Vai vēl kāds vīrietis ir palicis...

Kuram nav tetovējumu!?Un kāpēc tik ļoti cilvēki sākuši tetovēties.?

Bellatrixa      Tas bija pašizpausmes veids. Normāli kopā ar melni lakotiem nagiem, melnām kontūrām ap acīm, saplēstiem džinsiem un metālu 😁 palika labāk? 2024-06-05 11:09

Pticka      es daudzus zinu bez.. sevišķi vecuma grupā 40+.. tad nebija nemaz tik populāri.
bet man pašai patīk tatto
patīk dave gahan tattoo
un patīk post malone..
un arī džekiem oho/ne oho :)
2024-06-05 11:30

Vaukskis      ..Es esmu!

Kāds no slavenībām ir tādu “sūdu” uztaisījis un tad visi mēģina atkārtot. Tetovējumu žanrā par modi var runāt nosacīti. Tā nav mode, ir tāda lieta kā tetovējumu epidēmija. Tajā pašā laikā tetovējums izceļ individualitāti, nevis piederību baram.

Cilvēkam, kuram vēl nav tetovējuma, bet kurš par tādu domā, svarīgākais būtu saprast, kas ir tas, ko tu gribi, jo tavā vietā neviens to neizdomās. Mēģini domāt ārpus rāmjiem, atrast ko tādu, kas pārsteigs tevi un citus.
2024-06-05 11:37

ne_tik_pareizs      Man nav tetovējumu, un netaisos tādus ieviest.
Teovēšanās bums ir viena no kārtējām modes lietām, kas nāk un iet .Protams to veicina arī soctīklu bildīšu kults un salonu biznesiņi.
2024-06-05 12:32

Kurbads      Kaut kādas modes pēc bojāt savu ādu, nu nahren man tas vajadzīgs..))Paskaties veciem tekuļiem, nu tizli izskatās.. 2024-06-05 12:48

Sanija_      Man patīk tetovējumi, tā nav mode, tā nav vēlēšanās izcelties, tā nav mēģināšana kādu atdarināt. Mana pašizpausme ir šāda un tā es labi jūtos. Man patīk arī, ja tetovējumi ir vīriešiem. Esmu sava ceļa gājēja, tādēļ man mazsvarīgi sabiedrības stereotipi. 2024-06-05 14:16

Maskava13      Ir vēl cilvēki kuriem nav tetovējumu!Man nepatīk ja viss ķermenis ir tetovēts!Ja viens un ar domu,tad ir Ok!Bet vispār..Katrs tetovējums nes savas izmaiņas cilvēka dzīvē! 2024-06-05 15:31

Bernards      Pat prātā nav nācis sevi apzīmēt. 2024-06-05 15:48

Felija      Dažādas ir iespējas labprātīgi bojāt savu veselību. Tetovējumi vairākkārt palielina limfomu (vēzis) skaitu. Informācija no web.de 2024-06-05 16:01

Pticka      it kā piekrītu, ka ar tatto vairāk aizraujas, nenopietnākie personāži, kuri grib visādi izpausties nevis mierīgi dzīvot un domāt kā uzkrāt bagātības - garīgās, materiālās..
bet nu manā darba vietā no 30 vīriešiem tatto ir tikai 1.. nu varbūt ir vēl kādās manai acij noslēptās vietās :D
2024-06-05 16:52

filmasmultenes      Man ir uz muguras uztetuvets. "Movie World". 2024-06-05 18:23

filmasmultenes      Bet es nezimejos tas ir tikai prieks manis. 2024-06-05 18:25

rinkulis      Pētījumi psiholoģijā atklāj spēcīgu korelāciju starp tetovētiem cilvēkiem un mentālo veselību - starp tetovētiem cilvēkiem prevalē personības traucējumi, arī šizofrēnija. Attiecīgi, ja tīri no statistikas veidokļa skatās, tad tetovējumi (jā - arī tetovējumu kopējais laukums ir labs rādītājs - viena leita ir mazs sūdiņš, cita - ir visa mugura notetovēta) ir kā netiešs indikators potenciālām problēmām ar šo te cilvēku. Tas nebūt nenozīmē, ka viennozīmīgi tā ir, bet šī varbūtība strauji pieaug - "iegrābties", piemēram, partnerī ar narcisistisko kompleksu, vai kaut kādiem bipoārajiem traucējumiem.
Attiecīgi, ja jautājums ir - kāpēc ir tik daudz - nu tad loģisks secinājums-pareizāk spekulācija būtu - pieaug garīgi nelīdzsvarotu cilvēku skaits. Der šāda atbilde?
2024-06-05 20:38

True      Omas gultā man vienmēr jautāja kāda nozīme maniem tatu, es saku ka nav, un viņas izbrīnā kā tā. Tad nolēmu izdomāt stāstus, ka lūk šis tatū radās kad biju algotnis Zimbabvē, un man bija jāprec virsaiša meita kuru mīlēju kā vēja glāstus Latvijas jūras kāpās, bet tad šī atmeta ķelli, un es aiz bēdām uzsitu šo portretu. Citai stāstīju kā nokļuvu Brazīlijas tjurmā, kur biju aizbraucis mācīties dejot kapuero, un iemīlēju tur policista sievu kam bija augsts rangs, un rezultāts aiz restēm. A vienu uzsitu Meksikas mirušo svētkos. Un viņas klausījās ar atvērtām mutēm.
Kāpēc cilvēki vispār ko dara, var taču piedzimt, un uzreiz nomirt?!
2024-06-05 20:54

Peleks      Nav man tādu. 2024-06-05 21:20

antikrize      Man reiz pacients, uz sho jautajumu atbildejaa, ka veselibas probleemas ir tik nopietnas un saapes tik stipras, ka tetoveeshanas uz to briidi dara laimigu. Es kluuseeju un tikai izdvesu, lai ilgi un laimiigi. Par laimi, mans kermenis ir labs un derigs bez tetovejumiem. 2024-06-05 21:49

Katmandu      Es arī sev gribētu tādu, kuram nav tetovējumi un kurš nav nopotēts. 2024-06-05 23:15

Nate      Kāpēc sākuši? Bija laiki, kad prostitūcija bija aizliegta, pieķertajām uztetovēja liliju. Nu un cietumnieki, lai bez vārdiem pateiktu kur, cik ilgi sēdējis, bija attiecīgi tetovējumi.
Tagad tetovējas no uzmanības trūkuma, nedomāju, ka stāv pie spoguļa un par sevi priecājas.
2024-06-05 23:29

dabasmiilis      https://www.la.lv/tetovejumi-var-palielinat-viena-konkreta-veza-veida-risku-zinatnieki-uzstaj-uz-jau
niem-straujiem-petijumiem

==============================
23:29,
Kad cilvēkam nav prāta, tad viņš kopē citus, ja tie lec no klints, tad arī tas lēks līdzi, kamēr cilvēks saprātīgais novērtēs situāciju un ies darīt savas lietas!
Un kā vēl stāv pie spoguļiem... tieši tāpat pulverīšus rijošie muskuļkalni, narcisi! Varbūt arī iepazīšanās temats - tā vietā lai skaidrotu par ko strādā un no kurienes ir, tad lielās ar tetovējumiem - man tāds, tev tāds, vai cik forši! Tāda bērnu līmeņa domāšana, jo nekā cita jau viņiem nav, ar ko paspīdēt - nedzirdēsi no viņiem, vai cik daudz grāmatu brīvdienās izlasīju, un cik daudz no tām iemācījos!

-Un tad vēl brīnās, kādēļ esmu viens, man slikti paliek tikai ieraugot smēķējošu sievieti, kur nu vēl apķēpātu no galvas līdz kājām, normālus tetovējumus maz esmu redzējis - pārsvarā kaut kāda tumsonība, un sacenšas, kurš stulbumā būs krutākais!

-Sātanistu laiks iet uz beigām, tādēļ steidz paķert sev līdzi pēc iespējas vairāk cilvēku, bet pirms tam viņi ir jādebilizē. Tieši tādēļ tagad visu slikto reklamē un ievieš dzīvē ar vēja spārniem!

Visādas stambulas pedo konvencijas, lai jau bērnudārzā sagrozītu domāšanu uz vienslāņaino[vienu pareizo] un perverso, nupat vēl aizliegtajā paņēmienā skatījos par marihuānu - Vācijā vai kur tur pieņēma - tad narkomāni priecājās uz ielas, ka redz BEIDZOT BRĪVĪBA, sen gaidījuši! Muļķi! Man vienkārši trūkst vārdu! Un katru gadu tādu kļūst arvien vairāk!
Viņam šauj kājā, bet viņš priecājas, viņu indē, bet viņš priecājas un vēl aizstāv savu pāri darītāju!

Tagad atveram šo un ko tur redzam?
https://lv.wikipedia.org/wiki/Marihu%C4%81na
"Marihuānas sastāvā ir 70 zināmas un 🔹daudzas vēl neatklātas vielas🔹..."
-Tas pasaka visu, prāti tik ļoti degradēti, ka cilvēks priecājas par sūda legalizāciju, neuzdod nekādus jautājumus, tie pa
2024-06-06 05:46

dabasmiilis      ...tie paši arī uz injekcijām skrēja un nepieprasīja pierādījumus, ka vai tās labas lietošanai, vēl parakstījās, ka pretenziju nav, nevis devās pūlī uz ielas pateikt stingru NĒ! Jo pakļauties ir vieglāk, nekā cīnīties!
Cilvēci pakļauj un par to ņirgājas, jo tā vienkārši nedomā, vienkārši aunu bars instinktu vadīts skrien tur, kur pārējie! Nav personību, nav kritiskās domāšanas! Vienslāņaina masa!

-Brīvība nav visatļautība, 🔹visatļautība nāk no sātana, tas dod lētas dāvanas ne jau no labas sirds! Un tiem, kam nav sajēgas vai jau ir tā gūstā, viņiem viss sliktais ir jāpamēģina un katru sūdu reklamēs, jo redz ,aizliegtais auglis tas gardākais, nevienu neinteresē vai tas auglis arī veselīgs.
Normāls cilvēks padomā un uzreiz saka stop, bet zombiji par visu priecājas un izbauda uz savas ādas!

-Mūsdienās populārs un bieži lietots vārds "pašpārliecinātība" - tā ir narcisu slimība!
Pārliecināts cilvēks zina kas viņš ir, ko prot un ko neprot, zina robežas, ņem vērā pieredzi, nejauks ledusskapi vai tv ārā, jo zina, ka nav viņam pieredzes vai spēju salikt to kopā, bet pašpārliecināts cilvēks nav pārliecināts, tā ir sevis muļķošana, iestāsta sev, ka visu zina un visu prot, tāds citos neklausās, beigās pēc viņa arī speciālists vairs to ledusskapi nesataisīs...
----------anketās bieži to vārdu redzu un tikai brīnos, ko tie cilvēki tik aktīvi tos narcisus meklē, nē, nu varbūt vienkārši nezina tā vārda nozīmi! 😆 Skolās varbūt nemāca! Vēl briesmīgāk, kad sludinājumos darbinieku pašpārliecinātu meklē, tad tikai brīnos, ko tie ar to idiotu iesāks, ja nu vienīgais grib bankrotēt un nevar izdomāt, kā ātrāk!

-Nesen lasīju vecu pareģojumu par laiku beigām[nejaukt ar pasaules galu], tās ir laikmeta beigas, tur tika minēts, ka beigās sātans pulcēs savu armiju un rīdīs pret normālajiem cilvēkiem un viņu ģimenēm, un sātanistus uz ielas varēšot viegli atšķirt, jo tie staigāšot faktiski kaili un būs degradēti!
-Ja
2024-06-06 05:48

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu