Vai atbalstat"progresīvo"likumprojektu?

Saeimā: Rosina ieviest administratīvo sodu par seksuālu uzmākšanos.
Jaunā norma paredzētu, ka par seksuālu uzmākšanos, tas ir, nevēlamu pret citu personu vērstu jebkāda veida verbālu, neverbālu, digitālu vai fizisku seksuāla rakstura rīcību, kuras mērķis vai sekas ir personas cieņas vai privātuma aizskaršana.
Nu te var ļaut vaļu fantāzijai-"ne tā paskatījās",ne to un ne tādā intonācijā pateica,var vsp piedomāt kādas pasakas-nu galvenais lai fantāzijas nepietrūkst.Ta kā čaļi kamēr vēl var piedāvajat"čaukodarisexu gribi"pēc tam var arī dārgi sanākt.
Uz dāmam arī tas attiecas.Nevarēs tā vnk seksu piedāvāt:D Vai nedo dies piedāvat aprecēties.Nu ko..marazms pamazām zeļ un plaukst.tgd i iepazīties dauziem būs bail,ja nu to likumprojektu pieņem.

CoCoSan      Uff. Beidzot! Paldies! Novērtēju.
Daļa ir tāda, ka krānu sūtīšana ir vispārizplatīta prakse, tā nav tikai mana individuāla problēma. Un jā, ik pa laikam uzrodas pa dodjikam, kurš pamanās man atsūtīt sava brīnuma foto. Arī causexu gribi ir ikdiena.
Kā jau minēju, ir pietiekami daudz sievietes, kurām tas viss patīk, ar tām taču nekas nemainīsies. Mainīsies tikai ar tām sievietēm, kuras nevēlēsies saņemt spama botu krānus savās meilkastēs, nevēlēsies, lai katrs tikko satikts vīrietis familiāri un nekaunīgi apčamda vai uzmācas ar bezkaunīgu sexa aicinājumu.
Vienvārdsakot, cepiens ir par vīriešu straujo deģenerāciju līdz lopu līmenim.
2024-06-22 17:03

Chris1986      Nu, šis jau vecu cilvēku portāls - te meklējas tādas, kam pēdējo reizi kāds mēģinājis dibenā iekniebt pirms 30 vai 40 gadiem. Vai ar acīm izģērbt.
Domāju, ka par to viņas te arī apvainojušās un tāpēc rej uz vīriešiem un visādi cenšas ar viņiem manipulēt. Bet nu pret lietu dabīgo ritējumu neviens neko nevar iespēt.
Domāju, ka šā kontingenta intersēs savukārt būtu tāds likumprojekts, kas soda vīriešus par to, ka neko nemaz nemēģina ar viņām pasākt
2024-06-22 18:15

Kaskaade      Kā nojaušams, iniciatīva likumprojektam nav iesūtīta no oho veco sieviešu arodbiedrības. Cik noprotams, tā galvenokārt ir jaunu un ļoti jaunu sieviešu problēma, ar kurām viņām jāsaskaras regulāri.
Ja vīrieši sevi kontrolētu komunikācijā ar sievietēm dzīvniecisku instinktu līmenī, pilnīgi noteikti šāds jautājums par administratīvo regulējumu pat nerastos.
2024-06-22 18:34

DanaL      Kriksi, tātad tev nav iebildumu, ka kniebj kniebj tavām meitām un mazmeitām?

Kāpēc es nebrīnos par daža laba pasažiera degradāciju?
2024-06-22 19:03

Chris1986      DanaL, nu, tik prasta manipulācija, ka man pat negribas neko teikt :D - tev kādas problēmas dzīvē, ka esi latiņu tik zemu nolaidusi? :D
Jā, šī noteikti ir pirmā paaudze miljoniem gadu laikā, kur smukām meitām vīrieši garāmejot iekniebj dibenā - absolūti jauns fenomens! cilvēces vēsturē !!! :D
2024-06-22 19:11

Felix      DanaL, kādi kompleksi! Sievietes propagandas ietekmē ir nonākušas tādā marazma pakāpē, ka ar taukiem apkārusies dāma grib lai viņu lutinātu! B...ģ, tu par seksu vien domā, bet vienalga dzen savu fufeli! Teica ka pasaulei gals būs tad kad pe...a būs ar zobiem. Liekas ka tie zobi ir izauguši. Visi mēs 50+ šķirteņi esam norakstīti, bet pēc Orvela daži ir norakstītāki. Sori- dažas. 2024-06-22 19:37

Reds      Likumprojekts aktuāls tiešām tikai tām, kam visi normālie met līkumu un viņas to arī bīda, 20 gadi vai 60, tas neko nemaina.

Kaut kā šitādas žēlabas nekad neesmu dzirdējis dzīvē no tām, kurām pielūdzēju bariņš nekad nav trūcis. Feministes, kam mati kā grīdas lupata, gan vienā laidā fantazē par to kā visi gar viņām grābstās - savādāk sev uzmanību pievērst nav iespējams. Būtu to enerģiju veltījušas, lai no rīta kaut pāris reizes izbrauktu ar ķemmi caur matiem, pavērtos pilnīgi cita pasaule apkārt.
2024-06-22 21:56

CoCoSan      Likumprojekts aktuāls tiem, kuriem visapkārt feministes rēgojas un vecajiem pervertiem, jo izņemot viņus nevienu normālo cilvēku tas likumprojekts neinteresē.

Šķiet, ka kādam ar tām ķemmēm argumenti ir beigušies.
2024-06-22 22:08

Epifanija      Varbūt kādām patīk, ka viņas apgrābsta sveši un nosiekalojušies pļerdaki un aiz tā tie pielūdzēju bari, bet būtu jāsaprot, ka ne visām sievietēm tas ir pieņemami un kulturāli audzinātam vīrietim tas jau ir zināms, tādēļ ļoti jauki, ka šeit PA var uzzināt, kas ir kas, pēc izteiktajiem viedokļiem. 2024-06-22 22:24

Chris1986      Jā, vnk nožēlojami, kā štata "sievietes" te ņemas pilnīgi bez jādām bremzēm dalot lamu straumes -
jā pēc visas šīs "benfices" viņas netiks nobanotas, tad nezinu par ko vispār te kādu var banot
2024-06-22 22:30

Reds      hohoho... paskaties kā viņām skauž ka citas var džeku dabūt :D Labi ka ir internets, kur var vēl kādu sievieti "inceli" sastapt ar tādām pašām problēmām vai ne.
Gan vīriešiem, gan sievietēm tas neko dzīvē nemaina, kamēr jūs kā tādi lgbt nebāžaties visiem virsū.
2024-06-22 22:55

DanaL      Kriksi, tu nejūti, ka sapinies pats savos izteikumos? 2024-06-22 23:03

CoCoSan      Jokaini, no vienas puses viņi auro balsī par svešajiem bērniem, no otras slavē abgramstīt un pa labi pa kreisi jārēties mīlētājas.
Taisnības cīnītāji un feminisma apkarotāji, nu uz vecumdienām tak kaut apreģeļitesj, ko jūs gribat - divi vienā nesanāk - uzticīga, bet kāra uz svešu krānu fotò.
2024-06-23 13:43

Snowagain      Diez vai šis likums būs panaceja, drīzāk otrādi. Pēc šāda likumprojekta pieņemšanas labāk nepaliks. Vienīgais, ko dabūsim ir vēl zemāku demogrāfiju (heteropāru laulības un attiecības paliks aizvien mazāk). Pēc šī murga ieviešanas rietumeiropā dzemdēšana balto sieviešu vidū nokritās katastrofāli, nepalīdzēja arī welkomistu ienākšana Merkeles laikā, kas arī bija slēptais mērķis - paaugstināt balto sieviešu demogrāfiju. Bet pat welkomisti ātri saprata briestošos sūdus uz beztiesiskumu. Rezultāts acīm redzams - geju uzplūdi rietumeiropā. Jaunie baltie vīrieši saprata, ka labāk palikt par gejiem, nevis beztiesiskiem vergiem. Pie mums būs tas pats, no citu kļūdām nemācamies. 2024-06-23 16:16

CoCoSan      Nevajag palaist rokas, jēlo mēli un krānu foto sūtīt, un būs labi.
Visautļautība iepatikās baltajiem vīriešiem, ja? Ka var uzvesties kā cūkas un par to nekas nebūs?
Sacīts, kontrolējiet sevi un uz jums tas nekā neattieksies.
2024-06-23 16:45

Reds      Snowagain - nepatiesās apsūdzības būtiski pieaugs - Zviedrijā pēc SK pieņemšanas pāris gados apsūdzību skaits šajos noziegumos trīskāršojies,notiesāto skaits nav mainījies - visi šie likumi sen jau ir pieņemti, tur kur tiešam ir noziegumi.

A tām, kuras ne par ko negrib atzīt krimināllikuma esamību, šitādi administratīvie jau nu tiešam neko nedos, tērēs tikai policijas laiku uz savām fantāzijām, traucējot risināt tos gadījumus, kur tiešām ir jāiejaucas.

Bet... tāds jau arī ir mērķis tam visam.
2024-06-23 17:15

Snowagain      CoCoSan viedoklis 16:45
Neņemiet ļaunā, nedaudz demagoģijas (ar šodienas realitātēm un ciniska humora piedevu).
Roku palaišana - tas būs precīzi likumdošanā jādefinē kā drīkst un kā nedrīkst, pašlaik likumdošana to nereglamentē :);
Jēlā mēle un krānu foto? Piedodiet, tā tagad ir modernā māksla, vienkārši jūs to nesaprotat :). Teātra izrādēs tas jau ir akceptēts, starp citu.
Un ir taču iespēja atriebties - aizsūtīt tādu pašu tekstu un čožas foto pretī :D.
Bet ja vēlies dzirdēt manu personisko viedokli - cīņa ar vējdzirnavām. Patiesība būs kaut kur pa vidu. Jo kā jau iepriekš te rakstīja - šādi piedāvājumi nenāk no visiem un netiek sūtīti visām. Ir sievietes, kuras apvainojas, ka viņām tiek sūtīti šādi piedāvājumi, un ir sievietes, kuras apvainojas, ka viņām netiek sūtīti šādi piedāvājumi. Kaut kā tā...
2024-06-23 17:19

CoCoSan      Par to jau tas stāsts - šādi piedāvājumi nenāk no visiem un netiek sūtīti visām.

Bet ir daļa vīriešu, kuri vai nu garīgas atpalicības dēļ vai vnk sajutuši visatļautības garšu to dara, un dara to ar pārliecību " a kas tur tāds?"
Roku palaišana ir gramstīšanās bez sievietes piekrišanas.
Teātrī tās jēlības nav individuāli un konkrēti vērstas uz konkrētu sievieti. Taču nav izslēgts, ka kāds daiļdarbs var arī tikt noņemts no trases.
Sievietēm nav raksturīgi sūtīt čožas nezināmiem cilvēkiem, katrā ziņā pilnvērtīgajām ne.
Ir taču skaidrs, ka sīkumu dēļ neviens nekrāmēsies. Bet mēdz būt retkastnie izdzimteņi un mērgļi, kuri bez mentenes un tiesas apstāties nevar. Tiem tas likums arī domāts.
2024-06-23 18:00

Snowagain      CoCoSan viedoklis 18:00
Kā jau Reds rakstīja - izlasām krimināllikumu. Šī administratīvā likuma pieņemšana neko nedos, izņemot to, ka makulatūras kaudze policijas iecirkņos stipri pieaugs.
"Bet ir daļa vīriešu, kuri vai nu garīgas atpalicības dēļ vai vnk sajutuši visatļautības garšu to dara, un dara to ar pārliecību " a kas tur tāds?"". Jums nepatiks šāds skaidrojums, bet var teikt, ka taupa laiku, un laiks, kā zināms ir nauda. Jo mērķis ir viens, un Jūs ļoti labi zināt kāds. Jo ātrāk pie tā nonāks, tātad ekonomiski pamatotāk. Iespējams banāli, nepatīkami, riebīgi, bet patiesi. Un juridiski pamatoti.
Katram pēc spējām un nopelniem, kā teica visiem mums zināmais personāžs.
2024-06-23 18:21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu