Kredīti. Lūdzu palīdzību.

Labdien!
Man ir jautājums par finansēm, kredītiem. Nezinu kur lai pajautā, varbūt šeit ir kāds saistīts ar bankām vai pieredzi.
Diemžēl daudzu apstākļu dēļ es esmu ilgākā laika periodā nokļuvusi ātro kredītu problēmās, ik mēneša maksājumi ir ļoti augsti, vairāk kā 100 eur par 1600eur kredītsummu, ir arī patēriņa kredīts kura summa uz šo brīdi ir 1700 eur un maksājums zem 70eur/mēnesī. Es netieku no šīs situācijas laukā, man ir pārāk liela ikmēneša kredītsumma par nosacīti nelielu kredītu kopsummu aptuveni 3300eur. Esmu interesējusies par kredītu apvienošanu, bet viņi nedod, atteica, teica pēc 3 mēnešiem mēģiniet vēl, iemeslus neteica, tas visdrīzāk tāpēc ka pateriņa kredīta atmaksas datumu kavēju par aptuveni 5-7 dienām, jo man ir par daudz to kredītu. Kredītsumma arī praktiski nedzēšas no ātrajiem kredītiem, esmu samaksājusi lielu naudu pusgada laikā, bet kredīta pamatsumma knapi izkustās.
Jautājums - kad, kurā mirklī bankas mani sāks uztvert kā kredītdrošu personu, lai kaut vai piešķirtu šo kredītapvienošanu?
Situācija ir kā apburtais loks. Es netieku no tā laukā, nespēju sakārtot dzīvi, jo ir šīs nepatikšanas ar kredītiem.

Ineta      Cilvēkus muļķo arī šodien , un muļķos arī rīt , tas ir ikvienas sevi cienošas firmas mārketinga menedžera tiešais pienākums . Protams , nepārkāpjot likumu . Bet tas nenozīmē , ka viss, kas tiek uzlikts uz āķa, negausīgi jāgrābj. Jābūt kaut kādai prioritāšu piramīdai vai ienākumu/ izdevumu blociņam par 60 centiem. Man nav, bet par to nesmādēju teju nekādu darbeli😆 2023-03-12

rokons      Situācija ir tāda kā ir. Visāda līmeņa emocijas, sākot ar valsts funkciju maiņu, līdz padomiem par darbu ārzemēs, kur tek piena upes ķīseļa krastos neko nedod. Labi, ka vēl neviens neieteica aplaupīt banku vai ar prostitūciju sākt nodarboties. :D
Nepārzinot visu finanšu situāciju pilnībā, neko pateikt vai ieteikt nevar. Jāpiesaista profesionālis, kas pats nenoplēsīs trīs ādas, bet spēs sastādīt darbību plānu un ieteiks kā vest sarunas ar bankām.
Ātrie kredīti ir pirmie slepkavas, un ar tiem jātiek galā vispirms. Manuprāt
2023-03-12

Ineta      Ārvalstīs , protams , nav leiputrija. Bet iekļaujot ārvalstis ienākumu gūšanas plānā, šī plāna realizācijas varbūtība stipri palielinās! Šajā situācijā brutāli vajag vismaz 3 000 un punkts. Vairāk , nekā visvisādas apvienošanas shēmas, kuras visticamāk klientei sniegs 200€ ietaupījumu, nevis atrisinās problēmu. Runājot par valsts regulējošām funkcijām....valstī vispār nav diez ko daudz iedzīvotāju palicis. Nopietni runājot , varēja īslaicīgi uz pāris mēnešiem izbraukušajiem bāriņtiesas neuzrīdīt. Skolnieki pilnīgi noteikti visvairāk cieš no skolu maiņām, sevišķi , ja tas notiek starp dažādām valstīm . Ir simtiem tādu gadījumu , ka tur pēc tam sūds sanāk , nevis augstskolas students . Izņēmumi ir vienmēr, bet reti. 2023-03-12

Raivis_1977      Šeit Latvijā trīs mēnešus atpakaļ bija jau kā atbraukuši ļoti augsta līmeņa eksperti no ES dalībvalstīm savu interešu nolūku vadīti, pētīt Latvijas ekonomisko stāvokli, un tā tālāk, un to ko tur var darīt iejaucoties brutāli mūsu iekšpolitiskajā ekonomikā!
Un ziniet, viņi pat neilgi uzkavējās un pēc divarpuss nedēļām aizlaidās pavisam no Latvijas prom, un neko vairs negrib zināt par mums! ...
Savāda patiesība.
2023-03-12

Katra      Jā, mēs tiekam pētīti. Mentalitāte , vājības, īpašumi. Ne sevišķi sen kaut kādi ārzemnieki bija samaksājuši intervētāju firmai, lai tā uzzina, cik % iedzīvotāju mājo divās dzīvesvietās. Un vai otrā ir lauki. 2023-03-12

Maskava13      Neviens no Mums nezin kāpēc tika ņemti tie kredīti!!Varbūt cilvēkam bija notikusi nelaime,varbūt kāds tuvs cilvēks miris!Un vienkārši vajadzēja naudu lai tuvinieku apglabātu ar godu!!Varbūt kāds smagi slimoja utt!!!Nekritizējiet,pirms nezinat patiesos iemeslus!!!Protams,nevienam nenovēlu nokļūt tādā situācijā!! 2023-03-13

av2      LV ir jau tikai divi varianti, jaasaak straadaat divos trijos darbos, un....burkaani vakarinnas. Un otrs ir jaaizsludina bankrots. Bet pirms to dari, tiec valla no visa, ko Tev vareetu atnnemt. Pilniigi visa !
Ko buutu loggiskaak dariit, ir braukt uz arzememem , tomeer nopelnit, nomaksaat,un veel iekraat, un vairaak nekad nennemt tos crediitus , ar taadiem nosaciijumiem, kaa tos piedaavaa LV.
Un veel , ja par tiem ir pirkta kautkaada tehnika, sadziives tehnika utt, paardod visu ko nu vari, par cik vari, atdot kaut mazliet parraadus.
Un peedeejais, tajaas aarzemees, ja aizbrauksi, viss buus OK. Vairaak, vai mazaak, bet OK.Protams, ja neesi slinka. Ar gadiem arii nnemsi krediitus , jo tur tas ir pat lloti ok. Biezzi vien tie krediiti ar pat ar 0%.
2023-03-13

MrJones      Turīgu veci jāmeklē! 2023-03-13

antikrize      Nav pieredzes, bet varbūt jāpiesaka Fiziskās personas maksātnespēja? 2023-03-13

kjirsis_X      Civillikuma 1716. pants paredz, ka līgumsods par saistības nokavējumu nevar pārsniegt 10% no parāda summas. Savukārt nokavējuma procentu rēķins apstājas, kad tie sasniedz 100% no pamatparāda summas.

Attiecībā uz patērētāju un nebanku kredītiem – grozījumi Patērētāju tiesību aizsardzības likumā nosaka, ka no 2016. gada 1. janvāra jebkura ar kredīta līgumu saistītā izdevumu summa, tostarp procentu, nokavējuma procentu, līgumsodu, komisijas maksu, termiņa atlikšanas un citu ar kredīta līguma izpildi saistīto maksājumu kopējā summa, nevar pārsniegt 100% no sākotnēji izsniegtā kredīta summas.
2023-03-13

Chris1986      MontaJasmina, ja esi smuka un bez citām lielām problēmām - nāc pie manis par sievu, es tavus kredītus atdošu! 2023-03-13

DartaCC      21.27 anketā minēts - bez bērniem un ienākumi lielāki par 2000😱 2023-03-13

Raivis_1977      Nu vislabāk būtu pie advokāta, bet tikai advokāts izmaksās pusstundā 50 Eiro, bet tagad jau varbūt ka 70 Eiro pusstundā. 2023-03-14

dabasmiilis      Man arī interesētu iemesli, kādēļ bija jāņem tādi kredīti!!! 📕📕📕

Tēma pamācoša...nokopēju savam arhīvam, lai būtu materiāls, ar ko mācīt savus bērnus un mazbērnus, kādēļ kredītus ņemt nedrīkst!!! Kā pamācība - ļoti laba!

Pieņemu, ka tie, kas te par ārzemēm vien dzied, ir nosaukuši vien nopelnāmo summu, bet nav pateikuši, ka tur arī no kaut kā jāpārtiek, un kaut kur jādzīvo, ... ja vien nenakšņo savā auto!? Tā kā var pielikt vēl dažus mēnešus klāt...

Bet te uz vietas, nezinu, ko ieteikt... varbūt jāmeklē turīgs cukurtētiņš....

Ps. Tikai neej par sievu pie Krisa, iekulsies vēl lielākās nepatikšanās, suņa izmantošana ir krimināllikums. Tikai brīdinu, lai pēc tam nav jābrīnās, kādēļ tā, bet ne savādāk!
Ps2. Turklāt tam sunim patīk zirgastes, lai ir kur ieķerties! ;D
2023-03-14

av2      Aarzemees arii var dziivot lloti ekanomiski. Neiiree uzreiz dziivoklus, maajas, iepercies 3x leetaakos veikalos. Dziivo 3 cilveeki vienaa istabaa, uz darbu brauc ar sabiedrisko transportu utt. Praktiski jaateeree ir lloti, lloti maz. Nezinu par citiem, bet es esmu tam izgaajis cauri. Un, uzminiet nu, man nekas nenotika ! Gads taads , un viss ir kaartiibaa. Ta luuk ir iisteniibaa.
Piellauju, ka arii Latvijaa ir varianti dziivot lloti ekanomiski.
2023-03-14

dabasmiilis      Atvainojos par savu strēlnieka tiešumu, bet izanalizējot pirmos divus ierakstus, sapratu, ka ne tik ļoti tā situācija ir bezcerīga, cik pati meitene un viņas dzīves uztvere, domāšanas veids, tādēļ arī ir tādās ziepēs.

"...man ir pārāk liela ikmēneša kredītsumma par nosacīti nelielu kredītu kopsummu aptuveni 3300eur..."
-Uzsvars uz "nosacīti neliela"! Tie ir pirmie trauksmes zvani!
Kā kuram, man personīgi tā ir gigantiska summa, kuru es neaizņemtos, pat ja nebūtu ko ēst, tādā situācijā ietu zagt maizi, nevis pārdot savu dvēseli biznesmeņiem! Kur nu vēl aizņemties, lai atdotu iepriekšējo aizņēmumu, manas smadzenes nespēj to sagremot... nokārto vienu un tikai tad bāz galvu cilpā pa jaunu, ja ar pirmo mācību nepietiek, bet te biznesmeņi sacilpojuši lētticīgu vientiesīti savās cilpās un barojas no viņas.

Tāda vieglprātīga attieksme pret naudu... Tas arī otrajā komentārā apstiprinās.
Meitenei tendence vārīt ziepes, manas iekšējās maņas saka, ja kāds viņai palīdzēs, tad nekur nav rakstīts, ka aizskries pēc kārtējā kredīta, lai atkal visu sačakarētu. Mēdz būt cilvēki, kuri savādāk neprot, vienmēr iekulsies problēmās!
Kaut kādas līdzības ar azartspēlmaņiem, vēl radus ievilkt savā atkarībā.

-Aizņemties no cilvēka, lai bankai atmaksātu, pēc tam aizņemties no bankas, lai cilvēkam atmaksātu, pati nemani, kad atrodies tur pat, kur biji šīs ķēdītes sākumā!? Un ja pa vidu vēl kāda aša ideja parādās, ko patestēt, beigās bezgalīgs purvs. Mūžīgais parādnieks, dēļ kura arī bankas vēl eksistē!

Mierinājumam... mācījos par grāmatvedi - nepabeidzu, toties iemācījos bilanci savilkt un saprast naudas vērtību, kredīts priekš manis ir lamuvārds. Bet tie kas pabeidza, par grāmatvežiem nestrādā, bet parādos ielīduši gan! Ko tur vēl par parastiem cilvēkiem, tie tur valsts kases kontrolētāji ir tādi paši, visiem viņiem personīgās bilances mīnusā, un tādus vēl laiž pie valsts maka, un neviens atbildību neprasa!

-Grūti ko meitene
2023-03-14

dabasmiilis      -Grūti ko meitenei ieteikt, nezinot visu visos sīkumos, kredīta iemesls, algas lielums, ieņēmumi un izdevumi, pārtika+mājās gatavota vai kafejnīcās ieturēta, visādi paradumi un izklaides, varbūt viena trīsistabu dzīvoklī dzīvo un nesaprot, ka dzīvo virs saviem līdzekļiem.
-Varbūt vajag kādu prasmīgu konsultantu atrast, kas savelk bilanci kopā un pastāsta, uz ko var ieekonomēt, ja gadījumā ir uz ko. Cilvēkam no malas ir daudz vieglāk redzēt problēmu summu, kas pašam var likties neredzama.
Tad varbūt arī var iztikt bez ārzemēm un sponsoriem!
2023-03-14

Ineta      Nu es ieteiktu darbu ārzemēs kā terapeitisku gan "meitenei", gan viņas Latvijas darba devējam. Lai pirmā beidz izlikties, ka strādā, un otrais/ otrā beidz izlikties , ka maksā. Vienīgais iemesls uzmanīties ar ārzemju peļņā braukšanu tikai tā nepilngadīgā dēļ. Lai netiek sabojāta izglītība vai vispār atņemts kā tagad EU populācijai novecojot nācis modē. Tiem, kas saka , ka ārzemēs aizbraucot peļņā, ir lieli izdevumi , mana atbilde ir-muļkis arī baznīcā pērienu dabū. Ja neizdevīgi noteikumi , tak netērējiet ne sekundi! Es pati esmu pāris reižu dzīvē ārzemēs nostrādājusi precīzi 1 dienu. Palicēji mani pavadīja gariem skatieniem, viņiem nebija iekšu atzīt, ka zirgs, uz kā jājam, ir beigts! 2023-03-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu