Kredīti. Lūdzu palīdzību.

Labdien!
Man ir jautājums par finansēm, kredītiem. Nezinu kur lai pajautā, varbūt šeit ir kāds saistīts ar bankām vai pieredzi.
Diemžēl daudzu apstākļu dēļ es esmu ilgākā laika periodā nokļuvusi ātro kredītu problēmās, ik mēneša maksājumi ir ļoti augsti, vairāk kā 100 eur par 1600eur kredītsummu, ir arī patēriņa kredīts kura summa uz šo brīdi ir 1700 eur un maksājums zem 70eur/mēnesī. Es netieku no šīs situācijas laukā, man ir pārāk liela ikmēneša kredītsumma par nosacīti nelielu kredītu kopsummu aptuveni 3300eur. Esmu interesējusies par kredītu apvienošanu, bet viņi nedod, atteica, teica pēc 3 mēnešiem mēģiniet vēl, iemeslus neteica, tas visdrīzāk tāpēc ka pateriņa kredīta atmaksas datumu kavēju par aptuveni 5-7 dienām, jo man ir par daudz to kredītu. Kredītsumma arī praktiski nedzēšas no ātrajiem kredītiem, esmu samaksājusi lielu naudu pusgada laikā, bet kredīta pamatsumma knapi izkustās.
Jautājums - kad, kurā mirklī bankas mani sāks uztvert kā kredītdrošu personu, lai kaut vai piešķirtu šo kredītapvienošanu?
Situācija ir kā apburtais loks. Es netieku no tā laukā, nespēju sakārtot dzīvi, jo ir šīs nepatikšanas ar kredītiem.

JOHAIDI21      Nu,ko,mīkstmiesīši un dīvānā bezdētāji! Un neviena loģiska komentāra. Lobo raksta,ka valsts -tie esam mēs,...ok,tam es piekrītu,bet par to kopējo maciņu.... tur nu nāk smiekli! Latvijā,neko nedarot(domāts darbs valsts pārvaldē) viņi vienmēr būs nodrošināti ar divreiz lielāku algu nekā godīgam strādniekam.Un ,interesanti,kāpēc visi tie kopējā maciņa turētāji ir ar Izraēlas pilsonību????????? Man nav nekādu pretenziju pret ebrejiem,tieši otrādi,es ieteiktu katram latvietim mācīties no viņu blēdīšanās mākslas. Viņiem ir grandioza pieredze,gan kukuļdošanā,gan ņemšanā. Bet to,ka finanses ,no kopējā maciņa aizplūst uz citu valstu bankām,to Lobo nav spējīgs saskatīt.
Un vēl....nez kāpēc neviens nepiemin latvijas tautas nodevēju un kangaru-Briedi! Ne viņš jēdzīgs bokseris,ne cilvēks,nu īsts kangars. Bet kad viņam steidzami savajadzējās naudiņa priekš viņa sievas brāļa ārstēšanas,tad viņš uzreiz atcerējās par Latviešu tautu un ziedojumu ubagošanu. Tādi nu mēs esam tie ņārdzīgie latvieši.
Kas attiecas uz DartaCC uzpūtīgo sprādzienu,tad paklausies,tu-kas tu pati esi? Un nekādi augstskolu diplomi tev nedos gudrību,izņemot kaut kādas profesionālās iemaņas. Bet spriežot pēc tava teksta.... labāk brauc uz laukiem audzēt kartupeļus un slaukt govis!
2023-03-12

JOHAIDI21      Bazhix- bet viņai taču ir tikai 34 gadi un bērns. Iespējams,ka viņa ir bijusi bezpalīdzīgā ,apjukuma situāvijā un tādas padibenes,kā Lobo,nav vis reāli palīdzējušas,bet sākuši gudri lasīt pamācības,tadejādi sajaucot vēlamo ar esošo.
Iespējams,ka Montai vajadzētu painteresēties par ..teiksim izceļošanu uz Angliju,bet vispirms ir jāsazinās ar kreditoriem Teiksim,Anglijā,Jums būs pretimnākoša attieksme gan no valsts,gan parādu piedzinējiem. Esmu palīdzējis gan mūsu bāleliņiem ,gan leišiem,nokārtot kredīt brīvdienas.
p.s. Monta,nekad neielaižaties telefona sarunās ar kreditoriem! Tikai un vienīgi rakstiskā formā!
2023-03-12

Epifanija      Tādas brīvdienas Latvijā neeksistē, kaut arī bija tāds likums pie pirmās krīzes Latvijā, kur tas palika, vai podā nolaida, viņiem neinteresē, kur ņem naudu, viņi ieinteresēti ir noslēgt līgumus ar lieliem procentiem peļņai, vispār neuzskatot, kuram to naudu aizdot, kārtējais vergs nomedīts un maksās vai arī padarīs sev galu! Šādiem cilvēkiem vajadzēja apvienoties un aizstāvēt savas intereses, jo bankas ir kļuvušas par reketu, ko mēs atceramies no 90tajiem, tikai legālas un likumu aizsegā, autore šādā bezizejas situācijā nav vienīgā Latvijā! 2023-03-12

janisb      Paņēmi ātro kredītu = nemāki rīkoties ar finansēm = kredītu bankā neredzēt kā savu ausu, ar ātrā kredīta paņemšanu vien pietiek lai lielās bankas šādai personai kredītu atteiktu, bet savukārt kredīta maksājumu kavējumi ir tik vien kā "ķirsītis" uz atteikuma pamatojuma tortes. Ņemot vērā ka parādsaistību summa mazāka par 5000eur, tad privātpersonas maksātnespēja īsti nespīd, nāksies vien meklēt otru darbu vai kādu citu papildus peļņas avotu... 2023-03-12

DartaCC      Tūlīt atkal noriesiet!
Bet, ieteiktu ieiet citā portālā, piem. "Otra puse". Ir daudz sakarīgi ārzemēs dzīvojoši un stradājoši skarīgi latviešu vīrieši ap 50, kuri meklē latviešu sievieti, kas gatava sākt jaunu dzīvi citur.
Var arī izdoties, tā teikt divi vienā.
2023-03-12

DanaL      Johaidī, paturi tiesības paklusēt par to, par ko tev nav ne mazākās sajēgas.
Valsts nevar atbildēt par to, ka cilvēkam 34 gadu vecumā joprojām nav smadzeņu, kaut gan tā ir ieguldījusies šīs personas izglītībā 15-18 gadus no vietas. Nu cik var!
Tā jau mēs visi varam izlikties par bezsmadzeņu amēbām, un valsts (tajā skaitā arī tu kā nodokļu maksātājs) to vien darīs, kā maksās viņu vietā. Valsts dod izglītību, lai cilvēks tiem pie smadzenēm, bet ja viņam tādas līdz 20 gadu vecumam nav izveidojušās, tā par 90 % tomēr ir paša vaina.

Un nevienā valstī valsts nav tik pretimnākoša, ka dzēš visu pamuļķu parādus, nefantazē.
2023-03-12

DanaL      Fifij, varētu padomāt, ka tā bija banka, kas gāja pie tevis ciemos un uzbāzās ar savu laipnību un kredītiem.
Nē, TU gāji un lūdzi, un tajā brīdī tev pie p... bija procentu likmes, kas netiek slēptas ne piedāvājumā, ne līgumā, bet normāla lieluma burtiem norādīti 1.lappusē. Zinu, tādus kā tu. Atnāk un paņem kredītu kādai kleitai vai īstermiņa izpriecai. Nu tā gribas kkādu štruntiņu, ka aiz nepacietības acis sprāgst ārā. Un tad klusē lupatiņā par lielajiem vai mazajiem procentiņiem.
Un pēc tam ar jums jākrāmējas - jāzvana un laipni atgādināt par kavējumiem, jāraksta vēstules vai jānodod piedzinējiem.
Un kamēr ar jums pa labam, tikmēr jūs pat ausi nepakustiniet.Bet kad ūdens jau mutē smeļas, tad iznāk, ka vainīgs tas, no kura aizņēmās!

Un vēl viens jautājums tev personīgi - vai tu aizdotu autorei kaut vai tos pašus 100 € kaut uz gadu bez procentiem, zinot, ka inflācija ir 20% gadā, bet Montai citu kreditoru ir tik daudz, ka līdz tavu 100€ atmaksai viņai kā līdz Mēnesim?
2023-03-12

Epifanija      Ja es esmu nodēvēta jau par fifiju, tad atbildēši arī šajā jautājumā, tajā laikā kad bija tie dēvētie kalvīša treknie gadi un neviens dirsot uz poda nezināja, kas ir krīze valstī, bankas nodarbojās tieši ar šo, piesaistīja interesantus un reklamēja dzīvi aizņemoties kredītus mājokļa iegādei, remontiem, auto iegādei utt un neviens nespēja iedomāties, ka nākošajā dienā pēc īsā laimes brīža tiks pasludināta valstī krīze, kas nesa līdz atstādināšanu no darba vietām un bezdarbnieku pulku pieaugumu, lai tikai valsts izdzīvotu, bet kādu cenu maksāja parastais mirstīgais, tad tas nevienu vairs neinteresēja! Un vēl par katru līguma slēgšanu bankas darbinieks saņēma prēmijas, kurš tad te ķēra kuru ciet?! 2023-03-12

Sanija_      Vienīgais risinājums braukt peļņā uz ārzemēm, Latvijā strādājot no apburtā loka neizkļūsi. 2023-03-12

Aivariga      Zinu cilvēkus, kas aizgājuši uz trešo banku, tur noformejuši kredītu kas nosedz visus parādus un tagad maksā vienā bankā kredītu. Ej un runā! Pastrādā kādu brīdi 2 darbos, lai uzradās lielāks ienākums, tipa pārliecini banku ka esi maksātspējīga un maksā. Neviens neskries maksāt svešus parādus. Pēdējais variants maksātnespeja un sociālais dzīvoklis, vai arī bērnu izņems no ģimenes. 2023-03-12

gbj      Palīdzēsim jums dzēst kredītsaistības, ātros patēriņa kredītus un citas saistības.

Lapa · Korporatīvais advokāts

Bruņinieku iela 28-8, Riga, Latvia

29 991 617

info@jbmnj.lv
2023-03-12

DartaCC      Joka pēc iemetu šo summu kredītu kalkulatorā vienā šādā organizācijā. Lai atmaksātu, ikmēneša maksājumam jābūt vismaz 2x lielākam. 2023-03-12

Felde      ...nezinu,cik cilveeks izvilktu-edot burkaanus,bet esmu pieredzejusi situaaciju,kad-naakotnes varda,lai uzlabotu dziivi,kaadu laiku skaitiju katru kapeiku-vairakus gadus. Bija gruti. Taccu man bija meerkkis. Iztiku bez kreditiem,paraadiem,un ssobrid stavu stingri uz ssis zemiites! ...skaidri zinu-nekas mani nespees izsist no sliedem,esmu piedzivojusi visu! Nedod Dievs karu vai mokosu slimiibu,paarejais ir nieks! Teemas autorei noveelu sannemties,speet parvaret grutibas-runa ir par naudu,un nauda ir tikai papiiritis. Pirms ko daram,vajadzeetu domat! 2023-03-12

Ineta      Slikti būtu saraustīt bērnam izglītību. Labāk būtu atstāt pie labiem cilvēkiem uz 3 mēnešiem , ik dienu sazvanoties. Bet jāzina , ka t.s. bāriņtiesa neuzglūnēs šim medījumam šajā īsajā sprīdī. 34 g.v. cilvēkam atrast 3 mēnešu darbu ārzemēs ir vieglāk par vieglu. Vienkārši visur latviešu lapās iepostē šo stāstu . Nepiekrītu tiem, kas kaunina un norej. Jā, jums noteikti ir "+"bilance kontā, īpašumi un uz jums reģistrēti pēcnācēji . Bet jums nav cilvēku, kas tāpat vien garāmejot ieskrien ciemos. Kā es te sēžu😆 Žīdu pasaules pārvalde arī nav nekāds noslēpums . 2023-03-12

Raivis_1977      Nu cietumā nav ne par ko jāmaksā, tici man un galva nav tur jālauza, un nekāda īre arī nav vairs jāmaksā. Ja nu vienīgi kādi bezmaksas papilddarbi jāveic cietumniekiem ...
Un tas ir otrs veids kā izkļūt no apburtā loka.
Vienkārši nemaksā nekādus kredītus un viss. Kas tev tur kādam jāmaksā!
Ja daži labi šodienās gudrinieki uzdrošinās pat par alimentiem nemaksāt, tad ko tur brīnīties!
Un ja piedevām Valsts nejēdz un nepiedāvā nekādus veidus kā izkļūt no šī apburtā loka!
Vienīgais tad ir jāmeklē advokāts vai nu jurists. Advokāti ir visai dārgi!
Tad jau labāk pie jurista )
2023-03-12

Ineta      3 000 ir brutto mēneša alga nodarbinātajam zivju pārstrādē Norvēģijā pie noteikuma , ka cilvēks nav sapinies ar tādiem kā starpniece jeļizaveta , piemēram . Jums šķiet normāli , ka šādas sukas uzceļ māju, kamēr savas veselības bojātājs nopelna vien dzīvokļa remontam😆 Nē-starpniekiem Jā-darbam Norgē ! 2023-03-12

DanaL      Fifij, tu tiešām atsaucies uz visām reklāmām, iegādājies visu, ko reklāmās rāda, un pat nefiltrē, vai tev to vajag vai nē, vari to atļauties, vai nē? Tiešām???
Un kāpēc 90% pārējo valsts iedzīvotāju tomēr neatsaucās uz reklāmām un neaiznesās pēc kredīta?
Kā jau teicu - stulbums nav ārstējams, ja pats nevēlas izārstēties.
2023-03-12

Raivis_1977      Jā bet ar birokrātiju valstiskā mērogā arī var cīnīties, ticiet man!
Nav vienīgais tāda veida gadījums dzirdēts jau!
Prādi?! Sūds! Ja nevar dzēst un tie kļūst tikai lielāki. Neko nemaksā un nesedz, nav vērts!
2023-03-12

Epifanija      Kur ir tādi rādītāji 90%? Ak, pareizi, bija arī reklāmas TV, biju jau piemirsusi, tagad nāk aicinājumi ar SMS un uz e - pastiem, no visādām firmelēm! Ņēma kredītus, jo bija iespēja tos atdot, bija darba vietas un cilvēki uzticējās bankām, tajās guldot līdzekļus, kā arī aizņemoties no tām! Interesants ir pats fakts, ka toreiz esošos kredīta ņēmējus pats bankas darbinieks, kurš ir izsniedzis šos kredītus, tos dēvē tagad par stulbeņiem un neārstējamiem Latvijas pilsoņiem, tas ir absurds, kā cilvēkus toreiz apmuļķoja! 2023-03-12

Lobo      O, ir uzradies viens pārgudrs superdirsējs- Johaidī! Tādu tukšprātuļotāju dēļ arī esam tur, kur saule neiespīd. Labi pazīstu tādus, diemžēl lumpeņi ļoti viegli uzķeras- tipa, ja man Zīgerista pakalpiņi būtu uzdāvinājuši banānus un gumijas zābakus, es par Zīgeristu noteikti nobalsotu. Trivializēju protams, bet tādi tipi ir bīstami. Ko ta pats viszinis pa UK trinas? 2023-03-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu