Par principiem un principialitāti

Mainu gultasveļu reizi nedēļā un katru dienu nostaigāju vismaz 10km, kā arī jau gadiem praktizēju kontrastdušu (veselā miesā mājo vesels gars…). Vācu pļavas tējas, jo matus mazgāju zāļu novārījumos.
Man nepatīk būt parādā (kredītsaistības ar banku, manuprāt, ir kas cits). Naudas lietās ievēroju senu teicienu: “Esam draugi, taču naudas lietās - žīdi!”. Neskatos “Panorāmu” un neziedoju “uz dullo”, taču regulāri nesu uz “Otro elpu” apģērbu, kas manā garderobē zaudējis aktualitāti. Patīk cilvēki, kuri ar cieņu izturas pret savu veselību (garīgo/fizisko).
Kas ir tie principi, kas jums liek sajusties savas dzīves noteicējiem?

Raivis_1977      Tas ir jāzin ... 2024-02-06 23:01

Hugo7      Kā dzīvesveids izklausās labi, kā principi ne tik labi. Man liekas apšaubāms, kā princips, matu mazgāšana zāļu novārījumos un princips neskatīties Panorāmu vispār neliekas gudrs. Par savu veselību jau arī katram liekas, ka viņš rūpējas normāli, izejot no savas izpratnes un gribasspēka.

Sanij, ekselenti domu graudi tev, tiešām gudra meitene ;), vienīgi par to garastāvokli nevaru piekrist, tas vienmēr ir pakļauts apkārtējo ietekmei, lai arī cik "bieza āda" būtu.
2024-02-06 23:13

siikaa16      23:28
Kur tad dedzinātu? Ja nekur un neko nedrīkst dedzināt. Katru gadu līdz Jāņiem krātu, lai pa kluso kādā ugunskurā iesviestu.
2024-02-06 23:38

nemelosev      Ļoti interesanti, ar kurām tējām drīkst matus mazgāt? Es zinu tikai, ka ar nātru un kumelīšu,ne mazgāt, bet izskalot. Gultas veļa protams jāmaina, tai arī jābūt kokvilnas, lina vai zīda. Panorāmu arī neskatos, jau sen. Par apģērbu, kas apnicis, šo to pārdodu Facebooka, ko neizdodas pārdot sagriežu un izmetu gružkastee. Tāpat neatdodu, lai enerģija neaiziet nepareizi. 2024-02-06 23:51

amarille      pēc tēmas pieteikuma spriežot, dodekaedrs ir visai nepatīkams cilvēks , kurš izmisīgi sevi kopj, lai maksimāli ilgi varētu dzīvot citiem par spīti.
Viss labais , ko tas dara citiem, vienmēr ir ar priekšnosacījumiem , t.i., es tev došu , bet noteikumi tādā gadījumā būs manējie.
Nu, kā tajā anekdotē, cilvēks bieži vien paliek viens tikai tāpēc , ka viņam nepatīk stulbas sievietes , bet gudras viņu nevar izturēt .
Man principi ir elasticitāte atbilstoši situācijai sarkano līniju ietvaros.
2024-02-07 01:15

amarille      par došanu un žīdiskajiem priekšnoteikumiem pret saņēmēju😆
Mans labākais draugs pirms nāves mani sauca, sauca un līdz pēdējam ticēja, ka nākšu, bet es viņam mirstot nevarēju turēt ķepu, jo 2000 km attālumā aiz nabadzības pelnīju naudu esenciālām vajadzībām, ko smieklīgā latvija manai riebīgai personai nenodrošina .
Pēc šī piedzīvojuma gan debesis bagātinājās ar vienu omulīgu debešķīgi skaistu eņģeli, gan es kļuvu gudrāka. T.i. kļuvu par tūkstošiem simts dārgāka. Asinskārie lv plušķi, es vairs neesmu jūsu tirgus un ja tomēr , noteikumi manējie😆😆😆👌
2024-02-07 01:32

tracer      visi tie uzskaitiitie paradumi liecina par kaijaam galvaa..vot pastaastiet kaada jeega mazgaat galvu ar teeju? kaadi ieguvumi? tikpat labi es izdomaashu sev principu ka mazgaashu galvu tikai ar kafijas biezumiem.un? mank noteikti apbriinos lar shitaadu mAzoshanos🥺
par tk skrieshanu vai staigaashanu..atceros veel 80 gados bija populaari veciem cilveekiem skriet no riitiem.kameer nesaaka vecie mirt no infarkta masveida .tikmeer kjeemojaas visi..tagad neredz vairs ielaas tos vecos skrienam.jo nedrikst sirdi paarpuuleet vecumaa..
visjautraak ir redzeet kaa jaunie.nopirkushi uz atlaideem parastaas botas nu tik skrien pa asfaltu..nemaz nezinot ka ap 50 gadiem celgalj lociitavas buus kirdik..varees klibodami staigaat..skrieshanas apavi speciaalie maksaa ap 200 eiro.reti kursh tos peerk..bet paziimeties skrienot gribas visiem.taa modes lieta tagad..ja tev nav mersedesa ar ko izraadiities..tad izraadiishos ar skrieshanu.atkritumu skiroshanu vai matus teejaa mazgaajot.ddbilizaacija visaa kraasnjumaa
2024-02-07 05:26

tracer      katrs mehaanisms no berzes dilst..taa ir fizika.un ir paredzets noteiktam skaitam kustiibu..taa nodilst gan mashinas motors.gan slota slaukot..un arii lociitavas cilveekam.nav populaari raadiit.filmeet bijushos sportistus vecumdienaas..vinji visi ir invaliidi.un mirst tieshi taapat kaa parastie cilveeki..uljanai semjonovai kaa piemeers.izcilai basketbolistei.vecumdienas invaliidu ratinjos.jn beigaas pat kaaju amputeeja..zinu arii pazinju viduu vienu volejbolistu.pldcj un celgalu locitavas beigtas.jo speeleejot rokas visu laiku augshaa bijushas.plecu lociitavu paarslodze..jn celgali beigti jo volejbolaa biezhi kriit uz celjiem speeleejot..bet jjus sportojiet tik😃 2024-02-07 05:39

Tessa      tie nav principi, tas ir dziivesveids. Princips var but, piekritiišu, neaizdot naudu. Man tada principa nav, aizdodot, rekinos, ka var neatdot un tapec aizdodu tadu summu, par kuru nebus kreņķis. Vienkarši nakošreiz neaizdošu, bet man nav ta bijis, ka neatdod. Varu arii vnk iedot vai veikala kadam, kuram nav liidzekli nopirkt karoto, nopirkšu.
gan ziedoju, gan nesu abgerbu, tie nav principi. Principiala esmu politikas jautajumos un attieksme pret dziivniekiem vai tiem, kuri ir mazi un vaji/veci.
Principiala esmu attieksme pret darbu, arii padoto. Varu pagaidiit un pamacit, bet ja cilveks spitiigi nenovirzas no sava kursa, uz redzešanos.
Principiali turos pie kaut kadas savas parlieciibas, kuru nedeklareju, man ir svariigs mans komforts un mana harmonija. Princips/dziivesveids nedariit otram to, ko negribi, lai nodara tev, arii ir ar mani. Bet tas viss ir iekšeji.
Manis pašas trukumi-esmu konservatiiva un man ir gruti pienemt kko jaunu.
2024-02-07 08:32

tracer      tessa.kaapeec neraksti no saulite 34 profila?😃 2024-02-07 09:05

Tessa      tracer, kapec man butu jaraksta no sveša profila?
ok, es saprotu, tu te esi samera jauns lietotajs. Tessa šeit ir jau 15+ gadus. pajauta vecmebelem, vai Tessai ir citi profili?
2024-02-07 09:23

CoCoSan      Ar to tev jārēķinās, 10:26. Šeit tiek apspriesti tēmu autori nevis viņu virzītās tēmas saturs pēc būtības.

tracer, botas par 50 eiro ir dārgi? Nu nemāžojies tak. Lai katrs dara kā grib, skraida vai neskraida, mazgā matus tējā vai urīnā, katrs tiesīgs darīt to, ko grib un uzskata par pareizu un labu esam.
Taču jā, paradumi nav principi. Principi ir katra atsevišķa cilvēka eksistenciālo vērtību kopums, kurus pārkāpjot, tirgojoties ar tiem vai atsakoties no tiem,
viņš zaudē vai mana savu personības konstrukciju.
2024-02-07 10:40

f12      Kas ir tie principi, kas jums liek sajusties savas dzīves noteicējiem?
Princips, ka visu mainīt jebkurā brīdī.
2024-02-07 12:09

Salsss      dīvainu principu kopums, tiešām dīvainu. 2024-02-07 12:57

av2      Un esi paarliecinaats ... domaa, ka kaada oHo daama tagad ir sajuusmaa , ka esi baigi forssai kadrs ?
Sevi slaveet....nu , nu ...:(
2024-02-07 15:26

tracer      izskataas ka dazi labi vechi tieshaam izmisiigi meklee taas kakla kundzes..ir taadi viirieshi..kuri neprot vieni dziivot..viegls mediijums babjljiem😃bet ja peec taadas reklaamas nekeras babulji..tad varbut iemesls kaapeec matus mazgaa ar teeju ir galiiga nabadziiba?. 2024-02-07 16:30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu