Vai vēl kāds vīrietis ir palicis...

Kuram nav tetovējumu!?Un kāpēc tik ļoti cilvēki sākuši tetovēties.?

dabasmiilis      ...tie paši arī uz injekcijām skrēja un nepieprasīja pierādījumus, ka vai tās labas lietošanai, vēl parakstījās, ka pretenziju nav, nevis devās pūlī uz ielas pateikt stingru NĒ! Jo pakļauties ir vieglāk, nekā cīnīties!
Cilvēci pakļauj un par to ņirgājas, jo tā vienkārši nedomā, vienkārši aunu bars instinktu vadīts skrien tur, kur pārējie! Nav personību, nav kritiskās domāšanas! Vienslāņaina masa!

-Brīvība nav visatļautība, 🔹visatļautība nāk no sātana, tas dod lētas dāvanas ne jau no labas sirds! Un tiem, kam nav sajēgas vai jau ir tā gūstā, viņiem viss sliktais ir jāpamēģina un katru sūdu reklamēs, jo redz ,aizliegtais auglis tas gardākais, nevienu neinteresē vai tas auglis arī veselīgs.
Normāls cilvēks padomā un uzreiz saka stop, bet zombiji par visu priecājas un izbauda uz savas ādas!

-Mūsdienās populārs un bieži lietots vārds "pašpārliecinātība" - tā ir narcisu slimība!
Pārliecināts cilvēks zina kas viņš ir, ko prot un ko neprot, zina robežas, ņem vērā pieredzi, nejauks ledusskapi vai tv ārā, jo zina, ka nav viņam pieredzes vai spēju salikt to kopā, bet pašpārliecināts cilvēks nav pārliecināts, tā ir sevis muļķošana, iestāsta sev, ka visu zina un visu prot, tāds citos neklausās, beigās pēc viņa arī speciālists vairs to ledusskapi nesataisīs...
----------anketās bieži to vārdu redzu un tikai brīnos, ko tie cilvēki tik aktīvi tos narcisus meklē, nē, nu varbūt vienkārši nezina tā vārda nozīmi! 😆 Skolās varbūt nemāca! Vēl briesmīgāk, kad sludinājumos darbinieku pašpārliecinātu meklē, tad tikai brīnos, ko tie ar to idiotu iesāks, ja nu vienīgais grib bankrotēt un nevar izdomāt, kā ātrāk!

-Nesen lasīju vecu pareģojumu par laiku beigām[nejaukt ar pasaules galu], tās ir laikmeta beigas, tur tika minēts, ka beigās sātans pulcēs savu armiju un rīdīs pret normālajiem cilvēkiem un viņu ģimenēm, un sātanistus uz ielas varēšot viegli atšķirt, jo tie staigāšot faktiski kaili un būs degradēti!
-Ja
2024-06-06 05:48

dabasmiilis      -Ja pavērojam apkārt, tad tas jau tagad arī notiek, visi frīki izlien saulītē, noteikumi tiek pagriezti pret normālajiem!

Frīki, kuri jau ar savu ārieni parāda savu piederību! Nu tam pašam kungam, ko reliģijas pielūdz, vienīgi tur neiet runa par Radītāju, bet gan pašu nelabo!
-Vēl nesen par šo aizdomājos - parasti neļauj mirušo bildes turēt mājā pie sienas, jo viņa te vairs nav, jāļauj viņam iet, un pašiem jāturpina dzīvot. Bet baznīcā notiek pretējais - nāves kults, pielūdz nāvi! Un tad brīnās, kādēļ cilvēki ilgi nedzīvo, kā tas bija agrāk un būs tuvā nākotnē! Tumsa gadsimtiem bija okupējusi planētu, bet tagad viņu laiks beidzas!

Tādēļ iesaku sākt domāt, ja vien neesat mazohisti, kuri modīsies tikai tad, kad viņiem viss būs atņemts - tos sauc par beztiesību vergiem!
2024-06-06 05:49

Ljekainiitis      "Mūsdienās populārs un bieži lietots vārds "pašpārliecinātība" - tā ir narcisu slimība! "

Narciss šausminās par narcisismu ... :)
2024-06-06 08:35

Saulite_Andris      man nav --- Bībelē (jūdaisms /iszlams ) pats Dievs ar tiešu pavēeli aizliedz bojāt ādu --- manuprāt ne bez laba iemesla --- katoļu harizmati apgalvo ( Sv Gars tiem pavēstījis ) ka visa dzīves pieredze kā ieraksti glabājas ādā ---Biorobotiņa ´´cietais disks´´ ---- pats esmu veterinārs --biorobotu tehniķis --- un autoritatyīvi apgalvoju ka ilglaicīgā atmiņa neglabājas smadzenēs -- smadzenes ir tikai as līdzīgs procesoram kas uz ´´apziņas monitoru izvada pieredzes ierakstus ---ja palasa Huserla ´´Fenomenoloģiju´´un kaut drusku papraktizē ´´apziņas procesu vērosanu´´ tad šīs Dieva rīkojums ir vairāk kā dabisks ------ kapēc tetovējās pīrsingojas utml ??? viņi ļoti sliti sadzīvo ar ts Dievu (savu īsti ES ESMU ) dziļi savā zemapziņā un ar objetīvo realitāti ārpus sevis (tā ir tieši netverama bet par to ziņo juteļu pienesumi 2024-06-06 15:34

Svimpis      julj, ar visu savu tupo krievu/desantnieku - uz rashu prom! Es apmaksaashu celja izdevumus! Nopietni! 2024-06-06 17:45

Chris1986      Tetovējumu esamība vai neesamība ir ļoti atkarīga no cilvēka izglītības un tās kvalitātes 2024-06-06 19:01

Ljekainiitis      Krisīt - nu nevajag padumjajos laikos domāšanā aizķerties, kad tetovējumi bija jūrniekiem un cietumniekiem. 2024-06-06 19:13

Chris1986      Ļekainīti, vai tad vairs nav žogu un mazmājiņu sienas, ko apzīmēt? :D 2024-06-06 19:20

jozolsen      un ko jūs zināt par tetovējumu vēsturi eiropā, krievijas teritorijā!!
Šodienā tas ir biznes - uzmanības piesaistīšanai.
P.s.Būtu interesanti ušakovai papētīt zīmējumu no aizmugures..
2024-06-06 20:12

fargo      tu augstāk vīrietis min tieši to, kas ir, tur ir skaidrs aizliegums maitāt savu miesu. kā mēs to saprotam, pīrsingiem, tetovējumiem.
aizliegums skan aptuveni tā: tev nebūs apzīmēt savu ķermeni ar pagānu lielībām.
es negribu braukt virsū katram cilvēkam, kas dara un to ar sevi.
bet ir grūti noskatīties, kā cilvēki sevi kropļo un tam nav sakara ar skaistumu.
2024-06-06 22:17

Vaukskis      Katmandu, kāds sakars tiem, kad nav tetovējušies, ar (ne)vakcinēšanos?! Tīri ziņkāres jautājums, jo nebiju par kaut ko tādu pat iedomājies.. . 2024-06-07 03:47

True      Laikam saistīts ar duršanu vaukšķi.
Chris es te brokastīs gan vārītu olu ar ikriem, gan kraukšķīgu bekoniņu ēdu. Kā tev to pašu salātlapu?
2024-06-07 07:56

True      Bieži vien cilvēki kļūst par vegāniem, un trakiem dzīvnieku mīlētājiem, tad kad šiem parādās kaut kādas veselības problēmas ar vēderiņu. Vai ne chris?
Vai arī paskatās dok. filmu par lopkautuvi, un ah oh gaļu ni ni nu kā tā var! Agrāk laikam domāja, ka dzīvnieks pats sevi nokauj ar smaidu un prieku.
Arī ticīgos musuļmaņus redzēju kā šie kāpā cūkgaļu aiz abiem vaidziņiem, un alko dzer.
2024-06-07 10:24

fargo      09:44
tu pareizi raksti, ka noteikumiem ir pat ļoti praktiska nozīme. bet tam ir arī skaidra garīga nozīme.
tu nedrīkstēji apgānīt savu ķermeni, vai aktīvi pats sev kaitēt.

par cūkgaļu.
kad apustulis pēteris kādu dienu atradās kāda draudzes locekļa mājā, viņam parādījās vīzija. no augšas nolaidās palags kā galds un tur bija visādas ēdmaņas un daudz tā, kas ir aizliegts bijis. un balss viņam teica: ņem pēteri un ēd! bet pēteris(ja kas, vienkaršas izcelsmes zvejnieks, nevis nezin kāds teologs) atbildēja: nekad, Kungs.
tad balss teica: neturi par nesvētu to, ko Tas Kungs ir svētījis.
pati parādība gan nebija par ēdienu, bet par to, kam mācību drīkst teikt un pieņemt.
pēterim Dievs pateica: es aicināšu no vistālakajām pasaules salām tautas sēdēt pie Tā Kunga galda.

kad mēs runājams par šīm lietām, man ir mazliet priekštats par to, ko es saku vai rakstu. lai arī es nāku no vienkāršākajiem cilvēkiem.
2024-06-07 10:47

Ljekainiitis      Tā arī nesaprati, ko pateikt gribēju.
Ka "raxtos" tas tapa ielikts, lai bauris - parastais baidītos un uz tā pamata sevi pasargātu no faktiska apdraudējuma.

Pielikt pie barības uzņemšanas "garīgo komponenti" nav nekāda pamata.
2024-06-07 10:57

fargo      kāpēc tu domā, ka nesapratu uz ko mājiens? liela daļa noteikumu, man liekas 633 baušļi ir par triviālām lietām. cilvēkiem nav ne jausmas. tur ir aprakstīts kā kakāt un darīt to ievērojot higiēnu. viņi ar smiltīm pakaļu tīrīja un aizliegums pēc tam pieskarties ēdienam utt.
protams, tie noteikumi daudz šobrīd ir zaudējuši savu aktualitāti! tieši tāpēc, es saku, ka taisnība ir tam, ko tu raksti.
bet daudziem likumiem aktualitāte nevar zust, kamēr eksistē cilvēks.
piemēram, "tev nebūs iekārot, kas pieder tavam tuvākam." "tev nebūs iekārot sava tuvākā sievu." "tev būs mīlēt Dievu to kungu."
daudz vēlāk viņš atnāca cilvēka miesā un teica, "Es jums dodu jaunu bausli: tev būs mīlēt savu ienaidnieku, jo kāda alga jums pienākas, ja jūs mīlat tikai tos, kas labi pret jums?"
un tas ir ļoti grūts noteikums. man tas ir ļoti grūts. un daudziem citiem ir ļoti grūti to ievērot vai pat aptvert.
viens no iemesliem, jo tas ir garīgas sfēras jautājums, kas cilvēkam dzīvojošam materiālā pasaulē ir grūti saprotams. un tādi ir visi.

atpakaļ pie tetovējumiem. visi ir grēcīgi. pilnīgi visi. bet daudz ko nebujušu nevar padarīt. tas ir noticis. tāpēc ir piedošanas koncepts. un tev ir pavēle piedot, ja gribi, lai piedod tev. bet tas ir arī attiecībā pret ķermeni. tev nebūs apgānīt savu ķermeni. ja tas ir noticis, tu vienalga esi dievišķa radība. bet likums paliek. tas nav atcēlies. man ir draugi, kam ir tas un nekas. jādzīvo kā ir. bet vienkaršā apziņa, ja tu ieliksi roku ugunī, tev sāpēs, nav patiesa?
likums tevi grib pasargāt gan morālā, gan miesiskā izpratnē un viens aspekts otru neatceļ.

un viss, ko es tev saku nenozīmē to, ka es esmu kāds, kas ievēro visu un ir tur baisi svēts. tā nav! bet arī tas neatceļ to, kas ir teikts. un pēc tūkstoš gadiem neatcels, kad nebūs ne manis, ne tevis šai saulē.
2024-06-07 11:25

Ljekainiitis      Un kāpēc tieši semītu mitoloģija būtu pati svarīgākā, pamats uz ko atsaukties?
Asiņainā, atriebīgā, nāves mitoloģija (kā mantojums no visām Mezopotāmijas kultūrām) .
2024-06-07 11:34

fargo      tā nav "semītu mitoloģija", bet cilvēces vēsture.
asiņainā, atriebīgā, nāves mitoloģija ir devusi beznosacība mīlestības konceptu.
tā neeksistē citur.
nav nekā tāda. tas ir unikāls.
bībele nekad, nevienā mirklī necenšas pielabināt krāsas.
tur ir aprakstīta cilvēces izcelsme. un pirmās ģimenes vēsture ir brāļa slepkavības vēsture.
nav neviena mēģinājuma piefrišināt tik svarīgas personas kā dāvidu vai zālamanu. apustulis, kam ir tikusi piešķirta tik liela loma, ir parādīts tāds, kāds viņš ir - nedrošības, baiļu un vienlaicīgi lielas ticības cilvēks. tas, kurš trīs reizes aizliedza tam, kam pats tic, tiek parādīts arī ar citām īpašībām un pieņem mocekļa nāvi bez šaubām.
bija viens un otrs.
bībele, tas ir pašas cilvēces stāsts. tāpēc tā nav rozā zilonīšiem izrotāta grāma, bet tik bieži brutāla patiesība par to, kas mēs esam.
mēs neesam un gaišiņi, bet grūti. tāpēc ir visas sāpes un nepatiesības.
ko izdarīja noass, kad plūdi norima? viņš lupatās piedzērās pēc tam kad sabūzoja vīna darza augļus. un notika vēl tas, ko es negribu te rakstīt. tas netika noslēpts tieši tāpēc, ka viņi nemēgināja uzfrišināt dzīves traģēdijas realitāti.
bet tajā ir arī tik daudz labā, ka ir vērts dzirdēt un paklausīt likumiem.
tu zini par protovalodu? par gēnu kļūdām mūsos, kas liecina par ne tikai mazu grupu, no kuras visi ir nākuši - baltie, ķīnieši, nēģeri... visi.
tā ir ārkārtīgi maza cilvēku grupa, kas ir devusi visiem dzīvību. tu zini par protoievu? tā ir sieviete, kuras gēni ir katrā cilvēkā.
protams, to mēģina pasniegt citādi, bet eksistēja kaut kad sieviete, kuras genoms ir katrā cilvēkā, lai kur tu dzīvotu.
ikviena valoda dod norādi uz vienu pirmvalodu. to sauc par pirmo valodu. fonētiskās konsonanses un disonanses ir tikušas pētītas - kā tas veidojus valodu saimes un kā viss ir noticis. un ir pat mēģinājumi restaurēt pirmās skaņas. cik cilvēku to zina? lai arī tas ir gandrīz neiespējams uzdevums un kļūdas noteikti ir, tu
2024-06-07 13:02

fargo      ikviena valoda dod norādi uz vienu pirmvalodu. to sauc par pirmo valodu. fonētiskās konsonanses un disonanses ir tikušas pētītas - kā tas veidojus valodu saimes un kā viss ir noticis. un ir pat mēģinājumi restaurēt pirmās skaņas. cik cilvēku to zina? lai arī tas ir gandrīz neiespējams uzdevums un kļūdas noteikti ir, tu vari paklausīties rezultātu vissenākajai valodai.
visa cilvēce tāpēc ir tik cieši saistīta, ka tam ir grūti sākumā noticēt.
bībele neizliekas, ka tie kas mēs esam ir baltiņi un smaržīgi rožaini. tieši tāpēc, ka tā nav. tā ir pašu vēsture, saglabāta teikās un mutvārdu vēsturē, līdz atnācis ir līdz mums tas, ko var lasīt un saprast.
par to vajadzētu būt pateicīgiem, nevis nievājošiem.
2024-06-07 13:02

Ljekainiitis      Bībele esot cilvēces vēsture ? 7 dienās radītā pasaule pirms 6000 gadiem - tā būtu tā vēsture ? Mazas semītu tautas iespējams vadonis Dāvids ir īpašs paraugs ?
Pats saproti, ko mēģini stāstīt ?
Un pēc tam zem tā visa mēģini palikt zinātnisko faktu, ka cilvēka kā bioloģiskās būtnes rašanās notikusi ~ pirms 6 miljoniem gadu +/- mūsdienu Etiopijas teritorijā.
No kurienes - izplatījies pa visu pasauli, vairrākkārtīgi esot uz izmiršanas robežas ar visiem ledus laikmetiem un tiem vajadzīgajām spējām pielāgoties. Pa ceļam Homo sapiens krustojeities ar neandertāliešiem, kā otru saprātīgā cilvēka sugu, kurš līdz ar pēdējo ledus laikmetu - izmira.

Atsevišķas informācijas druskas protams ir izlobāmas no semītu mitoloģijas. Tikai pretnostatot to citām reģiona mitoloģijām un īstajiem vēstures faktiem. Nezkāpēc ļoooti daudz ko no tās nekādi faktoloģiskie materiāli nepastiprina.
2024-06-07 16:14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu