Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?

Saeimā: Rosina ieviest administratīvo sodu par seksuālu uzmākšanos.
Jaunā norma paredzētu, ka par seksuālu uzmākšanos, tas ir, nevēlamu pret citu personu vērstu jebkāda veida verbālu, neverbālu, digitālu vai fizisku seksuāla rakstura rīcību, kuras mērķis vai sekas ir personas cieņas vai privātuma aizskaršana.
Nu te var ļaut vaļu fantāzijai-"ne tā paskatījās",ne to un ne tādā intonācijā pateica,var vsp piedomāt kādas pasakas-nu galvenais lai fantāzijas nepietrūkst.Ta kā čaļi kamēr vēl var piedāvajat"čaukodarisexu gribi"pēc tam var arī dārgi sanākt.
Uz dāmam arī tas attiecas.Nevarēs tā vnk seksu piedāvāt:D Vai nedo dies piedāvat aprecēties.Nu ko..marazms pamazām zeļ un plaukst.tgd i iepazīties dauziem būs bail,ja nu to likumprojektu pieņem.

Raivis_1977      ... kāpēc vēl nav noķerts un kāpēc vēl nav izķerts??! 2024-06-21 19:47

Felix      Nesen kāda sieviete man klārēja ka viņas ir jālutina. Darbā pacēlu šo jautājumu un atbilde bija līdzīga. Esu padzīvojis vīrietis, bet pirmoreiz man tika bāzta ausī tāda hu...ņa. Es zinu mīlestību, cieņu, pieklājību, sievietes sudzēšanu, bet kakova hu...ja lutināšana! jūs b...ģ bērni esat? Viss tas griežas ap piķi. Kad tev tā daudz, tiks piedotas dažādas nerātnības, bet kad izlido no aptveres, pēkšņi kļūsti par kaut kādu monstru, pat ja tev vēl ir pieklājīgi ienākumi.To visu mums nodara patērētāju kulta propaganda. Kad bijusī nozombētu skatienu blenza davai pažeņimsa, sapratu ka būs sūdi. Sūdi bija. Tagad visiem slikti. 2024-06-21 19:50

True      Sūdzēties ka viņam uzmācas sieviete var tikai mīkstais, es tādu pat par vīrieti nenosauktu. 2024-06-21 20:11

CoCoSan      Skat kā vecie perverti sarosījās. Nevarēs bez aicinājuma vairs ne virināt, ne krānus sūtīt visām pēc kārtas?
A ko jūs tā pārdzīvojat? Kkā taču jūsu tēvi un sentēvi tika pie sievietēm, sexa un ģimenēm bez ficuka staipīšanas kur pagadās.
Un rokas un jēlā mēle būs jāpievalda. Ja mammas neiemācīja pervertiem uzvedību, tad likums to izdarīs. 😉
2024-06-21 20:15

fargo_pa      perverti? divi no tiem četriem nav viņa. viņš to uzzināja, kad viņiem jau bija ap astoņpadsmit.
pret manu sienu viņš sasita etak četrus telefonus. cilvēks, kas kāmim nav spējīgs pāri nodarīt.
viss, ko es saku ir no dzīves.
viņš ne reizi vien sēž un bimbāt sāk iereibis. es nezinu, ko ar to darīt. vnk klusēt.
vienai no ne viņa meitām es referātu un vēlāk kursa darbu ekonomikā rakstīju.(palīdzēju rakstīt, lai labāk skan).
dzīve ir nejauka lieta ir pa laikam. kas liekas, var nebut tāds, kas liekas, var nebūt tik slikts.
dzīvojot starp sievietem gandrīz visu mūžu, es iepazinu tik daudz laba, ka to nevaru izpirkt ne ar ko. bet arī tik daudz ilūziju ir vīriešiem, viņi ir tik naivi...
tik daudziem vīriešiem trūkst pat pamata priekštata, kā ar jums manipulē. "īsts vīrietis, neīsts vīrietis" tā ir viena no visuzkrītošākajām manupulācijām. neļauj sevi vērtēt tādā veidā.
labākā lieta, kas notiek ar cilvēku pasaulīgās lietās, ir atrast labu sievu un izveidot ģimeni.
tikai nekrīti pār to tarkšķi un ilūzijām no cilvēkiem, kam nav sanacis liet sev darvu virsū.
viņi ir skaudīgi un ietekumi, kas ir ietīti falšos vardos tevi nes pie nelāga avota.
mēs esam it ka no citas pasaules, bet esot kopā veidojam to, kas ir. tas ir visu štruntu vērts. tikai zini tos.
2024-06-21 20:41

av2      Kaa taa partijele saucaas, "meToo" ?
Visaas ssitajaa idejaas ir viena milzu probleema, ka sievieteem nekas , nekur taa iisti nav jaapieraada. Un otrs, ja vinna dod pa labi, un kreisi, un kaads nosauc lietas iistajaa vaardaa, buus tiesas daebi ? Tiessaam....??
Vispaar, riebjas, ka cilveeku mentaalaa attiistiiba iet uz graavi daudziem.
Ir jau taa, ka viiriessi nekad nevienai no zila gaisa tomeer neko nesaka. Nu vismaz 99% viiriessu.
2024-06-21 20:42

TikaiTu      Ja šito sviestu pieņems,tad oho var mierīgi klapēt ciet. Un par to,ka pieņems, šaubu maz,jo nu jau Latvijā nav jābrīnās neparko. 2024-06-21 21:01

CoCoSan      Simpātiju, interesi un vēlmi var izrādīt/translēt civilizēti. Kko nepieminu, ka pat manā jaunībā čaļi būtu pirmajā teikumā piedāvājuši: causexugribi?
Vīrietim viss ir jānopelna: cieņa, respekts, sieviete, sex.
2024-06-21 21:01

Reds      Nu tie idioti, kas par viņiem vēlēja cerams tagad varēs izbaudīt augļus, lai gan, tur jau pamatā feministes, kam pretējais dzimums tāpat nespīd, vai lgbt fetišisti, kam tas tāpat neinteresē.

Nu sievietei "kopdzīvē" esot ap 12 reizes lielāks risks ciest no vardarbības nekā dzīvojot laulībā, respektīvi visa vardarbība arī notiek progresīvo aprindās, cerams ka kādreiz viņi ar savām problēmām beidzot sāks cīnīties, nevis mēģinās ievilkt pārējo valsti, kā tas notiek līdz šim.

No paša sākuma paredzēju ka ieviešot SK, vardarbība pieaugs un patreiz progresīvie ar feministēm pie tā ļoti aktīvi strādā, lai maksimāli palielinātu visus riskus un normalizētu vardarbību. Reklāma uz namiem rīgas ielās aicinot "parunāt", ir Overtona loga pirmais solis, ko ilgi neizdevās realizēt, bet nu jau sāk pamazām runāt - vairums nepatiesu apmelojumu formā.
2024-06-21 21:06

Reds      CoCoSan - "Simpātiju, interesi un vēlmi var izrādīt/translēt civilizēti." un ar vardarbību arī var saprast to ko civilizēti cilveki ar to saprot, nevis kāds uz ielas 10 sekundes uz tevi paskatījās un - "izvarošana", kā tas ir "progresīvajā" pasaulē. Kur nu vēl izrādīt kaut ko.

SK vardarbību definē pat kā iedomu ka kaut kas varētu notikt - sieva cep pankūkas un garamejošajai slimajai feministei tā ir vardarbība, jo citos apstākļos, cita sieviete(tikpat slima feministe) varētu justies slikti, ka viņai ir jācep pankūkas un tāpēc arī šajā situācija, kur nav ne cietušo, ne pat mēģinājums otru kaut kā pazemot, tā ir vardarbība. Un ja sieviete to neatzīst, tad principā otrs jautajums ir vai viņai var uzticēt audzināt viņas bērnus.

To vienkārši vajag aizmirst ka feministes kaut ko vēl dara sieviešu aizsardzībai. Pat SK jau īstenība nemaz nerunā par sievietēm - no definīcijām: "ar terminu „dzimums” tiek saprastas sociālās lomas, uzvedība, nodarbošanās un īpašības, ko konkrēta sabiedrība uzskata par atbilstošām sievietēm un vīriešiem;" , un nevis dzimums kā sieviete vai vīrietis.
2024-06-21 21:20

Chris1986      Nu, gribas ticēt, ka čočosan vnk kaitina pārējos, jo kaut kā neticas, ka cilvēks var būt TIK stulbs 2024-06-21 21:42

CoCoSan      Kāds sakars cieņai un respektam ar zvanincepuri galvā? Tā tiešām taisnība, ka vīrieši jau ir aizmirsuši, kā iegūt cieņu un respektu bez zvaniņcepures? Nedomāju, ka sievietēm būtu liels zaudējums, ja visi zvaniņcepurainie aizbrauktu uz valsti, kuras neeksistē.

Red, vai tad paredzamā administratīvā atbildība ir tiešā saistībā ar SK? Tākā neesi sieviete, tev nav ne jausmas, ko nozīmē pretīga veča caururbjošais perverta iekāres skatiens. Tā ir "izvarošana"! Nez ko teiktu tu, ja tevi ar acīm kāds zilais ģērbtu ārā un siekalaini fantazētu visādas sexa ainiņas ar tevi. Ir viegli spriest, neesot pašam situācijā. Un jā, geji tev ir sūtījuši krānu foto, glāstījuši dupsi netīšām un aicinājuši uz fiksīti bez saistībām? (😅)?
2024-06-21 21:52

CoCoSan      Esi lūdzu tik laipns un uzrunā mani nikā CoCoSan. Infantīlisms, jo sevišķi vīrietim, nav labākais veids kā iegūt cieņu.
Atļaušos atzīmēt - mēs neapsriežam mani, bet izmaiņas likumdošanā. Vīriešus, kas kontrolē savu uzvedību un instinktus, nevajadzētu uztraukt paredzamā administratīvā atbildība. Kā noprotams, tas uztrauc visatļautībā motivētus imbicīlus, kurus līdz šim neviens likumīgā veidā piebremzēt nevarēja.
Sievietēm, kurām patīk atsaukties uz svilpienu, kurām patīk izkliegtas jēlības un rupjības, familiāra attieksme, apgramstīšana, svešu peņu fotogrāfijas tām pēc būtības nekas nemainās, viņu laime ierobežota netiek.
2024-06-21 22:31

fargo      kādā pakāpē sievietes manipulē ar vīriešiem... man tikai nojausma sāka ataust, kad man 65 gadus veca sieviete sāka prasīt par to, kas ar mani notiek, ko es panāku.
viņa saka, da tava meita, mazs bērns dara ar tevi ko grib. jums vīriešiem nav pat nojausmas. jūs iedrošina, jūs kaunina. jums saka tas ir labi, tas slikti. kas jums to saka? sievietes apkārt, tā ir? kāpēc? lai panāktu, lai jūs darītu to, ko mēs gribam. mēs nespējam regulēt pasauli, bet mēs varam ietekmēt vīriešus.
tev sieviete pasaka "tu neesi īsts vīrietis". zini, ko tas nozīmē tulkojumā? tu nedarīsi lietas, kuras viņai vajag, vai ir izdevīgas.
zini, ko nozīmē "tu neesi īstis vīrietis"? tu dari lietas savā labā un viņai nav nekāda labuma no tevis. tie ir tikai divi mazi piemēri.
mums nav pat priekštata par pakāpi ar kuru ar mums spēlējas. no mazām līdz lielām. visi tie nicinošie smaidiņi, visas glupības, kurām nav nekāda loģiska izskaidrojuma.
pati sieviete saka - ar tevi spēlējas kā ar teļu! kad pēdējo reizi tu esi domājis par tieši savām interesēm, nevis sieviešu, bet savām? atbilde - es par to pat neesmu aizdomājies!
lūdzu. sievietes tevi kondicionē piepildīt to, ko grib viņas, nevis tu. tikko tev tas ataust, tu savāziņā atbrīvojies. tas nāk par labu visiem. vīrietis visu mūžu dzīvo, lai nodrošinātu, kalpotu. un tomēr viņš tiek uzskatīts par teroristu. bet... kā labā? pamēģini uz brīdi aizdomāties, ko tu esi nopircis sev, kam ir aizgājis viss, kas tevi ir?
kā labā tu dzīvo? tu atdod praktiksi visu, bet pretim saņem nosodījumu, ja tev gribas uz copi vai kartis paspēlēt ar tādiem pašiem. kā tu uzdrīsktējies sev to un šito, lai arī tas nav pat divi procenti. tu mani nemīli? tu mūs nemīli. tu esi monstrs! un... ja tā nav?
aizdomājies par pašu situāciju, ka vīrieši rada pilnīgi visu un jebko un tomē dabūn pa mizu. par ko? kā eksistēt abiem dzimumiem harmonijā? mīlestība. lai cik negaidīti tas skanētu. abpusēja. respekts. tā ir viena no nedaudzām pa
2024-06-21 22:35

Epifanija      Ļoti pat apsveicama lieta, jo ir jābūt kaut kādiem mēriem savaldīt vecos āžus, kuriem uz vecumu sāk ļodzīties prāts! 2024-06-21 22:39

Bellatrixa      Kā šis komentos saucas - kas vainīgs, tas bailīgs?! Visi vienos vārtos 😁
Es nevēlētos, lai meitai kaut daļiņa no maniem piedzīvojumiem būtu jāpieredz. Ja kas tāds atturēs kaut dažus mērgļus palaist rokas, runāt jēlības, es tikai par.
2024-06-21 22:41

DanaL      Bumbiņ, stāsts nav par mani, CCS vai kādu konkrētu sievieti.
Ja tev nošpļauties par tev svešām sievietēm, tad varbūt padomā par savām tuviniecēm . Kā tev patiktu, ja kāds pretīgs murmulis uzmāktos tavai sievai, mātei vai meitai?

Iedomājos ainu, kad atnāk pie tevis meita un stāsta, kā skolotājs stāsta jēlus jokus, bet tu viņai nu jāsaka tev tas pats kā DanaiL - maz ticams, ka tev kāds var uzmākties.
2024-06-21 23:00

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu