Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?

Saeimā: Rosina ieviest administratīvo sodu par seksuālu uzmākšanos.
Jaunā norma paredzētu, ka par seksuālu uzmākšanos, tas ir, nevēlamu pret citu personu vērstu jebkāda veida verbālu, neverbālu, digitālu vai fizisku seksuāla rakstura rīcību, kuras mērķis vai sekas ir personas cieņas vai privātuma aizskaršana.
Nu te var ļaut vaļu fantāzijai-"ne tā paskatījās",ne to un ne tādā intonācijā pateica,var vsp piedomāt kādas pasakas-nu galvenais lai fantāzijas nepietrūkst.Ta kā čaļi kamēr vēl var piedāvajat"čaukodarisexu gribi"pēc tam var arī dārgi sanākt.
Uz dāmam arī tas attiecas.Nevarēs tā vnk seksu piedāvāt:D Vai nedo dies piedāvat aprecēties.Nu ko..marazms pamazām zeļ un plaukst.tgd i iepazīties dauziem būs bail,ja nu to likumprojektu pieņem.

DanaL      Jebkura apsūdzība ir jāpamato ar pierādījumiem. 2024-06-21 23:11

Kaskaade      Kāaa tad. Nevar pierādīt. Gandrīz viss ohuja kontingents ir potenciālie administratīvie noziedznieki. Sarakstes ar jēlībām, bildītes ar krāniem 😉. Eži, krājiet naudu! 😅 2024-06-21 23:32

Reds      CoCoSan - "Nez ko teiktu tu, ja tevi ar acīm kāds zilais ģērbtu ārā un siekalaini fantazētu visādas sexa ainiņas ar tevi." - nekad mūžā to nesauktu par izvarošanu, tā ir ņirgāšanās par cilvēkiem, kas no tā tiešām ir cietuši. Un jā - tieši tā SK un tās sekotāji piekopj ņirgāšanos par vardarbības upuriem aicinot sodīt par visparastāko ikdienišķo komunikāciju starp cilvēkiem.

P.S. tad kad sievietes netiek pie "krānu foto, glāstījuši dupsi netīšām un aicinājuši uz fiksīti bez saistībām", tad svārciņi kļūst īsāki, blūzītes caurspīdīgākas. Tas ka kādam kāds pa vidam nepatīk ir parasta dzīves realitāte, kurai ir ticis pāri katrs normāls bērnudārznieks.
2024-06-21 23:56

gunda10      Bum ...un Far...ir trolllalla .... Tāpēc tas uztrauc , bet saprotu te runa par nedraudzīgo padarīšanu un nevis jaukām attiecībām kā filmā ,, Draugi ,, 2024-06-22 02:15

gunda10      Co ...runa taisnību , vīriešiem ir attiecības ar sievietēm kurām ir 5 vīri bijusi , bet interneta lamā tas kuram bijis tikai 1 .Tas nenāk par labu dzimstībai 2024-06-22 02:18

gunda10      Gan jau kādu administratīvi nokers varēs kopā ar alus dzērājiem parkā, zagļiem , skaļas mūzikas cienītājiem tīrīt ielas . 2024-06-22 02:20

gunda10      Vispār cik saprotu tad pirmajā randiņa jāuzvedas godīgi nevar veceni saukt par mau....un teikt lai fiksi .....čiki briki , ja ir paziņa ilgāk tad skaitās civillaulība 2024-06-22 02:24

Floriana      Atbalstu, jo galvu nenocērt un līdz sodam jānonāk sakarīgā veidā, kas nemaz nav ātri un vienkārši. 2024-06-22 03:06

CoCoSan      Reds, atkārtoju vēlreiz, tev nav ne nojausmas, ko sievietei nozīmē vīrieša uzmākšanās. Tāpat, kā nezini, kā tas ir izjust mēnešreizes, grūtniecības toksikozi un dzemdību spazmas. Tu vari bezgalīgi teoretizēt, kas par to rakstīts grāmatās un ko par to runājuši citi cilvēki. Taču savas pieredzes tev nav un būt nevar saistībā ar bioloģiskām atšķirībām no sievietes. Tu spried no pavisam cita zvanu torņa, kas neatbilst sievietes uztveres konstrukcijai.
P.S. oho nemaz nav jābūt foto ar īsiem svārciņiem un causpīdīgai blūzītei. Oho var pat nebūt nekāda foto profilā un info anketā, lai pk saņemtu krānu foto, jēlus, bezceremoniālus piedāvājumus kopoties un piecstāvīgas rupjības klusuma vai atteikšanās gadījumā.
Pat ja irlā sieviete ir ģērbusies izaicinoši, tas nav pamats vīriešiem veikt verbāli vai taktili seksuālos uzbrukumus. Ja tev vīrieti pieder izaicinoši jaudīga un dārga mašīna, tas nenozīmē, ka katrs garāmejošais krāns drīkst tajā sēsties iekšā bez tavas atļaujas un piekrišanas.
2024-06-22 07:51

DanaL      Interesanti, ka uzskrūvējusies mūsu kontrolētāju un manipulētāju auditorija, kamēr pārējie - vīrieši, kas māk uzvesties un ir veiksmīgi tiek galā ar saviem kompleksiem paši, saprot, par ko stāsts, un viņus tas ne mazākā mērā nesatrauc. 2024-06-22 08:49

Reds      CoCoSan - atkārtoju vēlreiz, mani neinteresē ka tagad dažiem feministu piekritējiem liekas normāli ņirgāties par izvarošanas upuriem. 2024-06-22 12:18

Chris1986      Njā, ja tādu likumu pieņems, un kamēr būs balsotāji par Progesīvajiem (kāds neatbilstošs nosaukums :D) un JV, nešaubos, ka pieņems, tad tas būs 1. gadījums Latvijas likumdošanā, kad notiek vēršanās pret vienu konkrētu dzimumu (nav grūti uzminēt kuru :D) jeb dzimumu segregācija. Nē, laikam, iesākums bija jau Stambulas konvencija, kur tika uzsvērtā tikai viena dzimuma apbižošana .. un tā tas sāka ripot no kalna lejup ..
Pasaulē ir daudz problēmu, un kāds pie tām ir jāvaino. Bet nav politkorekti vainot sievietes, jo aiz tām stāv milzīga feministu kustība, arī gejus vainot nedrīkst, jo arī tur aizmugurē ir draudīga organizācija, tāpāt ebrējus, jo uzreiz tiksi nolamāts par antisemītu, tāpat nēģerus ne, jo tad būsi rasists, arī bēgļus no eksotiskājām valstīm nedrīkst, jo arī viņus sargā neskaitāmas organizācijas. Kas tad paliek, ko neaizstāv neviena ietekmīga organiozācija? Nu, skaidrs, pie visa vainīgs var būt tikai baltais heteroseksuālais vīrietis
2024-06-22 12:27

Labrador      Njemu veeraa faktu , ka Latvijaa dziivo pilniigi degjeneraati , taapeec mani nekas neizbriina. Pilniigi visas sievietes nesen pieprasiija vakcinaaciju , tagad uzskata , ka man jaapaardod sava mashiina , dziivoklis , naudu jaanodod zelenskim , bet pasham jaadodas karot uz ukrainu. 2024-06-22 13:13

CoCoSan      Red, var lūdzu smalkāk no šīs vietas? Ir personīga pieredze?, arī tāda, kura saistīta ar sexuālu uzmākšanos? Kurš īsti šeit ņirgājas? Vai ne tie, kuri sitot dūri pie krūts skalā balsī deklarē, ka seksuāla tektila un verbāla uzmākšanās nav zināms iedrošinājums sexam bez piekrišanas?
Ar dziļu sarūgtinājumu konstatēju, ka liela daļa vīriešu joprojām konsekventi uzskata, ka sexuāla uzmākšanās sievietei ir pašsaprotama, atbalstāma un nesodāma lieta. Iztraukums par ko, ka simpātiskai sievietei nevarēs bez viņas skaidri formulētas piekrišanas izteikt aicinājumu kopoties, apgramstīt viņu vietās, kuras pieņemts aiztikt tikai ar atļauju un sūtīt bez uzaicinājuma savu locekļu fotoreportāžas? Kas nav zaglis, tam nav ko bīties no panta par zādzību. Lieli iebildumi ir tikai uz roku ne visai tīriem. Nu kkā tā.
2024-06-22 15:42

av2      Liidz ssim visos skallojos skandaalos , par teemu, pieraadiijumi ir vajadziigi tikai viirietim. Sievieteem pietiem paveert tikai muti. Diemezzeel. Un passas sev bedri rok uz pilnu klapi.
Dazzas te filazofee par , kaa buutu, ja uz tavu sievieti, sievu, meitu kaads paskatiitos ne ta??? Tiessaam, taa ir probleem,a kaadam aizstaavet savas...da kau svessas sievietes, paretinot zobus idiotiem???
Uz ko pasaule iet ,man nesaprast. Miikstie, zilie, memllaki, suudzeetaaji,kalvieres varonni te , sauc kaa gribi, bet man gribaas taalu prom no vinniem visiem. Uz citu planeetu.
2024-06-22 16:06

CoCoSan      resnais dzīvniek 15:52. Tiki laipni aicināts ievērot distanci un vispārējās pieklājības normas. Acīmredzot iedzimto defektu dēļ tev ir vajadzība, lai ar tevi komunicē tev saprotamā formātā. Nekādu problēmu, var arī tā.
Jā, likums paredz atbildību jebkuram dzimumam un sexuālajai piederībai. Takā vecu pervertu uztraukumam nav pamata. Saukti pie atbildības tiks visi, kas neievēros zināmos noteikumus.
Un tagad attiecībā uz mani. Teorētiski tas ir iespējams, tāpat kā dzīvē ikvienam iespējams ir viss. Taču, lai nešķērsotu zināmo likumierobežojuma lauku, atturos no verbāliem, taktiliem, rakstiskiem un foto/video pasākumiem, kas varētu ietekmēt manu mieru, laiku un labsajūtu.
2024-06-22 16:14

CoCoSan      Nē, draudziņ, uzbrukums bija no tavas puses. Pat pēc laipna aicinājuma pāriet uz civilizētu komunikāciju. Viedokļu un domu apmaiņa nav iemesls pāriet uz izkropļojumiem. Līdz ar ko, pārtrauc raudāt. Tava uzbrucēja manipulācija pārtapt par upuri neizslīdēs. Vismaz ar mani nē.
Lūk. Un papildinot kontekstu - tā izskatās vidējais aritmētiskais lumpenis un baurs, kurš uz jebkuru sievietes iebildumu, nepiekrišanu vai citādu redzējumu reaģē ar uzbrukumu, pārejot uz personības aizskārumiem, tostarp un galvenokārt sexuāliem. Tev, imbicīl, kāda daļa, izmācās neuzmācās man kāds, pievērš man vai nepievērš uzmanību kāds? Tipa saruna bija par likumprojektu, nevis manu privāto dzīvi. Pāķi, mļjin.
2024-06-22 16:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu