsts valdība piedāvā kādu lielu atalgojumu par to VISU VARDARBĪBU, tad tādu valsts valdību UZREIZ kā briesmu radošu perēkli, vajag iznīcināt nevilcinoties!
2022-11-26

straume22      Kāds sakars "vīrieša godam" ir ar:
"aizstāvēt savu dzimteni"??? TAS IR PIENĀKUMS. Ja valdība ir pieņēmusi attiecīgu lēmumu, ka pilsoņu pienākums ir kalpot valsts bruņotajos spēkos, tad TO ir jāpilda.
2022-11-26

saulite34      Ja jau tēmas autoram šeit Latvijā zeme nepieder,tad ,lai no sava dzīvokļa staigā pa gaisu un par kādu vīrieša godu var spriedelēt onkultiņš,kuram visa dzīve pagājusi aprejot sievietes. 2022-11-26

homo_ursus      Un kas tad tur nav skaidrs tev?
Iet, lai cīnītos ar neofašistu, kuru uzkurināja Ukrainā, kuru vērsa pret Krievijas tautu; panāktu mieru pie KF robežām, aizstāvot brālīgo Ukrainas tautu, kuru izmanto ārējie spēki.
Varbūt informācijas par maz?! Vai Dožģ visu nestāsta?!
Bet skatos, ka šejienes grafomāniem smadzenes žūst un tik vien prāta pietiek skatīties dožģ, apspriest kurā caurumā labāk iespraust, kur labāk slīd un ne tik, kur var par nēģeri pārvērsties vai metisu.
2022-11-26

Eneile      Ursus. Tu to pašu teiktu, ja dotos atbrīvot Daugavpili? Reāli interesē šito saprast. 2022-11-26

Labrador      Mūsdienās par katra vīrieša pienākumu tiek uzskatīta sekošana televizora norādēm. 2022-11-26

AivarsN      Ar ko atšķiras Krievijas specoperācija Ukrainā, no parastajiem NATO iekarojumiem, atņemot citām valstīm resursus? Ukraiņu un krievu virsnieki vienās skolās mācījušies, daudzi vēl joprojām ir draugi. Karavīriem tāpat ir radinieki un draugi pretējā pusē. Tieši tāpēc tas viss tur notiek tik lēnām un uzmanīgi, iznīcinot neonacistus un NATO algotņus, bet cik vien iespējams, saudzējot nevainīgu cilvēku dzīvības. Karojot pēc NATO metodēm, katra pilsēta kura pretojās, vienkārši tiktu noslaucīta no zemes virsas. Skots Ritters to ļoti precīzi skaidro: https://vm.tiktok.com/ZMFxLyC2T/ 2022-11-26

LaskovijMerzavec      Nu jā, nāca krievi atbrivot Latviju no kapitalisma, tad nāca vācieši atbrivot no krieviem, tad nāca krievi atbrivot no nacistiem. Atbrivoja ari Poliju un cits, pat vairakas reizes. Tad gaja atbrivot afganistanu, divas reizes Checeniju, Siriju un tagad Ukrainu!

Tikai nevienam nekad nav bijusi vajadziba pec šiem atbrivotājiem!

Ukrainju puisis pateica precīzi - poshlji h*huj!
2022-11-26

Epifanija      Atšķirība ir tajā vai tu uzbrūc, vai aizstāvi! 2022-11-26

Duremans      Chris.
Lai tu saprastu!
Kad 44.gadā ienāca krievi, tad mūsu pagastā tikuši savākti visi 17-gadīgie puikas un iesaukti SA.Jo 18-gadīgos jau bija savākuši vācieši leģionā iepriekš.Viņiem kājām bijis jādodas uz Rēzekni (100 km ). Viņus pavadīt tika norīkoti divi krievu zaldātiņi.Puiši protams uzreiz sāka štukot kā ""piesist pēdu"" un aizmukt. Bet viens no krievu zaldātiņiem pateicis:
""Ja gribat mukt-mūciet!Mēs nešausim.Bet jums pašiem būtu labāk, ja jūs nonāktu līdz norādītajai vietai. ""
Ja sāksies te pa īstam, tad tev būs jāizdara izvēle kurā pusē atradīsies. Ja tu neiesi ar vieniem , tad tevi savāks pretējā puse. Savā gudrībā tu tagad domā ka izdosies izvairīties. Naivi!Kara mašinērija strādā perfekti.
2022-11-26

Duremans      Felde!
Paskaidrot varu, bet tad jāzin vai tas cilvēks kuram skaidroju ir spējīgs saprast.Negribas tukšu gaisu tricināt!
Un kam tev tas vajadzīgs?Tik lai pārbaudītu savu, vienīgo un pareizo ideoloģisko pārliecību?:)
2022-11-26

av2      Karss 21 gadsimtaa ...da jebkuraa pasaules malaa, da par jebkuru ideju, ir IDIOTISMS.Punkts.Aizstaaveet vajag, da liidz peedejam, ir saveejos, savas maajas, SAVU Dzimteni. Iet ssaut uz kaiminniem, svessa zemee , , izvarot visu kas pagadaas , lai...laupiitu vellasmassiinas, gludekllus, telvizorus, var tikai galiigi debiili, atsaldeeti cilveeki.Kaa var taa ar propogandu/draudiem....un Ladu , novest zaldaatinnus tik taalu, ka vinni ir ar mieru to dariit????
Ja kaadreiz kautko veel normaalu domaaju par krieviem, esmu biju dzillaa krievija sen atpakall, vairaakus meenessus , tad ssodien tas ir beidzies, uz neatgriessanos. Lopi debiili, vairaak nekas.
2022-11-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu