Vai sievietes pirmās raksta un piedāvā iepazīties?

Vai sievietes pirmās raksta un piedāvā iepazīties?Man ar iepazīšanos pagaidām neveicās. :( Neviens vēl nav neko piedāvājis. Kaut kā kautrējos pirmā rakstīt. Ja nu neatbild vai noraida, tad kaut kā nepatīkami būtu. Vēl nepatīkamāk ja aizsūtīšu fotogrāfiju un tad noraidīs. Negribās uzbāzties, bet iepazīties tomēr gribas. Liekas nav pieklājīgi kundzei pirmajai rakstīt. Tad kā lai iepazīstas ja neviens neko nepiedāvā?

Torpedo  sieviec pēc 50 bildi var nelikt - zinām jau tāpatās, kā tādas izskatās! Tas tā - pārfrāzējot vienu Čikāgas piecīšu uzstāšanos Mežaparka Lielajā estrādē atmodas sākumā, kad vēl uz kko cerējām

miers2  Visu nosaka izsalkums! Pirmais raksta tas, kurš vairāk izsalcis - pēc intīma, pēc attiecībām, pēc jumta virs galvas, pēc iztikas līdzekļiem :) Autorei var ieteikt mest kaunu pie malas un sākt rakstīt pirmajai pa labi un pa kreisi - tikai pirmie atteikumi šķiet kaitinoši, bet pēc tam pierod un neņem galvā. Var vienk par šo visu pasmaidīt un uztvert kā izklaidi - nekā liktenīga. Reizēm vīrieši nav izsalkuši iepazīties, jo viņiem tāpat viss ir - viņi tāpat vienk izklaidējas un šad tad gadās arī kāda vilinoša izdevība romantiskam piedzīvojumam. Jāņem vērā, ka dzīvē viss mainās - sievietes klūst arvien mazāk romantiskas un vīriešiem uz sievietes praktiskumu diezko nestāv

Epifanija  pirmais raksta tas, kuram ir ko piedāvāt, dzimumam vairs nav nozīmes

raima  Sākumā pati arī uzrunāju. Secinājums- vīrieši šeit pārsvarā pieklājīgi, uz vēstulēm atbild, bet man nekas tālāk neveidojās. Laikam tāpēc, ka īpašu iniciatīvu neizrādīju- negribu attiecībās būt virzītājspēks.
Tikšanās realitātē notika ar tiem kungiem, kas mani uzrunāja. Tiesa, tas notika tad, kad man vēl nebija 40 gadu...

miers2  nekad neesmu uzrunājis, lai veidotu attiecības un būtu kādai kūtrai radībai dzinējspēks - vienmēr doma bija tikai par foršu intīmu piedzīvojumu - attiecības pēc manas necilās pieredzes manuprāt vienmēr sākas no laba piedzīvojuma, kad neviens nebāžas virsū ar saviem attiecību plāniem.

_Jola_  Es neiesaku rakstīt pirmajai. Esnu to pamēģinājusi un secinājusi, ka tas nav to vērts. Jo vienā gadījumā vīrietis bija atsaucīgs un nespēja noticēt savai laimei, es tur viņu salielīju, ka viņš lieliski izskatās, bet satiekoties vīlos, jo nemaz nebija realutātē smuks un bija mazliet īsāks par mani. Pēc tam vēl kādu laiku vīrietis mēģināja sarunāt nākošo randiņu, bet man vairs negribējās. Cits atkal atraidīja, bet vēlāk pats uz citu manu bildi rakstīja man. Kad pateicu, ka viņš man jau atteica, tad apvainojās. Bet visā visumā sievietei rakstot pirmajai ir jārēķinās, ka arī turpmāk viņa būs attiecību virzītājspēks, bet to neviena sieviete nevēlas un tas vīrietis jebkurā laikā var pateikt, ka pati jau gribēji. Labāk vilini ar smukām bildēm un pati neraksti gan.

Torpedo  Jā, labāk, lai viņas sēž un gaida, kad ķiļķēni kritīs no gaisa. Abiem dzimumiem kkas būs tikai, tad, ja, bikses pieslapinājuši, nebaidīsies pakustēties, tik lai nebūtu nepatīkami, tas ir, tikai tad, kad izkāps no savas komforta zonas. Un ne jau ar 1. piegājienu, bet ar 101. gan :)

neko  Nu, ja tā paskaita, vairums no tām kas nav vienas saka ka var un vajag rakstīt pirmajai, ja ir interese. Savukārt tās kas ir vienas pārsvarā saka ka nevajag. Secinājumus izdari pati.

Postremo  bez smukas bildes neviens nekad nerakstiis. iznnemot kautkaadus aptaureetos, kas copy paste visaam peec kaartaas , vienu un to passu tekstu. Nu izmat eesmu zivtinnam.

_Jola_  Neko, tas ka ir vienas nenozīmē, ka nav pieprasītas. Drīzāk izvēlīgas. Un priekš kam rakstīt pašai, ja tāpat raksta daudzi un ja uzrakstu pati, tad uzreiz domā ka bilde varbūt neīsta vai fotošops, jo tik smukas taču pašas nerakstot. Sāk meklēt vainas un nievājoši izteikties, ka iznisums un kas tik vēl ne. Tāpēc labāk lepni klusēt savā dailē un atsaukties labākajam no piedāvātājiem nekā pašai uzņemties iniacitīvu.

Nerons  _Jola_ izvēlīgi mēs šeit visi esam....tikai pēc tam nevajag čikstēt, ka nav ar ko pat parunāt izņemot PA, jo izvēlīgums bieži vien iet roku rokā ar neadekvātu sevi novērtējumu. Bomzis jau arī var brēkt, ka viņš ir viens, jo ir izvēlīgs un neviena no Mīss pasaule finālistēm nebija labas lai viņš kādu izvēlētos.....
Buddj poprsscce i narod k tebe potjanetsja:)
Un autore takš tev teica....viņai neviens neraksta, tā ka nesalīdzini nesalīdzināmas situācijas.
Bet ja par jautājumu....ir man paretam uzrakstījušas.99% gadījumu pieklājīgi atbildu labdien, arī tajos gadījumos, kad mani pagodina(izsaka privāti savu subjektīvo viedokli lamājoties kā fūrmanis) kāda no PA feiku profilu autorēm, kuras ir tik smukas, ka šeit tikai gaida tramvaju....
un tas arī praktiski visss......
tā ka cienītā autore, esi adekvāta izvēlē un raksti pati......pirms tam atbildot uz jautājumu, kāpēc 50 gadīgs šejienietis varētu vēlēties ar tevi iepazīties?!
...un arī lai jums visiem jauka diena:)

Sassy14  Nu klausies... iz krievu literatūras klasikas sidrabainā gadsimta Nataša Rostova (ja nemaldos) pat saņēma dūšu un rakstīja savam iedomātajam sapņu princim, vēstuli iesākdama: «Ja k Vam pišu! Cevo že boļe, što ja mogu ješčo skazaķ...» - utt, utjpr.
Pamēģini arī Tu. Ja nedabūsi pa ķobi, tad dabūsi varbūt to vīrieti. Kas neriskē, tas nestrebj šampīti. :D

Nellda  kaut kādu bildi tomēr ieliec. cilvēkiem bildes patīk.
bet raksta tomēr arī bez bildēm, arī tad, ja nevēlies iepazīties.
ja noteikti vēlies iepazīties, atķeksē pie "seksam".

Postremo  taa padomaaju, nu vari arii nerakstiit "seksam" , bet ieliec sexy bildi (ar izteeli) ...nu kaaju tiklinnzekkee ar zekkturiiti .Efekts buus .Te ir dazzaam, un....mees paskataamies :) A taa tiktiessaam bez bildes..nnneeee.;(

una32  Ja ir interesantas bildes, tad vēstules ir kaudzēm...raksta no 18 līdz 70 gadiem gan vīrieši ,gan sievietes...spēj tikai dzēst un izvēlēties.

adamsone  Nataša Rostova aiziet nosisties pret stenderi. Vēlams sidrabainu. :D
Varētu sarīkot totaliztoru par to, kas šī būtne ir un tad kaut kur nosvinēt rezultātu. Vismaz kāda jēga.../sapņaini/

Labdiene  Tagad ir skaidrs, ka esmu nokļuvusi pilnīgā un absolūtā pensīšu saitā. Viena te aiz izmisuma pati rakstīšot, otra piedāvā pūru un trešajam 1200 eur alga ir nesasniedzams kosmoss ( ja pensija ap 200eur, tad jau tā ir kā ir).

Agate24  Nav nozīmes, kurš kuram pirmais raksta, jo beigās par to ir aizmirsuši...

poga_parastaa  Pirmā neesmu rakstījusi. Ne tāpēc, ka lepna, augstprātīga vai vēl sazin kāda. Vienkārši nav pašmērķis noteikti iepazīties. Realitātē taču arī neiesi klāt svešam cilvēkam, kurš tikai vizuāli piesaista un neteiksi - Čau! Vai varam iepazīties? Varēt jau var visu, bet tas varētu otram likties jokaini. Ja nu precējies vai attiecībās? Vēl labāk, ja pēc brīža pievienojas tā cilvēka otra pusīte. Teātris uz līdzenas vietas. Viss tā mākslīgi liekas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu